Αστρολογική Επικαιρότητα

Ήμισυ τετραγώνου Ήλιου – Αφροδίτης
Η ανάγκη του κάθε ανθρώπου είναι να έρθει σε επαφή με το άλλο του μισό, να βρει την κατανόηση και την συμπάθεια, ώστε να μπορέσει να είναι δημιουργικό και να έχει αυτοπεποίθηση. Όμως η απόσταση από την επιθυμία μέχρι την υλοποίηση αυτής της κατάστασης είναι μεγάλη και οι κύριες αιτίες είναι κάποιες αντικειμενικές συνθήκες τελείως άσχετες από το πρόσωπο. Έτσι το άτομο μέσα στην εσωτερική του μοναξιά φτάνει να εκδηλώσει έντονες συμπεριφορές.
Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή – Κρόνου: λύση στο παρελθόν
Το παρελθόν έρχεται να ξεχρεώσει τις οφειλές του στο μέλλον. Η εκμάθηση από τα λάθη του παρελθόντος είναι το μεγαλύτερο μάθημα των άστρων προς τον άνθρωπο. Η όψη αυτή είναι από τις πλέον σημαντικές, μιας και προβλήματα που μας βαραίνουν, ήρθε η ώρα να λυθούν και να προχωρήσουμε σε ένα νέο και σταθερό δρόμο. Διάφορα ζητήματα που μας απασχόλησαν ή μας φέρανε σε δύσκολη θέση τώρα εμφανίζονται σαν υποσχέσεις για ένα σημαντικό μέλλον.
Αστρολογικό Δελτίο 7-10-2015
Θα υπάρχει ένας ενθουσιασμός και μια δυναμική στην ατμόσφαιρα που θα μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από όσα αντέχουμε. Πιθανόν να υποσχεθούμε πράγματα πάνω από τις δυνατότητές μας που θα μας εκθέσουν. Θα ήταν σωστό να μην είμαστε βιαστικοί και επιπόλαιοι στις αποφάσεις που θα πάρουμε και να προσέχουμε τι υποσχόμαστε. Η αυτοσυγκράτηση θα μας βοηθήσει να προβάλουμε τις θετικές ποιότητες του εαυτού μας.
Αστρολογικό Δελτίο 6-10-2015
Οι αλλαγές στον προγραμματισμό μας δεν είναι πάντοτε για κακό, πιθανόν το Σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα. Πολλές φορές κάτι που είχαμε οργανώσει έτυχε να αναβληθεί και τελικά τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από ότι περιμέναμε. Έτσι λοιπόν και η μέρα αυτή θα μας φέρει μπροστά σε κάποιες αιφνίδιες αλλαγές που όμως δεν θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Αλλά και τα συναισθήματά μας θα είναι ανάμικτα μέσα στις καταστάσεις που θα προκύψουν, ωστόσο η γενικότερη θετική διάθεση θα είναι αρκετά βοηθητική στην επικοινωνία μεταξύ μας.
6/10 – 7/10/2015: Η Σελήνη στον Λέοντα
Όλοι έχουμε μέσα μας ένα κρυμμένο παιδί, που θέλει να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί τη ζωή του, αυτήν λοιπόν την πλευρά του χαρακτήρα μας φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στον Λέοντα. Από τις 5 Οκτωβρίου στις 14:04 ως τις 6 Οκτωβρίου στις 11:31 η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας και κατόπιν εισέρχεται στον Λέοντα και δημιουργεί δύο πολύ ενδιαφέρουσες όψεις σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Κατά την διάρκεια που η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας, υπάρχει μια αναστολή σημαντικών δράσεων. Έτσι υπάρχουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε ...
Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: δύσκολες αποφάσεις
Η ψυχολογική ή η κοινωνική δοκιμασία που μπορεί να υποστούμε με το τετράγωνο αυτό, απαιτούν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Σίγουρα η συγκεκριμένη όψη είναι πολύ δύσκολη, αφού σε πολλές περιπτώσεις θίγεται η προσωπικότητά μας, όπως επίσης η καλή μας προαίρεση. Το ερώτημα λοιπόν είναι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι από το τετράγωνο αυτό έστω και αν έχουμε λαβωθεί! Ασφαλώς και θα υπάρχει τρόπος και αυτόν θα πρέπει να ανιχνεύσουμε.
Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο
Ένα φως θα ανάψει στην ψυχή μας και θα φωτίσει τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή μας και το περιβάλλον μας, τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό. Είναι η στιγμή που ο λόγος μας είναι καθαρός, οι απόψεις μας σταθερές και έχουμε την διάθεση να βοηθήσουμε τους άλλους και να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις τους και οι τρόποι τους. Η οικογένεια και οι σχέσεις με τον σύντροφό μας αποκτούν μια σημαντική ορίζουσα στη ζωή μας. Θέλουμε να προωθήσουμε τα πράγματα και να διαμορφώσουμε ένα σημαντικό παρόν και ένα σπουδαιότερο μέλλον.
Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα : η επέκταση της ψυχής
Έρχεται πάντοτε κάποια στιγμή που χρειάζονται οι απολογισμοί μιας ολόκληρης περιόδου για να καταλήξουμε στο τι χρειαζόμαστε και τι έχουμε ανάγκη, όπως και τι δεν μας εκπροσωπεί πλέον. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουν και την πορεία μας για το επόμενο διάστημα. Η όψη αυτή μας βοηθά να κάνουμε αυτά τα ξεκαθαρίσματα με τις μικρότερες συνέπειες. Οι σχέσεις μας, οι στόχοι μας, η πνευματικότητά μας αλλά και ζητήματα υλικά έρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν και να μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα προς μια θετική ή και ...
Αστρολογικό Δελτίο 5-10-2015
Οι αλλαγές της διάθεσής μας μέσα στην ημέρα εξαρτώνται από την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και τα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με σχετικές δυσκολίες, οι οποίες όμως θα υποχωρήσουν και τελικά θα ανατραπούν φέρνοντας πολύ ευχάριστες καταστάσεις και νέες προοπτικές. Οι ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από διάφορα συμπλέγματα του παρελθόντος που μας κρατούσαν καθηλωμένους.
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 5/10 –11/10/2015
Η εβδομάδα που ξανοίγεται μπροστά μας έχει σημαντικά και θετικά αστρολογικά γεγονότα. Η Αφροδίτη μετατοπίζεται στην Παρθένο, ο Ερμής γυρίζει επιτέλους ορθός, αλλά έχουμε και προκλητικές όψεις που είτε ολοκληρώνονται με ακρίβεια είτε είναι σε φάση σχηματισμού και θα μας δώσουν έντονα γεγονότα. Καθόλου περίεργο, όπως περιμέναμε με τον Δία στην Παρθένο, κυριαρχεί το οικονομικό θέμα, και όχι με θετικές εξελίξεις. Ας δούμε τα κυριότερα πλανητικά φαινόμενα που θα επιδράσουν στην ψυχή μας.
Αστρολογικό Δελτίο 4-10-2015
Η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη, με έντονη εναλλαγή συναισθημάτων για όλα τα ζώδια. Η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έντονη συναισθηματική χροιά στην ημέρα, μας σπρώχνει σε παράπονα και σε ξεκαθαρίσματα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, που όμως καλό είναι να τα αποφύγουμε όσο γίνεται περισσότερο. Η ημέρα χρειάζεται μεγάλα ποσά ψυχραιμίας και αυτεπίγνωσης για να μην έχουμε ρωγμές σε σχέση και συνεργασίες.
4/10 – 5/10/2015: Η Σελήνη στον Καρκίνο
Το διήμερο που η Σελήνη περνάει από τα ποτάμια νερά του Καρκίνου, μας κατακλύζει το συναίσθημα. Καθώς είναι κυβερνήτης του έντονου αυτού ζωδίου, μας χαρίζει μια βαθιά ενόραση του ίδιου μας του εαυτού, αλλά πρέπει να προσέχουμε τον παρορμητισμό και την ένταση των συναισθημάτων. Το φεγγαράκι θα εισέλθει στον Καρκίνο στις 3:22 τα ξημερώματα και θα παραμείνει εδώ έως την Δευτέρα στις 2:04 το μεσημέρι, βγαίνοντας μετά Κενή Πορείας. Αυτό σημαίνει πως η Δευτέρα από το μεσημέρι και μετά δεν είναι κατάλληλη ημέρα για ραντεβού, αποφάσεις, συνεργασίες. Ας ...
Αστρολογικό Δελτίο 3-10-2015
Καθώς φεύγουμε σταδιακά από την επίδραση των Εκλείψεων αρχίζουν να γίνονται, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η εστίασή μας, κάτω από την έντονη καθοδήγηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που είναι ταυτόχρονα σε δύσκολες και θετικές όψεις, φεύγει από την υλική σφαίρα και περνάει σε πιο διανοητικές σφαίρες. Γίνεται πια φανερό ότι με μπαλώματα δεν θα μπορέσουμε να σώσουμε τα πανιά της βάρκας μας, χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές οι οποίες ξεπερνάνε την απλή τεχνική επιβίωσης.
Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/09 - 4/09/2015
Και να που ήδη είμαστε στον Οκτώβριο, έναν μήνα πολύ γλυκό για τις ερωτικές σχέσεις, έναν μήνα που υπόσχεται να μας χαρίσει σταθερότητα στις σχέσεις, μιας και η Αφροδίτη θα περάσει στην γήινη Παρθένο για να συναντήσει τον επεκτατικό Δία. Το σαββατοκύριακο που έρχεται είναι γεμάτο υποσχέσεις, ας δούμε τι ψιθυρίζει για την αγάπη σε κάθε ζώδιο το σύμπαν
2016: Το Έτος του Πιθήκου
Σε λιγότερο από τρεις μήνες η νέα χρονιά είναι εδώ. Μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες. Για το κινέζικο αστρολογικό σύστημα είναι το Έτος του Πιθήκου. Για την παραδοσιακή αστρολογία θεωρείται, κατά την αγγλική ορολογία, the year of common people. Η χρονιά του «κοινού ανθρώπου». Προσοχή, του κοινού, όχι του συνηθισμένου. Οι αστρολογικές θέσεις ευνοούν όλο και περισσότερο τον συντονισμό μας σε μεγαλύτερες ενότητες. Βγαίνουμε από το Εγώ και μπαίνουμε στο Εμείς, όχι όμως με την αρτηριοσκληρωτική αντίληψη μιας πολιτικής θέσης, όχι. Περισσότερο με μια ...
2o δεκαήμερο Ζυγού: Κυβερνήτης ο Ουρανός
Ο μέγας επαναστάτης των αιθερικών πεδίων, ο Ουρανός, θα άρει τα ηνία διακυβέρνησης του Ζυγού από την Αφροδίτη, και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου θα κάνει αυτό που ξέρει καλά: θα ορίσει την συλλογική μας μοίρα. Όλο αυτό το διάστημα, και για πολύ ακόμα βέβαια, α είναι ανάδρομος στον Κριό, από την 18η έως την 17η μοίρα. Κινείται αργά, όπως όλοι οι πλανήτες στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος. Και αλλάζει το πεπρωμένο μας μέσα από δράσεις που κανονικά θα λέγαμε ότι εμείς δεν θα γινόμασταν ποτέ μάρτυρές τους, πολύ περισσότερο συμμετέχοντες. Κι όμως, ο ...
Δυνατές και δύσκολες ημέρες Οκτωβρίου
Καθώς ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας προπαρασκευής για σημαντικά γεγονότα, καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ποιες ημέρες είναι θετικές, ποιες θα είναι δύσκολες και ποιες θα μας φέρουν ευκαιρίες. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ημερολόγιο για το κάθε ζώδιο, με τις δυνατές ημέρες για τον έρωτα, τα επαγγελματικά και το χρήμα, για την κοινωνική ζωή. Και επίσης σημειώνουμε ποιες ημέρες θα είναι άκρως δύσκολες. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε τις ημέρες του ζωδίου σας με εκείνες του Ωροσκόπου σας. Αν έχετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε ερωτικά ...
Αστρολογικό Δελτίο 2-10-2015
Μια παράξενη και δυναμική Σελήνη στους Διδύμους είναι που θα καθορίσει την ενέργεια της σημερινής ημέρας. Σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τρίγωνο με τον Ερμή, τετράγωνο με τον Άρη, τον Δία και τον Ποσειδώνα, αλλά και αντίθεση με τον Κρόνο, η Σελήνη αναδεικνύεται στον μεγάλο παίκτη της ουράνιας σκακιέρας. Οι δυναμικές της νότες θα σηκώσουν σε υψηλούς τόνους την ψυχική μας διάθεση, με αντικρουόμενα συναισθήματα.
Celebrities
Το μήνυμα της Ελένης στις ...
Το μήνυμα της Ελένης στις γυναίκες που προσπαθούν να ...
Πάνος Μουζουράκης: «Όχι δεν ...
Πάνος Μουζουράκης: «Όχι δεν θέλω δικό μου παιδί, θέλω ...
Η Σκορδά το τερμάτισε! Το ...
Η Σκορδά το τερμάτισε! Το μπέρδεμα με τη φυλακή στο ...
Η Πατέρα επιμένει στην ...
Η Πατέρα επιμένει στην τρίτη εγκυμοσύνη της Φαίης - Πώς ...
Υγεία
Η πανίσχυρη ...
Οι κρύσταλλοι είναι ένα μέγα μυστήριο. Η μοριακή δομή ...
Το φθινόπωρο βάζει δύσκολα ...
Το σώμα το καλοκαίρι απελευθερώνεται, γυμνάζεται, ...
Ομορφιά με την γλύκα των ...
Ο πιο μεστός και όμορφος μήνας του καλοκαιριού είναι ...
Γιατί δεν χάνω βάρος;
Ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα είναι να ακολουθούμε με ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου