Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017
<p>Κριός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο)

Γνωρίζετε ότι η κατάσταση στον έρωτα μπορεί και πρέπει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς θετική κατεύθυνση. Αισθάνεστε γεμάτοι ελπίδα και αυτό διατηρεί την εσωτερική  σταθερότητά σας να περιμένετε για ό, τι έρχεται μπροστά σας, αισθάνεστε εμπνευσμένοι και σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος – Οκτώ των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Είναι καιρός να γυρίσετε τη σελίδα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε ό, τι πραγματικά χρειάζεται να κάνετε για να είστε ευτυχισμένοι με κριτήριο την δική σας αρμονία. Είστε καλά προετοιμασμένοι για μια αλλαγή και είστε ο/η μόνος/η που μπορεί τελικά να αποφασίσει τι να κάνει.

Δίδυμοι – Ο Κρεμασμένος

Μήπως κάποιοι άνθρωποι κοντά σας, σας βλέπουν ως ψυχαναγκαστικό και απρόβλεπτο άτομο που δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του χωρίς βοήθεια, που πάντα εξαρτάται από κάποιον άλλο για συμβουλευτική, μήπως θεωρούν ότι δεν παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις; Σήμερα θα τους εκπλήξετε όλους με την τόλμη σας στον έρωτα!

Καρκίνος – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Εσωτερικά αισθάνεστε τεράστια αυτοπεποίθησή και είστε σε πλήρη αρμονία με τις επιθυμίες σας, είναι η στιγμή να αναλογιστείτε και να μάθετε ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Είναι έξοχη στιγμή σας, στην οποία έχετε φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Να είστε πάντα σε ισορροπία για να αποφύγετε την παρακμή.

Λέων – Τρία των Πεντάκτινων

Είναι μια περίοδος επικοινωνίας μεν, μια περίοδος με κοινωνική ζωή, και συνάντηση με νέους ανθρώπους, αλλά μοιάζει να χάνετε το νόημα των πραγματικών σχέσεων. Συνέχιση νέων δραστηριοτήτων θα σας βοηθήσει να απασχολήσετε το μυαλό σας. Θα βρείτε σε αυτές την λύση σε πολλά προβλήματα, ακόμα και στα ερωτικά σας.

Παρθένος – Ο Πύργος

Εισέρχεστε σε μια σκοτεινή περίοδο στη σχέση σας. Βλέπετε τις συνέπειες από όλα τα πράγματα που δεν λύθηκαν την κατάλληλη στιγμή. Η ευπροσάρμοστη προσωπικότητά του σας επιτρέπει ίσως να δείτε καθαρά τα πράγματα. Όλες οι εμπειρίες σας θα σας διδάξουν κάτι και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια διαφανή σχέση βασισμένη στην επικοινωνία.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να αποφασίσετε ποια πράγματα είναι σημαντικά για τη ζωή σας. Μείνετε μακριά από τα πάντα και από όλους για λίγο. Είναι καιρός να έχετε λίγες σύντομες διακοπές για προβληματισμό και πνευματική ανάπτυξη. Όντας μόνος/η θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Θα επιστρέψετε στην όποια σχέση σας με ανανεωμένη δύναμη.

Σκορπιός – Ο Διάβολος

Είναι καιρός να ξυπνήσετε από κάποιο όνειρο πολλαπλών απολαύσεων. Βάλτε τα πόδια σας στο έδαφος. Δεν είναι όλα στη ζωή φαντασία, ούτε ο έρωτας έχει να κάνει μόνο με την ηδονή. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να φτάσετε ό, τι θέλετε. Εργαστείτε στην αγάπη και θα δείτε πώς θα καρπωθείτε αυτό που σπέρνετε.

Τοξότης – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο)

Θα ζήσετε αξέχαστα γεγονότα, περιπέτειες και καταστάσεις. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ασυνήθιστες περιστάσεις στον έρωτα. Θα υπάρξουν νέοι τρόποι να ξοδέψετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Να υπολογίζετε στους φίλους σας και να τους κάνετε πιο ευχάριστους. Να είστε συνετοί όμως, η σχέση μαζί τους θα περιπλέξει ίσως την ζωή σας αλλά αυτό θα κάνει τα πάντα πιο ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως – Οι Εραστές (Αντεστραμμένο)

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να εντείνετε τη σeξουαλική δραστηριότητα με τον σύντροφό σας καθώς και με άλλους όμως εραστές. Αποφύγετε τις περιστασιακές σχέσεις επειδή μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα. Αυτή η ζωτικότητα θα αντιπαραβληθεί με μια τάση για αλλαγή που μπορεί να σας κάνει να μετατρέψετε την σχέση με τον σύντροφό σας ή κάποιον νέο.

Υδροχόος – Δύο των Κυπέλλων

Μια ανέφελη ημέρα, γεμάτη χαρά και επικοινωνία με τον σύντροφό σας. είστε γεμάτοι από συναίσθημα, με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε πολύ καλή σχέση με τον άνθρωπό ας κι ξέρετε πώς να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον. Θα πρέπει να χτίσετε κάτι πολύ όμορφο επάνω σε αυτήν την ατμόσφαιρα.

Ιχθείς – Τέσσερα των Ράβδων

Έχετε μια σταθερότητα την σχέση σας που θα σας επιτρέψει να δείτε πώς θα εξελιχθεί και το μέλλον σας. έχετε πολύ καλή διάθεση, αλλά θα πρέπει να μην αφεθείτε στην ρουτίνα, όπου υπάρχει ιδιαίτερη ασφάλεια, αρχίζουν και να λιμνάζουν οι ερωτικές ενέργειες συνήθως. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο Κάποιο στρες ίσως σας κρατάει πίσω πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...