Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-6-2017
<p>Κριός

Είστε σε τέλεια ισορροπία, αν και υπάρχουν δυσκολίες στην οικογενειακή σας ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε, πουθενά να πάτε, και η ποιότητα της εσωτερικής σας σιωπής διαπερνά ό, τι κάνετε. Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιους ανθρώπους άβολα, εξοικειωμένοι με τον όλο θόρυβο και τη δραστηριότητα του κόσμου. Δεν πειράζει. Αναζητήστε εκείνους που μπορούν να αντηχούν με τη σιωπή σας, ή απολαύστε την μοναξιά σας.

Ταύρος

Ερωτικά νιώθετε μεγάλη πληρότητα. Μπορεί να αισθάνεστε σαν έναν κήπο με λουλούδια τώρα, βυθισμένοι σε ευλογίες από παντού. Καλωσορίστε τις μέλισσες, καλέστε τα πουλιά να πιουν το νέκταρ σας. Διαδώστε τη χαρά σας για να την μοιραστείτε με όλους.

Δίδυμοι

Θέλετε να ζήσετε, να ζήσετε τον έρωτα σε αφθονία, να ζήσετε εντελώς νέες εμπειρίες, να ζείτε με το ταίρι σας έντονα - όχι στο ελάχιστο, όπως θέλει η σύνεση, αλλά στο μέγιστο, σε βαθμό υπερχείλισης. Η ευδαιμονία σας, η αγάπη σας, η έκσταση σας περιέχονται μέσα σας σαν σπόρος.

Καρκίνος

Η δυναμική του Άρη στο ζώδιό σας θα σας ξεσηκώσει κανονικά. Θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας σαν λουλούδι και να απλώσετε το άρωμά της σε όλους και όχι μόνο στους αγαπημένους αλλά και στους ξένους. Αυτή είναι πραγματική συμπόνια, αυτή είναι η πραγματική αγάπη: μοιραστείτε τη φώτιση σας, μοιραστείτε τον χορό σας με όλους.

Λέων

Αφήστε ανθρώπους να εισέλθουν σε αυτή την ποιότητα φιλικότητας που σηματοδοτεί ένα νέο φλερτ. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν ενδιαφέρεστε πλέον για κάθε είδους δράματα και ειδύλλια που αφορούν άλλους ανθρώπους. Θέλετε τα πάντα να αφορούν εσάς.

Παρθένος

Ίσως μια σχέση να διέρχεται από μια περίοδο επανεξέτασης.Δεν είναι μια απώλεια. Είναι η γέννηση μιας υψηλότερης, πιο αγαπητικής ποιότητας που γεννήθηκε από την πληρότητα της εμπειρίας. Είναι η γέννηση μιας αγάπης που είναι πραγματικά άνευ όρων, χωρίς προσδοκίες ή απαιτήσεις.

Ζυγός

Πρώτα διαλογιστείτε σήμερα, να είστε ευτυχισμένοι, τότε πολλή αγάπη θα συμβεί από μόνη του. Στη συνέχεια, το να είστε με τους άλλους θα είναι όμορφο συναίσθημα, αλλά και η μοναξιά είναι επίσης όμορφη. Δεν εξαρτάστε από τους άλλους και δεν εξαρτάτε άλλους από εσάς. Τότε όλα θα είναι τέλεια.

Σκορπιός

Όσο τα πράγματα κινούνται όμορφα σήμερα, μοιράστε τα συναισθήματά σας. Και αν δείτε ότι η στιγμή έχει έρθει να αναχωρήσετε από μια σχέση επειδή τα μονοπάτια σας πάνε χωριστά σε αυτό το σταυροδρόμι, πείτε αντίο με μεγάλη ευγνωμοσύνη, για όλες τις χαρές και όλες τις απολαύσεις και όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε μοιραστεί με το άλλο μισό σας.

Τοξότης

Οι αλλαγές του μέσα σας είναι μεγάλες, ο εσωτερικός σας κόσμος συνεχίζει να αλλάζει, αλλά η εμπειρία της σιωπής, η χαρά μιας ανάμνησης, παραμένει η ίδια. Αυτό είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, το μόνο πράγμα που δεν πεθαίνει ποτέ. Το ίδιο σας το μυαλό θα σας πει τι είναι ουσιαστικό στον έρωτα.

Αιγόκερως

Έχετε τα δικά σας βουνά για να κατακτήσετε, τα δικά σας όνειρα να εκπληρώσετε, αλλά ποτέ δεν θα έχετε την ενέργεια να τα ακολουθήσετε μέχρι να απελευθερωθείτε από όλες τις προσδοκίες που έχετε συγκεντρώσει από τους άλλους, αλλά τώρα σκέφτεστε ότι επιτέλους το δικό σας συμφέρον σε αισθηματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Πολλά και διαφορετικά και ίσως αντιφατικά αισθήματα σας ταλαιπωρούν σήμερα. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σας φοβίσουν. Ήρθε η ώρα να φωτίσετε τις αλήθειες σας και να μιλήσετε με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Μην σας ξεγελάει ο Ποσειδώνας. Το ψέμα δεν μπορεί να γίνει η αλήθεια, η προσωπικότητα κάποιου δεν μπορεί να γίνει ψυχή σας. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνουν σήμερα ουσιαστικά βήματα στην αγάπη, χωρίς ταυτόχρονα να γίνουν πολλά και οδυνηρά λάθη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Κριός Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη και τις καλές δονήσεις στο ερωτικό σας περιβάλλον και στους συγγενείς του ex...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Κριός Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την έξοδο και την κοινωνικοποίηση, καθώς υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε ένα φανταστικό νέο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Κριός Έχεις κάποιες πιθανότητες για μια καλή επανασύνδεση σήμερα, παρά το ότι υπάρχουν γενικές δυσκολίες. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....