Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Θέση λωτού

Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στις πιο πλούσιες πηγές που θα σας γεμίσουν με μια αίσθηση δέους, ομορφιάς και απεριόριστων δυνατοτήτων.

☹ Είναι δύσκολο να ακουστεί

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να φωνάζετε τις ιδέες σας στην κορυφή της φωνής σας, αλλά κανείς δεν ακούει το μήνυμά σας.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Επιχειρηματικό σχέδιο

Το μυαλό σας είναι ένα πηγάδι της εφεύρεσης, και αν βγείτε έξω, και να εργαστείτε σκληρά, οι ιδέες σας θα μπορούσαν να διαμορφωθούν και να χρηματοδοτηθούν.

☹ Περιορισμοί προϋπολογισμού

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε σαν ένας ιδιοφυής σκηνοθέτης του Χόλιγουντ που έχει σχέδια για ένα επικό συγκίνηση, αλλά οι επικεφαλής του στούντιο πάντα λένε όχι. Τα σχέδια δαπανών σας δεν ταιριάζουν με τα διαθέσιμα χρήματα.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Αλλαγή εταίρων

Αν δουλέψετε το θάρρος να πείτε πώς αισθάνεστε αληθινά την Τετάρτη, θα μπορούσατε να σβήνετε σε ερωτική ευδαιμονία μέχρι το Σάββατο, μια από τις καλύτερες νύχτες της χρονιάς σας.

☹ Πολύ σέξι για την αγάπη σας

Ο μαγνητισμός και το χάρισμα σας είναι σε πυρκαγιά, αλλά ο ψυχρός, δροσερός ρομαντικός σύντροφός σας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό. Έχετε μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου για να βρείτε κάποιον τόσο δυναμικό όσο εσείς.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Μητέρα της εφεύρεσης

Θα είστε το άτομο που πηγαίνει στην ομάδα για οραματικές ιδέες και λύσεις που μπορούν να προωθήσουν τα έργα. Περάστε χρόνο με την οικογένεια ή χαλαρώστε στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο, για να επαναφορτίσετε.

☹ Πολλή ενέργεια, αλλά πολλές περισσότερες δουλειές

Βγάζετε ζωντάνια στο εσωτερικό, αλλά η δύναμή σας θα μπορούσε σύντομα να εξαντληθεί από την τεράστια συσσώρευση καθηκόντων που αντιμετωπίζετε.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Ψάχνετε για αγάπη

Αν δείτε όλα τα λάθος μέρη, θα μπορούσατε να βρείτε τον τέλειο ρομαντικό αγώνα. Το σπάσιμο από τα συνηθισμένα στέκια θα σας επιτρέψει να συναντήσετε κάποιον εντελώς μοναδικό και εντελώς συναρπαστικό.

☹ Μόνος στο πλήθος

Έχετε πολλά κοινωνικά προσκλητήρια και δυνατότητες για να αυξήσετε το δίκτυο φιλίας σας, αλλά δεν έχετε τόσο μεγάλη επιτυχία στην εξεύρεση εκείνου που θέτει τους αγώνες καρδιάς σας.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Κρατήστε το άνετο και ζεστό

Ο τομέας της οικειότητας σας υπόσχεται αγκαλιά, εγγύτητα και ενθουσιασμό, γι 'αυτό ξοδεύετε αυτές τις νωρίς νύχτες το καλοκαίρι στο σπίτι. Μόλις ο Άρης εισέλθει στην κοινωνικοποιητική σας ζώνη την Κυριακή, θα είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να συναντήσετε νέους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των επερχόμενων έξι εβδομάδων.

☹ Η φιλοδοξία ξεσπάει

Μπορείτε να πετύχετε πολλή επιτυχία αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να βγείτε από το σπίτι και να πάτε για αυτό. Αντισταθείτε  στην επιθυμία να κρυφτείτε μακριά από το προσκήνιο.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Ρομαντική διαφυγή

Ο εραστής σας θα είναι έτοιμος για οτιδήποτε το Σάββατο. Εάν κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι - χωρίς λεπτομερή προγραμματισμό εκ των προτέρων - μπορείτε να έχετε μια ξέγνοιαστη μέρα γεμάτη περιπέτεια και ενθουσιασμό.

☹ Η διαδρομή που έχει ταξιδέψει λιγότερο

Το να πηγαίνεις με τον δικό σου τρόπο συχνά σημαίνει να πηγαίνεις μόνος. Κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να σχετίζεται με τις τρέχουσες εμπειρίες σας, καθιστώντας δύσκολο να μοιραστείτε τις ιστορίες σας.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Πάθος δύναμη

Εάν πρέπει να εστιάσετε στις ανησυχίες σας και να ανασηκώσετε τα πνεύματά σας, το καλύτερο φάρμακο είναι να περάσετε το Σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του γλυκού σας.

☹ Κύρια κάρτα

Μπορεί να αναπτύξετε μια με την πιστωτική σας κάρτα, αν πέσετε στον πειρασμό να πηγαίνετε σε ένα ξέσπασμα δαπανών και να πάρετε ένα οδυνηρό ποσό χρέους.

Τοξότης Ωροσκόπιο

♥ Η εταιρεία τριών

Έχεις αισθανθεί σαν να επωφελείς τα προβλήματα του κόσμου, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος. Αυτή η εβδομάδα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ξοδεύετε χρόνο ανανέωσης με φίλους, εραστές και παιδιά, οπότε φροντίστε να προγραμματίσετε το χρόνο μακριά από τα καθήκοντά σας.

☹ Τυραννικός συνεργάτης

Ο σύντροφός σας θα μπορούσε να νιώθει σαν να τρέχει την εκπομπή αυτή την εβδομάδα, συσσωρεύοντας απαιτήσεις και εκρήγνυται με θυμό, αν δεν πηδάτε όταν το λένε αυτοί.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Μεσίτης δύναμης

Αν βάζετε επιπλέον ώρες εργασίας από το σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να κάνετε μια ισχυρή επαγγελματική εντύπωση και να παραμείνετε εύκολα με την οικογένειά σας.

☹ Φθαρμένο

Έχετε πολλά καθήκοντα να κάνετε και ενώ η επιθυμία σας να εργαστείτε είναι δυνατή, μπορεί να είστε ψυχολογικά εξαντλημένοι και να μην είστε σε θέση να συγκεντρώσετε την εσωτερική ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις δουλειές σας.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Φωλιά

Αν σας αρέσει ένας φίλος, ενημερώστε τον - θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κάτι περισσότερο. Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων είναι ιδιαίτερα ευοίωνες τώρα, όσον αφορά την εξεύρεση πραγματικής αγάπης.

☹ Nosy Parkers

Οι φίλοι μπορεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για τη νέα σας ερωτική ζωή, αλλά ένας πιο αισιόδοξος και παθιασμένος συνεργάτης θα μπορούσε να είναι δικός σας για τη λήψη αν απομακρύνεστε από αυτό που είναι ασφαλές και παίρνετε την ευκαιρία σε κάποιον χαρούμενο και καινούργιο.

Ιχθύς Ωροσκόπιο

♥ Job seeker

Αν αναζητήσετε ευκαιρίες απασχόλησης σταδιοδρομίας, θα μπορούσατε να λάβετε μια προσφορά που θα ενισχύει τη φήμη σας, καθώς και τα οικονομικά σας ταμεία.

☹ Χωρίς διακοπή λειτουργίας

Δεν επιθυμείτε τίποτα περισσότερο από να καταρρεύσει στον καναπέ και να παρακολουθήσετε μια ταινία, αλλά οι ανεμπόδιστες ευθύνες εργασίας αφθονούν και πρέπει να τις εκπληρώσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Χαλαρώστε Μην ντρέπεστε να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας στο σπίτι σας. Οι καλές στιγμές μπορούν να γίνουν με την...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Fixer upper Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο χρόνο και την ενέργεια για να κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι, είτε μέσω επισκευών...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θάρρος για σ 'αγαπώ Να τολμήσετε να πείτε την επιθυμία της καρδιάς σας πώς αισθάνεστε πραγματικά την Τρίτη, θα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Απλωθείτε Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε παλιούς φίλους για συνομιλία, να κάνετε ειρήνη με τα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Γυρίστε το φως σας Η δύναμη της προσωπικότητάς σας είναι πιο ισχυρή από τη συντηρητική κοινωνία με πουκάμισα που...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Αίσθημα ότι είστε ένα με τον κόσμο και πάλι Μετά από αίσθηση ανέκφραστη και ενδοσκοπική τους τελευταίους μήνες, θα...