Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2017
<p>Κριός

Η ημέρα φέρνει το φως του εσωτερικού σας εαυτού που εμφανίζεται στην αυτογνωσία που σας κάνει να δείτε την πραγματική αλήθεια των πραγμάτων. Επιπλέον, η συνείδηση σας δείχνει ότι η σύνεση είναι η καλύτερη αρετή που έχετε αυτή τη στιγμή για να μπορέσετε να λύσετε σωστά μια ερωτική κατάσταση που σας ανησυχεί.

Ταύρος

Σκέψεις και συναισθήματα σχετικά συγκρούονται. Νιώθετε σαν παλαιστής μπροστά σε μια καταρρέουσα ερωτική κατάσταση για την οποία αγωνίζεστε. Αυτό σας κάνει να κατανοείτε πώς να αντιμετωπίζετε τον κίνδυνο και θα δείξετε ότι έχετε τη δύναμη να κάνετε τα πράγματα να επανέλθουν - η επιτυχία θα είναι τελικά δική σας.

Δίδυμοι

Εξέλιξη στο μέλλον της σχέσης σας έρχεται σήμερα. Κάποιες παράνομες σκέψεις που υπάρχουν σε αυτή την στιγμή είναι πραγματικά ένα πρόβλημα, ωστόσο έχετε αρκετή δύναμη για να τις ξεφορτωθείτε. Έχετε τη γοητεία σας υπέρ σας, ζητήστε από κάποιον που εμπιστευτείτε μια βοήθεια.

Καρκίνος

Σας απασχολεί το πώς όλοι οι άλλοι βλέπουν τη στάση μας ή τον τρόπο ύπαρξής σας. Η Σελήνη βλέπει τα ερωτικά σας, αν δεν ασχοληθείτε ούτε σήμερα με το φλερτ δεν κάνετε καλά αυτή τη στιγμή – βαθιά μέσα σας δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία μπροστά στον έρωτα.

Λέων

Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε, κάτι απαγορευμένο, είναι μπροστά σας, ή είναι κρυμμένο από τον εαυτό σας. δεν σας αφορά πολύ η αφοσίωση και η πίστη. Βυθίζεστε μέσα στους πόθους σας, βρίσκετε ενδιαφέρον ένα πολλαπλό παιχνίδι.  

Παρθένος

Ο έρωτας περνάει σήμερα μέσα από την πίστη σας σε κάτι "ανώτερο" και αυτή είναι η ημέρα της Ελπίδας. Ψάξτε μέσα σας για όλες τις απαντήσεις και διορθώστε όλα όσα νομίζετε ότι πρέπει να τροποποιήσετε, θα λάβετε βοήθεια αν το ζητήσετε. Ο έρωτας θα σας χαμογελάσει.

Ζυγός

Να είστε ανοιχτός/η σε νέα συναισθήματα και φιλίες. Το πάθος μεγαλώνει και εξαφανίζεται και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε αν δεν υπάρχει πραγματική αγάπη. Όλα λειτουργούν ως μια μαθησιακή εμπειρία που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Προσπαθήστε να εντοπίσετε ανάμεσα στους γύρω σας αυτόν που σας αγαπάει σιωπηλά.

Σκορπιός

Μια κατάσταση μεταμόρφωσης διαταράσσει την αγάπη σας. Τα συναισθήματά σας μεταβάλλονται σιγά - σιγά και κατευθύνονται προς άγνωστη επικράτεια. Να είστε ρεαλιστές, θα χρειαστεί πολλή αγάπη για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση. Το έχετε μέσα σας. Να κάνετε μια προσπάθεια και να είναι γενναίοι.

Τοξότης

Μια λαχτάρα για το παρελθόν δεν σας αφήνει να εστιάσετε στο παρόν. Αυτό προκαλεί ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης σε σας. Νιώθετε ότι λείπει κάτι στη ζωή σας και αυτή η κατάσταση μπορεί να σας προκαλέσει κατάθλιψη.

Αιγόκερως

Πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας σε μια νέα ερωτική πραγματικότητα. Προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε νέες δραστηριότητες, εκεί θα βρείτε την εταιρεία που χρειάζεστε. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος που θα προσπαθήσει να σας κάνει ευτυχισμένους.  

Υδροχόος

Βιώνετε μια εσωτερική μεταμόρφωση που έχει ξαφνικά ανοίξει τα μάτια σας και σας έκανε να δείτε τα όνειρά σας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τα πράγματα δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζατε ότι ήταν. Ως εκ τούτου, θα χτίσετε ένα νέο σύνολο ερωτικών αναγκών που θα δώσει προτεραιότητα στους αγαπημένους σας. Θα βρείτε την ευτυχία που επιθυμείτε πολύ σύντομα.

Ιχθείς

Εμπιστευτείτε όλους εκείνους τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα σας, παρόλο που μπορεί να σας πουν πράγματα που τώρα δεν θέλετε να ακούσετε. Ακούστε και λάβετε τις συμβουλές από καλούς φίλους, μπορεί να είναι πιο χρήσιμο από ό, τι φαντάζεστε. Αυτοί οι άνθρωποι σας αγαπούν, σας γνωρίζουν και μπορούν να έχουν μια αντικειμενική θέση. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα είναι πάντοτε δική σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε ένα ερωτικό ζώδιο, το οποίο δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχετε λοιπόν σήμερα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-7-2017

Κριός Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον σήμερα που φαίνεται υπερβολικά τέλειος για να είναι αληθινός. Εμπιστευθείτε την τύχη σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...