Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-6-2017
<p>Κριός

Η Πανσέληνος σας φέρνει μεγάλη συναισθηματική και ψυχική μεταμόρφωση. Θα διαπιστώσετε ότι αρκετές καταστάσεις συναισθηματικού ή οικογενειακού χαρακτήρα που έχουν παραμείνει σχετικά στάσιμες για κάποιο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαριστούν, θα εξισορροπηθούν και θα επιλυθούν. Αυτή η αστρολογική ενέργεια παράγει αρμονική μεταμόρφωση, εξέλιξη και αυτοπραγμάτωση των συναισθημάτων σας.  

Ταύρος

Να περιμένετε αλλαγή στάσης σας σε ό, τι σχετίζεται με την συναισθηματική ζωή σας. Αρχικά, τώρα είστε σε θέση να καταλάβετε καλύτερα την αιτία των πραγμάτων και δεν είστε ικανοποιημένοι μόνο με επιφανειακές εξηγήσεις. Οι αντιλήψεις, τα συναισθήματα και οι αισθήσεις σας είναι πολύ βαθύτερες και ώριμες, πράγμα που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε την πραγματικότητα της στοργικής και οικογενειακής σας ζωής με πιο ολοκληρωμένο και βαθύ τρόπο.

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα ανακαλύψετε περισσότερα για τα συναισθήματα και την αγάπη σας και σίγουρα δεν θα είναι καιρός να βαρεθείτε. Θα διαπιστώσετε ότι η σχέση με τους αγαπημένους σας είναι πιο χαλαρή, κατανοητή και ζωτικής σημασίας. Συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματα πρέπει συνεχώς να μετασχηματίζονται και να βελτιώνονται έτσι ώστε να μην καταστούν στάσιμα.

Καρκίνος

Αν προκύψει μια μικρή συναισθηματική κρίση στην κοινωνική σας ζωή ή τη σχέση σας, θα αντιδράσετε γρήγορα και θα πάτε κατευθείαν στο κρίσιμο θέμα, εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις απόψεις σας με σαφήνεια για να επιλύσετε το ζήτημα. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη συναισθηματική σχέση σας τώρα είναι η το να παραστήσετε ότι όλα είναι τέλεια, ενώ δεν είναι.

Λέων

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την καλύτερη κατανόηση και τελειοποίηση της σχέσης σας. Η αρμονία με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ έντονη, με θετικό όραμα για πράγματα και μεγάλη αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αυτό θα κάνει τις στοργικές και αισθησιακές σας εμπειρίες πολύ πιο θερμές και συνεπώς, καθένας από εσάς θα έχει αξέχαστες και απερίγραπτες εμπειρίες.

Παρθένος

Κάποιες εκκρεμείς καταστάσεις που περίμεναν να επιλυθούν τα τελευταία χρόνια μπορούν να προσαρμοστούν με βαθύ τρόπο. Η κατανόηση και η επικοινωνία με τον σύντροφό σας πρόκειται να αυξηθεί σε ποιότητα. Οι συνδυασμένες προσπάθειες σας θα είναι πιο καρποφόρες, πράγμα που θα προκαλέσει επέκταση τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον υλικο-οικονομικό τομέα.

Ζυγός

Δεν θα βαρεθείτε ερωτικά, καθώς η Πανσέληνος υπόσχεται να φέρει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες, ίσως πάρα πολλά πρόσωπα για να διαλέξετε. Θα υπάρχει μια τάση να ξεκινήσετε πολλά πράγματα χωρίς να μπορείτε να τα τελειώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή αργότερα. Θα πρέπει να ρυθμίσετε τον αριθμό των φίλων που αντιμετωπίζετε και να επικεντρωθείτε λίγους και καλούς.

Σκορπιός

Τα σύντομα ταξίδια και η κίνηση γενικά θα είναι ευνοϊκά για τον έρωτα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η πνευματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί, προκαλώντας την επιθυμία να συμμετάσχετε σε πιο στενές διανοητικές σχέσεις. Το μυαλό σας θα είναι πολύ επιφυλακτικό, σαφές και γρήγορο, επιτρέποντάς σας να βρείτε άμεσες λύσεις στα ερωτικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Τοξότης

Εάν από τη φύση σας είναι ένα ήρεμο και εύκολο άτομο, κατά τη διάρκεια του φεγγαριού στο ζώδιό σας θα επιταχυνθεί η ζωή σας  και θα γίνετε πιο ομιλητικοί, περίεργοι κι ερωτικοί. Εάν είστε νευρικοί και τεταμένοι ήδη, θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιβραδύνετε κάπως και να ξεκουραστείτε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη γι 'αυτό, ώστε να μην καταλήξετε σε μια νευρική κατάρρευση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας εν γένει θα είναι ένας καλός τρόπος να αξιοποιηθεί η αυξημένη ενέργεια που θα επικρατήσει.

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας υπό πίεση. Η ανυπομονησία και η ανησυχία θα είναι ο χειρότερος εχθρός σας με αυτό το φεγγάρι. Λόγω αυτής της κατάστασης, μπορεί να υπάρχουν πολλές αλλαγές και τροποποιήσεις που θα μπορούσαν να σας ωθήσουν να συμμετάσχετε σε σχέσεις που ποτέ δεν έχετε ονειρευτεί.

Υδροχόος

Αν και θα είναι μια δύσκολη στιγμή για να βρεθεί σταθερότητα, υπάρχει μια έντονη τάση για να συναντήσετε ανθρώπους με διαφορετικές πεποιθήσεις που θα σας εισάγουν σε νέους τρόπους εσωτερικής ανάπτυξης. Οι άνθρωποι του Τοξότη έχουν μεγάλη επιρροή σε εσάς, και αυτές οι επαφές θα έρθουν κατά τη διάρκεια μιας κρίσης ή όποτε τις χρειάζεστε περισσότερο. Ως εκ τούτου θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει ευνοϊκή επιρροή, με πιθανή ερωτική χροιά.

Ιχθείς

Υπάρχει  μια γενική αβεβαιότητα που έχει δύσκολο  αποτέλεσμα στην αγάπη σας, θα μπορούσε να δημιουργήσει αλλαγές ή ακόμα και νέες κατακτήσεις, απιστία και αποπλάνηση. Αν είστε παντρεμένοι, πρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να βρείτε έναν νέο τρόπο ενθουσιασμού για να αποτρέψετε μια οικογενειακή κρίση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Σήμερα καταφέρνετε να καθορίσετε ορισμένες καταστάσεις. Μπορείτε να είστε πολύ πιο χαλαροί και να δράσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Κριός Μια πιο ήρεμη προσέγγιση των πραγμάτων πρέπει να κάνετε σήμερα. Η γενικότερη τάση είναι να υπάρχει δυσκολία συνεννόησης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...