Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-6-2017
<p>Κριός

Υπάρχει ένα πνεύμα διαμάχης και διαφωνίας μεταξύ των δυο σας αυτή τη στιγμή. Ίσως δεν διαφωνείτε τόσο πολύ για το πού θέλετε να πάτε, όπως για ποιος θα είναι στη θέση του οδηγού. Ελάχιστα ατυχήματα μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, ειδικά αν επιτρέψετε την ένταση να κλιμακωθεί. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα από το συνηθισμένο για να εκτιμήσετε το δικαίωμα του άλλου να είναι όπως είναι και να έχει μια διαφορετική γνώμη από τη δική σας.

Ταύρος

 Υπάρχει μια ένταση και θάρρος σε ό, τι κάνετε μαζί με κάποιο πρώην ταίρι σας  τώρα. Μπορείτε να έχετε μια βαθιά σeξουαλική ή δημιουργική εμπειρία, ανάλογα με το πώς αποφασίζετε να κατευθύνετε τις ενέργειές σας ως ζευγάρι. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξαλείψετε ή να απαλλαγείτε από κάτι που δεν θέλετε πλέον.

Δίδυμοι

Εάν οι δυο σας δουλεύετε μαζί σε οποιαδήποτε ιδιότητα, αυτή είναι η στιγμή που θα εναρμονιστείτε, εστιάζετε και κάνετε κάποια πραγματική δουλειά στην σχέση σας. Ακόμη και αν γενικά δεν εργάζεστε μεταξύ σας, είναι καλός χρόνος να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον με κάποια κουραστική, αλλά απαραίτητη εργασία. Θα το απολαύσετε πραγματικά την σύνδεσή σας αμέσως.

Καρκίνος

Δεν έχει σημασία αν έχουν υπάρξει εντάσεις στο παρελθόν μέσα σε μία σχέση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τους δυο σας να βάζετε τα κεφάλια σας μαζί και να κάνετε σχέδια. Η επίλυση προβλημάτων είναι ευνοϊκή τώρα. Θα θελήσετε επίσης να ξεκινήσετε την εφαρμογή ορισμένων από τις ιδέες σας. Ο ρυθμός της ημέρας είναι ενεργός και ζωντανός.

Λέων

Μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, δείτε αισιόδοξα μια επανένωση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε κάτι ενεργό μαζί. Οι δυο σας μπορείτε να απολαύσετε τον αθλητισμό (συμμετέχοντας περισσότερο από το να παρακολουθείτε) ή να κάνετε κάτι άλλο που απαιτεί ενέργεια και σκόπιμα να βρεθείτε κοντά.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθηση και το αγωνιστικό πνεύμα χρωματίζουν τις αλληλεπιδράσεις σας με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Θα ήταν συνετό να δώσετε στον εαυτό σας ένα ευρύ αγκυροβόλιο τώρα. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, όχι άμεσα συνεταιριστικό ή συμφιλιωτικό. Πάνω απ 'όλα, μην στέκεστε ο ένας απέναντι στον άλλον πλέον. Τα πάθη είναι ζεστά. Η σχέση σας θα είναι ατμοσφαιρική ή θυελλώδης - ή και τα δύο.

Ζυγός

Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη σχέση σας, όταν κάποιος, κάποια κατάσταση, ή κάποιες δυνάμεις μέσα στον εαυτό σας μπορεί να προκαλέσει μια κρίση μεταξύ σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι η σχέση σας είναι πολύ καλή και πολύ σταθερή, θα προκύψει κάτι που θα προκαλέσει τριγμούς.

Σκορπιός

Η σκοτεινή ή σκιασμένη πλευρά της σύνδεσής σας γίνεται αισθητή - ίσως τα παλιά παράπονα που νομίζατε ότι βάζετε πίσω από σας θα επανεμφανιστούν ξανά με εκπληκτική δύναμη ή ανυποψίαστη δυσαρέσκεια για κάτι που θυσιάσατε για τον άλλο ή θα προκύψει κάτι που έχετε παραμελήσει ή έχετε φοβηθεί να αντιμετωπίσετε.  

Τοξότης

Η ημέρα είναι δύσκολη και θα φτάσουν σε ένα κρίσιμο σημείο οι σχέσεις σας. Θα υπάρξει κάποιος «θάνατος», μια μετατροπή, πιθανώς του σημερινού σας τρόπου συσχετισμού μεταξύ σας. Οι αναπόφευκτες και εις βάθος αλλαγές βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένας τόνος αντικειμενικότητας, ρεαλισμού και ωριμότητας μεταξύ σας τώρα, και είναι λοιπόν ένας εξαιρετικός χρόνος για να πάρετε σαφείς αποφάσεις ή να επιλύσετε οποιαδήποτε "ημιτελή επιχείρηση" μεταξύ σας. Οι δυο σας ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα σταθερό υπόβαθρο, τις μακροπρόθεσμες σχέσεις και την ασφάλεια.

Υδροχόος

Η δέσμευση έρχεται μάλλον εύκολα και φυσικά αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, αν υπάρχει μια ισχυρή αντίσταση στη δέσμευση του άλλου τώρα, τότε πιθανότατα δεν θα συμβεί ποτέ! Γι’ αυτό φροντίστε να καταστήσετε σαφείς τις προθέσεις σας, ώστε να δέσετε τις εξελίξεις που θέλετε.

Ιχθείς

Δημιουργείτε μια σταθερή βάση εμπιστοσύνης και "να είστε εκεί" για τον άλλο. Ένα σημαντικό δώρο που αντικατοπτρίζει την βαθιά εκτίμησή σας για το ένα το άλλο - κάποια συγκεκριμένη έκφραση των συναισθημάτων σας - θα ήταν πολύ κατάλληλη τώρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Κριός Εντατικοποιήστε τις ενέργειές σας και κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Η αλλαγή θα φέρει νέες αρχές και ευκαιρίες που θα σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το γενικότερο θετικό κλίμα σας καλεί έτσι ώστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας ελευθερία κινήσεων. Μην κάνετε πίσω,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Κριός Να έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας και την ισχυρή σας θέληση, με την σύνοδο μεταξύ του Άρη και της Σελήνης. Θα χρειαστεί...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Κριός Μην σας αγχώνει τόσο πολύ το πώς, το γιατί, το πότε κτλ. Δημιουργείτε μόνοι σας ερωτήματα και τα απαντάτε αυθαίρετα. Θα χρειαστεί να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα...