Είσαι μια τρελή πρώην;

Είσαι μια τρελή πρώην;
<p>Η σκηνή του εστιατορίου είναι δραματική και αξίζει τον κόπο. Η γυναίκα οδηγεί και βλέπει στο παράθυρο το δείπνο του πρώην φίλου της με μια άλλη γυναίκα.

Το χειρότερο είναι ότι γευματίζουν με ένα ζευγάρι που ήταν οι πιο κοντινοί φίλοι τους!

Αντί να προχωράει και να γλείφει τις πληγές της, βρίσκει το σώμα της να καταναλώνεται με κάποιο ανεξήγητο θυμωμένο συναίσθημα. Σαν να οδηγείται από κάποια δύναμη, παρκάρει το αυτοκίνητό της, περπατάει στο εστιατόριο και ξεκινάει μια σκηνή.

Όλοι παραβλέπουν τη νέα κοπέλα και αντέχουν στον πρώην της, ζητώντας να μάθουν αν υπάρχει κάποια αλληλεπικάλυψη στις σχέσεις τους. Αναρωτιέται πώς μπορεί να έχει μια άλλη φίλη τόσο γρήγορα.

Είναι κακή κλίση για εκδίκηση. Και τα τραπέζια είναι τρομαγμένα.

Την επόμενη μέρα, η ίδια η γυναίκα είναι γεμάτη από αμηχανία. Ξέρει ότι είχαν διαλυθεί για δύο μήνες. Γιατί είχε κάνει κάτι τέτοιο;

Το αποτέλεσμα ενός κλασικού τραυματισμού προσκόλλησης.

Ένας τραυματισμός προσκόλλησης είναι μια ρήξη σε μια σχέση σε μια κρίσιμη στιγμή της ανάγκης. Και μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται με άσκοπους τρόπους.

Στην πραγματικότητα, εκείνο το βράδυ η γυναίκα είχε ξεφύγει από το συναισθηματικό φόβο να ασχοληθεί με έναν φίλο που πάσχει από καρκίνο. Όταν περνούσε από το εστιατόριο, οδηγούσε στο σπίτι από το νοσοκομείο.

Συντετριμμένη από αισθήματα φόβου, θλίψης και επικείμενης απώλειας, το ασυνείδητο ένστικτό της ήταν να πλοηγηθεί προς την οικεία ασφαλή βάση. Μπορεί να ήταν μοίρα που την οδήγησε σε αυτό το εστιατόριο, αλλά κάτι άλλο την περπάτησε στην πόρτα.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, είδε την ασφαλή βάση της (ο φίλος της για τέσσερα χρόνια) την είχε εγκαταλείψει πλήρως, και έτσι ο θυμός.

Σε συνειδητό επίπεδο, ο καθένας ξέρει καλύτερα.

Αλλά το συναισθηματικό μυαλό λειτουργεί με το ρολόι του. Δεδομένου ότι η γυναίκα δεν είχε δημιουργήσει ακόμη μια ασφαλή βάση, ένα συναισθηματικό ασφαλές καταφύγιο, ένα άτομο που θα έβρισκε άνεση, το αντανακλαστικό της ήταν να ελπίζει ότι θα το βρει στον πρώην της.

Πιστέψτε το ή όχι, ο ανεξήγητος θυμός ήταν στην πραγματικότητα μια σιωπηρή προσφορά για φροντίδα.

Και ο πρόσθετος πόνος που έτρωγε με τους αμοιβαίους φίλους τους, σαν να την εγκατέλειψαν, την έβαλε πάνω από την κορυφή. Η σχέση της ήταν η θέση της και εκείνη τη νύχτα δεν ήταν εκεί για εκείνη.

Φυσικά, σε ένα πνευματικό επίπεδο, ήξερε ότι είχαν χωρίσει, αλλά ο πιο τρυφερός εγκέφαλός της δεν το έμαθε ακόμα.

Η λύση?

Κοιτάξτε μέσα από αυτές τις καταστάσεις με το σκέλος σκέψης του νου σας για να βοηθήσετε το συναισθηματικό κομμάτι των πραγμάτων του μυαλού σας.

Ο χρόνος μπορεί να θεραπεύσει τραύματα προσκόλλησης και η στοχαστική δουλειά με έναν θεραπευτή μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε τραύματα προσκόλλησης πίσω όταν εισάγετε μια νέα σχέση.

Μια ζωή συνεχούς επαν-τραυματισμού δεν είναι μια ζωή των αγαπημένων σχέσεων.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σέξι ώριμη γυναίκα

Σέξι ώριμη γυναίκα

Σέξι ώριμη γυναίκα

"Δεν υπάρχει τίποτα τραγικό στο να είσαι 50. Όχι εκτός αν προσπαθείς να είσαι 25." - Μίλησε ο Joe Gillis στην Norma Desmond στην ταινία "Sunset...

Γυναίκα ή θηλυκό;

Γυναίκα ή θηλυκό;

Γυναίκα ή θηλυκό;

Υπάρχει άραγε διαφορά ανάμεσα στο να είσαι γυναίκα και στο να είσαι θηλυκό; Μήπως η «πλούσια ελληνική γλώσσα» έχει απλά διαφορετικές...

Σε αγαπάει; Μάθε!

Σε αγαπάει; Μάθε!

Σε αγαπάει; Μάθε!

Είναι τελικά πολύ απλό και μετρήσιμο μέγεθος η αγάπη. Το αν σε αγαπάει ή όχι ο άντρας με τον οποίο έχεις σχέση, δεν είναι δα και καμιά...

Μόνο για Εκείνον!

Μόνο για Εκείνον!

Μόνο για Εκείνον!

Θέλεις να είσαι όμορφη; Να αστράφτεις και να είσαι μια σκέτη κούκλα; Πολύ καλό, είσαι στην σωστή διάθεση. Γιατί ο έρωτας και ο εαυτός σου,...

Ζώδια: Κρυφός Ερωτισμός!

Ζώδια: Κρυφός Ερωτισμός!

Ζώδια: Κρυφός Ερωτισμός!

Δείχνεις λέαινα, αλλά είσαι μια γλυκιά γατούλα, άραγε; Ποια είναι η πραγματική ερωτική ταυτότητα του κάθε ζωδίου, ειδικά για την γυναίκα;...

Γίνε αυτό που είσαι

Γίνε αυτό που είσαι

Γίνε αυτό που είσαι

Η κάθε γυναίκα, σε κάποια στιγμή του γάμου της, νοιώθει άβολα.