Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-6-2017
<p>Κριός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε την αναποφασιστικότητα σήμερα. Η αίσθηση του σκοπού σας είναι τρομερή και πειστική όμως. Ακούστε τα φιλόδοξα ένστικτά σας και εφαρμόστε τα μεγάλα σας σχέδια στον έρωτα. Άλλοι θα χαρούν με χαρά να σας βοηθήσουν.

Ταύρος

Φέρτε τη γοητεία σας στο παιχνίδι και δημιουργήστε νέους φίλους στο χώρο εργασίας τώρα, που μπορει να εξελιχθούν σε φλερτ. Μπορεί να έχετε λιγότερο χρόνο για τους πλησιέστερους και αγαπημένους σας αλλά τα πράγματα θα παραμείνουν ήρεμα και ειρηνικά στο ρομαντικό μέτωπο.

Δίδυμοι

Αληθινά επιθυμείτε να βλέπετε, να παρατηρείτε και να ακούτε. Μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να ξοδεύετε χρόνο με το σύντροφό σας / φίλους, να πάτε για μια ταινία, να εξερευνήσετε ένα μονοπάτι ή να βγείτε για δείπνο. Η ρομαντική σας ζωή ανθίζει με τα λουλούδια της αγάπης.

Καρκίνος

Η ενέργειά σας, σας προετοιμάζει για την αγάπη και την αφθονία που έρχονται στον δρόμο σας, αλλά θα πρέπει πρώτα να την απεικονίσετε ξεκάθαρα. Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας χρησιμοποιώντας το τεράστιο απόθεμά σας εσωτερικών πόρων.

Λέων

Οι αισθηματικές υποθέσεις παίρνουν την πρώτη θέση στη λίστα προτεραιότητας. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τον εαυτό σας από το συνηθισμένο. Εστιάστε στην οικοδόμηση στέρεης βάσης για να παρέχουν οι σχέσεις σας ασφάλεια και οικονομικά και συναισθηματικά. Μπορεί να συμβεί κάτι που σας θυμίζει το παρελθόν και σας κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς και ευχαριστημένοι.

Παρθένος

Πάρτε το χρόνο σας και να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα στον έρωτα. Το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχίας ή της δυστυχίας μας εξαρτάται από τις διαθέσεις μας και όχι από τις συνθήκες μας. Φέρνουμε μαζί μας τους σπόρους του ενός ή του άλλου στο μυαλό μας όπου κι αν πάμε. Οπότε σκεφτείτε θετικά.

Ζυγός

Αναμείνετε τις απρόσμενες κλήσεις και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα αδέλφια ή / και τους γείτονές σας, ακόμα και τους συναδέλφους σας, αλλά και από αγαπημένους. Αυτό με τη σειρά του επηρεάζει τις ρουτίνες και τα χρονοδιαγράμματα σας, οπότε και τον έρωτα.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε άσκοπα ανήσυχοι και τείνετε να μιλάτε στο μυαλό σας στους αγαπημένους σας και να εκφράζετε τα σχέδιά σας και τις απόψεις σας. Εάν είστε μόνοι, είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσετε μια επαφή με κάποιον εκλεκτό σύντροφο ή / και να αναζωογονήσετε τους οικογενειακούς δεσμούς. Και αυτό αντικατοπτρίζει στη στάση σας και τα επίπεδα εμπιστοσύνης.

Τοξότης

Συναισθηματική ασφάλεια είναι αυτό που καταλαμβάνει το μυαλό σας (ή του συντρόφου σας) σήμερα. Οτιδήποτε κάνετε για να υπονομεύσετε την εμπιστοσύνη του ανθρώπου σας θα τον αναγκάσει να τραβήξει μακριά, μην κάνετε αυθόρμητα λάθη.

Αιγόκερως

Ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να χρειαστεί τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική υποστήριξη. Να είστε γενναιόδωροι και διαθέσιμοι γι 'αυτόν/η. Η αγάπη και η φροντίδα σας απαιτούνται και θα εξοφληθούν καλά στο μέλλον.

Υδροχόος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο φλερτ ή σχέση που έχετε λαχταρά για αρκετό καιρό. Μπορείτε να έχετε αυθόρμητες αντιδράσεις σε καταστάσεις, ώστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Η ανυπομονησία παίζει ρόλο στη συμπεριφορά σας, αλλά σίγουρα μπορεί να διοχετευθεί σε πράγματα που έχουν νόημα.

Ιχθείς

Μήπως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σας τρόπο ζωής και εμφάνιση; Δεδομένου ότι τα ενεργειακά σας επίπεδα είναι υψηλά σήμερα, σκεφτείτε δύο φορές πριν προβείτε σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Είναι πάντα καλύτερο να επανεξετάζετε παρά να μετανιώσετε αργότερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-9-2017

Κριός Ο χαλαρός τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζετε ορισμένες καταστάσεις, σας βοηθάει να κάνετε με θετικό και ίσως χιουμοριστικό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Κριός Ζείτε μια στιγμή γεμάτη περιπέτειες και κινδύνους, στους οποίους τα συναισθήματά σας σάς καθοδηγούν να λάβετε αποφάσεις που...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-5-2017

Κριός Μια μέρα εξαιρετική όπου το σώμα αναζητά την ξεκούραση του πολεμιστή. Αισθηματικά ίσως, όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, να...