Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017
<p>Κριός

Ζείτε μια στιγμή γεμάτη περιπέτειες και κινδύνους, στους οποίους τα συναισθήματά σας σάς καθοδηγούν να λάβετε αποφάσεις που είναι επιτυχείς, οπότε δώστε προσοχή στα ένστικτα και τα συναισθήματά σας κατά τη λήψη αποφάσεων, ώστε να είναι συναφείς και πραγματικές.

Ταύρος

Να προσέξετε εκείνες τις εσωτερικές αντίθετες δυνάμεις που δεν έχουν έρθει στο φως ακόμα. Η ημέρα σας δείχνει τις δυσκολίες που μπορεί να έχετε όταν αναπτύσσετε μια κοινή δραστηριότητα, όπως μία που σχετίζεται με την εργασία, την αγάπη κ.λπ. Να είστε συγκεντρωμένοι στην σχέση σας.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να διατηρείτε αποφασιστικότητα, υπομονή και μετριοπάθεια, Ειδικά στον τομέα των συναισθημάτων σας, έτσι ώστε τα πράγματα να μπορούν να λειτουργήσουν με ισορροπημένο τρόπο. Μην φοβάστε, μην λυγίζετε.

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε μια στιγμή κατά την οποία η πλανητική επίδραση σας προτείνει να υποθέσετε ότι ο κόσμος περιστρέφεται πέρα από τη θέλησή σας και δεν μπορείτε να τον ελέγξετε. Σας υποδεικνύει να είστε σε θέση να ανακαλύψετε τον ρυθμό και την αίσθηση μεταξύ του ορθολογικού και του συναισθηματικού.

Λέων

Θα πρέπει να δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα και είναι καλό να ταιριάζετε με τους ρυθμούς των άλλων -δεν μπορείτε να κρατάτε πάντα τον έλεγχο, η  προσπάθεια για έλεγχο τελικά μπορεί να σας προκαλέσει ένταση και κόπωση. Αυτή είναι μια στιγμή αλλαγής, είναι οι κύκλοι της ζωής. Η ημέρα σας μιλάει για την ευτυχία, την αφθονία, την επιτυχία και την εξέλιξη.  

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας δείχνει ότι μόλις βγαίνετε από μια κατάσταση στην οποία νιώσατε ότι η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη αποτυχίες, προβλήματα και αστάθεια στη συναισθηματική πλευρά. Η έλλειψη σαφήνειας στη λήψη αποφάσεων στην κατάλληλη στιγμή σας αφήνει σήμερα σε μια επισφαλή κατάσταση, προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος την μοιρολατρεία.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον ανάδρομο Κρόνο είστε σε μια διαδικασία στη ζωή σας, στην οποία αισθάνεστε απολύτως εκπληρωμένοι και περήφανοι για τα ερωτικά σας επιτεύγματά. Μπορεί επίσης να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι ή αλλαγές στην υπάρχουσα σχέση σας.

Σκορπιός

Να ξέρετε ότι εκείνες οι καταστάσεις που πρόκειται να έρθουν θα σημαδεύονται από πειρασμούς και πάθη όλων των ειδών. Μπορεί να δεχθείτε ακόμη και κακές συμπεριφορές αν αποτύχετε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, χάνοντας τον έλεγχο και την κατεύθυνση της ζωής, κάτι που σας αφήνει χωρίς μια σαφή πορεία να ακολουθήσετε και στη μέση της σύγχυσης.

Τοξότης

Είστε εσωτερικά σε μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεστε προστατευτικοί και υπεύθυνοι για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Από την άλλη πλευρά, η ζωή σας είναι γεμάτη με αυστηρότητα και πρότυπα που είναι μέσα σας και κινούνται εσωτερικά. Ο Κρόνος που ενεργεί σήμερα αναφέρεται επίσης στην επιρροή της πατρικής εικόνας που σημειώνεται έντονα βαθιά μέσα σας.

Αιγόκερως

Αν και ο Κρόνος σας βοηθάει, εξακολουθείτε να βιώνετε την δύναμη του Πλούτωνα. Το ερωτικό περιβάλλον σας επηρεάζεται από λάθος κρίση σχετικά με νομικές πτυχές ή προσωπικές καταστάσεις που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή. Αυτή είναι η αιτία της πνευματικής αδυναμίας, που σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι και να διστάζετε πριν λάβετε αποφάσεις.

Υδροχόος

Έχετε έναν φόβο που σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να ενεργείτε με άπιστο ή παράλογο τρόπο σε κάποια κατάσταση, που θα μπορούσε να προκαλέσει μια γενικευμένη διαταραχή στο περιβάλλον σας και να μπλοκάρει σχέδια που ενδεχομένως έχετε κατά νου. Ηρεμήστε λίγο!

Ιχθείς

Η ημέρα σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε αλλαγές για χάρη της δικής σας ερωτικής ικανοποίησης. Μετά από σκέψη και  προσεκτικά, κάντε έναν μετασχηματισμό, δώστε μορφή σε νέα ερωτικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι οι αλλαγές να πραγματοποιούνται από εσάς και όχι ως αποτέλεσμα συμβουλών άλλων.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Κριός Μην αφιερώσετε τόσο πολύ στο να αναλύσετε καταστάσεις, καθώς σήμερα μπορείτε να γίνετε τα πρόσωπα που θα λάμψουν περισσότερο....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Κριός Θα ήταν πολύ σημαντικό το να ρίξετε ένα βάρος στο να προσέξετε την επικοινωνία σας. Είναι αλήθεια πως η διέλευση της ημέρας θα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Κριός Το να συνδέσετε τη λογική με μια ρομαντική κατάσταση είναι πιθανό να οδηγήσει μόνο στο να καθοδηγήστε από τα συναισθήματά σας,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Κριός Είναι μια ανατρεπτική περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε σε σχέση με τη συμπεριφορά σας, τα θέλω σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...