Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-6-2017
<p>Κριός

Οι πλανητικές ενέργειες σας δείχνουν την ομορφιά και τη δύναμη που δημιουργούνται όταν γίνεστε ένα με αυτόν που αγαπάτε. Η ημέρα αντανακλά ισορροπία, αμοιβαίο σεβασμό και αρμονία στις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει «εγώ», απλώς «εμείς», και τα δύο μέρη επικεντρώνονται σε μια αμοιβαία επωφελή έκβαση ή μια αμοιβαία επωφελή κατάσταση.

Ταύρος

Η Αφροδίτη σας σπρώχνει προς μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία έλξη και τις ρομαντικές κλίσεις. Αντανακλά την καθαρή, ενθουσιώδη, υποστηρικτική και ειλικρινή ανταλλαγή συναισθημάτων που είναι το δώρο μιας ρομαντικής σχέσης. Τα σημερινά ενεργειακά κύματα αντιπροσωπεύουν την αγάπη που καλλιεργεί, δημιουργεί, σαφώς εστιάζεται, εμπνέει και εξίσου εκπληρώνει.

Δίδυμοι

Σας περιμένει μια όμορφη αρχή για ένα νέο ρομαντικό βήμα στο οποίο θα βιώσετε την κατανόηση, την αρμονία και την βαθιά αγάπη μεταξύ δύο ψυχών. Ο σπόρος έχει ανθίσει σε ένα δέντρο εκτίμησης. Η καλοσύνη και η στοχαστικότητα θα δεσμεύσουν τις δύο καρδιές σας μαζί με την αίσθηση ότι είναι ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερες μεταξύ τους.

Καρκίνος

Οι επιδράσεις των άστρων μπορούν να αναφερθούν στο γάμο, τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις, ειδικά καθώς αυτή η ημέρα απεικονίζει αυτό που μοιάζει με ένα γάμο – την σύνδεση του Άρη με την Αφροδίτη. Είναι μια αντανάκλαση της δέσμευσης μεταξύ δύο ατόμων, με κάποιο άτομο θα πείτε ότι θα περάσετε τη ζωή μαζί, πάντα προσεκτικοί για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου.

Λέων

Ίσως η σχέση σας είναι μια λιγότερο ώριμη ένωση που, από ό,τι φαίνεται, έχει τη δυνατότητα να ανατραπεί σε κάποιο χρονικό διάστημα. Έτσι, ενώ η ένωση είναι ισχυρή τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν η σχέση που εμφανίζεται τόσο δυνατή μπορεί να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Μόνο οι δύο εμπλεκόμενοι – εσείς και το ταίρι σας - μπορούν να το αποφασίσουν.

Παρθένος

Για να είστε πραγματικά αγαπητοί, βαθιά αγαπημένοι και πολύτιμοι από άλλους, πρέπει πρώτα απ 'όλα να προσπαθείτε να δημιουργήσετε αυτά τα συναισθήματα για τον εαυτό σας. Δηλαδή, όταν εργάζεστε για να αγαπάτε τον εαυτό σας, κρατάτε το πνεύμα του εσωτερικού σας με μεγάλη εκτίμηση, αντιμετωπίζοντάς το με εκτίμηση και βαθύ σεβασμό. Όταν βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτό το θετικό φως, άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να ανταποκριθούν στην προσωπική αίσθηση της αξίας σας κατά τρόπο εξίσου θετικό.

Ζυγός

Μπορεί να αγωνίζεστε να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες και σχέσεις λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης ή ημιτελούς σχέσης από το παρελθόν. Μπορεί επίσης να είστε απρόθυμοι να ανοίξετε τον εαυτό σας και να εκθέσετε τα αληθινά συναισθήματά σας, με αποτέλεσμα την αποσύνδεση από τους γύρω σας ή την αμηχανία. Η συμπεριφορά σας έχει γίνει φοβισμένη και περιορισμένη.

Σκορπιός

Οι πλανητικές ενέργειες μπορεί να υποδηλώνουν μια διάλυση ή έλλειψη αρμονίας μέσα σε μια σχέση. Μπορεί να μην βλέπετε καθαρά και υπάρχει ένταση στις σχέσεις σας. Κάθε σύντροφος βρίσκει αρκετά δύσκολο να είναι πραγματικά ειλικρινής με τον άλλο και ως εκ τούτου η ροή της επικοινωνίας σπάζει. Υπάρχει έλλειψη αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης.

Τοξότης

Η ημέρα δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει ισορροπία και συναισθηματική σύνδεση. Αλλά αντίθετα, σας προτείνει ότι δεν είστε σε ίσες συνθήκες ανταγωνισμού και αυτό είναι ένα θεμελιώδες ζήτημα. Είναι σαν ο σύντροφός σας να πιστεύει ότι αυτός ή αυτή είναι καλύτερος από εσάς ή ότι η γνώμη του / της έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δική σας.

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα να βαρεθείτε ή είστε δυσαρεστημένοι με το status quo. Μπορεί να αισθάνεστε απεμπλοκή, απωθητική ενέργεια ή μη κινητοποιημένη την σχέση σας. Η ζωή είναι «επίπεδη» και δεν υπάρχει τίποτα που σας ενθουσιάζει πια. Για να ξεπεραστεί αυτό, υπάρχει ανάγκη να επανεκτιμηθεί η κατάστασή σας και να κοιτάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας για να βρείτε κατανόηση και νόημα.

Υδροχόος

Υπάρχει απογοήτευση από κάποιον ή σε μια κατάσταση. Ίσως να κουράζεστε από τον ίδιο άνθρωπο που έχετε περάσει πάρα πολλά στο παρελθόν. Ως αποτέλεσμα, θέλετε να αποσυρθείτε και να πάτε μέσα στον εαυτό σας για να επιδιώξετε μεγαλύτερη ειρήνη και ηρεμία.

Ιχθείς

Εάν γίνεστε ιδιαίτερα «επιβλητικοί» ή θορυβώδεις στο ταίρι σας για τις όποιες δυσκολίες σας, τα πλανητικά ρευστά μια έκκληση για δράση. Είναι καιρός να ξυπνήσετε, να είστε προσεκτικοί και να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες που προσφέρουν ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-6-2017

Κριός Είναι πιθανό να αναπτύξετε μια ακόρεστη δίψα για την αλήθεια στις σχέσεις σας σήμερα. Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας αγαπάτε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-6-2017

Κριός Ο Άρης στον Καρκίνο διευρύνει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αυτή η αστρολογική δόνηση φέρνει πολύ θετικές και αρμονικές...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...