Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο 28-2-2015
Μια μέρα χαλάρωσης και αργών ρυθμών, είναι πάντα απαραίτητη για να ξεκουραστούμε και δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη ηρεμία και σαφήνεια. Αφήστε τον χρόνο να κινηθεί αργά και δοκιμάστε να συνομιλήσετε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Η ενέργεια του σύμπαντος θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε δυνατοί για τις προσπάθειες που θα κάνουμε, για να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας.
 Τρίγωνο Αφροδίτη – Δία: Επανασυνδέσεις!
Μια εξαιρετική επιρροή ακριβώς την στιγμή που την χρειαζόμαστε! Σε κάθε επίπεδο, αλλά κύρια συναισθηματικά, έρχεται η αρωγή του μεγαλοπρεπούς Δία σε τέλεια αρμονία με την λατρευτή Αφροδίτη! Θα νοιώθουμε ασφαλείς και αισιόδοξοι και θα έχουμε μια τάση, να περάσουμε καλά με τους άλλους, να τους κατανοήσουμε, να είμαστε επιεικείς και γενναιόδωροι μαζί τους. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μας χαρίζει αρμονία στις σχέσεις μας, χαρά, αγάπη και διαθέτουμε ωριμότητα και ρεαλισμό στις αποφάσεις μας. Έχουμε δημιουργική φαντασία και έμπνευσή μας ...
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 2/03 – 8/03/2015
Η εβδομάδα που έρχεται, η πρώτη του Μαρτίου και άρα και της άνοιξης, έχει πολύ όμορφα και θετικά χαρακτηριστικά. Όσο κι αν από πάνω από τα κεφάλια μας κάνουν μπρα ντε φερ ο Πλούτωνας με τον Ουρανό στον παρορμητικό σταυρό, δίνοντας πάντα την εντύπωση ότι η πραγματικότητά μας είναι έτοιμη να σπάσει από στιγμή σε στιγμή, υπάρχουν άφθονες ουράνιες βοήθειες και σε αυτές θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν είμαστε μόνοι μας, ούτε είμαστε έρμαια της τύχης. Έχουμε αποστολή να εκτελέσουμε στο γήινο πεδίο και πρέπει να νιώθουμε τυχεροί. Ας δούμε τι ...
Αστρολογικό Δελτίο 27-2-2015
Θα έχουμε μια μέρα, που θα την δεχτούμε με ιδιαίτερη χαλάρωση, τα προβλήματά μας θα νοιώσουμε να υποχωρούν, νέοι ορίζοντες να εμφανίζονται και μια ευχάριστη διάθεση να κυριαρχεί στις ανθρώπινες σχέσεις. Κάποιες ευκαιρίες για να μας κάνουν να αισιοδοξήσουμε περισσότερο θα εμφανιστούν και θα μας ενθουσιάσουν. Ενώ το βράδυ θα το αφιερώσουμε στη διασκέδαση με τους φίλους μας και θα νοιώσουμε ψυχική ηρεμία και πληρότητα.
27/02 – 28/02/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Μια πανέμορφη περίοδος είναι μπροστά μας. Ο έρωτας έχει φαίνεται μεγάλο ρόλο να παίξει στις καρδιές μας και πρέπει να συντονιστούμε μαζί του, να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στις ουράνιες επιρροές, αλλά και στο ένστικτό μας. Θα νοιώσουμε ηρεμία και ανακούφιση αυτό το διήμερο και θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε γλυκές βραδιές.
Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/2 – 1/3/2015
Είμαστε έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις; Είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε την άνοιξη και να την φέρουμε κοντά μας και μέσα στις καρδιές μας; Γιατί οι πλανήτες αυτό απαιτούν! Έχουμε μπροστά μας όχι μόνον ένα εκπληκτικό διήμερο, αλλά και μια ολόκληρη περίοδο περίπου δεκαπέντε ημερών που ο έρωτας θα βάλει φωτιά στην καθημερινότητα! Ο Μάρτιος έρχεται αυτήν την πανέμορφη Κυριακή και πρέπει να τον υποδεχτούμε με όλη μας την καρδιά, γιατί έρχεται γεμάτος δώρα! Η περίοδος που έρχεται είναι καυτή, με όμορφες συμπτώσεις, με γλυκές και αναπάντεχες ...
Αστρολογικό Δελτίο 26-2-2015
Ένα παράθυρο ευκαιριών, εναλλακτικών λύσεων και επιλογών, ανοίγει στη ζωή του καθενός. Θα μοιάζει με συμπαντικό δώρο και θα μπορούμε να πάρουμε νέες και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον μας, γρήγορα, χρησιμοποιώντας την κοινή λογική. Είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε αυτή την μοναδική θετική συγκυρία για να προωθήσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν.
Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: Έρωτες και Γάμοι!
Ήρθε η στιγμή να δούμε τα πράγματα με αισιοδοξία, πνευματική διαύγεια και συναισθηματική ασφάλεια. Η θετική ενέργεια του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μας βοηθά να κρίνουμε σωστά και ψύχραιμα τον εαυτό μας και τους άλλους και να μπορούμε να είμαστε, πρακτικοί και χρήσιμοι. Δεν λειτουργούμε επιπόλαια και φροντίζουμε να είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας. Στην αισθηματική μας ζωή, είμαστε νηφάλιοι και δείχνουμε την ωριμότητα εκείνη που κάνει τις σχέσεις περισσότερο ουσιαστικές.
Σύνοδος Άρη – Ουρανού: Δυνατές Εξελίξεις
Οι καινοτομίες, οι νέες ιδέες, οι πολλές ευκαιρίες, θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν αισιοδοξία. Είναι η στιγμή που με την πνευματική μας εγρήγορση μπορούμε να καταλάβουμε που υπάρχει ο «κρυμμένος θησαυρός» και να ρισκάρουμε για την απόκτησή του. Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, είναι μια έντονη και δυναμική διέλευση. Θέλουμε την ανεξαρτησία μας και την ελευθερία μας, δεν δεχόμαστε τις πιέσεις της καθημερινότητας και προσπαθούμε με εργαλείο την λογική μας να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής!
Αστρολογικό Δελτίο 25-2-2015
Κάποιες ανησυχίες ίσως και φόβοι που θα αισθανθούμε κατά την διάρκεια της ημέρας, πολύ γρήγορα θα τους ξεπεράσουμε και θα διαπιστώσουμε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτή η συναισθηματική μας κατάσταση ίσως επηρεάσει κάποιες αποφάσεις μας, αν δεν κατανοήσουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει. Θα ήταν καλό να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις και να περιμένουμε να κατασταλάξουν πρρώτα τα πράγματα.
25/02 – 26/02/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Με την επίδραση της Σελήνης αυτό το διήμερο θα έχουμε μια διάθεση να αλλάξουμε κάποια πράγματα που μας βαραίνουν και να βρούμε νέες διεξόδους στη ζωή μας. Η Σελήνη θα μας δώσει την δύναμη και την ζωτικότητα που χρειαζόμαστε. Έτσι λοιπόν στις 25 Φεβρουαρίου η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους στις 6.54 το πρωί. Θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε εύκολα με τους άλλους ανθρώπους και θα νοιώθουμε την ανάγκη να μάθουμε περισσότερα πράγματα για ζητήματα που μας αφορούν.
Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού: Νέες Αγάπες και Ξεκινήματα
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό, μας κάνει να θέλουμε να πλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Μας κουράζει η καθημερινή ρουτίνα, δεν δεχόμαστε τις κατεστημένες αντιλήψεις και αντιδρούμε με ένα τρόπο σχεδόν εφηβικό, σε ό, τι μας επιβάλετε. Οι ερωτικές σχέσεις που προκύπτουν κάτω από αυτήν την επίδραση είναι συνήθως αντισυμβατικές και αιφνίδιες. Ακόμη αυξάνεται το ενδιαφέρον μας για πρωτοποριακές μορφές τέχνης και αναδεικνύονται γενικότερα οι καλλιτεχνικές μας ικανότητες.
Αστρολογικό Δελτίο 24-2-2015
Θα κυριαρχήσει μια τάση για την επιδίωξη ολοκλήρωσης των σχεδίων μας και προώθησης των φιλοδοξιών μας. Θα είμαστε πολύ επινοητικοί και θα διακατεχόμαστε από ένα αίσθημα δημιουργίας. Θα έχουμε μια πολύ προσοδοφόρο ημέρα, που δεν θα πρέπει να χάσουμε, αφού μπορεί να μας προσφέρει πολλά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την εύνοια των άστρων!
Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου: Τέλεια Επιρροή!
Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, αποκτούμε αποφασιστικότητα και οξυδέρκεια, γνωρίζουμε καλά τι θέλουμε και με προσεκτικές κινήσεις προχωράμε σε κάθε μας βήμα. Ελέγχουμε τις καταστάσεις και είμαστε πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Δεν πιστεύουμε σε διαδόσεις, ούτε επηρεαζόμαστε από επιπόλαιες απόψεις, είμαστε πολύ προσγειωμένοι και ρεαλιστές, σ’ αυτό που επιδιώκουμε να πετύχουμε. Ακόμη πολλές φορές έχουμε την βοήθεια ανθρώπων κύρους ή μεγαλύτερων και πιο έμπειρων από εμάς.
Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης: Φλερτ και Κέρδη
Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, μας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς. Θέλουμε το περιβάλλον γύρω μας να είναι ευχάριστο και όμορφο, δεν ανεχόμαστε επιθετικές συμπεριφορές και έχουμε αυξημένη διπλωματικότητα. Δεν παρασυρόμαστε σε εντάσεις και διενέξεις αλλά με εύσχημο τρόπο τις αποφεύγουμε. Εκπέμπουμε γοητεία και είμαστε ευγενείς, αυτό μας διευκολύνει στις επαφές μας με άλλους ανθρώπους να έχουμε καλοπροαίρετες συζητήσεις.
Αστρολογικό Δελτίο 23-2-2015
Η καλή διάθεση και η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Αυτή η Καθαρά Δευτέρα θα κυλήσει με αισθήματα αισιοδοξίας, ηρεμίας και σταθερότητας, που θα αφορούν τις σχέσεις μας με τους άλλους και το μέλλον μας. Θα μπορούμε να ονειρευτούμε τη ζωή μας κάπως διαφορετικά και θα ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε πολύ κοινωνικοί και αυτό θα διευκολύνει τη επικοινωνία μας.
Αντίθεση Ερμή – Δία: Το Παρελθόν Επιτίθεται
Η αντίθεση του Ερμή με το Δία μας ωθεί να φτάσουμε μέχρι τα άκρα, για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες μας. Έχουμε μια γόνιμη φαντασία και πολύ έμπνευση, αλλά δεν βρίσκουμε την πρακτική χρησιμότητα της και έτσι δεν την χρησιμοποιούμε εποικοδομητικά. Είμαστε αρκετά ευθυνόφοβοι και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να απαλλαγούμε από τα καθήκοντά μας. Έχουμε την τάση να υποσχόμαστε περισσότερα από όσα είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και αυτό πολλές φορές μας οδηγεί στην αποξένωσή μας από τους άλλους ανθρώπους.
23/02 – 24/02/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Ένα διήμερο που θα μοιάζει σαν ελαφρό αεράκι θα μας χαρίσει καλή διάθεση, αναθέρμανση των φιλικών μας σχέσεων, έμπνευση και ονειροπόληση. Στις 23 Φεβρουαρίου στις 3.28 το ξημερώματα η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο. Επιδιώκουμε την ηρεμία, την ασφάλεια και την χαλάρωση, δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις, πηγαίνουμε αργά και σταθερά. Θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν ακίνητα ή κληρονομιές και οικονομικές εκκρεμότητες. Γενικά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σταθερό περιβάλλον στη ζωή μας. Οι σχέσεις με τον σύντροφό μας γίνονται ...
Celebrities
Κορίτσι μου πας καλά; Η νέα ...
Αν έχετε βαρεθεί να πέφτετε πάνω σε φωτογραφίες των ...
Απίστευτη ατάκα Τσιμτσιλή: ...
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την παρουσίαση των ...
Η «μάχη» της Σταματίνας ...
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να έχει αποκτήσει δυο ...
H πρόταση του Mega στην ...
Όπως είναι γνωστό η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα ...
Υγεία
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Bi-Aura: Μια Εξελιγμένη ...
Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα και άγχος, αρχίζει να ...
Πνευματικότητα και Ομορφιά
Η ομορφιά είναι ένα στοιχείο που οι άνθρωποι το ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου