Αστρολογική Επικαιρότητα

Ενεργός Πλούτωνας: Καρμικές Αποφάσεις
Ο Πλούτωνας είναι ένας από τους πολύ βασικούς κυβερνήτες του κάρμα, άλλωστε είναι ο άρχοντας του Σκορπιού, του κατεξοχήν ζωδίου του κάρμα, μαζί με την Παρθένο και τους Ιχθείς. Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι ο Πλούτωνας με την είσοδό του στον Αιγόκερω το 2008 είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία. Άλλωστε, και η κίνηση που έκανε η παγκόσμια αστρονομική κοινότητα να τον υποβαθμίσει από πλανήτη, είχε σκοπό σε ένα μαγικό – αστρολογικό επίπεδο να τον αφοπλίσει! Οι αστρονόμοι μπορεί εξωτερικά να ...
Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: έρχονται ανατροπές!
Τα τετράγωνα είναι μεν δύσκολες όψεις, δημιουργούν πίεση, αλλά είναι πολύ χρήσιμα στα ξεκαθαρίσματα, φέρνουν κινητοποίηση και λύσεις. Το τετράγωνο που ξεκινάει ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από τον Σκορπιό και την Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι εξόχως σημαντικό και θα φέρει ανατροπή στην ανατροπή! Έχει και κάποια πολύ θετικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα μας επιτρέψουν να δούμε την πραγματικά μεγάλη εικόνα. Ας αναλύσουμε πρώτα συνοπτικά την όψη.
Αστρολογικό Δελτίο 5-7-2015
Μια ημέρα αποφάσεων λοιπόν, μια κάθε άλλο παρά χαλαρή Κυριακή! Όλοι και όλες αποφασίζουν για το προσωπικό και συλλογικό μέλλον, ο φόβος και η ανησυχία είναι παρόντα μεγέθη, αλλά η ημέρα έχει πολύ θετικό πρόσημο, όπως και όλη αυτή η περίοδος, γι’ αυτό καλό είναι να χαλαρώσουμε. Οι δυσκολίες που ζούμε είναι εξωτερικές, ενώ από τα βάθη της ψυχής μας αναδύονται δυνάμεις απίστευτες, που ούτε καν ξέρουμε ότι τις έχουμε. Ας δούμε τον θαυμάσιο αστρικό χορό και ας αναλογιστούμε και ας αναστοχαστούμε απέναντι σε πραγματικά θεμελιώδη ερωτήματα, ένα ναι ή ...
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 6/07 – 12/07/2015
Κι αν έχουμε να μιλάμε για μια συνταρακτική περίοδο! Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι πολύ υψηλών δονήσεων, δεν πρόκειται να κατακάτσει εύκολα ο κοινωνικός κουρνιαχτός, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βιώσουμε ηρεμία, όπως την ξέραμε, εκτός κι αν την κατακτήσουμε με δικούς μας τρόπους. Είναι καιρός σιγά- σιγά να αποκτούμε μια σχέση με κάποιου είδους εσωτερική άσκηση, όπως ο διαλογισμός ή η προσευχή, γιατί θα το χρειαστούμε! Πάντως, μέσα από την εξωτερικά κακή συγκυρία αναδύονται οι τεράστιες δυνάμεις μας. Ας δούμε πώς θα είναι η εικόνα του ...
Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/07 – 5/07/2015
Ξαναμμένοι και γεμάτοι από παράξενα συναισθήματα, αυτό το σαββατοκύριακο θα ψηφίσουμε άραγε τον έρωτα; Δεν είναι καθόλου παράξενο σε φορτισμένους καιρούς η αγάπη να είναι το γιατρικό. Είτε ναι είτε όχι, η φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη και οι αποφάσεις μας, όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε, θα έχουν ουσιαστικά ψυχολογικό χαρακτήρα. Ας δούμε την μεγάλη εικόνα, κι ας επιλέξουμε πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Για να δούμε, τι ερωτικές ίντριγκες στήνει ο ουράνιος θόλος για αυτό το παράδοξο διήμερο.
Αστρολογικό Δελτίο 4-7-2015
Παρά το γεγονός ότι πολλά από τα εξωτερικά γεγονότα είναι μάλλον φορτισμένα με άγχος και φόβο, η ημέρα έχει ένα πολύ θετικό πρόσημο. Οι διεργασίες που συμβαίνουν σε ένα βαθύ, μεταμορφωτικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικές. Η πόλωση που ζούμε, λόγω των οικονομικών συνθηκών και του επικείμενου δημοψηφίσματος δεν μπορεί να βλάψει τον πυρήνα των αλλαγών, μάλλον βοηθάει να γίνουν πιο γρήγορα οι αναγκαίες εσωτερικές μεταστοιχειώσεις.
3/07/ - 5/07/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Η Σελήνη, αυτή η μαγική σφαίρα που απορροφά την ψυχική μας ενέργεια, αλλά και μας κομίζει τις ενέργειες των πλανητών, μετά από την εξαιρετικά δυνατή Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα εισέλθει στις 3.21 το απόγευμα στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει έως και το απόγευμα 3.31 της 5ης Ιουλίου. Κατόπιν, και για κάτι λιγότερο από 2 ώρες θα είναι Κενή Πορείας, για να εισέλθει στις 5.23 το απόγευμα στους Ιχθείς. Το πέρασμα στον Υδροχόο θα μας δώσει ελευθερία πνεύματος και τολμηρή σύνδεση με το όραμα, το μέλλον, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.
2ο Δεκαήμερο Καρκίνου: Κυβερνήτης ο Άρης
Από τις 2 έως τις 11 Ιουλίου διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου, στο οποίο άρχει ο Άρης. Ένας Άρης ο οποίος θα κινηθεί σε αυτό το διάστημα από την 6η έως την 12η μοίρα του Καρκίνου και θα έχει τρεις εκπληκτικές και πολύ σημαντικές όψεις: θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ας δούμε την σημαντική δράση του πολέμαρχου των ουράνιων σφαιρών.
Αστρολογικό Δελτίο 3-7-2015
Κι όμως, ο ουράνιος θόλος είναι θετικός απέναντί μας! Μπορεί να έχουμε τριγμούς, αλλά όπως πάντα το σύμπαν δεν επιδιώκει να σπάσει τον πυρήνα της ψυχής μας, αλλά το ψεύτικο περίβλημα που την εμποδίζει να δείξει την βασιλική της καταγωγή. Όσοι γνωρίζουν από την κάπως πιο εσωτερική ιστορία της ανθρωπότητας, ξέρουν πως έχει έρθει η στιγμή να εξελιχθούμε στο επόμενο στάδιό μας, και στην διαδρομή αυτή, πολύ απλά, πετάμε τα περιττά από επάνω μας. Όσο περισσότερα πετάξουμε, τόσο πιο κερδισμένοι θα είμαστε!
Αστρολογικό Δελτίο 2-7-2015
Η επιθυμία να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες θα είναι πολύ έντονη, όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε τα όρια μας, ώστε να νοιώθουμε ασφαλείς. Κάτι καινούριο θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ή να γνωρίσουμε, οι δυνατότητές μας θα είναι αυξημένες, όμως μέσα από την διαδικασία αυτή θα μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό, το βάθος του, τις κρυμμένες επιθυμίες μας, τις ανάγκες μας, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας.
Τα tips της Πανσελήνου στον Αιγόκερω
Η ανατροπή της ανατροπής θα είναι αυτή η Πανσέληνος! Μια άκρως μαγευτική βέβαια στον Ουρανό Σελήνη, που όμως έχει πολύ επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Οι όψεις της Πανσελήνου ενεργοποιούν την Έκλειψη του Απριλίου που είχε συμβεί στην 14η προς 15η μοίρα του Ζυγού. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά μας, αλλά να ξέρετε πως οι αλλαγές που έρχονται δεν περνάνε από το χέρι μας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα ανατρέψει μέχρι το 2020 όλο το πλαίσιο των οικονομικών σχέσεων. Οπότε, ...
Πανσέληνος Ιουλίου: Προβλέψεις ανά ζώδιο
Μια από τις πιο συνταρακτικές Πανσελήνους των τελευταίων 10 ετών είναι εδώ. Θα μας δώσει πάρα μα πάρα πολλές συγκινήσεις. Για ένα διάστημα 2 εβδομάδων, δηλαδή μέχρι τις 15 του μήνα που έχουμε την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είμαστε σε απολογητική αναταραχή, εννοώντας με αυτό ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε συσσωρευμένα τα λάθη μας και θα πρέπει να τα λύσουμε. Πάμε να δούμε με ψυχραιμία ποια θα είναι η επίδραση αυτήν της Πανσελήνου στον Αιγόκερω για κάθε ζώδιο.
Μηνιαίο Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2015
Οπωσδήποτε ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς! Και ο Ιούλιος θα μας το αποδείξει περίτρανα! Καλό είναι όλοι να εξασκηθούμε στο να ξεχωρίζουμε τον πραγματικό κίνδυνο από τον πλαστό, γιατί στην ουσία η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα, παρά την διαφαινόμενη δυσκολία στον οικονομικό τομέα. Εκεί που πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και την προσοχή μας, είναι στην Ανατολή, όπου θα έχουμε ακαριαία αύξηση σε απίστευτα ύψη του φανατισμού και θα ακούσουμε πολύ δυσάρεστες ειδήσεις οι οποίες θα πάνε την ανθρωπότητα πραγματικά πίσω. Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις που ...
Αστρολογικό Δελτίο 1-7-2015
Καλό μήνα και καλή φώτιση σε όλους μας, θα την χρειαστούμε! Ο Ιούλιος μπαίνει εκρηκτικός και πολυδύναμος, όπως μας το είχε υποσχεθεί άλλωστε. Ερχόμαστε σε επαφή με διλήμματα, που να ξέρετε ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ ένα ναι ή ένα όχι την προσεχή Κυριακή. Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, και όσοι αντέξουμε, και πρέπει να αντέξουμε, μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα δούμε καταιγιστικές αλλαγές στις ζωές μας! Ενδιαφέροντες καιροί, οπωσδήποτε, δύσκολοι, αλλά και βαθιά μεταμορφωτικοί. Αλλάζουμε από μέσα προς τα έξω; Κερδίζουμε. Αλλάζουμε από έξω ...
1/07 – 2/07/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Κι αν θα μας αποδείξει η Σελήνη πόσο σημαντική είναι, με αυτήν την Πανσέληνο που θα ζήσουμε! Πρόκειται για μια από τις πιο καρμικές Πανσελήνους που θα έχετε ζήσει σε όλη σας την ζωή! Σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα, ανατρέπει όλη μας την πραγματικότητα. Δεν έχουμε λόγο να την φοβόμαστε, θέλει ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά, αλλά με πολύ δύσκολα φαινόμενα.
Το Πλανητικό Σκηνικό Ένα Χρόνο Μετά
Πώς θα είναι η ζωή σου ακριβώς έναν χρόνο από τώρα; Πώς θα είναι ο ουράνιος θόλος την 1η Ιουλίου του 2016; Θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση στα οικονομικά, τα επαγγελματικά, τα ερωτικά σου ζητήματα; Ας κάνουμε μια βαθιά πρόβλεψη και ας δούμε τις βασικές τάσεις που θα κυριαρχούν ια κάθε ζώδιο ακριβώς έναν χρόνο από σήμερα, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου του 2016.
Αστρολογικό Δελτίο 30-6-2015
Ακόμα κι ο πλέον αδιάφορος για τα κοινά, έχει μάλλον καταλάβει πια ότι δεν μπορεί να κλειστεί στο περιφραγμένο του τείχος, όλα συνδέονται με όλα, όπως παραδέχεται και η κβαντική φυσική. Οι μέρες που ζούμε είναι ιδιαίτερα φορτισμένες και παραπλανητικά σκοτεινές. Προσέξτε, το μέλλον δεν έχει τίποτα που να μας φοβίζει. Δεν είναι καν εδώ! Το διαμορφώνουμε ώρα την ώρα, μάλλον στιγμή την στιγμή. Θα μας επιτρέψετε να επαναλάβουμε κάτι που γράψαμε στο Δελτίο μας για τις 28 Ιουνίου, όχι για να πούμε «το είχαμε προβλέψει» - όντως το είχαμε – αλλά για να ...
Και όμως, θετικά μηνύματα από τον Δία!
Μπορεί να φαίνεται παράξενο μέσα στις ειδήσεις των τελευταίων ημερών, όμως ποτέ δεν μας έχει προδώσει η ουράνια μηχανική. Όταν λοιπόν βλέπουμε να επιδρά στην ζωή μας εξάγωνο του Δία από τον Λέοντα με τον Ερμή από τους Διδύμους, ξέρουμε με βεβαιότητα ότι έρχεται κύμα θετικών νέων. Ίσως να μην μπορεί να γίνει φανερό αυτό, αλλά μόνον και μόνον επειδή η σκέψη μας είναι γραμμική και εγκλωβισμένη. Ας δούμε τι σημαίνει ένα τόσο θετικό εξάγωνο για τις ζωές μας, με λίγες χαρακτηριστικές γραμμές αρχικά.
Celebrities
Γιάννης Βαρδής: «Η ...
Ο Γιάννης Βαρδής ως βοηθός της Δέσποινας Βανδή στο The ...
Μανώλης Μητσιάς: «Σήμερα ...
Με αφορμή τη μαύρη επέτειο της επταετούς δικτατορίας, ...
Η πρώην σύζυγος του Κόλινς ...
Η πρώην σύζυγος του Φιλ Κόλινς, Αντρέα Μπερτορέλι ...
Αργύρης Αγγέλου: «Δεν είναι ...
Ο Αργύρης Αγγέλου φέτος κάνει μόνο θέατρο. ...
Υγεία
Γιατί δεν χάνω βάρος;
Ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα είναι να ακολουθούμε με ...
Γιόγκα Γέλιου
Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον άνθρωπο να διαφέρει ...
Ασκήσεις Γυμναστικής για ...
Το καλοκαίρι πλησιάζει και ένα όμορφο σώμα είναι κάτι ...
Ζεν Άσκηση
Αν πραγματικά θέλουμε να κατανοήσουμε το ποιοι ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου