Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-6-2017
<p>Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο διευρύνει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αυτή η αστρολογική δόνηση φέρνει πολύ θετικές και αρμονικές ενέργειες που θα ωφελήσουν το πατρικό σας νοικοκυριό καθώς και τη συζυγική σας οικογένεια σε περίπτωση που είστε παντρεμένοι. Βασικά, θα είστε πιο ανοιχτοί, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και στοργικοί με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Ταύρος

Η καλή ενέργεια της Αφροδίτης αυξάνει την ποιότητα των ρομαντικών και οικογενειακών σας σχέσεων εν γένει, κυρίως επειδή οι άνθρωποι που εμπλέκονται στη σχέση είναι τώρα πιο δεκτικοί και ικανοί να πάρουν τα πράγματα πιο φιλοσοφικά. Όλα αυτά υποστηρίζουν μεγαλύτερη ευτυχία, ενισχύουν τους συναισθηματικούς δεσμούς σας και φέρνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε νέες εμπειρίες, να συζητάτε για ενδιαφέροντα θέματα και να κυνηγάτε την ευτυχία.

Δίδυμοι

Τείνετε να εξιδανικεύετε περισσότερο τις ρομαντικές σας σχέσεις και να βλέπετε πέρα από αυτό που μόλις ξανασκεφτήκατε. Εάν προκύψει μια μικρή ευαισθησία ή συναισθηματικό πρόβλημα, μπορείτε να το ξεπεράσετε γρήγορα χάρη στην καλοσύνη και το πνεύμα γενναιοδωρίας. Δηλαδή, έχετε μια στάση κατανόησης, κοινή λογική, είστε σοφοί και με πολύ σεβασμό.

Καρκίνος

Θα διαπιστώσετε ότι σχεδόν οποιαδήποτε οικογενειακή κατάσταση, σχέση με τα παιδιά, ερωτισμό, θρησκεία ή γάμο μπορούν να λυθούν χωρίς μεγάλες δυσκολίες ή βάρη. Μια καλή αστρολογική ενέργεια βοηθά να υπερβείτε τις συναισθηματικές ευαισθησίες και σας επιτρέπει να είστε πιο αισιόδοξοι, θετικοί και ζωτικοί.

Λέων

Εάν δεν ασχολείσαι με κανέναν, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε μια μόνιμη και ενδιαφέρουσα σχέση, πιθανώς σε ένα ταξίδι ή σε διαφορετικό μέρος. Εάν είστε αφοσιωμένοι, θα μπορούσατε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα μελλοντικά επιτεύγματα και να δημιουργήσετε κάτι σταθερό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρθένος

Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, θα είστε σε θέση να επεκτείνετε το νοικοκυριό σας, να βελτιώσετε τις βάσεις σας και να εμβαθύνετε σε συναισθηματικούς δεσμούς αμοιβαίας κατανόησης. Θα έχετε επίσης μεγαλύτερη υποστήριξη από τη δική σας οικογένεια για να πραγματοποιήσετε σχέδια επέκτασης στην επαγγελματική σας ζωή.

Ζυγός

Η ημέρα ενεργοποιεί τη συναισθηματική, αισθησιακή και στοργική ενέργεια σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας. Μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε, να απολαύσετε, και να εντείνετε τη συναισθηματική επικοινωνία σας. Σε γενικές γραμμές, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για την έκφραση των συναισθημάτων σας και την αντιμετώπιση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Ο σύντροφός σας θα τείνει να μετριάσει, να ηρεμήσει, να ισορροπήσει και να τελειοποιήσει τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες που τώρα βουίζουν γύρω στο κεφάλι σας. Αυτή η καθημερινή ειλικρινής ανταλλαγή κατά τη λήψη των αποφάσεων θα ενισχύσει σημαντικά την εμπιστοσύνη και των δύο σας. Όλα θα πάνε καλά και θα αποδείξετε ότι ως ζευγάρι είστε σε θέση να επιλύσετε θέματα μεγάλης σημασίας καθώς και καθημερινά πράγματα.

Τοξότης

Αισθηματικά, τώρα τείνετε να είστε πολύ παθιασμένοι, αυθόρμητοι και ένθερμοι στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας, που θα αυξήσουν το επίπεδο ανταλλαγής ενέργειας ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια τόσο σε εσάς όσο και στο ταίρι σας και μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης των καθημερινών συνθηκών.

Αιγόκερως

Αναγνωρίζετε ότι η αγάπη είναι η ρύθμιση δύο ψυχικών και πνευματικών συχνοτήτων που πρόκειται να εναρμονιστούν σιγά-σιγά και να δημιουργήσουν σταδιακά μια μελωδία. Δεν σκέφτεστε δύο μουσικά όργανα που ακούγονται ξεχωριστά από την πλευρά σας, αλλά σε ένα συγχρονισμένο δίδυμο και γεμάτο ζωή.

Υδροχόος

Το να είστε ερωτικά ενοποιημένοι σημαίνει να εγκαταλείψετε αρνητικές πτυχές του χαρακτήρα σας, αλλιώς, με την πάροδο του χρόνου η σχέση σας θα παραμείνει προβληματική, στάσιμη ή όχι σοβαρή. Σε μια προχωρημένη ερωτική σχέση δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολίες, αλλά περπατώντας την εξελικτική πορεία της συνείδησης με συντονισμένο τρόπο θα βρείτε την ευτυχία.

Ιχθείς

Αν κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης αναλάβετε μια ευθύνη ή πρέπει να αποφασίσετε κάτι για λογαριασμό της οικογένειάς σας ή της σχέσης σας, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, δεδομένου ότι έχετε την τάση να είστε καθοδηγούμενοι από υπερβολική τόλμη. Έτσι, εάν κάνετε κάποιο λάθος, πιθανότατα θα χάσετε κάποια από την εμπιστοσύνη που έχουν οι άλλοι σε σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβάστε να κάνετε πιο ιδιαίτερες προσεγγίσεις. Συνήθως, όταν πλησιάζουν γιορτινές ημέρες κάνουμε ένα βήμα...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-6-2017

Κριός Οι πλανητικές ενέργειες σας δείχνουν την ομορφιά και τη δύναμη που δημιουργούνται όταν γίνεστε ένα με αυτόν που αγαπάτε. Η ημέρα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-4-2017

Κριός Η αναδρομή του Κρόνου θα κάνει άνω – κάτω τις στενές σου σχέσεις και τις οικογενειακές, δίνοντάς σου τρελά νεύρα. Όμως ακριβώς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...