Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-6-2017
<p>Κριός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είστε ικανοί για τεράστια πειθαρχία, εστίαση, συγκέντρωση και συνεχή προσπάθεια τώρα. Μια μακρά, σκληρή πορεία ή στόχος μεγάλης εμβέλειας θα μπορούσε να επιτευχθεί. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον στην σχέση σας να κρατήσετε τους σκοπούς σας. Μπορείτε να ζήσετε απλά, ακόμη και αυστηρά, τώρα αν συμβάλλει στην εστίασή σας. Μπορεί να αποφασίσετε να θυσιάσετε κάτι για να είστε σε σχέση μεταξύ σας.

Ταύρος – Τρία των Ξιφών

Τα επιχειρήματα και οι διαφωνίες ξεσπούν αρκετά γρήγορα τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει είτε να δαγκώσετε τη γλώσσα σας είτε να ακούσετε λόγια που σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να ανεχθείτε.  Να είστε προσεκτικοί, όμως, επειδή έντονα λόγια τώρα θα μπορούσαν να αφήσουν σημάδια.

Δίδυμοι – Οι Εραστές (Αντεστραμμένο)

Αν κάποιος από εσάς στην σχέση σας είναι συνήθως "για πάντα αξιόπιστος" ή δεν αντέχει στην προσπάθεια να δοκιμάσει νέα πράγματα, είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να πειραματιστείτε με έναν άλλο τρόπο ύπαρξης. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις ρουτίνες και την ακινησία, και να κάνετε κάτι διαφορετικό, αυθόρμητο, υψηλής ενέργειας. Μπορείτε να διεγείρετε ο ένας τον άλλον για να αναλάβετε δράση και να κάνετε αλλαγές.

Καρκίνος – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Είστε μια πολύ ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα με το ταίρι σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και μπορείτε να πετύχετε ένα τεράστιο στόχο. Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να εστιάσετε και να επιτύχετε, και θα μπορούσατε να αναλάβετε κάποια μνημειώδη εργασία μαζί. Ενεργοποιείστε και παίζετε με πάθος - κάθε είδους - ο ένας με τον άλλο τώρα.

Λέων – Δύο των Κυπέλλων

Μια υπέροχη εποχή για την αγάπη και το ρομαντισμό! Το πνεύμα του Έρωτα είναι ζωντανό και κυλά ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Θα αισθανθείτε πολύ ζεστά, σέξι, αγαπώντας δυνατά και έχοντας στοργικό συναίσθημα ο ένας προς τον άλλον. Τα δημιουργικά έργα ευνοούνται επίσης.

Παρθένος – Δύο των Ράβδων

Φέρνετε ένα πνεύμα ενθουσιασμού και εμπιστοσύνης ο ένας στον άλλο μέσα στην σχέση σας τώρα και μπορείτε να κάνετε πολλά μαζί. Είστε ικανοί να ενισχύσετε και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον και να αγωνιστείτε ή να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο. Οτιδήποτε αναλαμβάνετε ως ζευγάρι θα πρέπει να πάει πολύ καλά.

Ζυγός – Έξι των Πεντάκτινων

Εάν μοιράζεστε με το ταίρι σας οποιαδήποτε εργασία ή έργα μπορείτε να είστε εξαιρετικά παραγωγικοί μαζί τώρα. Μπορείτε επίσης να ωθήσετε ο ένας τον άλλο σε κάποια δημιουργικά επιτεύγματα ως άτομα. Είναι μια εποχή παραγωγικής και πρακτικής, ωφέλιμης αγάπης.

Σκορπιός – Το Αστέρι

Ένα άγγιγμα της μαγείας! Οι φαντασιώσεις σας ενεργοποιούνται και θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κάτι υπέροχο, μοναδικό, πολύχρωμο με το ταίρι σας. Παίξτε και εκφράστε τις παιδικές, φανταχτερές, τρελές ή ονειροπόλες ιδέες σας. Μερικές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Τοξότης – Ντάμα των Κυπέλλων

Πολύ θετική επιρροή στα ερωτικά σας, φέρνει ζέστη και ροή συναισθημάτων. Οι πνευματικές ενέργειες ενεργοποιούνται επίσης τώρα, οπότε αν οι δυο σας θέλετε πολύ, θα μπορούσατε να εργαστείτε επιτυχώς μεταξύ τους με κάποιον τρόπο (όπως η διοχέτευση ενεργειών θεραπείας, η πραγματοποίηση ονείρων κλπ.).

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης (Αντεστραμμένο)

Αυτός δεν είναι ιδιαίτερα λαμπερός ή εξαιρετικός χρόνος και θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος, αλλά θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή να ξεκινήσετε κάποια τακτική θεραπευτική αγωγή μαζί με το ταίρι σας, ένα είδος προσωπικής μυσταγωγίας, όπως περπάτημα ή τρέξιμο για γυμναστήριο και για ευχαρίστηση. Βοηθώντας ο ένας τον άλλον με κάποια δουλειά ευνοείται επίσης ότι ευνοείστε.

Υδροχόος – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Θα πρέπει να έχετε πολλές ιδέες που σας έρχονται ταυτόχρονα και πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την πνευματική ενέργεια που μοιράζεστε μαζί. Το μόνο πρόβλημα είναι να καθορίσετε σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα συναισθήματά σας και να βρείτε ποιος έχει αυτήν την περίοδο τον πρώτο λόγο.

Ιχθείς – Ιππότης των Ράβδων

Ως ζευγάρι, το μυαλό σας είναι γρήγορο, ζωντανό, ειλικρινές και περιπετειώδες. Έχετε την ικανότητα να απορροφάτε και να μαθαίνετε πολύ γρήγορα, αλλά θα βαρεθείτε εξίσου εύκολα. Το μυαλό σας μπορεί να γίνει τόσο διάσπαρτο που μπορεί να ξεχάσετε πού βρίσκεστε ή γιατί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...