Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017
<p>Κριός – Ο Τροχός της Τύχης

Η μέρα σας φέρνει ελπίδα, ενθουσιασμό και ευκαιρίες. Μια από τις καλύτερες μέρες για να επιλύσετε τις διαφωνίες σας με τους παλιούς φίλους και συγγενείς. Η προσωπική σας φάση σας υπόσχεται μια ζωή γεμάτη ευημερία, επιτυχία και συμπόνια.

Ταύρος – Δύο των Κυπέλλων

Μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με τον σύντροφό σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πολλών παρερμηνειών και δυσκολιών μεταξύ εσάς και των αγαπημένων σας. Χαλαρώστε με ένα αγαπημένο άτομο και καλομάθετε τον εαυτό σας με ένα δώρο, επιτέλους είναι πραγματικά μια υπέροχη μέρα!

Δίδυμοι – Τρία των Πεντάκτινων

Ο χρόνος είναι κατάλληλος για αυτοαξιολόγηση και αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις δυνάμεις σας και τις θετικές ιδιότητες. Ίσως να ανησυχείτε για την έναρξη ενός νέου φλερτ, ίσως είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για τώρα.

Καρκίνος - Επτά των Ράβδων

Κάποια σύγχυση μπορεί να είναι στον αέρα μεταξύ των δυο σας στην σχέση σας. Εάν αισθάνεστε έντονα θυμωμένοι για κάτι, γιατί δεν το ξεκαθαρίζετε; Και να ζητήσετε σαφώς να σεβαστούν οι άλλοι και τις προτεραιότητές σας, είτε πρόκειται για το απόγευμα είτε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Λέων – Δέκα των Κυπέλλων

Η αγάπη είναι παντού! Σήμερα είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη ημέρα καθώς μπορείτε να φτιάξετε νέους φίλους και ακόμη και οι πρώην σύντροφοί σας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν. Ο αγαπημένος σας και οι φίλοι σας χρειάζονται τη βοήθειά σας και είστε πανέτοιμοι για αυτό.

Παρθένος – Τέσσερα των Ράβδων

Μπορεί να εξαργυρώσετε πολύ περισσότερους πόρους και να διευκολύνετε τις υπάρχουσες δεξιότητες από τις νέες σχέσεις που μεγαλώνουν. Μπορεί να αισθανθείτε ζεστά συναισθήματα που ανθίζουν στην καρδιά σας για τον σύντροφό σας. Να είστε πιο φιλικοί και ζεστοί για να κάνετε νέους φίλους και σχέσεις.

Ζυγός – Δύο των Σπαθιών

Σήμερα είναι η μέρα να ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμείς συζητήσεις με το ταίρι σας και να προσελκύσετε την προσοχή του. Αυτό σας δίνει τεράστια ικανοποίηση και εμπιστοσύνη. Αν και οι θέσεις αλλάζουν και μετατοπίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια των σχέσεων, είστε έχετε τη δύναμη με το μέρος σας προς το παρόν.

Σκορπιός – Ο Μάγος

Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την σχέση σας και για να επιχειρήσετε να γοητεύσετε όποιον θέλετε. Δώστε λίγο χρόνο στον σύντροφο σας και καταγράψτε τα συναισθήματά σας για να εκφράσετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας.

Τοξότης – Ο Πύργος

Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία, αλλά όλα θα πάνε καλά με μέριμνα και με ενθουσιασμό για κάτι νέο. Η περιέργεια για το τι θα γίνει στο μέλλον θα καταβάλει μερικούς από εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να αντέξετε, το ξέρετε.

Αιγόκερως – Οκτώ των Κυπέλλων

Αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να αναβιώσει την υπάρχουσα. Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Αποτρέψτε τον εαυτό σας από το να παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και ιδιορρυθμίες, καθώς μπορεί να χάσετε την εστίαση και να διώξετε τα συναισθηματικά κέρδη μακριά.  

Υδροχόος – Η Αυτοκράτειρα

Πάνε εξαιρετικά τα ερωτικά σας θέματα και ίσως να ανακαλύψετε ένα χρυσό δοχείο κάπου στο νησί του θησαυρού της αγάπης! Ο χρυσός εδώ συμβολίζει την εκπλήρωση των σeξουαλικών παροτρύνσεων και των συναισθηματικών αναγκών. Λύστε τα προβλήματα καθώς έρχονται, αυτή είναι η σωστή στιγμή.

Ιχθείς – Πέντε των Πεντάκτινων

Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας και μοιραστείτε τα προβλήματά σας. Η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει όλες τις πληγές. Κατακτήστε την αγάπη σας και η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για μια δύσκολη κάρτα, αλλά όχι ν η αγάπη είναι πραγματική.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-8-2017

Κριός – Η Ιέρεια Η ορθή στάση της Ιέρειας σας υπενθυμίζει πως η εμπιστοσύνη είναι απαράιτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της ερωτικής σας...