Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-6-2017
<p>Κριός

Η επιρροή της Πανσελήνου προκαλεί βαθιές αλλαγές, ειδικά σε σχέση με τον εσωτερικό σας εαυτό. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε παλιούς φόβους, πικρία ή μνήμες που κολλάνε στο μυαλό σας και σας φέρνουν στο παρελθόν. Είναι ένα διάστημα αναγέννησης, απελευθέρωσης και μετασχηματισμού, και ίσως να μην θεωρήσετε ότι είναι ένα πολύ εύκολο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, να απελευθερώσετε τα παράπονά σας και να καταπολεμήσετε οποιαδήποτε καταστολή.

Ταύρος

Ψάξτε για δημιουργικές εκφράσεις του θυμού σας και των εχθρικών συναισθημάτων. Θα μπορούσατε να γίνετε πιο επιθετικοί και αντιδραστικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πράγμα που καθιστά απαραίτητο να μετριάσετε την επιθετικότητα σας, για να αποφύγετε τα προβλήματα αργότερα.

Δίδυμοι

Στον ερωτικό κόσμο, υπάρχει μια επιρροή που σας συνδέει με υλικά αγαθά, αυτή η επιρροή ευνοεί την απόκτηση χρημάτων μέσω κληρονομίας, κληροδοτήματος, δώρων ή δωρεών. Επίσης, ευνοεί τις υλικές απολαβές από τον σύζυγό σας, εάν είστε/ήσασταν παντρεμένοι. Οποιαδήποτε νομικά ζητήματα, διαφορές ή κρίσεις στις οποίες ενδέχεται να εμπλακείτε, θα διευθετηθούν προς όφελός σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την υγεία σας κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ανάφλεξης στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων ή επιδείνωσης κάποιας υπάρχουσας ασθένειας. Στην πραγματικότητα, η ευημερία σας εξαρτάται πολύ από την ψυχολογική σας κατάσταση. Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα, θα ήταν σκόπιμο να αναζητήσετε επαγγελματική ψυχολογική βοήθεια.

Λέων

Σε καμία περίπτωση η περίοδος αυτή δεν θα περάσει απαρατήρητη στη ζωή σας. Θα περάσετε από μια διαδικασία εσωτερικής αλλαγής που θα σας κάνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο επόμενο διάστημα, ειδικά στις σχέσεις. Ακούστε ειλικρινά τις υπαγορεύσεις της εσωτερικής σας φωνής και της διαίσθησής σας.

Παρθένος

Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα αποκρυφιστικά  θέματα ίσως επειδή έχετε επηρεαστεί από παράξενα γεγονότα σε έναν χωρισμό και ίσως θέλετε να μελετήσετε αυτά τα θέματα σε βάθος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να υπάρξουν παραφυσικές εμπειρίες και να αναπτυχθεί μια αυξημένη δύναμη αντίληψης.

Ζυγός

Αυτό θα είναι ένα πολύ ευνοϊκό και ευτυχισμένο διάστημα, ειδικά για μια επανασύνδεση. Θα αισθανθείτε ένα ρεύμα θετικής ενέργειας που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάθε ένα από τα προβλήματά σας με μια πινελιά τύχης. Στην πραγματικότητα, αυτή η τύχη θα δημιουργηθεί από τον μεγάλο σας ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την καλοσύνη.

Σκορπιός

Αν έχετε μια δικαστική ή νομική διαδικασία, ειδικά μέσα σε μια σχέση, θα επιλυθεί πολύ ευνοϊκά για σας. Η αίσθηση της δικαιοσύνης σας θα αυξηθεί μαζί με την επιθυμία να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις. Θα θελήσετε νέες εμπειρίες και θα αρχίσετε να προγραμματίζετε ταξίδια που πιθανώς θα πραγματοποιηθούν άμεσα, κάνοντας καλό στην ψυχή σας.  

Τοξότης

Δεν θα νιώσετε πολύ άνετα μετά από κάθε είδους ρουτίνα και θα εισαγάγετε αλλαγές στην ερωτική  ζωή σας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ ευνοϊκές και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι. Θα είναι ένα διάστημα γεμάτο με θετικές εκπλήξεις που θα σας ωφελήσουν. Να έχετε πάντα κατά νου ότι, λόγω του άγχους σας, είναι καλύτερο να εναλλάσσετε τις ψυχικές σας δραστηριότητες με ένα ορισμένο σωματικό είδος άσκησης, που θα σας αποφορτίζει συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Έντονα γεγονότα συμβαίνουν στην ερωτική σφαίρα. Θα μπορούσαν να είναι ξαφνικά και χωρίς προηγούμενα σχέδια. Οι κοινωνικές επαφές και η επικοινωνία επίσης θα αυξηθούν και θα επωφεληθείτε από τους ανθρώπους ή τις ομάδες με τις οποίες συσχετίζετε συχνά.

Υδροχόος

Η εμπιστοσύνη, ο ενθουσιασμός και η ικανότητά σας να διοχετεύσετε σωστά τις ενέργειές σας θα φέρει εξέλιξη και γενική βελτίωση στις σχέσεις σας. Θα μπορούσατε να αυξήσετε τη γοητεία σας και θα μπορούσατε επίσης να αναπτύξετε ένα παλιό ενδιαφέρον να ξαναβρεθείτε με επιτυχία με ένα παλιό σας ταίρι.

Ιχθείς

Δεν θα χρειαστεί να βασιστείτε σε κανέναν. Θα μπορούσατε να είστε κεντροθετημένοι, σίγουροι και ενθουσιώδεις, και να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων για να σας βάλουν στην καρδιά τους. Θα ξέρετε πώς να κερδίσετε το σεβασμό των άλλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είστε έτοιμοι για ερωτικές θυσίες και ταυτόχρονα θα διατηρήσετε μια υγιή κοινωνικότητα χωρίς να παραβλέψετε τους δικούς σας σκοπούς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και στρατηγικό σχεδιασμό θα αντιμετωπίσετε τώρα το ερωτικό σας παρελθόν. Μην πέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε μία ανάσα και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που είναι απολύτως λογικό να έχετε, σε σχέση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-6-2017

Κριός Είστε σε τέλεια ισορροπία, αν και υπάρχουν δυσκολίες στην οικογενειακή σας ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε, πουθενά να πάτε, και...