Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-6-2017
<p>Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική ή κυριολεκτικά όμορφη στιγμή στη σχέση σας, αλλά μπορεί να είναι καιρός να απολαύσετε την άνεση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας στη σχέση σας – φροντίστε μόνον να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας και τις προτεραιότητές σας.

Ταύρος – Ακόλουθος των Ξιφών

Αυτή είναι μια καλή στιγμή να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοια ιδεώδη, συμφέροντα, ή μια πνευματική αναζήτηση. Ή μπορείτε να βρείτε έναν δάσκαλο, να βρείτε μια τάξη ή να ξεκινήσετε μια άτυπη μελέτη μαζί. Κάποια πειθαρχία όπως η γιόγκα μπορεί να συναρπάσει εσάς και το ταίρι σας τώρα.

Δίδυμοι – Δύο των Ράβδων

Όμορφη κάρτα που δίνει πολλές δυνατότητες σε απλά και σύνθετα θέματα. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο διάστημα για τους δυο σας να πάτε για πεζοπορία, backpacking, ποδηλασία ή να κάνετε κάτι άλλο που σας κάνει να κινείστε και ίσως να αναπνέετε λίγο ελεύθερα. Θα θελήσετε να είστε ενεργοί.

Καρκίνος – Δύο των Πεντάκτινων

Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα έργο μαζί ή για να αναζωπυρώσετε τα ενδιαφέροντά σας σε κάτι που ίσως να έχετε αρχίσει μαζί νωρίτερα και να το αφήσετε στην άκρη. Οποιοδήποτε είδος αθλητισμού ή σωματικής άσκησης που απολαμβάνετε μαζί ευνοείται τώρα επίσης. Σχεδόν οτιδήποτε κάνετε ως ζευγάρι θα είναι επιτυχής τώρα χάρη στον συνδυασμένο ενθουσιασμό σας.

Λέων – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο)

Αυτή τη στιγμή μπορεί να αισθανθείτε ότι πηγαίνετε σε ριζικά διαφορετικές κατευθύνσεις, ή ένας από σας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά το μυαλό σας για το πού θέλετε να πάτε στη σχέση. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια ξαφνική κίνηση, έκπληξη ή νέα κατεύθυνση. Μην επιχειρήσετε να κρατήσετε τα πράγματα όπως ήταν. Αυτό θα προκαλούσε μόνο διαφωνία.

Παρθένος – Ο Διάβολος

Αυτή είναι μια εποχή πολύ δυναμικής και δυνητικά εκρηκτικής ενέργειας μεταξύ των δυο σας σε μια σχέση. Φέρνετε την άγρια, τολμηρή άποψη, αναζητάτε συγκίνηση στην πλευρά του άλλου. Θα μπορούσατε να συμπεριφέρεστε και εσφαλμένα ο ένας προς τον άλλον. Οι παρορμητικές ενέργειες, οι απροσδόκητες εκρήξεις ή οι εκπλήξεις είναι επίσης πολύ πιθανές.

Ζυγός – Ο Κόσμος

Πρόκειται για μια εποχή θετικών και εκπληκτικών συμπτώσεων, εκπληκτικά ευτυχισμένων αλλαγών και αίσθησης ότι είσαστε "στη ροή" ή συνδέεστε με την ευρύτερη τάξη. Βοηθήσατε σε μια σχέση ο ένας στον άλλο, εμπνεύσατε την ανάπτυξη του άλλου και, γενικά, ασκούσατε θετική επιρροή ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σκορπιός – Ο Μάγος

Αυτή τη στιγμή, οι πνευματικές επιδιώξεις, τα ιδανικά ή οι ελπίδες που μοιράζεστε με κάποιον, καθώς και οι φαντασιώσεις και οι φανταστικές σας ζωές, ενεργοποιούνται με το να είστε μαζί. Θετικά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα θελήσετε να κάνετε κάτι μαζί για να ενσωματώσετε την θετική ενέργεια, να εκφράσετε φυσικά ή να πραγματοποιήσετε αυτό που συνήθως ονειρεύεστε ή σκέφτεστε.

Τοξότης – Ο Πύργος

Δύσκολη κάρτα, φέρνει απότομες αλλαγές στα ερωτικά σας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει μια περίεργη ατμόσφαιρα στην οποία είστε ασαφώς δυσαρεστημένοι με τη ζωή με το έναν ή  με τον άλλο τρόπο, αλλά δεν είναι σαφές τι ακριβώς θέλετε. Προσπαθήστε να είστε σαφείς, άμεσοι και ειλικρινείς. Αποφύγετε τα προπετάσματα καπνού και τις μισές αλήθειες.

Αιγόκερως – Ρήγας των Κυπέλλων

Υπάρχει μια ένταση και θάρρος σε ό, τι κάνετε μαζί με το ταίρι σας τώρα. Μπορείτε να έχετε μια βαθιά ερωτική και σταθερή εμπειρία, ανάλογα με το πώς αποφασίζετε να ζήσετε τις ενέργειές σας ως ζευγάρι. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για σταθεροποιήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Υδροχόος – Δέκα των Ράβδων

Μπορείτε να δώσετε τη δυναμική για τυχόν αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι. Επιπλέον, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να κάνετε μεγάλο κόπο καθώς θα μπορούσατε να πείσετε τους άλλους να υιοθετήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Εάν είστε μόνοι σας, ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή σωματικής άσκησης μπορεί να φέρετε κοντά σας κάποιον που γοητεύεται από εσάς.

Ιχθείς – Ο Τρελός

Εάν είστε μόνοι, μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικό ένα νέο φλερτ από τη φυσική πλευρά της αγάπης, και να βρείτε τον εαυτό σας φτάνοντας προς κάποιον που πραγματικά αισθάνεστε ότι η σπίθα της έλξης του είναι ακαταμάχητη. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές, ακόμα κι αν είστε πολύ ερωτευμένοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-3-2018

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ενέργεια της ημέρας δίνει στο ρομαντισμό μια συναρπαστική παθιασμένη πινελιά. Υπάρχει αυτή η αίσθηση μιας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-11-2017

Κριός – Πέντε των Ράβδων Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις και τις προτεραιότητές σας. Μην αγχωθείτε, αλλά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για προσωπική ελευθερία και ίσως να νιώθετε και μια αδιαφορία. Από την άποψη αυτή,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά...