Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-6-2017
<p>Κριός – Η Σελήνη

Υπάρχει μια απόσπαση της προσοχής σήμερα και θα πρέπει να διορθώσετε την πορεία σας. Εάν τα προβλήματα κάποιου άλλου είναι η αιτία, η ισχυρή συμπόνια είναι αξιοθαύμαστη. Έχετε όμως κατά νου ότι δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά του ή να καθορίσετε τις ανάγκες του. Οι επιθυμίες του διαφέρουν από τη δική σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ιδέα ότι ποτέ δεν θα αλλάξετε αυτό το άτομο; Θέλετε να αναλάβετε ευθύνες; Η Σελήνη σας επέλεξε σήμερα επειδή πρέπει να εξετάσετε αυτά τα θέματα.

Ταύρος – Η Αρχιέρεια

Σήμερα, η Υψηλή Ιέρεια σας υπενθυμίζει ότι δεν είναι οι δύο μικρές λέξεις που λένε «σε αγαπώ», αλλά η συνειδητοποίηση και η σημασία τριών μεγάλων λέξεων, όπως η «ζήλια», «χειραγώγηση» και η «κληρονομιά» που σχίζουν τις σχέσεις. Τα έντονα συναισθήματα χρειάζονται έλεγχο, διότι έχουν την τάση να αποκλίνουν από τη λογική και να οδηγούν στα άκρα. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατέχουν τους ανθρώπους. Αντιστρέψτε την κατάσταση. Μια αληθινή αγάπη δεν πρέπει να περάσει από δοκιμασίες.

Δίδυμοι – Ο Αυτοκράτορας (Αντεστραμμένο)

Συμμετέχετε σε μια σχέση με μια κυρίαρχη προσωπικότητα; Μήπως αυτό το άτομο συνεχίζει να παίρνει ακριβώς ό,τι μπορείτε να δώσετε; Αφήστε το είδωλο ενός «συντρόφου - Θεού» να σβήσει. Θέλετε πραγματικά να είστε είτε ο πρώην είτε ο τελευταίος; Η κάρτα του αυτοκράτορα σας επέλεξε για να σας παροτρύνει να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη και ευστάθεια.

Καρκίνος – Ο Κόσμος

Δεύτερη ημέρα που σας επιλέγει ο Κόσμος. Έχετε φτάσει σε μια νέα σκηνή με διαφορετικό σενάριο αν απομακρυνθείτε από φαντάσματα του παρελθόντος σήμερα. Τα φαντάσματα δεν θα φύγουν μέχρι να τα απελευθερώσετε. Καταδικάστε τις εξαρτημένες απαντήσεις. Τα σημερινά γεγονότα σας θυμίζουν το παρελθόν. Εσείς ενεργείτε όπως νομίζετε, έστω κι αν δεν είναι σωστός ο τρόπος σας. Ποντάρετε στο μέλλον σας, όπου και αν βρίσκεται. Μια νέα αγάπη είναι προ των πυλών.

Λέων – Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη που τραβήξατε σήμερα, σας υπενθυμίζει κάποιον που κάποτε αγαπούσατε βαθιά και αληθινά. Αυτή η παλιά αγάπη σας έκανε μια τόσο βαθιά εντύπωση που ακόμα και σήμερα, οι άλλοι βγαίνουν φτωχοί από τη σύγκριση. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Εάν εμπλέκεστε με κάποιον, η κάρτα αντιπροσωπεύει μια διευκρίνιση που πρέπει να γίνει.

Παρθένος – Ο Τρελός

Η αγάπη είναι συναρπαστική, εξαιρετική και διεγερτική αυτή τη στιγμή. Βιώνετε μια παιδική περιέργεια για κάποιον που γνωρίσετε πρόσφατα. Είστε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον σύντροφο της ψυχής σας εάν είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ελευθερώστε τον εαυτό σας από την ιδέα ότι σε ένα ζευγάρι, είστε είτε φίλοι είτε εραστές, αλλά δεν μπορείτε να είστε και τα δύο. Ναι, μπορείτε. Μια φιλία μετατρέπεται σε βαθύτερη, μακροχρόνια αγάπη.

Ζυγός – Η Κρίση (Αντεστραμμένο)

Κάνατε επιλογές που λυπάστε και νομίζετε ότι είναι λάθος; Μήπως εσφαλμένα κρίνετε την κατάσταση; Έχετε πάρα πολλή εμπειρία και πάρα πολύ ειλικρίνεια για να μην είχτε καταλάβει την κατάσταση εκείνη τη στιγμή. Εάν διευκολύνει το μυαλό σας, κάντε διπλό έλεγχο και βεβαιωθείτε ότι τα γεγονότα δεν κρύβονται κάτω από το χαλί. Αν ναι, ζητήστε συγνώμη σήμερα. Εάν όχι, εμπιστευθείτε ότι σύντομα θα αισθανθείτε καλύτερα επειδή κάνατε το σωστό.

Σκορπιός – Η Αυτοκράτειρα (Αντεστραμμένο)

Νιώθετε ότι είναι καιρός να πάτε παρακάτω ερωτικά; Το Σύμπαν μπορεί να σας λέει να διορθώσετε την κατάσταση. Ελευθερώστε κάποιον ή ελευθερώστε τον εαυτό σας για να βρείτε την αγάπη. Κάντε το με ευγένεια και ζεστασιά. Πιστέψτε ότι πονάει περισσότερο να μείνετε κολλημένοι. Εάν η κατάσταση αντιστραφεί θετικά, ευχαριστήστε έναν σύντροφό σας. Σίγουρα η ερωτική ζωή σας τώρα παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο.

Τοξότης – Ο Ερημίτης (Αντεστραμμένο)

Αν είστε μόνοι ξεκινήστε μια πνευματική σχέση υπό το φως της φιλίας, είναι ο τρόπος για να ξεκινήσετε τώρα μια σχέση. Σκεφτείτε το ως μια αγκαλιά σε πνευματικό επίπεδο που παρέχεται ελεύθερα (και αμοιβαία). Ο Ερημίτης, ψυχή υπομονής, λέει ότι χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθούν τα συναισθήματα. Μην βιαστείτε την ανταλλαγή του «αγαπώ σας». Εάν είστε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, πείτε τις μαγικές λέξεις, «ευχαριστώ», «συγγνώμη», «σ’ αγαπώ» για να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια (Αντεστραμμένο)

Τα ψέματα και οι στρεβλώσεις είναι η αντίστροφη της ειλικρίνειας σε ένα σφάλμα. Μέσα στη λέξη "πιστεύω" είναι η λέξη "ψέμα". Για να είσαστε καλά με το ταίρι σας, τώρα είναι καιρός να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη ή βρείτε ποιο είναι το ψέμα. Οδηγήστε κάποιον στην παγίδα των δικών του λόγων. Προσποιηθείτε ότι δεν καταλαβαίνετε. Κάποιος σας λέει περισσότερα από όσα εννοεί. Το μεγάλο βήμα μετά τη δοκιμή είναι να κάνετε μια ειλικρινή αξιολόγηση και να πάρετε απόφαση για το πώς αισθάνεστε πραγματικά για τη συμπεριφορά του.

Υδροχόος – Ο Ιεροφάντης

Ο Πάπας  - ή Ιεροφάντης - λέει ότι ήρθε η ώρα για μια δοκιμή σχετικά με τις υποσχέσεις. Ω, είναι εύκολο να υποσχεθούμε. Δεν κοστίζει τίποτα. Μπορείτε να κοιτάξετε κάποιον στα μάτια: "Θέλω να ξέρεις ότι έχω κρατήσει την υπόσχεσή μου;" Δεν είναι πολύ αργά για να διατηρήσετε συμφωνίες. Αν έχετε αποφύγει μια συζήτηση, τώρα είναι η ώρα να την ολοκληρώσετε.

Ιχθείς – Ο Ήλιος

Ο Ήλιος είναι μια πρόσκληση σε μια υποστηρικτική σχέση στην οποία μπορείτε να είστε εσείς και το άλλο σας μισό. Νιώθετε χαλαροί και αγαπημένοι, με αίσθηση ειρήνης. Έχετε χτυπήσει χρυσή φλέβα και μπήκατε σε μια νέα σφαίρα. Συνεχίστε να ψάχνετε μαζί την ευτυχία. Δεν μπορείτε να περιμένετε βελτίωση σε μια μακροπρόθεσμη ένωση εάν δεν λάβετε αποτελεσματικά μέτρα για να την δημιουργήσετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί σήμερα χωρίς ίσως να μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...