Η Αποπλάνηση κάθε Ζωδίου

Η Αποπλάνηση κάθε Ζωδίου
<p>Αποπλάνηση ενός Κριού

Όταν πρόκειται για ερωτισμό, ο Κριός σας θέλει να είστε τολμηροί και επιθετικοί. Μην ζητάτε άδειες για ένα φιλί - απλά φυτέψτε ένα μαγευτικό από τη στιγμή που θα σας καταλάβει. Όσο ισχυρότερη είναι η προσέγγισή σας τόσο το καλύτερο. Οι Κριοί είναι επίσης επιρρεπείς σε φιλοφρονήσεις. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν ότι είναι το πιο σέξι άτομο στο δωμάτιο. Εάν μόλις συναντήσατε έναν Κριό, αισθανθείτε ελεύθερος να τον αντικρούσετε. Οι πνευματικές συζητήσεις δρουν σαν αφροδισιακά σε αυτό το σημείο.

Αποπλάνηση ενός Ταύρου

Αργά και σταθερά κερδίζεις τον αγώνα με τον Ταύρο. Αυτοί οι λαοί θέλουν να απολαύσουν τη φάση του γάμου μιας σχέσης. Να είστε βέβαιος ότι θα εμφανιστεί την πρώτη ημερομηνία με ένα μπουκέτο λουλούδια ή κάποιο άλλο όμορφο δείγμα της εκτίμησής σας. Οι ταύροι αγαπούν τα δώρα. Μια λεπτή βουτιά της Κολωνίας θα λειτουργήσει σαν αγώνας μαγνήτης στον Ταύρο, καθώς αυτό το σημάδι είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στα αισθησιακά ερεθίσματα. Εάν έχετε μια γήινη αίσθηση του χιούμορ, μην το κρύβετε.

Αποπλάνηση ενός Διδύμου

Ο ταχύτερος τρόπος για την κρεβατοκάμαρα του Δίδυμου είναι μέσω του εγκεφάλου. Ζητήστε αυτό το σύμβολο για μια σύσταση ανάγνωσης, αγαπούν να συμβουλευτούν σχετικά με τα πνευματικά θέματα. Εάν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, φροντίστε να το ανεβάσετε. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το σύμβολο των Δίδυμων προσελκύονται άγρια στους ειδικούς - όσο πιο σκοτεινό το θέμα σας, τόσο το καλύτερο. Εάν αναφέρει το τελευταίο χόμπι τους, φροντίστε να ζητήσετε μια σειρά μαθημάτων συντριβής.

Αποπλάνηση ενός Καρκίνου

Αυτά τα παιδιά της Σελήνης είναι φημισμένα μαλακά. Εάν θέλετε να πάρετε το δρόμο σας στην κρεβατοκάμαρα αυτού, επιδείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας. Εκφράστε ενδιαφέρον για φιλανθρωπικές οργανώσεις, ειδικά για παιδιά. Οι καρκίνοι αγαπούν κρυφά, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα να διορθώσετε αυτό το σημάδι ένα σπιτικό γεύμα. Κρατήστε τα φώτα χαμηλά και τη μουσική μαλακή. Ο καρκίνος ανταποκρίνεται πολύ στις ρομαντικές ατμόσφαιρες.

Αποπλάνηση ενός Λέοντα

Εάν θέλετε να αποπλανήσετε έναν Λέοντα, επικεντρωθείτε σε αυτό το σημάδι σαν λέιζερ. Συμπληρώστε τον τρόπο που φορούν, τρώνε και αναπνέουν. Αντιμετωπίστε τον με ότι καλύτερο σε όλα, είτε είναι το κεντρικό τραπέζι στο πιο φανταστικό εστιατόριο της πόλης ή το πιο επιλεγμένο σημείο στην κουβέρτα πικνίκ σας. Μπερδέψτε τα λόγια του έπαινο στο αυτί του κατά την προκαταρκτική παράσταση.

Αποπλάνηση ενός Παρθένου

Η καθαριότητα είναι σίγουρα μια αρετή που γοητεύει τη Παρθένο. Βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα σας είναι πρόσφατα πλυμένα πριν πάρετε ένα tumble με αυτό το σημείο. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να είστε οπωσδήποτε καλλωπισμένοι. Τίποτα δεν γυρίζει σαν τη μυρωδιά του γαλλικού αλεσμένου σαπουνιού. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλετε να κάνετε μπάνιο μαζί ως προοίμιο για την έρωτα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακόμη και να πάρετε μια ημερομηνία με την Παρθένος, ζητήστε να βοηθήσει να οργανώσει το γραφείο σας, να διορθώσει μια επιστολή ή να βρει τα κλειδιά σας.

Αποπλάνηση ενός Ζυγό

Όταν πρόκειται για τον εκνευρισμό του εξελιγμένου Ζυγού, είναι καλύτερο να καλέσετε το πνεύμα της Cary Grant ή της Audrey Hepburn. Αυτή η πινακίδα πρέπει να είναι ζωντανή σε υψηλό ύφος ... σκέφτεστε σαμπάνια και βραδινά ρούχα σε σχέση με μπύρα και μπέιζμπολ. Οι Ζυγοί αγαπούν τη μουσική, οπότε η λήψη αυτού του σημείου σε μια συναυλία θα ήταν ένα τεράστιο προοίμιο για την έρωτα. Είναι μια έξυπνη ιδέα να τελειοποιήσετε την τεχνική φιλιά σας πριν κάνετε την πρώτη κίνηση στο Ζυγό. Αυτό το σημάδι θέλει έναν εραστή με φινέτσα.

Αποπλάνηση ενός Σκορπιού

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποπλανήσετε τον μυστικό Σκορπιό, αφού είναι δύσκολο να μετρήσετε τις αντιδράσεις αυτού του σημείου. Μην παραβιάζεστε αν οι κινήσεις σας συναντώνται με ένα ανυπόμονο χαμόγελο ... αυτό είναι μόνο η μορφή της αποπλάνησης του Σκορπιού. Μια καλή πρώτη κίνηση; Πάρτε το χέρι αυτού του σημείου σε μια σκοτεινή κινηματογραφική αίθουσα και εντοπίστε ευαίσθητα σχέδια στο εσωτερικό της παλάμης του.

Αποπλάνηση ενός Τοξότη

Οι τοξότες εύκολα παρασυρμένοι από το χιούμορ. Πιάστε μερικά ανέκδοτα, κάντε μερικές κούρσες και αφήστε μερικά αστεία φωνητικά μηνύματα, αν θέλετε να γνωρίσετε την κρεβατοκάμαρα του Archer. Η προοπτική να κάνεις έρωτα σε εξωτερικούς χώρους πάντα ενθουσιάζει τον Τοξότη. Προσκαλέστε τον Τοξότη σε ένα κάμπινγκ και φροντίστε να φέρετε έναν διπλό υπνόσακο. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το σημάδι κυβερνούνται από τους μηρούς και τους γοφούς. Ο παιχνιδιάρικος Τοξότης θα γίνει θανατηφόρα σοβαρός όταν θα εισέλθετε σε αυτές τις περιοχές.

Αποπλάνηση ενός Αιγόκερω

Ο αξιοπρεπής Αιγόκερως μπορεί να είναι αρκετά εκφοβιστικός στο σεξουαλικό μέτωπο, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό το σέξι σημάδι αξίζει να το νιώσετε. Μια αργή, σταθερή προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα. Περιορίστε την πρώτη σας συνάντηση σε ένα παρατεταμένο φιλί. Στη συνέχεια, την επόμενη φορά που θα δείτε ο ένας τον άλλον, χαϊδεύετε την πλάτη, το λαιμό και τους ώμους, εφαρμόζοντας σταθερή και επίμονη πίεση.

Αποπλάνηση ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι ένα σκληρό καρύδι για να σπάσει όταν πρόκειται για σεξ. Αν θέλετε να αποπλανήσετε αυτό το σημάδι, δοκιμάστε μια ασυνήθιστη προσέγγιση. Δηλώστε ότι, ενώ δεν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε μια φυσική σχέση με τον Υδροχόο, είστε πρόθυμοι να κάνετε τη θυσία στο όνομα της φιλίας. Όσο πιο απροσδόκητος είναι ο τρόπος σας, τόσο περισσότερο θα προσελκύσετε τον Υδροχόο.

Αποπλάνηση ενός Ιχθείς

Εάν θέλετε να αποπλανήσετε έναν Ιχθείς, μεταφέρετε τον σε έναν άλλο κόσμο. Προσκαλέστε το αγαπημένο σας ψάρι για να κοιτάξετε μέσα από το τηλεσκόπιό σας ή να δείτε το ενυδρείο σας. Κάντε την κίνηση σας μόλις οι Ιχθείς απορροφηθούν στη δράση. Ένα γρήγορο φιλί στο πίσω μέρος του λαιμού θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Οι πίθηκοι έχουν πολλές ερωτογενείς περιοχές, συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερα ευαίσθητων ποδιών. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η προσεκτική προσέγγιση του Dating

Η προσεκτική προσέγγιση του Dating

Η προσεκτική προσέγγιση του Dating

Μια προσεκτική προσέγγιση για ραντεβού εκτείνεται βαθύτερα από ό, τι περνάει από τις κινήσεις απαντώντας σε online μηνύματα και λέγοντας...

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες

Όταν πρόκειται για το ραντεβού μιας γυναίκας, η συνομιλία κυβερνά το έθνος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της αξίας...

Μετά τον χωρισμό

Μετά τον χωρισμό

Μετά τον χωρισμό

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένας συναισθηματικός και ερωτικός κύκλος είναι καλύτερα να απομακρύνεται, ο ένας σύντροφός από τον άλλον....

Ζώδια και μυστικά

Ζώδια και μυστικά

Ζώδια και μυστικά

Ποια είναι η κρυφή πλευρά του κάθε ζωδίου; Τι ερωτικό παιχνίδι παίζει, τι φοβάται, τι μισεί και δεν το λέει; Δεν φτάνει να ξέρουμε τα...

MILF βάσει ζωδίου!

MILF βάσει ζωδίου!

MILF βάσει ζωδίου!

Τι είδους MILF γίνεται το κάθε ζώδιο; Γιατί μπορεί οι γυναίκες να έχουν γίνει πια ο απόλυτος πειρασμός σε κάθε ηλικία, αλλά τα όπλα και ο...

Αποπλάνηση βάσει ζωδίου

Αποπλάνηση βάσει ζωδίου

Αποπλάνηση βάσει ζωδίου

Η επιθυμία μας να είμαστε ποθητοί, αποδεκτοί από τους άλλους και να μπορούμε να γοητεύουμε το αντικείμενο του πόθου μας, είναι δεδομένη.