Ανάδρομος Ποσειδώνας 2017: Προσοχή και επιφυλακή

Ανάδρομος Ποσειδώνας 2017: Προσοχή και επιφυλακή
<p>Η φετινή ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα 2017 αρχίζει στις 16 Ιουνίου 2017 στις 16 ° Ιχθείς και τελειώνει στις 22 Νοεμβρίου 2017 στις 11 ° Ιχθείς. Εφέτος ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία ευθυγραμμίζεται στενά με τη Σελήνη και κάνει αυτό το διάστημα ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο χρόνο. Εκτός από το ότι αισθάνεστε πιο συναισθηματικά και ρομαντικά, μπορεί επίσης να αισθάνεστε υποψίες για τους άλλους και να είστε εξαιρετικά ευάλωτοι. Οποιαδήποτε ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης και ασθένειας. Η τοποθέτηση του ανάδρομου Ποσειδώνα είναι ένας αστρολογικός λόγος που αυξάνει τον κίνδυνο προβλημάτων υγείας.

Πολλοί ερευνητές αναμένουν ότι κατά τη διάρκεια του αναδρομικού  Ποσειδώνα 2017 θα υπάρξει αύξηση των μολυσματικών ασθενειών ως αποτέλεσμα επιδημιών ή πιθανώς πανδημίας που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους.

Πολλοί επίσης αναλυτές συνδέουν τη θρησκευτική δίωξη με τον Ποσειδώνα ανάδρομο. Καθ 'όλη της ιστορίας, όταν βλέπουμε πίσω, οι μεγάλες διώξεις συνέβησαν σε περιόδους ανάδρομου Ποσειδώνα, όταν συνέτρεχαν και άλλα αστρολογικά χαρακτηριστικά, που αυτήν την χρονιά είναι παρόντα.

Η ψευδής κατηγορία και θυματοποίηση θα επιδεινώσει τους φόβους και τις ανησυχίες γύρω από ομάδες ανθρώπων ή συγκεκριμένων ανθρώπων. Άλλα καρμικά ζητήματα που συνδέονται με τον Ποσειδώνα αναδρομικά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν λανθασμένες ή μυστηριώδεις ασθένειες που σχετίζονται με ευθύνη ή ενοχή.

Ο αναδρομικός Ποσειδώνας είναι πιθανό να παίξει κάποιο ρόλο στην περίπτωση του κατηγορούμενου, του ανακριτή ή του βασανιστή.

Ο Ποσειδώνας σε οπισθοδρομική πορεία κάνει έναν κύκλο που διαρκεί 160 ημέρες κάθε χρόνο. Όπως συμβαίνει με όλους τους εξωτερικούς πλανήτες, προκαλεί λιγότερη ανησυχία από ό, τι οι σπανιότερες εσωτερικές δονήσεις των έσω πλανητών. Ο Ποσειδώνας είναι αναδρομικό 40% του χρόνου σε σύγκριση με τον Άρη στο 9% και η Αφροδίτη μόνο στο 7% του χρόνου.

Η μετάβαση του Ποσειδώνα στην οπισθοδρόμηση μπορεί να εσωτερικεύσει τους φόβους και τις ανησυχίες σας αφαιρώντας τις ψευδαισθήσεις, τα όνειρα και τις ψευδείς πραγματικότητες που έχουν καλύψει το όραμά σας. Η καταστροφή του φανταστικού σας κόσμου θα δείξει αυτές τις σκληρές πραγματικότητες που προσπαθήσατε να αποφύγετε σε κάποιο στάδιο στο παρελθόν. Ίσως να έχετε γεννηθεί για την αληθινή αγάπη, οπότε αφήστε την οικονομική σας κατάσταση ή τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας έξω από το κάδρο, αν δείτε ότι αποτυγχάνετε.

Όσο πιο πέρα από την αλήθεια έχετε ταξιδέψει ή όσο πιο ακραίες μεθόδους διαφυγής έχετε χρησιμοποιήσει, τόσο μεγαλύτερο είναι το σοκ. Η αλήθεια της πραγματικότητάς σας είναι συχνά αρκετά οδυνηρή, όπως συμβαίνει συχνά σε όλους μέσω εθισμού σε ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια κλπ. Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέμβαση ή απόσυρση για να αναγνωρίσετε την αυτο-εξαπάτηση σας. Αυτή η συνειδητοποίηση ήταν πάντοτε εκεί στον ανώτερο εαυτό σας, ή στο κωνάριο όπως αντιπροσωπεύεται από τον Ποσειδώνα.

Μια νέα σχέση ή ένα κρίσιμο γεγονός μπορεί να προκαλέσει μια παλιά ή προηγούμενη μνήμη της ζωής του πόνου. Ο Ποσειδώνα διακυβεύει την αυτοθυσία, τη θυματοποίηση, την ψευδή κατηγορία, το σκάνδαλο και τη συκοφαντία. Ο αναδρομικός Ποσειδώνα μπορεί να δείξει την πηγή του πόνου από τον οποίο επιδιώξατε να ξεφύγετε. Τότε μπορεί να αισθάνεστε ταπεινωμένοι, προδομένοι, φοβισμένοι, ανήσυχοι ή ένοχοι.

Η εσωτερικοποιητική επιρροή της οπισθοδρομικής κίνησης σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο ανησυχώντας για τον εαυτό σας και τα προβλήματά σας. Η αυτοτραυματισμός, η κοινωνική ανησυχία ή η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε απόσυρση και μοναξιά.

Ο αναδρομικός Ποσειδώνας είναι ο ιδανικός χρόνος για πνευματική αυτο-ανάπτυξη. Βιβλία αυτοβοήθειας ή συμβουλευτικής μπορεί να βοηθήσουν αλλά άλλα εργαλεία περιλαμβάνουν διαλογισμό, γιόγκα, ταρώ, αστρολογία, κολύμπι και μια υγιεινή διατροφή χωρίς τοξίνες.

Οι φοβίες, η υποχονδρία και η παράνοια μπορεί να γίνουν πιο αισθητές κατά τη διάρκεια της αναδρομικής διαδικασίας του Ποσειδώνα, αλλά και να συζητηθούν ευκολότερα. Ο κόσμος μπορεί να φανεί βαρετός όταν οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν ξεσπάσει ή ο Armageddon έχει αναβληθεί επ 'αόριστον. Μερικές φορές, ωστόσο, οι υποψίες σας μπορεί στην πραγματικότητα να βασίζονται σε ακριβείς ψυχικές εντυπώσεις. Στην περίπτωση των θεμάτων υγείας ειδικότερα, αξίζει να αναζητηθεί μια δεύτερη γνώμη σε περίπτωση λανθασμένης διάγνωσης ή παρερμηνείας των αποτελεσμάτων.

Η Σελήνη είναι η ισχυρότερη επιρροή στον Ποσειδώνα, αλλά είναι σημαντικό να δούμε άλλες και άλλες επιρροές. Η πιθανότητα για προβλήματα υγείας προέρχονται από τη Σελήνη σε συνεννόηση με τον Ποσειδώνα και αυξάνεται με την όψη χιαστί με τον Δία και το σημαντικό σταθερό αστέρι που ενώνει τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη, τον Σαμπίκ.

Το φεγγάρι αυξάνει την συναισθηματική σας ευαισθησία. Μπορείτε να αισθανθείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων και αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι ή ακόμα και άρρωστοι. Ενδέχεται να παραλάβετε το λανθασμένο μήνυμα, αλλά είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί επειδή είστε ευάλωτοι σε εξαπάτηση και σκάνδαλο.

Η προσοχή είναι ένα πράγμα, αλλά η αυταπάτη είναι άλλη. Τα όνειρα μπορούν να μετατραπούν σε φαντασιώσεις με μια δική τους ζωή και η υποψία μπορεί να σπείρει την παράνοια, την ενοχή και τις αυτοκαταστροφικές συνήθειες όπως ο εθισμός στα ναρκωτικά και οι διατροφικές διαταραχές.

Με κάποια συνειδητή αυτογνωσία μπορείτε να φιλτράρετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος και να χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας για καλό. Ενώ μερικές ψυχικές εντυπώσεις μπορεί να είναι εκτός σημείου, η συμπόνια και η συμπάθειά σας είναι γνήσιες. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τα θύματα αυτής της περιόδου και τους εξωστρεφείς. Η συναισθηματική άνεση έχει ποιότητα θεραπείας. Η έντονη καρμική αγάπη είναι δυνατή, αλλά θυμηθείτε τη διαφορά ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα για να αποφύγετε την απόρριψη και την αμηχανία.

Προσπαθήστε να αποφύγετε την έκθεση σε δηλητήρια ή μολυσματικές ασθένειες. Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι σημαντικές τώρα λόγω της χαμηλής ανοσίας. Θα μπορούσατε να είστε πιο επιρρεπείς σε παθογόνους παράγοντες αν αφεθείτε σε εθισμούς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

23/11/2017: Ο Ποσειδώνας ορθός

23/11/2017: Ο Ποσειδώνας ορθός

23/11/2017: Ο Ποσειδώνας ορθός

Όταν ο Ποσειδώνας είχε βγει ανάδρομος αυτήν την χρονιά στις 16 Ιουνίου είχαμε επισημάνει τις δυσκολίες που θα φέρει, μιλώντας για...

30-8-2014: Τρίγωνο Ποσειδώνα - Σελήνης

30-8-2014: Τρίγωνο Ποσειδώνα - Σελήνης

30-8-2014: Τρίγωνο Ποσειδώνα - Σελήνης

Μια έντονα συναισθηματική, αλλά και βαθιά ερωτική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με εκείνο το...

25-7-2014: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

25-7-2014: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

25-7-2014: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Μια άκρως ερωτική επιρροή, είναι ό,τι πρέπει για μια μέρα και γενικά για μια περίοδο που μας άγχωσε και δεν μας άφησε – ακόμα και...

Αστρολογικό Δελτίο 22-7-2014

Αστρολογικό Δελτίο 22-7-2014

Αστρολογικό Δελτίο 22-7-2014

Η ημέρα έχει μια κάποια επικινδυνότητα, καθώς στην σφαίρα των μικρών γεγονότων θα επικρατήσει το τετράγωνο του Ποσειδώνα με την Σελήνη....

15-7-2014: Η Εύνοια του Ποσειδώνα

15-7-2014: Η Εύνοια του Ποσειδώνα

15-7-2014: Η Εύνοια του Ποσειδώνα

Αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας πλανήτης στον οποίο καλούμαστε να δώσουμε βάση, αυτός είναι ο Ποσειδώνας. Οι όψεις που σχηματίζει είναι...

9-7-2014: Τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα

9-7-2014: Τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα

9-7-2014: Τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα

Μια Σελήνη στον Τοξότη, που επιδιώκει να μας φέρει πιο κοντά με τον εσωτερικό μας εαυτό, θα βρεθεί ωστόσο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα,...