Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017
<p>Κριός

Η περιέργεια είναι το φυτίλι στο κερί και η περιέργειά σας θα σας φέρει το καλύτερο δώρο αυτό το ΣΚ. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε καθημερινά πράγματα και να εστιάσετε σε σημαντικά αισθήματα και ανθρώπους. Αν ακόμα δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε, επικοινωνήστε με τα αδέλφια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας για βοήθεια.

Ταύρος

Πιθανώς οι αγαπημένοι σας αυτό το διήμερο μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανακάλυψη τρόπων επίλυσης σε κάποιο πρόβλημα τ απόσπασης της προσοχής σας. Πολύ σύντομα, συνειδητοποιείτε τον εαυτό σας και να επιστρέφετε στα θέματα της καρδιάς με πιο ήσυχο μυαλό.

Δίδυμοι

Αυτό το διήμερο σας ζητά να ζητήσετε βοήθεια από άλλους, ώστε να μην χάσετε τον δρόμο σας ερωτικά. Μπορεί να έχετε λιγότερα κίνητρα για ένα φλερτ ή δεν μπορείτε να παραμείνετε σε αυτό. Αυτό θα σας κάνει να πάρετε γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις ή απλά να φτάσετε σε ένα τέλος.

Καρκίνος

Είναι η στιγμή που θα ανταμειφθείτε σε διάφορα στάδια της αγάπης. Το πάθος, η σeξουαλικότητα, η πίστη, η ηθική, οι αξίες και κάθε συναισθηματική πτυχή θα έχουν ανταμοιβή από την άποψη των ανθρώπων που αγαπάτε. Η ανταμοιβή που βιώνετε μπορεί να είναι και των εγωιστικών σας αναγκών.

Λέων

Αυτήν την περίοδο, αφήστε τα θέλω να παραμείνουν σε αναμονή, καθώς ο πραγματικός χρόνος αγάπης δεν έχει ακόμη έρθει. Δεν είναι περίεργο ότι οι ανταμοιβές σας δεν είναι πάντοτε δελεαστικές και δύσκολο να κρατηθούν, αλλά μην βυθίζεστε σε θλίψη. Τα οφέλη μπορούν να έρθουν αργότερα σε υψηλότερο επίπεδο.

Παρθένος

Είστε μπερδεμένοι μέσα σας; Αυτό είναι το θέμα, έτσι δεν είναι; Η αγάπη για τα επιτεύγματα του εαυτού σας σίγουρα θα απωθήσει τους ανθρώπους από σένα. Καταλάβετε ότι αυτό που σας ανήκει δεν θα πάει πουθενά. Εσείς και καποιο ταιρι σας ίσως δεν είστε έτοιμοι να βουτήξετε σε στενή σχέση, αλλά διατηρείτε τη γοητεία από μια απόσταση.

Ζυγός

Αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα διατηρήσετε την ανάφλεξη και την λάμψη στην σχέση σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι αλλά και κάπως ταπεινοί και θα μεγιστοποιήσετε την αξία της δημοτικότητάς σας. Η ανταμοιβή σας θα έρθει, θα βρεθείτε να στέκεστε στην κορυφή του κόσμου.

Σκορπιός

Περπατήστε όπου η καρδιά σας οδηγεί και θα φτάσετε εκεί που πραγματικά ανήκετε. Τώρα είναι ο πιο ισχυρός και παθιασμένος χρόνος για να ζήσετε το ενδιαφέρον σας για αγάπη. Μην διστάσετε ή μην ντρέπεστε όταν τα συναισθήματα σας είναι πιο προσωπικά. Αν και αξίζετε χαλάρωση, τα συναισθήματά σας δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Είναι η καλύτερη στιγμή να ακολουθήσετε τις ανάγκες σας που τις έχετε εξετάσει από πολύ καιρό, ενώ έχετε κάνει και όλες τις υποχωρήσεις σας. Συνδέεται η συναισθηματική σας ζωή με την αυτογνωσία. Να είστε έτοιμοι να ζήσετε τη φαντασία της σχέσης σας στην ακραία μορφή.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε αυτό το αυθόρμητο του χαρακτήρα σας, που ειναι το πλεονέκτημά σας σχηματίζοντας την απόλυτα εκρηκτική  χημεία με αυτό το πρόσωπο που αγαπάτε. Καθώς τείνετε να μιλάτε για εσάς, αυτό το διήμερο, τα εσωτερικά συναισθήματα, η συναισθηματική σας συμπεριφορά βυθίζεται στο παρελθόν.

Υδροχόος

Ζήστε την αγάπη σας και αφήστε την να πλημμυρίσει τη ζωή σας. Η ελαφριά καρδιά σας και η παιδική συμπεριφορά θα ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό. Η παιχνιδιάρικη διάθεση, θα συνεχίσει να προσελκύει άλλους και να τους αφήσετε να σας παρατηρήσουν περισσότερο από ποτέ.

Ιχθείς

Κάντε καλύτερη χρήση της γοητείας σας και αφήστε τον κόσμο να σας γνωρίσει. Μπορείτε κυριολεκτικά να παίξετε τον έρωτα στα δάχτυλά σας. μην φοβηθείτε τίποτα, μην κλειστείτε στον εαυτό σας, μην χάσετε χρόνο με ψευδείς νοσταλγίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Κριός Το ΣΚ θα εστιάσετε όλη την προσοχή, το χρόνο και την ενέργεια σας στην εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για να βελτιωθεί ο τρόπος που...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Κριός Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν περιττές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε, τόσο στη ζωή όσο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Κριός Θα μπορούσατε να περάσετε μερικές κοινωνικές και ερωτικές αλλαγές. Ίσως δεν περνάτε πλέον καλά με την ίδια ομάδα φίλων και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Κριός Αυτό το ΣΚ, το πρώτο του Ιουλίου, διαλέξτε να το περάσετε με ανθρώπους που ξέρετε καλά και δεν υπάρχει περίπτωση να σας...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016 Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με...

Ο Ερμής στο Σκορπιό συνώνυμο της στρατηγικής

Ο Ερμής στο Σκορπιό συνώνυμο της στρατηγικής

Ο Ερμής στο Σκορπιό συνώνυμο της στρατηγικής

Η περιέργειά του να ρίξει φως σε όλα, είναι μέρος μιας της δια βίου προσπάθειας να φωτίσει πλήρως τα δικά του σκοτάδια.