Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-6-2017
<p>Κριός – Δύο των Ξιφών (Αντεστραμμένο)

Οι συναισθηματικές φύσεις και οι ανάγκες σας με το ταίρι σας είναι τόσο διαφορετικές ώστε υπάρχει πιθανότητα να είναι αρκετά ασυγκράτητη μια σύγκρουση μεταξύ σας, εκτός και αν καταλήξετε να καταλάβετε και να αποδεχθείτε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, και οι δύο είστε αρκετά σταθεροί με τους δικούς σας τρόπους και δεν είστε πάντοτε δεκτικοί στην αλλαγή εκτός αν είναι με τους δικούς σας όρους.

Ταύρος – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει έντονη εγγύτητα και συναισθηματική οικειότητα, και είστε έντονα συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους. Η ακραία κληρονομιά, η ζήλια και η παρόρμηση να χειραγωγήσετε και να ελέγξετε τους αγαπημένους σας είναι τα συναισθήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα  ενώ το ταίρι σας από την άλλη πλευρά, είναι πολύ ανεξάρτητο, αντιστέκεται στην κατοχή ή τον έλεγχο.

Δίδυμοι – Πέντε των Κυπέλλων

Τα συναισθήματα είναι μια ισχυρή δύναμη στη ζωή σας και μια σχέση μπορεί να γίνει εμμονή με μια αίσθηση ή επιθυμία, ενώ το ταίρι σας μπορεί να μοιάζει απόμακρο. Η ένταση μπορεί να αντιμετωπιστεί με έναν δροσερό, φιλόδοξο, εξαιρετικά λογικό τρόπο - ή απλώς με πλήρη έλλειψη κατανόησης – αν δεν κάνετε προσπάθειες.

Καρκίνος – Εννιά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Είναι έντονα ιδιωτική και προσωπική η διάθεσή σας, ενώ το ταίρι σας είναι πολύ κοινωνικό και πρέπει να συμμετάσχει στον κόσμο γενικότερα. Η συμμετοχή σε ομάδες, ενώσεις, συλλόγους ή κοινότητες είναι σημαντική για τον άνθρωπο σας αυτή τη στιγμή. Η σχέση σας  χρειάζεται πνευματική συντροφικότητα και κοινή χρήση σε πνευματικό ή πνευματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να εκτιμήσει το ταίρι σας.

Λέων – Τέσσερα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Ως ζευγάρι, τείνετε να εστιάζετε πάρα πολύ στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε στον εαυτό σας και δεν έχετε αρκετό χρόνο για απλά να διασκεδάσετε, να γελάσετε και να απολαύσετε τη ζωή. Και οι δυο σας είναι πιθανό να αισθάνονται μπλοκαρισμένοι στη δημιουργική σας έκφραση.

Παρθένος – Πέντε των Πεντάκτινων

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι και επικριμένοι ο ένας από τον άλλο και να κρατάτε ο ένας τον άλλον πίσω. Πολλοί αναγνώστες ταρώ θα έλεγαν ότι οφείλετε ο ένας στον άλλο ένα «καρμικό χρέος» και εάν αυτό είναι αληθινό, θα κληθείτε να κάνετε πολλές θυσίες ο ένας για τον άλλον.

Ζυγός – Έξι των Ξιφών

Αγαπάτε την εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, ρίχνετε τις βαθύτερες ανησυχίες, τους φόβους και τις ελπίδες ο ένας στον άλλον. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε και να αναλύσετε θέματα σε βάθος. Γενικά, αυτές οι συνομιλίες είναι απολαυστικές και διαφωτιστικές, αλλά περιστασιακά μπορεί να υποβαθμιστούν σε κουτσομπολιά και μπορεί μερικές φορές να υπάρξει μια υπερβολικά πνευματική, ψυχρή, αποσπασματική προσέγγιση στα συναισθήματα σας.

Σκορπιός – Ο Κρεμασμένος

Υπάρχει μια ζωντανή, φρέσκια, ανοιχτή ποιότητα στις σχέσεις σας, ένας ενθουσιασμός για το νέο και μη δοκιμασμένο, η προθυμία να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε, και μια προθυμία για περιπέτεια και αλλαγή. Η ζωή σας μαζί μπορεί να είναι λίγο αποδιοργανωμένη αλλά ποτέ δεν είναι βαρετή!

Τοξότης – Ο Τρελός

Η πνευματική όσο και η συναισθηματική ελευθερία είναι σημαντική για εσάς και το να σέβεστε και να επιτρέπετε την ανεξαρτησία και τις ατομικές ανάγκες του άλλου. Το παιχνίδι και το χιούμορ είναι επίσης μια ζωτικής σημασίας πτυχή της σχέσης σας και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα στο οποίο μπορείτε να στηριχθείτε όταν προκύπτουν πιο προβληματικά ή αντιφατικά ζητήματα μεταξύ σας: πάντα μπορείτε να γελάσετε!

Αιγόκερως – Ρήγας των Πεντάκτινων

Υπάρχει ένας ώριμος, σταθερός και υπεύθυνος τόνος στη σχέση σας που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμός του ενός στον άλλο. Καθώς περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, θα διαπιστώσετε ότι τα γούστα σας, οι προτεραιότητες και η αίσθηση του τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή γίνεται πολύ συμβατό. Εάν παντρευτείτε και έχετε παιδιά, θα εργαστείτε μαζί και ως γονείς, ειδικά όταν προκύπτουν δυσκολίες και «μικρές κρίσεις».

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων

Η σχέση σας είναι έντονη, μαγνητική και πολύπλοκη. Είστε γοητευμένοι ο ένας από τον άλλον και συμμετέχετε σε βαθιές, έντονες συζητήσεις και συναντήσεις που αποκαλύπτουν τις εσώτερες σκέψεις, τα συναισθήματα, τους στόχους, τις ελπίδες, τους φόβους και τις φιλοδοξίες σας. Αυτή δεν είναι μια επιφανειακή σχέση! Είστε πολύ ανεμπόδιστοι μεταξύ σας και ανοίγετε μεταξύ σας πιο εύκολα από τους άλλους.

Ιχθείς – Το Αστέρι

Υπάρχει μια ισχυρή ρομαντική ποιότητα στη σχέση σας, αλλά θα δοκιμάσετε και καιρούς που οι ιδιότητες του συντρόφου σας αντιτίθενται έντονα με τις ιδιότητες που είχατε αντιληφθεί ότι θα είχε ο «Ιδανικός εραστής» σας. Μην προσπαθήσετε να αναγκάσετε τον σύντροφό σας να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες σας. Κάθε άτομο πρέπει να είναι αληθινό με τον εαυτό του.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Κριός Εάν γίνει σαφές ότι ένας αγαπημένος σας δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας, τότε ίσως χρειαστεί να του εξηγήσετε εσείς την ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-6-2017

Κριός Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις είναι απαραίτητες για σας τώρα. Προτιμάτε να απομακρύνετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-5-2017

Κριός Να είστε επιφυλακτικοί με τους ξένους σήμερα. Οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες στον τόπο εργασίας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-2-2017

Η ημέρα είναι σπαρμένη μάγια, όσο κι αν υπάρχει ακόμα η επίδραση του δύσκολου και ανάποδου Ερμή. Η Σελήνη από τον Ταύρο βοηθάει τον...