Σημάδια συναισθηματικής σχέσης

Σημάδια συναισθηματικής σχέσης
<p>Αυτό που ακολουθεί είναι μια γρήγορη μετάβαση από αυτό που κάθε είδος εξαπάτησης σημαίνει μαζί με τα συνοδευτικά χαρακτηριστικά. Αναγνωρίζω ότι ορισμένα από αυτά τα υλικά θα σας χτυπήσουν ως προφανή. Ακόμα, είναι σημαντικό να τα επανεξετάσουμε όλα προκειμένου να διευκρινίσουμε τι συμβαίνει.

Επιπλέον, ορισμένες από αυτές τις συμπεριφορές μπορεί να είναι σε αντίθεση μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι ότι η εξαπάτηση δεν είναι ποτέ η ίδια στις σχέσεις επειδή κάθε κατάσταση είναι διαφορετική.

1) Οι συναισθηματικές ανάγκες συναντώνται αλλού

Ένα ενδεικτικό σημάδι μιας συναισθηματικής σχέσης είναι όταν οι συναισθηματικές ανάγκες ενός συντρόφου συναντώνται έξω από την πρωταρχική σχέση.

2) Περισσότερη προσοχή στην προσωπική εμφάνιση

Αν κάποιος σύντροφος ξοδεύει περισσότερο χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό του με τρόπους που δεν έχουν ιστορικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βάζουν το καλύτερο δυνατό πόδι προς τα εμπρός για κάποιον άλλο και όχι για εσάς.

3) Αυξάνεται ο χρόνος μακριά από το σπίτι

Μια ένδειξη ότι ο σύντροφός σας έχει μια συναισθηματική σχέση είναι όταν περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι. Μερικές φορές ο σύντροφός σας θα σας πει με ποιον είναι μαζί και χρησιμοποιεί την ετικέτα "φίλοι" για να περιγράψει αυτή τη σχέση.

4) Συναισθηματική Ανάκληση

Εάν ο σύντροφός σας φαίνεται απομακρυσμένος και αποσυνδεδεμένος από εσάς, αλλά χαρούμενος όταν αλληλεπιδρά με τον "φίλο" του, σχεδόν σαν να έχει διαφορετική προσωπικότητα - θεωρείται αυτό ένα σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι της συναισθηματικής απιστίας.

5) Προστασία των ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Ο συνεργάτης σας φυλάσσει το τηλέφωνο, τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας; Ίσως θελήσετε να αναρωτηθείτε γιατί. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να υπάρξει απιστία.

6) Αναφέρεται σε εσένα με λάθος όνομα

Εάν ο σύντροφός σας σας αποκαλέσει με ένα όνομα διαφορετικό από το δικό σας και τυχαίνει να είναι ο «φίλος» του, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι της συναισθηματικής απιστίας. Συνήθως, αυτό θα συμβεί περισσότερο από μία φορά.

7) Ενεργώντας πιο συναισθηματικά

Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η συναισθηματική τους σχέση προκαλεί τις περιοχές διέγερσης του ιππόκαμπου που ευθύνονται για τη συναισθηματική έξοδο. Ονομάζεται "συναίσθημα πιο ζωντανό" και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για αυτό.

8) Ενεργώντας ως μυστικοπαθής

Εάν αισθάνεστε ότι η μητέρα σας κρατάει μυστικά, είναι πιθανό να υπάρξει μια συναισθηματική υπόθεση. Ένα ενδεικτικό σημάδι είναι ότι βρίσκονται ψέματα σχετικά με την τύχη τους.

9) Νέα ρούχα, κοσμήματα και αναμνηστικά

Τα άτομα που ασχολούνται με συναισθηματικές υποθέσεις παίρνουν συχνά μπιχλιμπίδια ο ένας για τον άλλον. Αυτά τρέχουν το φάσμα από νέα πουκάμισα μέχρι κοσμήματα σε μικρά αναμνηστικά. Αν το άτομο με το οποίο έχετε κάποιο από αυτά τα στοιχεία και δεν έχετε καλή (ειλικρινή) εξήγηση σχετικά με το πού προέρχεται, θα πρέπει να ξεκινήσετε τα κουδούνια συναγερμού σας.

10) Σας συγκρίνει με άλλο άτομο

Εάν ο σύντροφός σας λέει πράγματα όπως: Γιατί δεν μπορείτε να μοιάζετε περισσότερο (συμπληρώστε κενό) πρέπει να ανησυχείτε πολύ. Αυτό σημαίνει ότι κάνουν απευθείας τη σύγκριση μεταξύ σας και του ατόμου με το οποίο έχουν συναισθηματικά μια υπόθεση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Είναι η σχέση σας σε κίνδυνο; 4 σημάδια για να προσέξετε ...

Είναι η σχέση σας σε κίνδυνο;  4 σημάδια για να προσέξετε ...

Είναι η σχέση σας σε κίνδυνο; 4 σημάδια για να προσέξετε ...

Ενώ είναι απολύτως λογικό να γλιστράει η λάμψη μιας νέας σχέσης με την πάροδο του χρόνου, υπάρχουν ενδείξεις ότι η σχέση σας κινδυνεύει...

Συναισθηματική ασφάλεια: υπάρχει;

Συναισθηματική ασφάλεια: υπάρχει;

Συναισθηματική ασφάλεια: υπάρχει;

Ο όρος συναισθηματική ασφάλεια χρησιμοποιείται πολύ, και ειδικά από τις γυναίκες. Όμως, είναι κάτι που μπορεί να υπάρξει; Και στην ουσία...

Συναισθηματική εξαπάτηση: τα σημάδια

Συναισθηματική εξαπάτηση: τα σημάδια

Συναισθηματική εξαπάτηση: τα σημάδια

Η συναισθηματική εξαπάτηση ανάμεσα στους συντρόφους είναι μια πολύ πιο συνηθισμένη κατάσταση από όσο ενδεχομένως πιστεύουμε. Μπορεί ο...

1ο ραντεβού: πότε να το βάλεις στα πόδια

1ο ραντεβού: πότε να το βάλεις στα πόδια

1ο ραντεβού: πότε να το βάλεις στα πόδια

Έχεις βάλει τα καλά σου, και έξω, και μέσα. Είναι το πρώτο ραντεβού με κάποιον που σου σύστησαν, που γνώρισες, που τον ξέρεις από παλιά αλλά...

Η συναισθηματική εγγύτητα

Η συναισθηματική εγγύτητα

Η συναισθηματική εγγύτητα

Ο τρόπος με τον οποίο κάθε άνθρωπος δίνεται και δίνει συναισθηματικά αποτελεί μια διαφορετική τοποθέτηση ζωής και έναν διαφορετικό...

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

4 σημάδια να δεις αν είναι λεσβία

Είναι η κολλητή σου λεσβία; Πώς μπορείς να το ξέρεις; Υπάρχουν σημάδια; Εννοείται πως ό,τι θέλει ας είναι η κοπέλα. Εμείς εδώ λέμε αν...