Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-6-2017
<p>Κριός

Αν έχετε πληγωθεί πρόσφατα από μια ρομαντική σχέση, ο χρόνος της ανανέωσής σας είναι κοντά. Μείνετε ήρεμοι και στηρίξτε τους φίλους και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσουν κι εκείνοι με την σειρά τους σε αυτό το δύσκολο χρόνο. Είστε έτοιμοι γι αλλαγές, αποδεχτείτε το.

Ταύρος

Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να μιλήσετε, με καλή διάθεση και χωρίς να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Η ειλικρίνεια, η κατανόηση και η ανεκτικότητα πρέπει να είναι τα θεμέλια όλων των σχέσεών σας. Πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να βρείτε σταθερότητα για την κατάστασή σας.

Δίδυμοι

Εισέρχεστε σε μια σκοτεινή περίοδο στη σχέση σας. Βλέπετε τις συνέπειες από όλα τα πράγματα που δεν λύθηκαν την κατάλληλη στιγμή. Η ευπροσάρμοστη προσωπικότητά του σας κατακλύζει. Όλες οι εμπειρίες σας θα σας διδάξουν κάτι και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια διαφανή σχέση βασισμένη στην επικοινωνία.

Καρκίνος  

Αλλάζετε και, όπως και σε κάθε άλλο μετασχηματισμό, τα καλά πράγματα για σας θα παραμείνουν. Η αληθινή αγάπη θα είναι μαζί σας ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε. Θα δείτε ότι όλα τα αληθινά συναισθήματα που είναι κρυμμένα μέσα σας είναι ακόμα εκεί, μεγαλώνουν και σας δίνουν ωραίες αναμνήσεις. Χαλαρώστε, όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν θέλουν την ευτυχία και την ευημερία σας θα φύγουν.

Λέων

Μην αντισταθείτε στην αλλαγή. Προσπαθήστε να λάβετε σταθερά μέτρα όταν πρόκειται για την ανάπτυξη μέσα στην σχέση σας. Νέες ευκαιρίες θα προκύψουν σύντομα. Θα έχετε απροσδόκητη ερωτική επιτυχία. Η ζωή σας χρειάζεται γερά θεμέλια, δοκιμάστε την λογική για να προσεγγίσετε το ταίρι σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για τη σχέση με τους φίλους. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη της σχέσης με τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Η σύγχυση εξαφανίζεται, η πραγματικότητα είναι μπροστά σας και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μια ενδοσκόπηση για να ανακαλύψετε τον πνευματικό σας εαυτό θα σας ενισχύσει. Από την ενδοσκόπηση αυτή ένας νέος στόχος θα προκύψει. Η εμπειρία από το παρελθόν θα σας εμποδίσει να κάνετε τα ίδια λάθη. Έχετε εξελιχθεί, έχετε βρει μια ισορροπία. Θα μπορείτε να βρείτε αγάπη.

Ζυγός

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται από ψευδείς, εγωιστές, οπορτουνιστές φίλους. Προσδιορίστε τους καλούς φίλους. Μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά είναι πολύτιμοι. Μοιραστείτε με τους φίλους σας και με την οικογένειά σας τα συναισθήματα που νιώθετε. Θα δείτε ότι όλα θα είναι αρμονικά. Απολαύστε μια στιγμή, ζείτε έντονα κάθε μέρα. Θα βρείτε το πραγματικό νόημα της ζωής σας, θα βρείτε και την αγάπη αν χαλαρώσετε.

Σκορπιός

Αναμφισβήτητα, θα εισέλθετε σε μια περίοδο κατά την οποία θα αυξήσετε τη σeξουαλική δραστηριότητα με τον σύντροφό σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να συναντήσετε απροειδοποίητα άτομα με ισχυρό χαρακτήρα και μάλιστα κάπως «κτηνώδη» που μπορεί να έχουν θετική και εποικοδομητική επίδραση στην προσωπικότητά σας.

Τοξότης

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να σταματήσετε να είστε μόνοι και να αναζητήσετε έναν σύντροφο που μπορεί να είναι το συμπλήρωμα που χρειάζεστε και με το οποίο μπορείτε να δώσετε επιτέλους πορεία στο πάθος σας. Εάν έχετε μια δυσκολία σε υπάρχουσα σχέση, να είστε προσεκτικοί, μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν διάλυση.

Αιγόκερως

Σχεδόν σίγουρα έχετε μεγάλα αποθέματα θάρρους και την επιμονή να δείτε τον εαυτό σας μέσα από δύσκολους καιρούς. Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε αυτές τις ιδιότητες, αλλά θα βρείτε ότι τις χρειάζεστε σύντομα. Αναμένετε συγκρούσεις, πιθανώς μικρές, αλλά πιθανότατα σημαντικές. Δεν είναι βέβαιο πού θα προκύψουν, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε τους κραδασμούς στην σχέση σας.

Υδροχόος

Η απόφαση να είστε υπομονετικοί με ένα πρόσωπο τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχει πληρωθεί ακριβά από εσάς πρόσφατα. Ανεξάρτητα από αυτό, η ικανότητα να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί δεν είναι κακή επιλογή, θα δώσει στη ζωή σας την αγάπη και τη δυνατότητα για μεγάλη εκπλήρωση.

Ιχθείς

Έχετε την  τάση να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με θάρρος, , και να τα λύσετε μέσω επιμονής και θέλησης. Ωστόσο, με αυτήν την ικανότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια της ζωής και της αγάπης, έρχεται η ευθύνη να ελέγξετε τον εαυτό σας και αυτή η ημέρα μπορεί να αποτελεί προειδοποίηση για να αναλάβετε τις δικές σας ενέργειες ή συναισθήματα προτού προκαλέσουν βλάβη στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό είσαστε έτοιμοι για κινήσεις ανανέωσης. Προσέξτε όμως την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Κριός Μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ζητήματα τα οποία σας κουράζουν σήμερα. Δεν είστε έτοιμοι για βαθύτερη επικοινωνία, με το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που κατανοείτε πολύ καλύτερα τα πράγματα. Είσαστε μέσα στο πλαίσιο των πραγμάτων και έτοιμοι για να δράσετε. Μην...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-8-2017

Κριός Είσαστε έτοιμοι για κάτι πιο σοβαρό και λαμβάνετε υπόψιν σας το παρελθόν, ώστε να πάρετε αποφάσεις που θα διαρκέσουν και στο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-6-2017

Κριός Αναμφίβολα θα χρειαστεί να βελτιώσετε μια περιοχή του συναισθηματικού σας κόσμου ή, ενδεχομένως, να αναθεωρήσετε μια σχέση στο...