Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017
<p>Κριός

Εάν κάνετε κάποιο λάθος, πιθανότατα θα χάσετε κάποια από την εμπιστοσύνη που είχε ένας πρώην σύντροφός σας σε σας. Λόγω αυτού, είναι σκόπιμο να λαμβάνεται υπόψη τη συμβουλή ενός κατάλληλου προσώπου και, κυρίως, να καθυστερήσετε κάπως αποφάσεις έτσι ώστε να μπορούν να ωριμάσουν.

Ταύρος

Θα είστε άμεσοι, απαλλαγμένοι και αυθόρμητοι εκφράζοντας τις συναισθηματικές σας καταστάσεις και τα συναισθήματά σας, αλλά μην πηγαίνετε στα άκρα του συναισθήματος, δεν σας ταιριάζει η οργή ή το προσπαθείτε να επιβάλλετε στους πρώην αγαπημένους σας τις θελήσεις σας.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο σεβαστοί, ευχάριστοι και στοργικοί στις συναισθηματικές εκφράσεις σας, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση την απότομη έκρηξη. Εάν μαλακώνετε τις συναισθηματικές εκφράσεις σας, είναι πολύ πιθανότερο τα αγαπημένα σας άτομα να είναι πιο δεκτικοί απέναντι σε αυτά που λέτε ή προτείνετε σε αυτά.

Καρκίνος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φανερώσετε στοιχεία από τη νηπιακή ηλικία και την εφηβεία που θα μπορούσαν ακόμα να είναι ενεργά στο υποσυνείδητό σας, μετά από ψυχολογικές εμπειρίες που δεν έχουν ακόμη αφομοιωθεί καλά. Εάν έχετε κάποια αντιπάθεια, δυσαρέσκεια ή μνησικακία εναντίον κάποιου πρώην συντρόφου σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσετε και, στη συνέχεια, να βελτιώσετε τη σχέση σας με αυτό το άτομο.

Λέων

Νιώθετε υποχρεωμένοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αυθόρμητα, κατευθείαν και μερικές φορές λίγο αιχμηρά. Στην αγάπη δεν είναι μόνο απαραίτητο να θέλετε πολλά, αλλά και να θέλετε καλά, γι 'αυτό συνιστάται να μετριάζετε και να απαλύνετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.

Παρθένος

Μην ξεχνάτε ότι στη σχέση ενός ζευγαριού οι αισθητικές λεπτομέρειες, η φινέτσα και η καλή γεύση είναι επίσης σημαντικές. Δηλώστε την αγάπη σας για τον πρώην σύντροφό σας με ένα γλυκό, σεβασμό και περιεκτικό τρόπο, καθώς πάρα πολύ πάθος θα μπορούσε να φέρει ζήλια.

Ζυγός

Η παθιασμένη αγάπη είναι ένα πράγμα και ένα άλλο πολύ διαφορετικό πράγμα είναι η αγάπη με πάθος, και είναι απαραίτητο να καθιερωθεί ένα όριο μεταξύ του ενός και του άλλου. Το να ακολουθήσετε μια πλάγια οδό προσέγγισης ενός πρώην συντρόφου θα είναι λίγο πιο ρομαντικό, χαλαρό, φιλικό και ευγενικό.

Σκορπιός

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εποχή που γοητεύεστε γρήγορα και μπορεί να προσεγγίσετε κάποιον που είναι ακόμα ελκυστικό για σας, αλλά μπορείτε να το κάνετε με έναν τολμηρό ή πρόωρο τρόπο. Αν δεν μετριάζετε την ώθηση σας, είναι πολύ πιθανό να απορριφθείτε, καθώς άλλοι θα σας δουν λίγο αιχμηρούς ή δυσάρεστους.

Τοξότης

Αποφύγετε τις εγωκεντρικές νοοτροπίες και μάθετε να μοιράζεστε τις αποφάσεις σας με τον σύντροφό σας, καθώς τείνετε να ενεργείτε μόνοι σας χωρίς να συμβουλευτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο εκ των προτέρων. Ο πρώην σύντροφός σας θα μπορούσε να ενοχληθεί, επειδή επιταχύνετε το ρυθμό πάρα πολύ σε θέματα που πραγματικά σχετίζονται και με τους δυο σας.

Αιγόκερως

Μαζί με κάποιον πήρατε στο παρελθόν λάθος αποφάσεις. Επομένως, και οι δύο θα πρέπει να προγραμματίσετε από κοινού τα επόμενα βήματα που θα λάβετε, τα οποία δεν πρέπει να θεωρηθούν ως απώλεια της δικής σας αποφασιστικής ικανότητας. Αντιθέτως από τη στιγμή που θα αποφασίσετε από κοινού θα έχετε μεγαλύτερη σοφία.

Υδροχόος

Ένας πρώην σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να είστε πιο μετριοπαθείς, ισορροπημένοι και δίκαιοι, και χωρίς αμφιβολία, θα αυξήσει τις δυνατότητες επιτυχίας σας. Αυτός ο συμβιβασμός των στόχων μεταξύ των δύο σας θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους ως ζευγάρι και ταυτόχρονα ο καθένας από εσάς θα είναι πιο επιτυχημένος στην οικογένειά σας, στο επάγγελμα και, κατά κανόνα, στον καθημερινό κόσμο.

Ιχθείς

Η ημέρα θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη σχέση σας με την οικογένειά σας καθώς και με τον σύντροφό σας ή έναν πρώην σύντροφο. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι αρκετά γρήγορες και ξαφνικές και θα πρέπει να ασκήσετε αυτοέλεγχο και να είστε αρκετά ευέλικτοι για να διατηρήσετε τα ηνία σε αυτές τις περιστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-6-2017

Κριός Η αγάπη θα είναι μια έκπληξη για σας σήμερα. Πάντα το ελπίζατε να είναι έτσι, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν αποδείχθηκε ποτέ όπως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2017

Κριός Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ακούστε την εσωτερική σας κλήση. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να παίρνετε αποφάσεις με βάση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-5-2017

Κριός Εάν οι συζητήσεις ή η προσέγγιση με ένα συγκεκριμένο πρώην ταίρι σας είναι σε επιφανειακό επίπεδο, τότε η αποστροφή σας θα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Κριός Καθώς θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα η έντονη αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον...