Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-6-2017
<p>Κριός

Η σeξουαλική σας ενέργεια είναι υψηλή. Αυτό θα συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια της σχέσης του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, αλλά σήμερα ακόμα περισσότερο. Αυτό μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Η σεξουαλική κίνηση, ο σεξουαλικός μαγνητισμός και η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελούν μέρος της. Η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, η παραγωγικότητα, η ικανότητα να βιώνεις την ευδαιμονία της ζωής σου, αλλά και η τάση να δείχνεις και να ζητάς, αγαπάς και φροντίζεις όλους τους σημαντικούς σου ανθρώπους είναι κάποιες άλλες πτυχές της. Εκτός από τα καλά χθεσινά σημεία, επωφελούνται η μαγεία που σχετίζεται με το σεξ και η σεξουαλική μαγεία. Κάνετε έναν λαχταράκι οποιουδήποτε είδους για τον εαυτό σας; Τον ευλογέψτε με το αίμα ή τα σπερματικά σας υγρά για πολύ περισσότερη δύναμη.

Ταύρος

Οι εργασίες εξακολουθούν να είναι σημαντικές με ευχάριστο τρόπο. Τα χρήματα είναι καλά. Ίσως όχι καλύτερα από τις περισσότερες φορές, αλλά αισθάνεται πολύ ικανοποιητική. Οι συνεργασίες σας φέρνουν περισσότερη χαρά από την προηγούμενη περίοδο. Εξακολουθείτε να εστιάζετε περισσότερο στις ρομαντικές πτυχές της ζωής, και σύμφωνα με τα αστέρια, αυτό πρέπει να κάνετε. Είναι μια καλή περίοδος και μια καλή μέρα. Σήμερα, εκτός από τα ισχυρά σημεία της χθεσινής περιόδου, είναι επίσης πολύ ισχυρή η μαγεία για την προώθηση της ιστοσελίδας σας, του προφίλ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ή κάτι παρόμοιο, καθώς και η μαγεία για την επέκταση του κύκλου των φίλων σας και των πελατών σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή εστίαση αφορά θέματα εργασίας και σταδιοδρομίας. Μικρές αλλαγές μπορεί να συμβεί για την βελτίωση των περιστάσεων. Η μαγεία για την εργασία και η προώθηση της καριέρας σας είναι επίσης ισχυρή σήμερα, μαζί με αυτό που ήταν ισχυρό χθες. Η υγεία είναι καλή, αλλά μερικοί πονοκεφάλοι είναι δυνατοί. Η γείωση και η απελευθέρωση της υπερβολικής ενέργειας μπορεί να προσφέρει την καλύτερη και απλούστερη λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό προκαλεί τους πονοκεφάλους.

Καρκίνος

Μια μέρα ευτυχισμένη. Η αγάπη για τη ζωή λαμβάνει κάποιες καλές μνείες. Ίσως μερικές καλές εκπλήξεις επίσης. Άνθρωποι από άλλες χώρες φαίνονται πιο ελκυστικοί και φαίνονται πιο ελκυστικοί σε αυτούς. Οι μελέτες μπορούν επίσης να έχουν κάποιες ωραίες εξελίξεις. Ίσως δεν είναι πολύ σημαντικό, αλλά χαρούμενος παρ 'όλα αυτά. Στα ισχυρά μαγεία σημεία σας μπορείτε να προσθέσετε σήμερα μετακομίζει σε ένα καλύτερο σπίτι ή θέση που ήταν αδύναμη χθες, και επίσης την προώθηση των σπουδών.

Λέων

Μια καλύτερη ημέρα για όσους έχουν (καλή) σχέση ή γάμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα μεταξύ σας μπορούν να ζεσταθούν λίγο. Σε ένα καλό δρόμο. Τα συναισθήματα είναι βαθύτερα, η επαφή είναι πιο σημαντική, το σεξ είναι καλύτερο. Το σεξ είναι καλό και για τα υπόλοιπα, αν καταφέρετε να τα έχετε σήμερα. Η οικογένεια μπορεί να είναι πολύ απαιτητική σήμερα. Το σεξουαλικό μαγικό ενδιαφέρον, καθώς και η αύξηση της λίμπιντο και της δύναμης ευνοούνται σήμερα, μαζί με τις ευνοϊκές για το χθες πτυχές.

Παρθένος

Προσπαθήστε να περάσετε ωραίο χρόνο με φίλους. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα από ό, τι νομίζετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, "καλύτερα" ως παραγωγικές, στις περισσότερες περιπτώσεις "καλύτερες" ως χαρούμενες και διασκεδαστικές. Η εργασία θα είναι λίγο πιο απαιτητική. Δεν είναι κακό, αλλά απαιτητικό. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παρόμοια, τότε ακόμα πιο απαιτητική. Δεν υπάρχουν επιπλέον πτυχές στα ισχυρά σας μαγικά σημεία. Είναι ακριβώς ότι το αδύναμο σημείο έπαψε σήμερα, και αγάπη μαγεία έγινε ακόμα ισχυρότερη από χθες.

Ζυγός

Οι εργασίες μπορούν να γίνουν σήμερα καρποφόρες. Αυτά τα φρούτα θα έχουν τη μορφή επιπλέον χρημάτων ή κάτι άλλο, εξαρτάται από τις μεμονωμένες περιπτώσεις. Παραδόξως, μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε μια δίαιτα είτε για να μειώσετε το βάρος σας είτε για να την αυξήσετε. Μαγεία για την αύξηση του εισοδήματός σας, την εύρεση μιας νέας θέσης εργασίας ή την προώθηση μιας προώθησης είναι επίσης ευνοημένη σήμερα. Βρίσκοντας και νέους πελάτες, τόσο μαγικά όσο και εξειδικευμένα.

Σκορπιός

Αυτή είναι και καλή και ευτυχισμένη μέρα για εσάς. Η αγάπη για τη ζωή λαμβάνει πολλές ευλογίες. Εάν είστε σε μια σχέση θα είναι πολύ ωραίο να είστε με το άλλο μισό σας. Αν ψάχνετε για αυτό το άλλο μισό, καλά πράγματα μπορούν να συμβούν εκεί. Απλά βγείτε και "διαφημίστε" τον εαυτό σας. Η αγάπη μαγεία και τα ξόρκια για την άρση των εμποδίων και την επίτευξη της ευτυχίας ευνοούνται σήμερα εκτός από τα θέματα που ευνοήθηκαν χθες.

Τοξότης

Δεν είναι μια κακή μέρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι μια βαρετή, παθητική μέρα. Μπορεί να έχετε μια τάση να ξεφύγετε στον φανταστικό κόσμο σας. Σήμερα - τουλάχιστον - δεν υπάρχει πρόβλημα αν το κάνετε. Δεν έχουν πολλά να κερδίσουν, εκτός και αν χρησιμοποιείτε δημιουργικές τεχνικές οπτικοποίησης, αλλά και τίποτα να χάσετε. Αυτό το είδος μαγείας είναι πολύ ισχυρό σήμερα. Προσθέστε απεικόνιση σε κάθε ξόρκι που πετάτε, ακόμα κι αν δεν το ζητάει. Δείτε επίσης τα ισχυρά σημεία σας χθες. Είναι ακόμα δυνατοί.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια πολύ επικοινωνιακή ημέρα. Τηλεφωνικές κλήσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα, συνομιλίες, συναντήσεις ... Όλα αυτά. Τα τελικά αποτελέσματα θα είναι καλά, παραγωγικά, ευτυχισμένα ή ικανοποιητικά με άλλο τρόπο. Είναι ακριβώς ότι ο χρόνος που ξοδεύετε για να κάνετε όλα αυτά θα προτιμούσατε να το αφιερώσετε σε κάτι άλλο. Ήταν ένας από τους πιο ευτυχισμένους ζωδιακούς χθες - μαγεία - και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, καθώς τα δυνατά σημεία δεν έχουν πάψει να είναι δυνατά.Επιπλέον, ευνοούν σήμερα την εξεύρεση νέων φίλων και την προώθηση της επιχείρησής σας - ειδικά των επιχειρήσεων που βασίζονται στο διαδίκτυο.

Υδροχόος

Η σταδιοδρομία και τα χρήματα λαμβάνουν σήμερα ώθηση. Αυτή είναι μια πτυχή που θα είναι ακόμη ισχυρότερη για όσους προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα ή για όσους ξεκίνησαν πρόσφατα. Εκείνοι που διατηρούν τη δουλειά τους θα έχουν επίσης κάποια ευτυχισμένη εξέλιξη των ειδήσεων, αλλά όχι απαραίτητα τεράστια αξία. Δάνειο προσφέρει, από τράπεζες, συγγενείς, κ.λπ. μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά σκεφτείτε δύο φορές πριν αποδεχθεί μια τέτοια προσφορά. Από την άλλη πλευρά, για την αίτηση για έναν εαυτό σας, αυτή είναι μια καλή μέρα. Όλη η μαγεία ήταν ισχυρή χθες, όλη η μαγεία είναι ισχυρή σήμερα, οπότε τίποτα νέο να προσθέσει. Αν χρειαστεί, τα χρήματα και η καριέρα ίσως είναι λίγο πιο δυνατά από τα υπόλοιπα.

Ιχθείς

Οι σπουδές, οι νέες σπουδές και η αλλαγή των σπουδών σας, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου, βρίσκονται στο παιχνίδι σήμερα. Όποια και αν είναι η ανάπτυξη εκεί, θα είναι μια ευεργετική, οπότε πηγαίνετε με θάρρος. Νιώθεις δυνατός και σίγουρος σήμερα, περισσότερο από συνήθως, έτσι είναι καλό. Αυτό δημιούργησε την αυτοπεποίθηση για όλους τους Ιχθείς - όχι μόνο για τους μαθητές. Η εκδήλωση και η καλλιέργεια των στόχων της ζωής σας είναι αυτό που σας ζητά αυτή τη μέρα να κάνετε. Μπορεί να είστε "αναγκασμένοι" να το κάνετε, ή μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε. Κάνε το. Είναι μια καλή μέρα για αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μαγεία σας για αυτό, καθώς σήμερα αυτό είναι ένα πιο ισχυρό σημείο της μαγείας σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εισερχόμενοι τώρα μέσα σε μία νέα περίοδο, προσπαθήστε από τη δική σας πλευρά να αξιοποιήσετε την περίοδο,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Κριός Μία ιδιαίτερη ημέρα ξεκινά σήμερα αισθηματικά σε ό,τι αφορά σήμερα το ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε την ευκαιρία τώρα για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Κριός Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πιο απαλά, με λιγότερη αυστηρότητα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μην είστε αυτή τη στιγμή πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...