Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017
<p>Κριός

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι λίγο παραμελημένη λόγω του πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος σας. Πρέπει πραγματικά να εξισορροπήσετε τις ευθύνες του σπιτιού σας, τις σχέσεις σας και εκείνες τις παραμέτρους που αφορούν το επαγγελματικό μέτωπο. Μπορείτε να καταστήσετε σαφές σε όλους τους πιθανούς συνεργάτες σας ότι έχετε και προσωπική ζωή.

Ταύρος

Μπορείτε να πείσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε ότι αυτό που βλέπουν σε εσάς είναι αυτό που παίρνουν; Πόσο αναζωογονητικό θα ήταν αυτό! Φυσικά, όταν αυτό που βλέπουν είναι η δόξα και η γοητεία σας, πώς μπορούν να αντισταθούν; Η τιμιότητα σας επίσης είναι σημαντικό θέμα, όπως και η αμοιβαιότητα, κάθε σας καλή κίνηση πρέπει να αποπληρωθεί. Μπορείτε να υπολογίζετε ότι το ταίρι σας ακούει και προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Δίδυμοι

Τώρα είστε σε θέση να εξαγάγετε το καλύτερο από τους ανθρώπους είτε πρόκειται για ταλέντο είτε για παιχνίδια λαγνείας. Η χαρούμενη διάθεση σας έχει κάνει πιο φιλικούς και προσιτούς. Σας τραβάνε τα πάρτι, το boozing και κάποιες ατασθαλίες καθώς φαίνεται να ικανοποιούν τη λαχτάρα σας να ζήσετε στα άκρα.

Καρκίνος

Το ρομαντικό μέτωπο είναι ρόδινο και απολαμβάνετε μια συναρπαστική και χαρούμενη στιγμή με τον εραστή σας. Ο έλεγχος μιας σeξουαλικής εμπειρίας μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος να αφήσετε τον σύντροφό σας να μάθει τι σας φαίνεται καλό, αλλά πρέπει να παραδώσετε κάποιες φορές τις αποφάσεις.

Λέων

Τα προσωπικά θέματα και οι οικογενειακοί δεσμοί κατέχουν σήμερα την υπεροχή – σας νοιάζουν περισσότερο από την επαγγελματική ζωή. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας από μια διαφορά απόψεων ή από μια διαφωνία με το ταίρι σας. Εάν μπορείτε να διαχειριστείτε να μην το πάρετε προσωπικά, μπορεί να είναι μια πολύ απλούστερη γέφυρα στο χάσμα από ό, τι θα σκεφτόταν ποτέ. 

Παρθένος

Εάν μπορείτε να διαχειριστείτε μια διαφωνία και να μην το πάρετε προσωπικά, μπορεί να χτίσετε μια γέφυρα στο χάσμα πολύ χρήσιμη. Μην βιάζεστε να ανοίξετε το στόμα σας – ειδικά απέναντι σε ανθρώπους με κάθε είδους εξουσία πάνω σας. Και το ταίρι σας, έχει εξουσία επάνω σας!

Ζυγός

Μια τέλεια στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Έχετε την τάση να δημιουργείτε νέες σχέσεις και να αναβιώσετε τα παλιά μέσα από ένα κοινωνικό γεγονός ή μια ευκαιρία δικτύωσης που έρχεται σήμερα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε καθώς μπορεί να είστε κάπως εριστικοί όμως.

Σκορπιός

Αυτός είναι ένας καλός χρόνος για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας ειδικά τον σύντροφό σας με τις δημιουργικές δεξιότητες και την ευχρηστία σας. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια τέλεια μέρα και μπορείτε να λάβετε ένα δώρο από τον σύντροφό σας που σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί.

Τοξότης

Τώρα τείνετε να αναζητάτε / αναμένετε ένα πολυτελές στυλ ζωής που αναζωπυρώνει την επιθυμία της φήμης και του πλούτου μέσα σας. Ένα πλούσιο και ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό σας είναι στις επιλογές σας σήμερα. Εν πάση περιπτώσει, αν όλα αυτά τα πράγματα δημιουργούν μια μακροχρόνια επίδραση εξαρτάται στην πραγματικότητα από τη στάση σας.

Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι ότι έχετε πολλές συναισθηματικές ανάγκες. Γιατί να μην αναπτύξετε μια στάση που θα κάνει το κύπελλο της αγάπης σας ξεχειλίζει; Αυτός είναι ο τρόπος που σας βοηθά να γιορτάζετε κάθε μέρα μια νέα ρομαντική περιπέτεια, ακόμα κι αν αφορά τον γνωστό σύντροφό σας.

Υδροχόος

Η ζωή σας φέρνει μια βαλίτσα μικτών ενεργειών σήμερα. Η έλευση της δημιουργικής ενέργειας αναφλέγεται και ενθουσιάζει με μια φλόγα την ψυχή σας. Ταυτόχρονα, πρέπει να ελέγξετε την αυταπάτη και να ρυθμίσετε την στάση σας, ίσως κάποιοι να σας φέρνονται με δολιότητα, πρέπει να αποφύγετε την εμφάνιση τεράστιων προβλημάτων.

Ιχθείς

Η διάθεσή σας σαρώνει σε υψηλό και χαμηλό επίπεδο, είστε κυκλοθυμικοί σήμερα, και κατά κάποιο τρόπο είστε διασπασμένοι όταν ασχολείστε με πράγματα, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με την αγάπη σας. Προσπαθήστε να μείνετε σύντροφος με τον σύντροφό σας και να μιλήσετε ευγενικά για τις σκέψεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-5-2018

Κάποια προσωπικά και οικονομικά σας, δεν θα πρέπει να τα ξέρουν οι τρίτοι. Είναι μια περίοδος σημαντικών

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-7-2017

Κριός Ίσως να σκέφτεστε αν έχετε ή δεν έχετε ακριβή κατανόηση της κατάστασης της αγάπης σας. Μπορείτε να δείτε σαφώς περισσότερους από...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-5-2017

Κριός Η αναίρεση του παρελθόντος απαιτεί χρόνο και οι σχέσεις σας θα είναι εντάξει, αν εσείς παίρνετε το χρόνο να προβληματιστείτε και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...