Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο 27-5-2015
Η αυξημένη διαίσθησή μας θα μας βοηθήσει να κάνουμε σωστές και υπεύθυνες επιλογές με αποφασιστικότητα που θα εξασφαλίζουν την επιτυχία κάθε ενέργειάς μας. Θα έχουμε ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον για τον πειραματισμό και την αναζήτηση νέων λύσεων θα είναι όλο και ισχυρότερο. Έτσι οι καινοτόμες λύσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και κάθε πρωτοπόρα ιδέα θα είναι αυτή που θα δεχόμαστε.
Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Δία
Θα έχουμε την ανάγκη να σκεφτούμε την πορεία της ζωής μας και να αναθεωρήσουμε τις εσφαλμένες αποφάσεις μας, μέσα από ένα περισσότερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό πρίσμα. Ο ανάδρομος Ερμής, στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, σε εξάγωνο με το Δία, που βρίσκεται στο στιβαρό ζώδιο του Λέοντα, θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε την πνευματικότητά μας και να ασχοληθούμε με την αποκατάσταση των σχέσεών μας με τους ανθρώπους που χαθήκαμε.
27/05 - 28/05/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Μια τάση να ξεπεράσουμε κάθε προβληματική κατάσταση και να βάλουμε τις υποχρεώσεις μας σε μια σειρά, θα μας κάνει περισσότερο διαλλακτικούς και θα αντιληφθούμε ότι με τον τρόπο αυτό, δηλαδή με την ευγένεια και την αλληλοκατανόηση μπορούμε να επιλύσουμε καλύτερα τα προβλήματά μας. θα είναι λοιπόν μια καλή περίοδος και πολύ αποτελεσματική.
Αστρολογικό Δελτίο 26-5-2015
Η μέρα θα είναι κατάλληλη για μακρόπνοα σχέδια, θα υπάρχει δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση σε ό, τι κάνουμε και θα μπορούμε να συνεργαστούμε αρμονικά με τους άλλους. Οι οικογενειακές μας σχέσεις θα είναι κυρίως υποστηρικτικές και ισορροπημένες, έτσι ώστε να νοιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά. Θα έχουμε την διάθεση να συνεννοηθούμε με τους άλλους και να μην υπάρχουν εντάσεις.
Ημιτετράγωνο Ήλιου – Αφροδίτης
Όταν αυξάνονται οι δραστηριότητές μας και οι επαγγελματικές μας ασχολίες, τότε παραμελούμε τον σύντροφό μας και φυσικά μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Το ημιτετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης, μας κάνει να αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερκαλύψουμε το εγώ μας στον υλικό επίπεδο και να θέσουμε σε δεύτερη μοίρα τις κοινωνικές και ερωτικές μας σχέσεις. Θεωρούμε ότι με την εξέλιξη της καριέρας μας και την υλοποίηση των φιλοδοξιών μας, θα μπορούμε να επιβληθούμε στους άλλους και κυρίως στον σύντροφό μας, αφού θα ...
Σύνοδος Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή
Οι σχέσεις μας που διαταράχθηκαν κατά το παρελθόν, τώρα μπορούν να αποκατασταθούν αν αναθεωρήσουμε προηγούμενες αποφάσεις μας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο των Διδύμων που επηρεάζει την επικοινωνία, θα μας βοηθήσει να ξανασκεφτούμε κάποιες συμπεριφορές μας και να φροντίσουμε την εικόνα που προβάλουμε προς τα έξω.
Αστρολογικό Δελτίο 25-5-2015
Θα έχουμε διάθεση να βελτιώσουμε διάφορα πράγματα που μας ενοχλούν ή μας κρατούν πίσω και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Θα είμαστε ευαίσθητοι απέναντι σε ό, τι κάνουν οι λένε οι άλλοι και θα απαιτούμε σεβασμό και ευγένεια. Πιθανόν αυτή η επιθυμία μας κάποιες φορές να δημιουργήσει νευρικότητα, όταν οι άλλοι φέρονται διαφορετικά ή αδικαιολόγητα εμμένουν στις απόψεις τους.
25/05 - 26/05/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα δεχθούμε αυτό το διάστημα θα είναι καθοριστικός για την εξέλιξή μας, τόσο στο επίπεδο της καριέρας μας, όσο και στο επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων. Η ηρεμία και η ψύχραιμη προσέγγιση των ζητημάτων που θα μας απασχολήσουν, θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις και να θεμελιώσουμε ένα νέο ξεκίνημα.
Τρίγωνο Αφροδίτης - Ανάδρομου Κρόνου
Θα έχουμε την ευκαιρία να επιλύσουμε τώρα προβλήματα του παρελθόντος, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας δίνει την δυνατότητα να δούμε τα πράγματα σε βάθος. Να κατανοήσουμε δηλαδή τι υπάρχει μέσα από το περιτύλιγμα και να το φέρουμε στην επιφάνεια. Έτσι σημαντικά θέματα που μας απασχολούν και σχετίζονται με την ερωτική μας ζωή, τις οικογενειακές μας υποθέσεις ή οικονομικές εκκρεμότητες επιλύονται τώρα με τον καλύτερο τρόπο.
Αστρολογικό Δελτίο 24-5-2015
Η ημέρα είναι μια ευκαιρία να τα βρούμε με τον εαυτό μας και τους άλλους, ίσως και να λύσουμε προβλήματα με το παρελθόν. Εκτός από την δυνατότητα χαλάρωσης και ξεκούρασης η συμπαντική ενέργεια θα μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και να κρίνουμε την μέχρι στιγμής πορεία μας, πολύ προσεκτικά και αντικειμενικά. Θα μπορούμε να αναθεωρήσουμε κάποιες από τις απόψεις μας και να ορίσουμε νέα στρατηγική στον τρόπο υλοποίησης των σχεδίων μας.
1o Δεκαήμερο Διδύμων: Κυβερνήτης ο Ερμής
Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο ή δεκανό των Διδύμων που είναι η περίοδος μεταξύ 22 και 31 Μαΐου, όπου κυβερνήτης είναι ο Ερμής και μάλιστα ανάδρομος. Με την διέλευση αυτή στους Διδύμους του Ερμή, η πλανήτης της επικοινωνίας και της ελευθερίας θα μας επηρεάσει περισσότερο, αφού η ενέργεια του θα είναι πολύ ισχυρή. Θα υπάρξουν απρόοπτες καταστάσεις κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στις μετακινήσεις, αλλά και στην ορθότητα των πληροφοριών. Ασφαλώς τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του Αέρα, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι ...
Εβδομαδιαίο αστρολογικό δελτίο 25/05 – 31/05/2015
Ο Μάιος μας αποχαιρετάει με δύο σημαντικούς πλανήτες ανάδρομους, τον Ερμή και τον Κρόνο, ενώ μας έχει χαρίσει δύο σημαντικά σεληνιακά φαινόμενα, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να έχει μεγάλη ισχύ. Ο Άρης θα είναι πολύ ενεργός το επόμενο διάστημα, δεν είναι τυχαίο που όλη η χρονιά ανήκει στην δικαιοδοσία του κόκκινου πολέμαρχου. Με τα μάτια μας στραμμένα στα κρόνια φαινόμενα όπως αυτό που ζήσαμε στην Παλμύρα – και για τα οποία είχαμε προειδοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα, ας ελπίσουμε να φτάσουν οι ενέργειες του Ήλιου για να βρούμε το κέντρο ...
Αστρολογικό Δελτίο 23-5-2015
Μια ενδιαφέρουσα Σελήνη στον ηγεμονικό Λέοντα, με πολύ καλές όψεις, αλλά και ένας Ήλιος στους διδύμους να κανονίζει να έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση, θα είναι το κεντρικό πλανητικό δίπολο που θα ορίσει την ημέρα. Εν τω μεταξύ, ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρεθούν και σε άριστη σχέση εξαγώνου μεταξύ τους, δίνοντας ανάλαφρη διάθεση, καλή κοινωνικότητα και μεγάλες ευκαιρίες σε εμπορικές συναλλαγές, όπως και να το κάνουμε είναι θετική αυτή η επιρροή.
Είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους
Ένας άνεμος ζωντάνιας και ελευθερίας θα πνεύσει στις ψυχές μας και θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που φέρνει η είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους που για έναν μήνα θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό, δηλαδή μέχρι τις 21 Ιουνίου, για να μας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και ευαίσθητους σε κάθε τι που μας αφορά. Θα είναι μια πολύ καλή συγκυρία για τους μαθητές και φοιτητές που δίνουν εξετάσεις αφού θα έχουν την δυνατότητα να κατανοούν ευκολότερα τα θέματά τους, αλλά και να αποδίδουν με ευχέρεια τις απόψεις τους τόσο γραπτά, όσο και προφορικά.
Ο Ήλιος στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
Με νέα πολύ πιο διεισδυτική ματιά μπορούμε να δούμε το κάθε τι που μας απασχολεί και με ελεύθερο πνεύμα να επιλέξουμε την παραπέρα πορεία μας. Θα κυριαρχεί ένα πνεύμα χαράς και διασκέδασης που θα ταιριάζει πολύ με την είσοδο του καλοκαιριού. Ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους στις 21 Μαΐου στις 5:59 το πρωί, παραμένοντας ως το μεσημέρι στις 13.52 της 21ης Ιουνίου και θα περάσει στον Καρκίνο. Η διέλευση αυτή θα είναι ευνοϊκή για όλα τα ζώδια και θα υπάρξουν πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Αλλά καλύτερα να δούμε τα ζώδια ξεχωριστά.
Αστρολογικό Δελτίο 22-5-2015
Θα είναι μια μέρα όπου θα έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Η διάθεσή μας θα είναι καλή και η κοινωνικότητά μας αυξημένη. Ακόμη θα επεξεργαστούμε καλύτερα τα σχέδιά μας και θα οριοθετήσουμε τις δράσεις μας, για την επίτευξη των στόχων μας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κορυφώνεται σήμερα και γινόμαστε περισσότερο απαιτητικοί από τους γύρω μας, αλλά και από τον σύντροφό μας. Θα πρέπει να προσέξουμε την ερωτική σχέση μας και να αποφύγουμε τις ...
22/05 - 232/05/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Θα έχουμε ένα διήμερο πολύ βοηθητικό για να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και να έχουμε την συμπαράσταση ατόμων που έχουν επιρροή και κύρος. Η διάθεσή μας θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνία μας με τους γύρω μας. Οι αλλαγές που τυχόν προκύψουν θα είναι ωφέλιμες για την εξέλιξή μας και θα μπορέσουμε να θεμελιώσουμε τις βάσεις των φιλοδοξιών μας. Η Σελήνη από τις 22 Μαΐου στις 03:36 μέχρι τις 23 Μαΐου στις 00:42 θα είναι Κενή Πορείας και θα εισέλθει στον Λέοντα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια που η Σελήνη είναι Κενή Πορείας, ...
Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/05 – 24/05/2015
Το τελευταίο ουσιαστικά σαββατοκύριακο του Μαΐου έχει την σφραγίδα της Σελήνη, που έχει πολύ ερωτικές διαθέσεις, από τον Λέοντα που βρίσκεται! Υπάρχουν μεν μείζονες όψεις, όπως η αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο, υπάρχει ο ανάδρομος Ερμής – αυτό μπορεί να είναι και καλό γιατί φέρνει επανασυνδέσεις – αλλά έχουμε μια Σελήνη να χορεύει με ηδυπάθεια, σε απανωτά εξάγωνα και τρίγωνα με τον Ήλιο, με τον Δία, με τον Κρόνο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα πραγματικής έκστασης. Θα βγούμε, θα το γλεντήσουμε, θα γνωρίσουμε ανθρώπους, θα αφεθούμε σε αγκαλιές. ...
Celebrities
Γιάννης Βαρδής: «Η ...
Ο Γιάννης Βαρδής ως βοηθός της Δέσποινας Βανδή στο The ...
Μανώλης Μητσιάς: «Σήμερα ...
Με αφορμή τη μαύρη επέτειο της επταετούς δικτατορίας, ...
Η πρώην σύζυγος του Κόλινς ...
Η πρώην σύζυγος του Φιλ Κόλινς, Αντρέα Μπερτορέλι ...
Αργύρης Αγγέλου: «Δεν είναι ...
Ο Αργύρης Αγγέλου φέτος κάνει μόνο θέατρο. ...
Υγεία
Ασκήσεις Γυμναστικής για ...
Το καλοκαίρι πλησιάζει και ένα όμορφο σώμα είναι κάτι ...
Ζεν Άσκηση
Αν πραγματικά θέλουμε να κατανοήσουμε το ποιοι ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου