Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017
<p>Κριός

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αέρα σήμερα. Η μόνη σας προσοχή σήμερα είναι να μην πάρετε αυτήν την εμπιστοσύνη πάρα πολύ μακριά, καθώς η ενέργεια της Σελήνης είναι ακόμα στο παιχνίδι. Η Σελήνη Αιγόκερως εισέρχεται στο δέκατο οίκο της εργασίας και της δημόσιας εικόνας, και πρόκειται να είναι μια υπέροχη μέρα εργασίας. Θα μπορούσατε ακόμα να δείτε την κατάστασή σας ανυψωμένη σήμερα. Είναι σημαντικό για σας να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας εν τούτοις, καθώς αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να στείλει τη δημόσια εικόνα σας και με λάθος τρόπο.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές καλές δονήσεις στην πρόβλεψη για εσάς σήμερα. Η Σελήνη εισέρχεται στους συντρόφους του Αιγόκερου σήμερα, και στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων. Οι διεθνείς και παγκόσμιες επιχειρήσεις ευνοούνται σήμερα. Αυτό είναι επίσης το σπίτι σας με μεγάλα οράματα, οπότε η Σελήνη του Αιγόκερω σας εμπνέει να σκεφτείτε το μεγάλο θέμα κλειδί. Βρισκόμαστε ακόμα στη ζώνη της πανσέληνος σήμερα, οπότε πρέπει να προσέξετε τα θέματα που τελειώνουν.

Δίδυμοι

Θα μπορούσε να είναι μια συναισθηματική ημέρα για σας, αλλά υπάρχουν μερικά καλά πράγματα που έρχονται στο δρόμο σας. Ένα μεγάλο θέμα μπορεί ακόμα να κλείσει σήμερα καθώς η ενέργεια της Σελήνης είναι ακόμα πολύ ενεργή. Η Σελήνη στον Αιγόκερω εισέρχεται στο όγδοο οίκο σας με κοινά μέσα και μυστικά, ενθαρρύνοντάς σας να ακολουθήσετε μια ρεαλιστική προσέγγιση στα θέματα εταιρικής σχέσης. Μείνετε σε θετικές αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα. Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες θα μπορούσαν να βγουν σήμερα.

Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι σήμερα ένα βασικό ζήτημα, και με την ενέργεια της Σελήνης που βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι, μπορεί να δείτε ότι ένα θέμα τελειώνει. Αυτό θα μπορούσε να έχει πολύ θετική επίδραση στην αγάπη σας σήμερα, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Η Σελήνη Αιγόκερως εισέρχεται στο έβδομο οίκο των συνεργασιών σας και σας καθοδηγεί σε ένα θέμα σχέσεων. Απλά θυμηθείτε να παραμείνετε ρεαλιστές σήμερα, καθώς αυτή η Σελήνη δεν είναι τόσο συναισθηματική όσο είστε, και είναι πιο ρεαλιστική.

Λέων

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στον αέρα σήμερα, αλλά θέλετε να είστε προσεκτικοί με αυτό. Η παρακμή της εμπιστοσύνης μπορεί να επιστρέψει για να σας δαγκώσει σήμερα. Η δουλειά και η ρουτίνα αισθάνεται καλά σήμερα με τη Σελήνη Αιγόκερω στο έκτο σπίτι σου σήμερα. Αυτή η ενέργεια είναι ακόμα η πανσέληνος σήμερα, έτσι ένα θέμα κλειδί μπορεί να κλείσει σήμερα. Αισθάνεστε πρακτικοί, γειωμένοι και παραγωγικοί και μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα. Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία σήμερα, επομένως παρακολουθήστε την λεπτή εκτύπωση πάνω σε όλα.

Παρθένος

Έχετε κάποια καλά νέα στο τμήμα αγάπης που πιθανόν έρχεται στο δρόμο σας σήμερα. Η ρομαντική ατμόσφαιρα είναι καλή και πρακτική, αλλά σας δίνει και μια ευκαιρία να απολαύσετε τη διασκέδαση σήμερα. Αυτή είναι η αισιόδοξη ενέργεια, αλλά έρχεται με προσοχή. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προσπάθεια για να το απολαύσετε. Η διασκέδαση μπαίνει στη μέρα, ή κάποια διασκέδαση με τα παιδιά, όταν η Σελήνη Αιγόκερως εισέρχεται στο πέμπτο οίκο σας για απόλαυση και διασκέδαση. Απλά απολαύστε τον εαυτό σας σήμερα, και τα καλά πράγματα συμβαίνουν. Μην παίρνετε σοβαρά τη ζωή σήμερα.

Ζυγός

Θα πρέπει να είσαι στη διάθεση για λίγη διασκέδαση και καλές δονήσεις σήμερα. Βρισκόμαστε ακόμα στη ζώνη Πανσέληνος και αισθάνεστε θετικοί για την επίτευξη πολλών θεμάτων στην εκπλήρωση ή μόνο για ένα μεγάλο. Θα είναι σημαντικό να παραμείνετε στο πλευρό του κάρμα και της αισιοδοξίας σήμερα, αλλά μην παρασυρθείτε μαζί του. Για να σας γειώσουν και να σας βοηθήσουν με αυτό θα είναι η Σελήνη του Αιγόκερω στο τέταρτο οίκο σας. Οικιακά ή οικογενειακά θέματα είναι στο μυαλό σας.

Σκορπιός

Έχετε κάποια καλά νέα που έρχονται στο δρόμο σας, και θα πρέπει να έχετε μια πολύ αισιόδοξη ημέρα. Βρισκόμαστε ακόμα στη ζώνη της πανσέληνος σήμερα, οπότε αυτή η είδηση θα πρέπει να σας φέρει ένα ζήτημα πλήρους κύκλου για εσάς. Η επικοινωνία είναι στο πλευρό σας σήμερα, με τη γειωμένη Σελήνη του Αιγόκερω στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Να είστε αληθινός και αυθεντικός στην επικοινωνία σας σήμερα, και να βγείτε από το νικητήριο κόμμα. Μπορεί να δείτε κάποιες τυχερές απεργίες όταν το κάνετε.

Τοξότης

Έχετε κάποιες ευκαιρίες για μερικά καλά δρώμενα χρημάτων για να τεθεί σε παιχνίδι σήμερα, με τη Σελήνη Αιγόκαιρω στο δεύτερο οίκο σας του κερδισμένου εισοδήματος. Μείνετε γειωμένοι και πρακτικοί σήμερα. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες καλές ειδήσεις χρήματος, ένα μπόνους ακόμα και σήμερα. Ακολουθήστε την πρακτική ενέργεια και μπορεί να δείτε ότι ένα ζήτημα έρχεται κάτω από το τέλος ενώ βρίσκεστε ακόμα σε αυτή τη ζώνη της πανσέληνου. Η σκληρή δουλειά αποδίδει σήμερα, κυριολεκτικά.

Αιγόκερως

Είναι η αρχή ενός νέου κύκλου για εσάς σήμερα, τον Αιγόκερω, και θέλετε να παραμείνετε στην πλευρά της αισιοδοξίας σήμερα. Η Σελήνη είναι στο σημάδι σας, εκτοξεύοντας το δυναμικό για μια νέα σειρά περιστάσεων σε μια περιοχή της ζωής σας σήμερα. Βρίσκεστε ακόμα στη ζώνη πανσέληνο, επομένως ίσως να αντιμετωπίζετε και τις δύο καταλήξεις και τις αρχές σήμερα. Με τη Σελήνη στο σημάδι σας τώρα, το Σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Μείνετε πραγματικοί, αλλά ακολουθήστε την αισιοδοξία.

Υδροχόος

Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου σήμερα, με τη Σελήνη Αιγόκερως στο δωδέκατο οίκο σας. Αυτή η ενέργεια των τερματισμών ενισχύεται για σας σήμερα, καθώς η ενέργεια της Σελήνης είναι ακόμα στο παιχνίδι σήμερα. Και η δωδέκατη ενέργεια του σπιτιού είναι πάντα βαριά και πνευματική. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια περίοδο προβληματισμού ή ανάγκη για μοναξιά σήμερα, καθώς αναλογιστείτε τα επόμενα βήματα σας. Αλλά είναι μια περίοδος των τερματισμών και των αρχών. Ένας φύλακας άγγελος είναι μαζί σας μέσα από όλα.

Ιχθύς

Είναι μια ημέρα με πολύ κάρμα για εσάς, καθώς η ενέργεια της Σελήνης είναι ακόμα πολύ ενεργή σήμερα. Αυτό φέρνει πολύ θετική και αισιόδοξη ενέργεια στον αέρα, αλλά είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστείς από τόσο αισιόδοξους. Η Σελήνη Αιγόκερως στον ενδέκατο οίκο των ομάδων και των φιλικών σας θα σας αμαυρώσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτή την ισορροπία. Χρησιμοποιήστε τους φίλους σας για να σας σηκώσουν σήμερα αν το χρειάζεστε. Ένα θέμα κλειδί θα μπορούσε ακόμα να κλείσει σήμερα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Κριός Σήμερα η Σελήνη των Δίδυμων στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας και θα μπορούσε να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Κριός Υπάρχει μια πληθώρα συναισθημάτων στο παιχνίδι σήμερα, και πολλή ενέργεια προκαλεί σύγχυση. Ο ήλιος σχηματίζει ένα φύλο με τον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Κριός Μια μεγάλη αλλαγή θα μπορούσε να φτάσει σήμερα, με ένα τρίγωνο μεταξύ του πολεμιστή πλανήτη Άρη και τον Πλούτωνα ο πλανήτης της...