Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-6-2017
<p>Κριός – Δύο των Ξιφών

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή είναι η στιγμή για την εναρμόνιση και την εξισορρόπηση των δυνάμεων, η ενέργεια θα σας βοηθήσει πολύ για να ξεπεράσετε το άγχος και τους αβάσιμους φόβους για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να τα επιλύσετε με τον σωστό τρόπο.

Ταύρος – Εννιά των Κυπέλλων

Η κάρτα αυτή είναι γεμάτη ενέργεια και ξέρετε ότι έχετε όλη τη δύναμη να δράσετε. Αυτή τη στιγμή αισθάνεστε σίγουροι και ικανοποιημένοι από αυτό που κάνετε στο ερωτικό πεδίο. Είστε δεσμευμένοι στους στόχους σας μαζί με τον σύντροφό σας, είστε πολύ υποστηρικτικοί.

Δίδυμοι – Ο Αυτοκράτορας

Όλα θα είναι εξαιρετικά στην αγάπη και το χρωστάτε στην μεγάλη προσπάθειά σας, τη δικαιοσύνη και τη σταθερότητα σας στο να κάνετε τα πράγματα σωστά. Είστε πολύ σταθεροί και το ταίρι σας βλέπει σε εσάς έναν άνθρωπο – θεμέλιο.

Καρκίνος – Η Αυτοκράτειρα

Σας βλέπουν οι αγαπημένοι σας σαν ζεστό άτομο, δεσμευμένο και με επιμονή. Εσείς είστε σταθεροί και βάζετε όλη την προσπάθειά σας στις εργασίες που αρχίζετε και θέλετε να φτάσετε στο στόχο που έχετε θέσει πριν από τις παρούσες καταστάσεις. Η αγάπη είναι θέμα δύναμης για εσάς.

Λέων – Ο Διάβολος

Εσείς διατηρείτε ίσως βαθιά την έννοια της υπευθυνότητας και της σοφίας, αλλά πιθανόν όχι και οι γύρω σας. Εκτός αυτού, για να είστε γαλήνιοι και διαισθητικοί, μεταφράζετε τα αισθήματά σας σε ψυχρότητα προς το εξωτερικό, η καλοσύνη δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα για σας.

Παρθένος – Ο Κόσμος

Η στιγμή που περνάτε δεν θα μπορούσε να σας προσφέρει μεγαλύτερη ευτυχία και επιτυχία. Τα πάντα που θα θέλατε να ζήσετε στον έρωτα θα σας φέρουν απέραντη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Θα πρέπει να απολαύσετε και να προχωρήσετε με την ίδια ενέργεια επειδή είναι μια υπέροχη στιγμή. Να είστε ευγνώμων.

Ζυγός – Ντάμα των Πεντάκτινων

Η κάρτα αυτή σας λέει ότι η παρούσα εποχή σχετίζεται με τα παιδιά ή τους καρπούς των πράξεων που έχετε κάνει. Σας συνδέει άμεσα με τη γονιμότητα. Από την άλλη πλευρά, σας λέει για την παρούσα επιρροή μιας ζεστής, μητρικής, πολύ δραστήριας και πολύ δυναμικής γυναίκας που σας στηρίζει και σας παρακινεί. Αυτή είναι μια πολύ καλή κάρτα γιατί έχει να κάνει με καλές σχέσεις και με τα οφέλη που αποκτήθηκαν με τις δικές σας προσπάθειες. Από τη συναισθηματική πλευρά, είναι επίσης μια καρποφόρα κάρτα με κάποιες ωφέλιμες προβολές.

Σκορπιός – Ο Τρελός

Ο Τρελός, η κάρτα Μηδέν, δείχνει ότι έχετε περάσει από μια περίοδο κατά την οποία έχετε πάρει περιττούς κινδύνους στον έρωτα και έχετε αποφασίσει να αγκαλιάσετε περιπέτειες χωρίς να σταθμίζετε συνέπειες. Αυτή η σύγχυση του παρελθόντος επηρεάζει τη σημερινή σας ζωή με τρόπο που τα πράγματα δεν επιτυγχάνονται και γενικά δεν έχουν ισχυρή βάση.

Τοξότης – Ιππότης των Ράβδων

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει ότι προχωρήσατε σε μια κατάσταση που σας άφησε ένα σημάδι γιατί ήταν ξαφνική και δραστική Αλλαγή στην ερωτική ζωή σας είναι πιθανή. Ωστόσο, αυτή τη μεταστροφή που έγινε νωρίτερα σας οδηγεί σε καταστάσεις που είναι καλύτερες από ό, τι στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή, παρά το γεγονός ότι ήταν δραστική, ήταν και θετική.

Αιγόκερως – Το Άρμα (Αντεστραμμένο)

Το Άρμα σε αντίστροφη θέση δείχνει ότι εκείνες οι ερωτικές καταστάσεις που πρόκειται να έρθουν θα σημαδεύονται από πειρασμούς και πάθη όλων των ειδών. Μπορεί να γίνουν ακόμη και κακές συμπεριφορές αν αποτύχετε να τις διαχειριστείτε, χάνοντας τον έλεγχο και την κατεύθυνση της ζωής, γεγονός που σας αφήνει χωρίς μια σαφή πορεία να ακολουθήσετε και στη μέση της σύγχυσης.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Σύμφωνα με αυτή την κάρτα, βρίσκεστε σε μια εσωτερική διαδικασία στην οποία αντιμετωπίζετε έναν μεγάλο αγώνα για να αισθανθείτε την εσωτερική σας ελευθερία. Για να το επιτύχετε, αυτή η κάρτα σας προτείνει να αντιμετωπίσετε και να απαλλαγείτε από τα εμπόδια σας, τα οποία αποδεικνύονται οι εσωτερικοί τύραννοι που καταφέρνουν να ελέγξουν τη ζωή σας και να προκαλέσουν φόβους που σας εμποδίζουν να δείτε ότι η δυνατότητα να πάρει τα ηνία της ζωής σας και των συναισθημάτων σας.

Ιχθείς – Οι Εραστές

Σύμφωνα με αυτή την κάρτα, έχετε μερικές επιλογές και ευκαιρίες στο περιβάλλον σας που σας έθεσαν σε ένα ερωτικό σταυροδρόμι τη στιγμή που έπρεπε να αποφασίσετε για ένα από αυτά. Σας δείχνει επίσης τη δυνατότητα να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους στην ερωτική ζωή σας, για την οποία θα σας ζητηθεί επίσης να πάρετε μια απόφαση από διάφορες επιλογές.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Κριός – Ακόλουθος των Ράβδων Είστε κοντά σε μια σχέση με ένα άτομο πολύ ερωτικό, που όμως μπορεί να μην έχει τόση σταθερότητα όση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...