Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-6-2017
<p>Κριός – Εννιά των Κυπέλλων

Οι χυμοί της δημιουργικότητάς σας ξεχύνονται και βουίζετε με φρέσκες ιδέες στον έρωτα. Μην αφήνετε αυτήν την καλλιτεχνική σχεδόν πλευρά του έρωτα να σβήσει και εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να συνεχίσετε να εξερευνείτε μαζί με το ταίρι σας κάθε μορφή τέχνης που μπορεί να σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για ποίηση, θέατρο ή ζωγραφική κλπ.

Ταύρος - Τρία των Κυπέλλων

Για να δημιουργήσετε κάτι, στον έρωτα, πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό, σαφή παλέτα ώστε να μπορέσετε να συνδέσετε τις εμπειρίες σας και να συνθέσετε κάτι εντελώς καινούργιο από τις εμπειρίες σας. Η φλόγα βέβαια είναι απαραίτητη για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, παρόλο που οι εμπειρίες του παρελθόντος οδηγούν στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Δίδυμοι – Ο Κρεμασμένος

Απαιτείται μετασχηματισμός οποιουδήποτε είδους στον έρωτα, αυτή η κάρτα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και επομένως δεν πρέπει να διστάζετε μετά από λίγες αποτυχίες. Προσέξτε να μην τσαλακώνετε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στα αρνητικά πράγματα.

Καρκίνος - Εννιά των Πεντάκτινων

Το να έχετε μια θετική στάση στον έρωτα είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή. Πάρτε θάρρος, για να προβληματιστείτε και να αναζητήσετε μέσα στον εαυτό σας την σύνδεση με την ερωτική πλευρά σας. Άλλοι μπορεί να σας αντιληφθούν με έναν προβληματικό τρόπο επειδή είστε μόνοι σας, αλλά αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για τη διανοητική παραγωγικότητα.

Λέων – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είναι καιρός να παρατηρήσετε και να σκάψετε λίγο πιο βαθιά για να διευρύνετε το μυαλό σας. Ο χρόνος είναι υπέρ σας για να παρακολουθήσετε νέες σχέσεις, είτε πρόκειται για φιλίες είτε για ρομαντικές ευκαιρίες. Καθώς συνεχίζετε να αγαπάτε και να φροντίζετε όσους είναι πιο κοντά σε σας, ο χρόνος είναι σπουδαίος για να περπατήσετε νέους δρόμους που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα ενισχύσουν τη σχέση σας με τους γύρω σας.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Ο έρωτας σας χαμογελάει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε στον εαυτό σας το πάθος που έχετε ήδη και την αποφασιστικότητα που γνωρίζετε ότι μεταφέρετε και να επενδύστε λίγο χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους σας. Αποφύγετε να παίρνετε μικρές αλλά πιο πολύτιμες στιγμές ως δεδομένες.

Ζυγός – Το Άρμα

Δεδομένου ότι ο ευνοϊκός χρόνος σας κατευθύνει στο δρόμο σας, δοκιμάστε νέους τρόπους που μπορείτε να προσεγγίσετε τους άλλους, είτε πρόκειται για παλιούς φίλους που πρέπει να ξαναβρείτε είτε για μια παλιά φλόγα που δεν εκπληρώθηκε ποτέ. Δείξτε την παθιασμένη πλευρά σας και ίσως βρείτε τον εαυτό σας ευχάριστα έκπληκτοι με την πιθανότητα μακροχρόνιων σχέσεων που έρχονται.

Σκορπιός – Πέντε των Ράβδων

Μπορεί να βρεθείτε σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση ερωτικά. Επομένως πρέπει να προσέχετε τα βήματά σας. Μπορείτε να αναζητήσετε θετικές ανταμοιβές των προηγούμενων αποφάσεων στην αγάπη, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια.

Τοξότης – Πέντε των Πεντάκτινων

Η σχέση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε διαμάχη που δεν είχε τίποτα να κάνει με την πρώτη αρχή της. Μπορεί να βρεθείτε σε μια κολλώδη κατάσταση εξαιτίας αυτού που λέτε στους άλλους και μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη. Μπορεί να νομίζετε ότι όσοι βρίσκονται γύρω σας, σας ωθούν να σας δείξουνε την αρνητική τους πλευρά και να τους κατηγορήσετε.

Αιγόκερως – Ο Διάβολος

Προσοχή στις δελεαστικές καταστάσεις, όπου το απογοητευμένο μέσα στο μυαλό σας μπορεί να σας δελεάσει να πάρετε μια σeξουαλική ή ερωτική παράτολμη απόφαση. Λόγω του στρες, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε λάθος βήματα για να ξεφύγετε που θα δημιουργήσουν μόνο πρόσθετα προβλήματα.

Υδροχόος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Παρόλο που η επαγγελματική σας ζωή είναι απασχολημένη και αγχωτική, οι τρόποι αντιμετώπισής της σχέσης σας θα βελτιωθούν όσο εργάζεστε σε αυτήν. Αν χρειαστεί μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και να απευθυνθείτε στον σύντροφό σας. Επικοινωνήστε με τα προβλήματά σας είτε πρόκειται για τη σeξουαλική σας ζωή είτε για προσωπικά προβλήματα και αναζητήστε αν υπάρχουν τρόποι και περιθώρια βελτίωσης.

Ιχθείς – Ο Τροχός της Τύχης

Νέες ευκαιρίες έρχονται στον δρόμο σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σας αφήσουν αρκετή εντύπωση για να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας. Είναι πιθανό να περάσετε μια μεταμόρφωση σε σχέση με τη συμπεριφορά σας και τη συμπεριφορά σας προς τη ζωή, η οποία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε για τις παρούσες στιγμές στη ζωή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-4-2018

Δεν υπάρχουν περιθώρια για εσάς και τον άνθρωπο σας, για να συνεχίσετε να συγκρούεστε για τα παλιά.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-8-2017

Κριός – Η Ιέρεια Η ορθή στάση της Ιέρειας σας υπενθυμίζει πως η εμπιστοσύνη είναι απαράιτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της ερωτικής σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Κριός – Εννιά των Ράβδων Έχετε φτάσει πρόσφατα σε σημείο σταθερότητας στον ερωτικό τομέα. Εάν αυτό σημαίνει ότι μια ανησυχητική σχέση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...