Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-6-2017
<p>Κριός

Έχετε διαλέξει την άμυνα. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί στη γλώσσα του σώματος που εμφανίζεται στα διασταυρωμένα χέρια και τα πόδια σας. Επιλέγει να αγνοήσετε τη δυνατότητα του τι πρέπει να προσφέρετε στο συναισθηματικό πεδίο. Ενδεχομένως έχετε ήδη βλάψει συναισθηματικά, τον εαυτό σας και φοβόσαστε να τον εκθέσετε και πάλι, γι 'αυτό κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Εξετάστε τις ευκαιρίες που αγνοείτε ή παραβλέπετε και αναρωτηθείτε αν αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύετε αληθινά ότι δεν θα επωφεληθείτε από αυτό ή εάν αυτό είναι επειδή φοβόμαστε τι μπορεί να ακολουθήσει. Να έχετε επίγνωση οποιασδήποτε άμυνας στις απαντήσεις και τις αντιδράσεις σας.

Δίδυμοι

Είτε βρίσκεστε στον δικό σας μικρό κόσμο, καταθλιπτικοί, εγωιστικοί, φοβούμενοι να φτάσετε έξω ή να θεραπεύσετε τραύματα από μια κακή σχέση, ή η απομόνωση στον κόσμο σας είναι αυτοεπιβαλλόμενη. Μπορεί να ανησυχείτε μόνο για τα δικά σας προβλήματα και θέματα, παραμένοντας απρόσιτοι στις ανάγκες των άλλων.

Καρκίνος

Θυμηθείτε, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας. Κοιτάξτε το κύπελλο που σας προσφέρεται! Συχνά, ξέρετε ότι χάσατε μια προσφορά που σας παρουσιάστηκε, γιατί κρατάτε κάθε είδους απόφαση ή αξιολόγηση αυτής της ευκαιρίας μέχρι να έχετε περισσότερο χρόνο για προβληματισμό και εξέταση.

Λέων

Είναι η κατάλληλη στιγμή για περισυλλογή, έρευνα και διαλογισμό. Όταν όλες οι απαντήσεις είναι μέσα σας και αισθάνεστε σωστά συναισθηματικά, τότε μπορείτε να αναλάβετε δράση, αλλά βραχυπρόθεσμα, δεν χρειάζεται να κάνετε μια άμεση επιλογή. Οι πλανητικές επιρροές χρησιμεύουν ως υπενθύμιση να μην θεωρήσετε την ερωτική σας ζωή ως δεδομένη.

Παρθένος

Έχετε δημιουργήσει μια σταθερή βάση για τον εαυτό σας και μια ισχυρή αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας. Ωστόσο, μερικές φορές αυτό μπορεί να γίνει το μειονέκτημα σας, όπου αισθάνεστε τόσο ικανοποιημένοι, ασφαλείς και ασφαλείς ώστε να αρχίσετε να παίρνετε τις σχέσεις σας και άλλες πτυχές της ζωής ως δεδομένες.

Ζυγός

Υπάρχει πολλή αγάπη στη ζωή σας αλλά μπορεί και θα απομακρυνθεί αν δεν συνεχίσετε να την καλλιεργείτε και να επιδεικνύετε την εκτίμησή σας για όλα όσα έχετε κερδίσει μέχρι τώρα. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν την αφθονία που ζουν κάθε μέρα. Ανησυχούν πολύ για αυτό που θέλουν και δεν έχουν χρόνο να εξετάσουν τη ζωή τους και να δουν πόσα έχουν ήδη.

Σκορπιός

Πολλή απογοήτευση στη ζωή γενικά προέρχεται από ανθρώπους που θέλουν περισσότερα, αλλά που έχουν ήδη όλα όσα χρειάζονται. Το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτή η απογοήτευση είναι απλά να δείτε όλο το καλό που υπάρχει στη ζωή σας ήδη και να είστε ευγνώμονες γι 'αυτό κάθε μέρα. Έτσι ανοίξτε τα μάτια σας και αναζητήστε τον εαυτό σας!  

Τοξότης

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα μια σημαντική ερωτική προσφορά να έρθει το δρόμο σας, αλλά πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να βγείτε έξω από τον φόβο και να την αποδεχτείτε. Στέκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει την προσοχή σας πριν χάσετε το τραίνο!

Αιγόκερως

Μπορεί να είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στα δικά σας ζητήματα και χάνετε εντελώς την ευκαιρία για επανασύνδεση ή δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει ακόμη. Κρατήστε τα μάτια και την καρδιά σας ανοικτά και σε νέες δυνατότητες και εστιάσετε λίγο έξω από τον εαυτό σας για να επιτρέψετε νέες ευκαιρίες να εμφανιστούν.

Υδροχόος

Μπορεί να είστε απρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον ή να εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας, και έτσι θα αποσυρθείτε και θα απομονώσετε τον εαυτό σας από το άλλο άτομο. Να είστε προσεκτικοί για το πώς αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο σε όσους βρίσκονται κοντά σας και να είστε προσεκτικοί για τις ανάγκες τους καθώς και για τις δικές σας.

Ιχθείς

Αν έχετε περάσει από μια περίοδο στασιμότητας, πλήξης ή απάθειας, θα αρχίσετε να αισθάνεστε ανήσυχοι με αυτή την κατάσταση ύπαρξης και θα θελήσετε να ξεφύγετε από αυτή τη διαδρομή. Αφήστε κατά μέρος κάθε αρνητική σκέψη ή θορυβώδη συμπεριφορά. Αγκαλιάστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται ήδη. Επανασυνδέστε τον εαυτό σας με τους άλλους και ενημερώστε τους πόσο τους εκτιμάτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-4-2018

Δεν θα συνεχίσετε και μέσα στον νέο μήνα, να προσφέρετε ευκαιρίες και χρόνο, σε άτομα και τις ζωές τους

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Κριός Έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα νέο και πιο προσιτό πρόσωπο στο άτομο το οποίο σας αφορά. Θα είναι ιδανική ευκαιρία για μία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Κριός Μπορεί να γνωρίζετε πόσο πεπερασμένα είναι τα ενεργειακά σας ρευστά προς το παρόν και τι ενέργεια έχετε να χρειαστεί να εξαπλωθεί...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Κριός Η δυναμική Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των ερωτικών σχέσεων, τον Ζυγό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και αντίθεση με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον...