Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-6-2017
<p>Κριός

Κάθε μέρα είναι μια ολοκαίνουργια δύναμη γεμάτη με υπόσχεση και ευκαιρία για έρωτα. Να είστε ανοιχτοί στο να δείξετε τι είναι τώρα δυνατό μέσω της παράδοσής σας, της πίστης, της ροής, της εμπιστοσύνης και της αποδοχής. Αφήστε το σύμπαν να σας οδηγήσει στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια σας μέσα από το ξετύλιγμα.

Ταύρος

Έχετε εργαστεί σκληρά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο αυτοσυνείδησης στον έρωτα, έτσι αγκαλιάζετε με χαρά τις νέες επιλογές που μπορούν τώρα να εμφανιστούν για εσάς λόγω των συνεχών προσπαθειών και της εξέλιξής σας. νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Για κάθε φορά που μπορείτε να επιλέξετε πέρα από το φόβο, επιτρέπετε στην ψυχή σας να ανακαλύψει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της και τη θεϊκή σας απεραντοσύνη. Μπορείτε να δείτε πέρα από τη συστολή και τον περιορισμό, στην επέκταση και την ελευθερία. Μια άλλη λέξη για επέκταση και ελευθερία είναι η αγάπη, και μια άλλη λέξη για την αγάπη είναι ο έρωτας, που σας χτυπάει την πόρτα.

Καρκίνος

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να έχετε μια ενεργό σeξουαλική ή σωματική σχέση τώρα, αλλά θεωρείτε επίσης ότι είναι απαραίτητο να έχετε ψυχολογική κατανόηση με τον σύντροφό σας καθώς και αυτοπραγμάτωση. Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας με το ταίρι σας.

Λέων

Θέλετε να αφιερώσετε μεγάλες χρονικές περιόδους στην έντονη επικοινωνία με τον σύντροφό σας, δεδομένου ότι έχετε ανάγκη να ανταλλάξετε εμπειρίες, να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί, να κάνετε δημοσκόπηση στην καθημερινή σας ζωή, να την καταλάβετε καλύτερα ψυχολογικά καθώς και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Παρθένος

Προφανώς, η εκπλήρωση των πόθων σας είναι κάτι προσωπικό, αλλά μπορεί να επιταχυνθεί και να ενταθεί όταν κάθε συμμέτοχος στην σχέση σας είναι αποφασισμένος να βελτιώσει συνειδητά την προσωπικότητά του και ωθεί το άλλο στην αυτογνωσία. Αυτό δηλώνει πραγματική "σeξουαλική αλχημεία", σύμφωνα με την οποία η σeξουαλική διαδικασία είναι κάτι που συμβαίνει σε τρία διαφορετικά επίπεδα: σωματική, συναισθηματική και ψυχική εξέλιξη.

Ζυγός

Ανοίγεται μια εποχή μεγάλων ευκαιριών στον έρωτα. Αυτό ισχύει αν είστε παντρεμένοι ή έρχεστε σε επαφή για πρώτη φορά, και επίσης εάν δεν έχετε προς ώρας σχέση. Αυτή η αρμονική πλευρά βοηθά στην εκπλήρωση του ιδανικού σας σε σχέση με την αγάπη. Εάν έχετε έναν σύντροφο, το επίπεδο επικοινωνίας που θα επιτύχετε θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς και οι δύο θα φανείτε σαν πολύ καλοί φίλοι από την αρχή.

Σκορπιός

Υπάρχει μια διαισθητική επικοινωνία με το ταίρι σας, επειδή καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον και αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον σχεδόν χωρίς την ανάγκη για λέξεις. Καθένας ξέρει τι χρειάζεται και εργάζεται ευσυνείδητα για να διευρύνει, να βοηθήσει και να κάνει τον σύντροφό του ευτυχισμένο.

Τοξότης

Έχετε μια ψυχαναγκαστική ανάγκη να είστε επιτυχείς στα πράγματα που πραγματικά απολαμβάνετε και αισθάνεστε, ακόμη και αν οι περιοχές αυτές δεν είναι σε υψηλή ζήτηση ή παρέχουν νέες εμπειρίες. Αν μπορείτε να αφοσιωθείτε σε αυτόν/η που αγαπάτε, τότε τόσο πολύ το καλύτερο, αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε, θα επενδύσετε περισσότερη ενέργεια τώρα στον έρωτα.

Αιγόκερως

Νιώθετε την ανάγκη να αναδείξετε τα υψηλότερα ταλέντα σας, την αφοσίωσή σας, ή ειδικά δώρα. Αυτή είναι μια περίοδος δυνατών συναισθημάτων. Ωστόσο, αυτή η δύναμη δεν είναι απαραίτητα δύναμη ορατή σε άλλους. Είναι η δύναμη να εκφράσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να εκφράσετε με επιτυχία τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που αισθάνεστε.

Υδροχόος

Οι ξαφνικές διαισθήσεις και τα όνειρα σας κρατούν με μια παράξενη κατάσταση που μπορεί να είναι πολύ αποπροσανατολιστική και να φέρνει σύγχυση. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα αισθάνεστε περιοδικά την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να βυθίζεστε στον εαυτό σας σε έναν μαγικότερο κόσμο που εμπνέει δέος στο ταίρι σας.

Ιχθείς

Εάν έχετε τάση να πίνετε υπερβολική ποσότητα ποτών, να χρησιμοποιείτε φάρμακα ή να είστε ασταθής ψυχικά ή συναισθηματικά, τότε να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Μπορείτε εύκολα να γλιστρήσετε σε μια αποπροσανατολισμένη κατάσταση του νου, που φυσικά επηρεάει και τον έρωτα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Παρά την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σας, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο στην επικοινωνία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Κριός Μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ζητήματα τα οποία σας κουράζουν σήμερα. Δεν είστε έτοιμοι για βαθύτερη επικοινωνία, με το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Κριός Θα ήταν πολύ σημαντικό το να ρίξετε ένα βάρος στο να προσέξετε την επικοινωνία σας. Είναι αλήθεια πως η διέλευση της ημέρας θα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που κατανοείτε πολύ καλύτερα τα πράγματα. Είσαστε μέσα στο πλαίσιο των πραγμάτων και έτοιμοι για να δράσετε. Μην...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-6-2017

Κριός Σήμερα είναι ημέρα «γνωριμίας με το σύντροφό σας»! Έχει περάσει λίγο διάστημα που είστε μαζί και παρόλο που γνωρίζετε ο ένας τον...