Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017
<p>Κριός – Τρία των Κυπέλλων

Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για προσωπική ελευθερία και ίσως να νιώθετε και μια  αδιαφορία. Από την άποψη αυτή, πρέπει να είστε ιδιαίτερα συνετοί, δεδομένου ότι είναι πιθανό ότι τώρα πάρετε γρήγορες αποφάσεις και να αποσυνδέεστε από τις συναισθηματικές ή οικογενειακές σχέσεις σας γενικά.

Ταύρος – Ο Τρελός (Αντεστραμμένο)

Εάν ενεργείτε αιχμηρά και απότομα, πιθανότατα θα το μετανιώσετε σύντομα. Εάν επιλέγετε αυτή τη στιγμή να κόψετε ή να ψυχράνετε μια σχέση, μπορεί να είναι δύσκολο να επισκευαστεί. Είναι επίσης πιθανό να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα επειδή ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ο σύντροφός σας χρειάζεται τώρα να απελευθερωθεί και να αποσπαστεί.

Δίδυμοι – Οκτώ των Σπαθιών

Το άγχος είναι πιθανότατα η ρίζα της ασταθούς συναισθηματικής ή οικογενειακής κατάστασης και η πιο αποτελεσματική θεραπεία θα ήταν να αφεθείτε μερικές μέρες για χαλάρωση και απόλαυση σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός αυτού, θα πρέπει να επικοινωνείτε συνεχώς με την οικογένειά σας και τον σύντροφό σας.

Καρκίνος – Εννιά των Σπαθιών

Θυμηθείτε ότι τα πράγματα σήμερα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και μιλώντας ή ανταλλάσσοντας τις εμπειρίες σας κατά τη διάρκεια ημερών ή εβδομάδων μετά θα μπορούσατε να προκαλέσετε μνήμες από πολύ καιρό πριν. Η επικοινωνία πρέπει να διατηρείται ζωντανή συνεχώς και να συνδέεται με την πραγματικότητα.

Λέων – Οκτώ των Κυπέλλων

Ίσως εσείς, ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ο σύντροφός σας να έχουν υψηλές φιλοδοξίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αμέσως, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση μεταξύ σας. Είναι σκόπιμο να είμαστε ρεαλιστές και να κατανοείτε ότι τα ιδανικά που σχετίζονται με την οικογένεια ή την αγάπη μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω εργασίας, αφοσίωσης και, φυσικά, ευθύνης.

Παρθένος – Οκτώ των Ράβδων

Εάν έχετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα, απλά η αλλαγή δεν πρόκειται να το λύσει, ούτε το να κάνετε νέες φιλίες απλά ή να φλερτάρετε. Η βιασύνη, το στρες, η ουτοπία και η υπερβολική απελευθέρωση στις συναισθηματικές σχέσεις, αργά ή γρήγορα, δημιουργούν προβλήματα.

Ζυγός – Δύο των Ράβδων

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τι να περιμένετε από τον σύντροφό σας, και ότι ξέρει τι να περιμένετε από εσάς. Το να είστε συναισθηματικά συσχετισμένοι σημαίνει να ζείτε με αμοιβαία αποδεκτούς όρους, σε καμία περίπτωση με υποχρέωση, αλλά με αφοσίωση και ζήλο για επιτέλεση.

Σκορπιός – Τρία των Κυπέλλων

Αν δεν ασχολείστε με κανέναν, τώρα θα μπορούσατε να συναντήσετε πολλά άτομα του αντίθετου φύλου, αλλά στην πραγματικότητα θα δημιουργήσετε πολύ επιφανειακές σχέσεις. Μην σπεύδετε στις αποφάσεις σας στο συναισθηματικό επίπεδο, καθώς αυτό θα μπορούσε να διαταράξει την εσωτερική σας ισορροπία.

Τοξότης – Τέσσερα των Κυπέλλων

Είναι προτιμότερο να διατηρείτε μόνο ένα επίπεδο φιλίας μέχρι να εμφανιστεί μια έντονη συναισθηματική σπίθα σε σας, αφού αποδεικνύετε ότι δημιουργείτε συνεχώς κάποια σύγχυση. Συνιστάται πρώτα να δημιουργηθεί μια καλή φιλία και στη συνέχεια ένα ρομαντικό βήμα θα πάει καλύτερα.

Αιγόκερως – Ακόλουθος των Ράβδων

Αν είστε μόνοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιθανότατα θα σας προκληθούν επιφανειακές και σύντομες εμπειρίες. Αναλύστε αντικειμενικά αν αυτό δημιουργεί αυτοπεποίθηση σε σας ή ελάχιστη προσωπική ικανοποίηση. Αποφασίστε ανάλογα.

Υδροχόος – Άσσος των Σπαθιών

Η κάρτα αυτή ενεργοποιεί την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία, την οποία θα πρέπει να συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας συναισθήματα. Προφανώς, η ατομική ελευθερία δεν είναι ασυμβίβαστη με τη ζωή ως ζευγάρι, αλλά δεν είναι η ίδια ελευθερία του να είσαι μόνος με την  ελευθερία κάποιου που είναι σε μια σχέση.

Ιχθείς – Τέσσερα των Σπαθιών

Είναι θεμελιώδες να διατηρείτε ένα συνεχές και υψηλό επίπεδο επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Μην παίρνετε αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σε βιασύνη ή όταν είστε υπό άγχος, καθώς είναι προτιμότερο να προβληματιστείτε και να είστε προσεκτικοί σε θέματα αγάπης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας. Μπορεί να έχετε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...