Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-6-2017
<p>Κριός

Μια τέλεια μέρα για να απαλλαγείτε από κάθε είδους προσωπικές ή συντροφικές συγκρούσεις και επίσης κάποια νομική ενόχληση, αν υπάρχει. Νέα πράγματα και άνθρωποι σας προσελκύουν τώρα. Να τα αποδεχτείτε και να είστε ευέλικτοι και εύκολοι. Ο σύντροφός σας περιμένει περισσότερη αγάπη και προσοχή από την πλευρά σας.

Ταύρος

Τώρα έχετε την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε με τη ζεστασιά και την αφοσίωσή σας. Είναι αστείο, αλλά οι πεποιθήσεις μας για οποιοδήποτε θέμα επηρεάζουν τη στάση μας, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει την ικανότητά μας να προσελκύουμε ανθρώπους. Άρα, σκεφτείτε θετικά.

Δίδυμοι

Μπορεί να τείνετε σήμερα να βγάζετε από πάνω σας τις ευθύνες της καθημερινής ζωής για να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η χαλάρωση, η απόλαυση και η ευχαρίστηση τονίζονται σήμερα. Μερικοί από εσάς είναι πιθανό να αγαπηθούν πολύ και να εκτιμήσουν την άνευ όρων αγάπη, την αφοσίωσή και την ικανότητα του ανθρώπου σας να σας είναι χρήσιμος.

Καρκίνος

Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σας ξεκινάει μια περίοδος έντονης γοητείας, έντονης ενασχόλησης με τον ερωτικό τομέα, αλλά και μεγάλης ανυπομονησίας. Αν δεν έχετε αυτό που θέλετε στον έρωτα, σας πιάνουν παροιμιώδη νεύρα. Ηρεμήστε, αυτός ο Άρης θα σας τρελάνει!

Λέων

Η μέρα είναι διεγερτική και ευχάριστη καθώς ο ρομαντισμός είναι στον αέρα! Οι συναισθηματικές απολαύσεις είναι σήμερα η κορυφαία προτεραιότητά σας. Ένα νέο αίσθημα ή μπορεί και η αναζωογόνηση του υπάρχοντος δεσμού σας  είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Σήμερα είναι μια μεγάλη στιγμή για να καθίσετε και να απολαύσετε ό, τι έχετε, να αγαπάτε και να ζήσετε τη ζωή.

Παρθένος

Η ερωτική ευδαιμονία και η απόλαυση είναι ακριβώς στα πόδια σας καθώς είστε έτοιμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας στην αγάπη της ζωής σας. Ίσως απλά ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα για κάποιον αγαπημένο σας θα κάνει την ημέρα να απογειωθεί εύκολα.

Ζυγός

Είναι μια ηλιόλουστη μέρα για σας με πολλή φρεσκάδα και φιλικότητα στον αέρα. Όταν νιώσετε την ανθισμένη αγάπη σας με τη διαίσθησή σας, θα υπάρξει μια δύναμη που είναι ικανή να δημιουργήσει μια θεαματική ανάταση για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναζωογονήσετε τους δυνατούς δεσμούς και την σχέση αγάπης, καθώς α πλανητικά δεδομένα σας παρέχουν μια μεγάλη αίσθηση ασφάλειας και συναισθηματικής αμοιβαιότητας. Να χαρείτε και να απολαύσετε αυτήν την εκπληκτική ημέρα.

Τοξότης

Τώρα αισθάνεστε την ανάγκη να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας και τους πλησιέστερους. Υπάρχει η δυνατότητα για ένα σύντομο ταξίδι (όπως και για μια μεγάλη διαδρομή) με την αγάπη της ζωής σας ή μπορεί όλη η περιπετειώδης διάθεση να σημαίνει μόνο ότι εσείς και το ταίρι σας θα συζητήσετε μαζί μερικές δημιουργικές ιδέες.

Αιγόκερως

Η συμπάθεια, η αγάπη και η ανησυχία είναι οι λέξεις που πρόκειται να κυβερνήσουν την καρδιά σας σήμερα. Αλλά μην ξεχνάτε τις προτεραιότητές σας και απλά μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματα, όπως λένε - η υπερβολή σε οτιδήποτε είναι κακή. Ο χρόνος που ξοδεύετε με το ταίρι σας θα κάνει την ημέρα σας συγκλονιστική.

Υδροχόος

Έχετε εργαστεί καλά στη λίστα προτεραιότητας σας και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις στην σχέση σας. Πραγματικά, η μέρα είναι ευχάριστη, αλλά η επαγρύπνησή σας μπορεί να σας εμποδίσει να έχετε ωραίες εμπειρίες. Ώρα να δώσετε προσοχή στο σημαντικό σας άλλο μισό.

Ιχθείς

Τρία από τα βασικά πράγματα που χρειάζονται δύο σύντροφοι είναι ο σεβασμός, ο θαυμασμός και η εκτίμησή μεταξύ τους. Και σήμερα είναι η ημέρα για να αποφασίσετε αν όντως σέβεστε, εκτιμάτε και θαυμάζετε τον άνθρωπο που είναι κοντά σας. Αν δεν υπάρχει αυτό το πλαίσιο, μην χάνετε χρόνο άδικα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-4-2018

Βάλτε σε μια προτεραιότητα την οικονομική σας ζωή, που μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Θέλετε να κάνετε μια μεγάλη και σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Κριός Προσοχή και ωριμότητα σήμερα. Είναι μία δύσκολη στιγμή για ορισμένες πιο απαιτητικές κινήσεις σήμερα και ακόμα και αν βρήκατε το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-7-2017

Κριός Φίλοι, συνάδελφοι και όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζετε μπορεί να προσπαθήσουν να σας διαφωτίσουν για τα πράγματα που πρέπει να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-5-2017

Κριός Ποτέ δεν είστε επιφυλακτικοί, λέτε τα πράγματα όπως είναι, και αντιμετωπίζετε τον έρωτα σχεδόν σαν ένα άθλημα. Σήμερα θέλετε όλη...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-3-2017

Κριός Η δυναμική της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε κάνει να δεις όλη την εικόνα των σχέσεών σου. Είναι γενικά περίοδος αποφάσεων και μπορεί...