9 Ιουνίου: ο Δίας ορθός στον Ζυγό

9 Ιουνίου: ο Δίας ορθός στον Ζυγό
<p>Υπάρχει μια εξαιρετική ενορχήστρωση θετικών ενεργειών γύρω από την Πανσέληνο στις 9 Ιουνίου. Ο Δίας, που είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, του ζωδίου που φιλοξενεί το ολόγιομο φεγγάρι, γυρίζει ορθός ακριβώς την ημέρα της Πανσελήνου στον Ζυγό, και μάλιστα θα είναι και σε υπέροχη εξάγωνη σχέση με το φαινόμενο ήδη από τις 8 Ιουνίου. Δώστε σημασία στον εαυτό σας, θα έχετε μεγάλα δώρα.

Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, πηγαίνει απευθείας λοιπόν στις 9 Ιουνίου 2017 έως τις 10 Οκτωβρίου 2017 στον Ζυγό. Ο Δίας δίνει καλή τύχη σε οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεται. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η καλή τύχη αντανακλά στη σφαίρα των ρομαντικών σχέσεων και όλων των μορφών συνεργασιών.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς ο Δίας επηρεάζει το Ζώδιο σας:

Κριός: Ο Δίας απονέμει καλή τύχη στον τομέα των σχέσεων, ιδανικός χρόνος για να συναντήσετε το ταίρι της ζωής σας, την αδελφή - ψυχή.

Ταύρος: Ο Δίας ευλογεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Εξαιρετικός χρόνος για να κερδίσετε χρήματα, να προωθηθείτε και να πετύχετε σε μια νέα ρουτίνα υγείας!

Δίδυμος: Ο Δίας ευλογεί την περιοχή των παιδιών / διασκέδασης / δημιουργικότητας. Κάποιες γυναίκες από εσάς μπορεί να μείνουν έγκυοι μετά από πολύ καιρό προσπαθώντας να συλλάβουν, κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να γεννήσουν νέα δημιουργικά έργα.

Καρκίνος: Ο Δίας σας ευλογεί με μια νέα οικογένεια, αυτός είναι ένας χρόνος γι τους Καρκίνους να κάνουν ή να υιοθετήσουν τα παιδιά τους. Ένας άλλος τρόπος που μπορεί να εκδηλωθεί είναι η συμφιλίωση οποιωνδήποτε οικογενειακών ζητημάτων που υπάρχουν σήμερα.

Λέων: Ο Δίας ευλογεί την περιοχή επικοινωνίας σας. Θα πείτε τα σωστά πράγματα την κατάλληλη στιγμή, όλοι θα σας λατρεύουν, χρησιμοποιήστε αυτό το δώρο με προσοχή εντούτοις.

Παρθένος: Ο Δίας ευλογεί τον τομέα των οικονομικών σας και την αξία του. Θα πρέπει να έχετε οικονομικά περισσεύματα μέσα από το εισόδημα σας. Αυτό μπορεί επίσης να εκδηλωθεί βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια δομή για να λάβετε σταθερό εισόδημα.

Ζυγός: Ο Δίας ευλογεί την περιοχή της Ταυτότητας. Ξέρετε ποιοι είστε και δεν φοβάστε το φως. Τα βλέμματά σας είναι εξαιρετικά γύρω από αυτό το διάστημα.

Σκορπιός: Ο Δίας σας ευλογεί στον τομέα των ψυχικών αισθήσεων. Θα έχετε υπερφυσικές εμπειρίες που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο κοντά στα πέρατα και σας προσφέρεται μια νέα εκτίμηση για το αόρατο.

Τοξότης: Ο Δίας ευλογεί την περιοχή σας φίλων, ομάδων και καλή τύχη. Ο Τοξότης είναι ήδη ένα τυχερό ζώδιο καθώς κυβερνάτε από τον Δία και στην περιοχή της καλής τύχης η τύχη σας διπλασιάζεται. Θα παρατηρήσετε ότι θα γίνετε όμορφοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αιγόκερως: Ο Δίας ευλογεί την καριέρα σας. Θα είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για τις ευκαιρίες προώθησης και οι νέες θέσεις εργασίας θα παραμείνουν στα πόδια σας. Θα προσγειωθείτε τη δουλειά των ονείρων σας αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος: Ο Δίας ευλογεί την περιοχή σας από τα μεγάλα ταξίδια και την βαθύτερη κατανόηση. Μπορεί να είστε ταξιδιώτης στον κόσμο μετά από αυτή τη διέλευση, ή μπορεί να ταξιδέψετε στο μυαλό σας ερχόμενος σε νέες κατανοήσεις της ζωής από διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο με τον οποίο αλληλεπιδράτε.

Ιχθείς: Ο Δίας ευλογεί τον τομέα του σeξ και της οικειότητας και τα χρήματα των άλλων ανθρώπων. Οι σχέσεις σας μπορεί να φτάσουν σε άλλο επίπεδο στην οικειότητα και τη σeξουαλική έκφραση. Μπορεί επίσης να λάβετε χρήματα που είναι προορισμένα για εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Δίας στον Σκορπιό: η Εποχή του Μυστικού

Δίας στον Σκορπιό: η Εποχή του Μυστικού

Δίας στον Σκορπιό: η Εποχή του Μυστικού

Ο Οκτώβρης μας επιφυλάσσει μια πολύ μεγάλη αλλαγή για την ζωή μας, καθώς ο Δίας, ο θεός των θεών, μετακομίζει από τον Ζυγό στον Σκορπιό,...

Τετράγωνο Άρη/Δία: η κραυγή του πολεμιστή

Τετράγωνο Άρη/Δία: η κραυγή του πολεμιστή

Τετράγωνο Άρη/Δία: η κραυγή του πολεμιστή

Στις 25 του μήνα ολοκληρώνεται η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Καρκίνο και τον Δία από τον Ζυγό. Αν και ο Άρης είναι σε πτώση στον...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 12/06 – 18/06/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 12/06 – 18/06/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 12/06 – 18/06/2017

12 Ιουνίου - Αυτή την εβδομάδα έχουμε τον Δία στον Ζυγό σε εξάγωνο με την Λίλιθ στον Τοξότη ενώ ταυτόχρονα η Λίλιθ είναι σε τετράγωνο με...

Δίας ανάδρομος στον Ζυγό

Δίας ανάδρομος στον Ζυγό

Δίας ανάδρομος στον Ζυγό

Στις 6 Φεβρουαρίου ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό μέχρι τις 9 Ιουνίου 2017. Έτσι θα ξεκινήσει μια αργή πορεία εξέλιξης των πραγμάτων....

Δίας στον Ζυγό

Δίας στον Ζυγό

Δίας στον Ζυγό

Από τις 9 Σεπτεμβρίου ο Δίας εισέρχεται στον Ζυγό και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017. Η επιρροή του για όλα τα ζώδια θα είναι...

Ο Δίας Ορθός: Γενική Επισκόπηση

Ο Δίας Ορθός: Γενική Επισκόπηση

Ο Δίας Ορθός: Γενική Επισκόπηση

Μια νέα περίοδος χαράζει και μας καλεί να δούμε τα πράγματα κατάματα και να πάρουμε αποφάσεις. Ότι είναι παλιό και μας κρατά πίσω τώρα...