Σέξι άντρες του Ζωδιακού Κύκλου

Σέξι άντρες του Ζωδιακού Κύκλου
<p>Κριός

Ο τύπος του Κριού είναι φρέσκος και νεανικός, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Κυριαρχείται από τον προσανατολισμένο στην δράση του Άρη, το πάθος για τη ζωή είναι θρυλικός. Αλλά, τείνει συχνά να ζει στην άκρη. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά επικίνδυνο. Δεν είναι γνωστός για τη διακριτική του ευχέρεια ή την πιστότητα στη νεολαία, αργότερα στη ζωή μαθαίνει να τροφοδοτεί τη φωτιά του και να εγκατασταθεί λίγο περισσότερο.

Ταύρος

Υπάρχει μια γήινη γοητεία και εμπιστοσύνη στο ταύρο που τον κάνει σέξι. Ακόμα κι αν δεν είναι κλασικά όμορφος, οι γλυκοί τρόποι του παίρνουν σχεδόν τα πάντα ή οποιονδήποτε θέλει. Διασκεδαστικός και φιλικός, όταν πρόκειται για δέσμευση, κινείται αργά, όπως και το άλλο ζώο του, η χελώνα. Είναι ικανός να παραμείνει μόνος μέχρι να έρθει κάποιος πραγματικά ιδιαίτερος. Αλλά αν ξέρει ότι είσαι "αυτός", θα πάρει το χρόνο του και θα περιμένει μέχρι να έρθεις.

Δίδυμοι

Με αυτή τη λάμψη στο μάτι του και το χαριτωμένο κούνημά του, ο Δίδυμος είναι άνθρωπος για την πραγματική απόλαυση. Θα νιώσετε εκθαμβωμένοι από τη γρήγορη αποκατάστασή του και τις σέξι επιστροφές - κανείς δεν μπορεί να μιλήσει καλύτερα τη γλώσσα της αποπλάνησης από αυτούς. Υπάρχει συχνά μια ανδρόγυνη ποιότητα γι 'αυτόν τον τύπο - η πτυχή του Δίδυμο δείχνει ότι έχει μια ισχυρή θηλυκή και αρσενική πλευρά. Και αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνει τον τρόπο σκέψης των δύο φύλων, που λιώνει τις άμυνές σας.

Καρκίνος

Ο τύπος του Καρκίνου είναι ένας μεγάλος φίλος που θα σας κερδίσει με το σέξι χαμόγελο και τον απλό τρόπο. Αγαπά τη μαμά του (μπορεί να είναι λίγο παιδί της μαμάς) και θα κάνει σχεδόν τα πάντα για εκείνους που αγαπά. Σκεφτείτε τον Harrison Ford σε όλες αυτές τις ταινίες, όπου διασώζει την οικογένειά του από κάποια μοίρα, και έχετε την ουσία της έκκλησης του καβουριού. Είτε σας προστατεύει είτε χαλαρώνει με τη ζεστή αγκαλιά σας, είναι ένας οικογενειακός άνθρωπος μέσα και έξω.

Λέων

Ο τύπος του Λέων είναι ένας φυσικός showman και έχει ένα σέξι, διάβολο να φροντίζει. Όπως ο Ήλιος, ο κυβερνώντας πλανήτης του, ακτινοβολεί εμπιστοσύνη (παρά τις ανασφάλειες του), δεν θα πάει πίσω από έναν αγώνα. Στην ουσία, είναι ένας ήρωας και η δύναμή του είναι η πιο ελκυστική του ποιότητα. Ακόμη και ο πιο ήσυχος Λέων έχει μια συναρπαστική αίσθηση αρρενωπότητας.

Παρθένος

Ο τύπος της Παρθένου είναι έξυπνος και στοχαστικός. Θα θυμάται τα γενέθλιά σου και τα αγαπημένα σου αρώματα. Ελεγχόμενος από τον αστραπιαίο Ερμή, το μυαλό του πηγαίνει πάντα ένα μίλι το λεπτό και τείνει να είναι υπερβολικά αναλυτικός και μερικές φορές είναι κρίσιμο. Όμως, μόλις η ασάφεια του είναι έτοιμη να σας οδηγήσει στην τρέλα, θα σας δώσει αυτό το σέξι, πρόθυμο χαμόγελο και θα λειώσει την καρδιά σας. Στην πραγματικότητα, η νοημοσύνη του είναι η πιο σέξι ποιότητα του: βλέπει κατευθείαν σε σας σαν ένα λέιζερ - και σας επιτρέπει να ξέρετε πόσο νοιάζεται.

Ζυγός

Ο άνθρωπος του Ζυγού καταλαβαίνει και λατρεύει τους εραστές του, που είναι η πιο ελκυστική του ποιότητα. Κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ξέρει πώς να σας μεταχειρίζεται (ίσως επειδή έδωσε προσοχή όταν η μητέρα του δίδαξε τρόπους). Τα δείπνα των κεριών προσελκύουν αυτόν τον τύπο, όπως και οι ρομαντικοί περίπατοι στην παραλία. Το ευγενικό του μυαλό και ο γοητευτικός τρόπος με τα λόγια μπορούν να σας κρατήσουν μέχρι τη μισή νύχτα, καθώς απολαμβάνει να μιλάτε για τίποτα και όλα.

Σκορπιός

Υπάρχει μια ήσυχη ένταση στον τύπο του Σκορπιού που θα σας ξεδιπλώσει. Ακόμα πιο σέξι είναι η φωνή του. Αυτός ο τύπος μπορεί κυριολεκτικά να σας μαγέψει. Γι 'αυτό ο Σκορπιός κάνει σπουδαίους μάγους και υπνωτιστές. Ο σεξουαλικός μαγνητισμός του Σκορπιού προέρχεται από κάπου βαθιά μέσα του και η δύναμή του είναι σχεδόν αισθητή. Δεν είναι σίγουρα ένας αγώνας για όσους θέλουν να παραμείνουν στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Τοξότης

Αυτός ο τύπος έχει την κλήση της άγριας φύσης στην ψυχή του και αυτή η μακριά ματιά στο μάτι του είναι μέρος της έλξης του. "Μην με περιορίσετε" είναι το σύνθημά του. Όπως το ζώο του, το άλογο, ανταποκρίνεται καλά σε απαλούς επιδέσμους και χαλαρωτικές λέξεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως προβάλλει την εικόνα της ύπαρξης ελέγχου. Κυριαρχείται από τον φιλόδοξο Κρόνο, είναι κύριος του υλικού κόσμου. Διαθέτει επίσης τη σαγηνευτική ελκυστικότητα που πηγαίνει με αυτό το είδος της κοσμικής εξουσίας. Όπως και το κατσίκι του βουνού, πάντα στοχεύει στην κορυφή. Σκεφτείτε τον άκαμπτο (και εξαιρετικά σέξι) Αιγόκερω Denzel Ουάσιγκτον σε όλους τους ρόλους όπου κερδίζει πάνω από τις αδιανόητες προκλήσεις. Δεν μπορείτε να κρατήσετε αυτόν τον τύπο για πολύ.

Υδροχόος

Εδώ είναι ένας άντρας που δεν ταιριάζει με το καλούπι. Ένα πραγματικό ελεύθερο πνεύμα, η έκκλησή του προέρχεται από το θάρρος του να ακολουθήσει τον δικό του ντράμερ. Συνήθως μπροστά από το χρόνο του, η ιδιαιτερότητα αυτού του προσώπου είναι μέρος της μεγαλοφυίας του. Κυριαρχείται από τον εφευρετικό Ουρανό, θα σας θαμπώσει με τις ουτοπικές του ιδέες και θα σας μεταφέρει σε κόσμους που ποτέ δεν ήξερε ότι υπάρχουν. Πειραματικό και ακόμη και πονηρό κατά περιόδους, θα σας κρατήσει να σας μαντέψει και θα σας οδηγήσει στην άκρη, σεξουαλικά. Συναισθηματικά, τείνει να είναι ανεκτικός και δεν θέλει να μιλά για συναισθήματα.

Ιχθείς

Ευαισθησία και φροντίδα, ο Ιχθύς σας γεμίζει με τρελά συναισθήματα καθώς κολυμπά κατευθείαν στην καρδιά σας. Και όταν επιδιορθώνει αυτό το ονειρικό βλέμμα σε σας, είναι δύσκολο να μην γυρίσετε σε ζελέ. Ο Ιχθείς αγαπά να αγγίξει και να αγγιχτεί - και συχνά επικοινωνεί καλύτερα μη προφορικά. Θα μεταφερθούν σε άλλες διαστάσεις κρατώντας ο ένας τον άλλον. Το σεξ και το πνεύμα είναι ένα με αυτόν τον τύπο, γεγονός που κάνει την αγάπη σας εκστατική.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η πρώτη ομοφυλοφιλική αίσθηση

Η πρώτη ομοφυλοφιλική αίσθηση

Η πρώτη ομοφυλοφιλική αίσθηση

Πρόσφατα είχα την αίσθηση έλξης για άλλους άντρες στο γυμνάσιο μου. Δεν έχω πει κανέναν ακόμα επειδή δεν καταλαβαίνω καν τι συμβαίνει...

Τα κορυφαία 5 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Τα κορυφαία 5 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Τα κορυφαία 5 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο για οποιαδήποτε σχέση αγάπης. Εάν δεν σας εμπιστεύεται,...

Cybersex: Είναι εξαπάτηση;

Cybersex: Είναι εξαπάτηση;

Cybersex: Είναι εξαπάτηση;

Συχνά λαμβάνω επιστολές από συνεργάτες σε νέες σχέσεις ή σε μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουν αναστατωθεί αφού ανακάλυψαν ότι οι...

Κανόνες για ραντεβού

Κανόνες για ραντεβού

Κανόνες για ραντεβού

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα είχε αυτή τη μορφή: 1. Γνωρίστε online ή στην πραγματική ζωή. Νιώσατε μια σύνδεση, να οργανώσετε περισσότερο χρόνο...

Συνηθισμένα λάθη

Συνηθισμένα λάθη

Συνηθισμένα λάθη

Πάντα το ίδιο: οι σχέσεις τρεις και έξι μήνες διάρκειας και στη συνέχεια «κάτι ξαφνικό συμβαίνει.» Αντικρουόμενα...

Βρες έναν άντρα για σένα

Βρες έναν άντρα για σένα

Βρες έναν άντρα για σένα

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα γύρω στα ραντεβού των ομοφυλόφιλων είναι, «Πού μπορώ να γνωρίσω κάποιον με ποιότητα;» Μπορεί να είναι...