Margaritas για το ωροσκόπιό σας

Margaritas για το ωροσκόπιό σας
<p>Κριός

Chili Margarita

Ο Κριός απολαμβάνει πάντα κινδύνους και ευδοκιμεί σε συναρπαστικές νέες περιπέτειες, ανεκπλήρωτες προκλήσεις και είναι το καλύτερο σε ότι κάνουν. Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια τολμηρή δήλωση του Κριού παρά να πιείτε μια μαργαρίτα που έχει λίγο πικάντικη ζέστη; Το Τσίλι Μαργαρίτα θερμαίνει το φλογερό ουρανίσκο του Κριού με μια νότα από πιπέρι jalapeno που προστίθεται στο μείγμα.

Ταύρος

Chocolate Margarita

Ο αισθησιακός Ταύρος ευδοκιμεί σε πλούσιες, βαθιές γεύσεις και αγαπά να επιδοθεί σε όλες τις αισθήσεις τους. Έτσι, με αυτή τη μεγάλη όρεξη για ευχαρίστηση, ο Ταύρος χαίρεται με πλούσια, υπερκατασκευάσματα. Το Chocolate Margarita συνδυάζει το καλύτερο όλων των κόσμων, συνδυάζοντας το λικέρ σοκολάτας με τη φυσικά υπέροχη γεύση μιας μαργαρίτας για ένα ποτό που είναι γλυκό, πλούσιο και μεθυστικό ταυτόχρονα.

Δίδυμοι

Strawberry Mango Margarita

Ως σημάδι που προσπαθεί συνεχώς να μαθαίνει και να έχει νέες και διαφορετικές εμπειρίες, ο Δίδυμος έχει σκληρό χρόνο επιλέγοντας μόνο μία επιλογή. Το Strawberry Mango Margarita επιτρέπει στον Δίδυμο να εξερευνήσει το μείγμα δύο διαφορετικών γεύσεων, παρέχοντας μια εμπειρία γεύσης που είναι πολύπλευρη και μοναδική. Ο Δίδυμος θα εκτιμήσει επίσης τη σύντηξη των χρωμάτων που δημιουργούν οι φωτεινές φράουλες και τα μάνγκο όταν αναμειγνύονται.

Καρκίνος

Jell-O Margarita

Ο Καρκίνος έχει την καρδιά ενός παιδιού και απολαμβάνει να θυμίζει τις πολλές αναμνήσεις τους από εμπειρίες από τη νεολαία τους. Ως σημάδι που αγαπά να φάει, η απόλαυση σε τρόφιμα και ποτά από την παιδική ηλικία είναι ένα από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια του Καρκίνου. Το Jell-O Margarita επιτρέπει στον Καρκίνο να συνδυάσει τις παιδικές αναμνήσεις με τις απολαύσεις των ενηλίκων. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για έναν Καρκίνο από μία μαργαρίτα εγχυμένο με την οικεία γεύση του Jell-O;

Λέων

Gold Margarita

Ο Λέων είναι για την πολυτέλεια, την αίγλη και τα όμορφα, φωτεινά πράγματα. Αυτή η αγάπη του bling εκτείνεται ακόμη και στη γεύση τους στα ποτά! Αποκλειστική, ειδική και αρωματισμένη με χρυσό λικέρ, το Gold Margarita είναι το ιδανικό ποτό για να κάνει τον Λέοντα να λάμπει και να ξεχωρίζει από το πλήθος. Παρέχοντας ακριβώς το άγγιγμα των δικαιωμάτων που αγαπά ο Λέων, το Gold Margarita είναι ένα ζεστό και ηλιόλουστο ποτό σχεδιασμένο για αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ήλιο.

Παρθένος

Frozen Virgin Margarita

Η Παρθένος είναι ταυτόχρονα συνειδητή στην υγεία και ασχολείται με τη διατήρηση και την απουσία τοξινών. Η Frozen Virgin Margarita δεν περιέχει αλκοόλ, απλά φρούτα και πάγο, επιτρέποντας στον Παρθένο να απολαύσει χωρίς τα αρνητικά αποτελέσματα. Αυτή η μαργαρίτα θα παράσχει επίσης στον Παρθένο μια από τις 5 μερίδες φρούτων της, κάνοντας τους να αισθάνονται ακόμα πιο ενάρετοι και καθαροί.

Ζυγός

Le Margarita des Artistes

Ως εραστής της χάριτος και της ομορφιάς, ο Ζυγός είναι πραγματικά το σημάδι του καλλιτέχνη. Εκτιμώντας όλα όσα είναι ευχάριστα στο μάτι, ο Ζυγός ευδοκιμεί σε ισορροπία και αρμονία. Η Le Margarita des Artistes είναι η μαργαρίτα για καλλιτέχνες. Συνδυάζοντας τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων, αυτή η μαργαρίτα περιέχει μια ισορροπία γλυκιά και ξινή με μια νότα προστιθέμενου χυμού πορτοκαλιού για να δώσει λίγο περισσότερη γεύση.

Σκορπιός

Hypnotiq Margarita

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης, μαγευτικός και ενδιαφέρον, με επιθυμία για ένταση και πάθος για όλα αυτά που είναι κρυμμένα και υπόγεια. Το Hypnotiq Margarita, που παρασκευάζεται με το υγρό Hypnotiq, έχει ένα πολύπλοκο μείγμα γεύσεων που είναι ταυτόχρονα γοητευτικό και ελκυστικό.

Τοξότης

Italian Margarita

Ως σημάδι του τσιγγάνου εξερευνητή, ο Τοξότης αγαπά να αναμειγνύει διαφορετικούς πολιτισμούς και ποικίλες εμπειρίες. Σίγουρος, επεκτατικός και καλής φύσης, ο Τοξότης είναι επάνω σε οτιδήποτε. Η Italian Margarita είναι ιδανική για τον Τοξότη, καθώς συνδυάζει την παραδοσιακή μεξικάνικη μαργαρίτα με έναν υπαινιγμό ιταλικού αμυγδάλου για να προσφέρει μια μοναδική γεύση μόνη της. Αυτός ο εύρωστος συνδυασμός γεύσεων θα πρέπει να ευχαριστεί και να διεγείρει ακόμα και τον πιο τολμηρό ουρανίσκο της φύσης του Τοξότη.

Αιγόκερως

Original Margarita

Παραδοσιακό, συντηρητικό και από το βιβλίο, ο Αιγόκερως είναι ένα σημάδι που εκτιμά την συνοχή και την ποιότητα αντί των πειραματισμών και των μανιών. Η βασική Original Margarita είναι ιδανική για τη φύση του Αιγόκερω, η οποία θα παραμείνει στη βασική δοκιμασμένη και αληθινή από το να αναζητήσει κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο. Μια τεκίλα υψηλής ποιότητας και η τέλεια μέτρηση των συστατικών, θα ευχαριστήσουν τον Αιγόκερω περισσότερο από οποιοδήποτε νέο συνδυασμό γεύσης μαργαρίτας.

Υδροχόος

Electric Margarita

Ασυνήθιστο, απροσδόκητο και λίγο περίεργο, ο Υδροχόος θέλει πάντα να κάνει πράγματα διαφορετικά από όλους τους άλλους. Ως σημάδι που κυβερνά την ηλεκτρική ενέργεια, ο Υδροχόος επίσης θέλει να ανακατευτεί στα πράγματα. Ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από το να πίνετε Electric Margarita; Η δροσερή μπλε γεύση του Blue Curacao προσφέρει μια ευάερη γεύση, η οποία είναι εξίσου μοναδική με την προσωπικότητα του Υδροχόου.

Ιχθείς

Blue Lagoon Margarita

Όπως ο ωκεανός που κυβερνάει ο Ιχθύς, είναι μυστικιστικός, μαγικός και κάπως αόριστος. Ο Ιχθείς αγαπά να παρασύρεται και να ονειρεύεται χωρίς συγκράτηση, εξαφανίζοντας απροσδόκητα. Η Blue Lagoon Margarita συνδυάζει τη νόστιμη γεύση του χυμού ανανά με τη μοναδική γεύση της χρυσής τεκίλα και μια πορφυρή μπλε σημείωση του Blue Curacao, καθιστώντας αυτό το ποτό μια τέλεια φαντασία για οποιονδήποτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γιορτάστε το Θερινό Ηλιοστάσιο

Γιορτάστε το Θερινό Ηλιοστάσιο

Γιορτάστε το Θερινό Ηλιοστάσιο

Μάθετε τι ισχύει για το ωροσκόπιο σας το καλοκαίρι. Το μαγικό Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου 2017, σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη ημέρα και τη...

Ο πλανήτης του πάθους γλιστρά στο αισθησιακό Ταύρο

Ο πλανήτης του πάθους γλιστρά στο αισθησιακό Ταύρο

Ο πλανήτης του πάθους γλιστρά στο αισθησιακό Ταύρο

Θέματα της καρδιάς είναι ένα μυστήριο, αλλά κοιτάζοντας τον πλανήτη πάθους Αφροδίτη μπορεί να μας δώσει μερικές ενδείξεις!...

Το ωροσκόπιο της σταδιοδρομίας σας

Το ωροσκόπιο της σταδιοδρομίας σας

Το ωροσκόπιο της σταδιοδρομίας σας

Κριός Οι ενεργητικοί Κριοί κάνουν καλύτερα σε θέσεις εργασίας που είναι προκλητικές, ανταγωνιστικές και επιχειρηματικές. Αυτοί οι...

Ψυχολογική Αστρολογία

Ψυχολογική Αστρολογία

Ψυχολογική Αστρολογία

Ψυχολογική αστρολογία, ή αστροψυχολογία είναι το αποτέλεσμα της αμοιβαίας γονιμοποίησης των πεδίων της αστρολογίας με την ψυχολογία...

Λιθομαντεια!

Λιθομαντεια!

Λιθομαντεια!

Πως μπορούν οι πέτρες να μαντέψουν το μέλλον; Η Λιθομαντεία είναι μία πανάρχαια μαντική μέθοδος που προβλέπει το άμεσο μέλλον κυρίως με...

Ο Πήτερ Παν ζει

Ο Πήτερ Παν ζει

Ο Πήτερ Παν ζει

Πρόκειται για πραγματικό γεγονός που συνέβη το 1998 στις περιοχές Κυψέλης και Βικτώριας στην Αθήνα.