Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017
<p>Κριός

Τα πράγματα τείνουν να πάνε σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν κακοί χρόνοι. Ακόμα κι αν το εξωτερικό περιβάλλον σας είναι δύσκολο και άδικο, αν έχετε ζήσει μια απόρριψη, θα έρθει μια στιγμή που θα χαλαρώσετε και θα μπορέσετε να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία μιας πραγματικά αξιόλογης σχέσης.

Ταύρος

Πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν πάντα σκαμπανεβάσματα στη ζωή και τον έρωτα. Εάν επρόκειτο να έχετε μόνο καλούς ανθρώπους γύρω σας, θα γινόσασταν λιγότερο ευγνώμονες για το τι έχετε. Μερικές φορές οι ερωτικές αναποδιές παρέχουν την αντίθεση και την προοπτική και πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πόσο ευλογημένοι είστε όταν έρχονται οι καλές εποχές.

Δίδυμοι

Δεν πρέπει απλώς να παραμείνετε ακίνητοι και να αποδεχτείτε τι σας δίνει ζωή στον έρωτα. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να προσπαθήσετε να αλλάξετε τα πράγματα. Όταν οι σχέσεις είναι δύσκολες, αντί να περιμένετε και να ελπίζετε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα, μπορείτε να εργαστείτε ενεργά για τη βελτίωση της κατάστασής σας, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία ανάκαμψης.

Καρκίνος

Η ημέρα σας ζητά να μην αποθαρρύνεστε όταν αντιμετωπίζετε τις ερωτικές αντιξοότητες. Η αντιπαλότητα είναι φυσικό μέρος της ζωής και πρέπει να αναμένεται από καιρό σε καιρό. Το γεγονός ότι συμβαίνουν καυγάδες δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Αποδεχτείτε τους ως φυσικά ξεσπάσματα και όχι απαραίτητα ενδεικτικά των προβλημάτων. Αντ 'αυτού, αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες.

Λέων

Υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ερωτική κατάστασή σας, που μπορεί να είναι άγνωστοι σε εσάς ή εκτός του ελέγχου σας. Είναι σαν το Σύμπαν απλώς να πειράζει ό, τι σας ευχαριστεί αυτή τη στιγμή και μπορεί να αισθάνεστε αρκετά απρόβλεπτο και αποσιωπητικό τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας ως αποτέλεσμα (ειδικά αν σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο τις περισσότερες φορές!).

Παρθένος

Αυτή είναι μια από τις προκλητικές πτυχές και μέρες Ιουνίου, δεδομένου ότι δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο η ερωτική σας ζωή αλλάζει και γυρίζει, είναι αδύνατο να προσπαθήσετε να την αλλάξετε. Έτσι, ίσως προσπαθήσετε να δεχτείτε τι συμβαίνει και προσαρμόσετε ανάλογα τις αντιδράσεις σας. Εάν μια κρίση φαίνεται αναπόφευκτη, θυμηθείτε ότι σε κάθε κρίση βρίσκεται μια ευκαιρία.

Ζυγός

Όταν έχετε ωθηθεί σε μια νέα κατεύθυνση, ξέρετε ότι κάθε μονοπάτι οδηγεί κάπου, ακόμα κι αν δεν ξέρετε πού είναι. Τέτοια γεγονότα όπως ένας χωρισμός  είναι απλά εκτός ελέγχου σας και αν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι τότε η κατάσταση γίνεται πολύ πιο εύκολη. Αν παλεύετε ενάντια στο Σύμπαν, θα σας συντρίψει. Έτσι πηγαίνετε πάντα με τη ροή!

Σκορπιός

Μείνετε ήσυχοι έχοντας πίστη στο σύμπαν ότι θα φροντίσει την κατάσταση της σχέσης σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να παραμείνετε αισιόδοξοι στον εαυτό σας, να σκεφτείτε θετικά και να διατηρήσετε το χιούμορ σας. Μέσω του διαλογισμού και της απεικόνισης, η συμπαντική ενέργεια μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει την πρόθεσή σας να φέρετε στη ζωή σας αυξημένη ερωτική τύχη.

Τοξότης

Ένας χωρισμός μπορεί να αντιπροσωπεύει το κάρμα και σας υπενθυμίζει ότι «αυτό που πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω». Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η αγάπη κάνει κύκλους. Ακόμα κι αν είστε απογοητευμένοι  πρέπει να ενεργείτε με τρόπους που είναι θεμελιωδώς «καλοί» για να εξασφαλίσετε ότι η τύχη ή η θετικότητα παραμένουν στο πλευρό σας.

Αιγόκερως

Κάποιες αλλαγές είναι ξεκάθαρα προσωπικές και ενδέχεται να απαιτούν ένα πρώτο βήμα σε μια νέα και άγνωστη πορεία. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αλλάξετε την τρέχουσα πορεία σας, να μετακινήσετε τα πράγματα σε διαφορετική κατεύθυνση ή να γυρίσετε τα πράγματα γύρω σας για να βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε τα σωστά αποτελέσματα στη ζωή σας και τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Η ημέρα υποδεικνύει ότι υπάρχουν αρνητικές δυνάμεις στο παιχνίδι του έρωτα, που είναι εκτός του ελέγχου σας, αφήνοντας σας αίσθηση έλλειψης βοήθειας και ανίσχυρου ψυχικού σθένους. Ωστόσο, ενώ υπήρξαν κάποιες ατυχείς περιστάσεις που είναι εκτός του ελέγχου σας, η πορεία της κακής τύχης που αντιμετωπίζετε μπορεί επίσης να οφείλεται σε κακές αποφάσεις που κάνατε στο παρελθόν.

Ιχθείς

Σκεφτείτε τι ενέργειες κάνατε πρόσφατα και αν αυτές συνέβαλαν στις τρέχουσες ερωτικές συνθήκες σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την σχέση σας και να ανακτήσετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας; Παρά τις αποτυχίες, μάθετε από τον κύκλο της ζωής και να είστε προετοιμασμένοι για τέτοιες διακυμάνσεις στο μέλλον. Αναλάβετε την ευθύνη για την τρέχουσα και μελλοντική σας κατάσταση και αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε πιο θετικά αποτελέσματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Κριός Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη και τις καλές δονήσεις στο ερωτικό σας περιβάλλον και στους συγγενείς του ex...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2017

Κριός Η ημέρα φέρνει το φως του εσωτερικού σας εαυτού που εμφανίζεται στην αυτογνωσία που σας κάνει να δείτε την πραγματική αλήθεια των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...