Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο 30-4-2016
Οι πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κάπως δύσκολες με καθυστερήσεις ή αναβολές σε θέματα οικογενειακά και πρακτικά, αλλά στην συνέχεια το σκηνικό αλλάζει τελείως. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα μας κάνει πολύ περισσότερο κοινωνικούς και φιλικούς. Θα ασχοληθούμε με την καριέρα μας και τα σχέδιά μας και θα οργανώσουμε τα πράγματα που μας απασχολούν για να έχουμε ένα επιτυχημένο μέλλον. Θα βρεθούμε με φιλικά μας πρόσωπα και θα περάσουμε ευχάριστα.
Αφροδίτη στον Ταύρο
Από τις 30 Απριλίου και μέχρι τις 24 Μαΐου η Αφροδίτη θα κινείται στο σπίτι της αφού περνά στο ζώδιο του Ταύρου που είναι Κυβερνήτης του όπως και στον Ζυγό. Έτσι θα υπάρχει αρμονία της ενέργειας που θα δεχόμαστε και μας εφιστά την προσοχή μας στην κατάσταση της πραγματικότητας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες του αύριο. Τώρα μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα σταθερό μέλλον παραγωγικό και γόνιμο με αξίες και ιδανικά, ανανεώνοντας ριζικά τον τρόπο της σκέψης μας και της ζωής μας.
Αστρολογικό Δελτίο 1-5-2016
Το Άγιο Πάσχα θα έχει πολύ θετική ενέργεια, όπως αρμόζει σε μια ημέρα που η ψυχή μας δονείται σε υψηλές συχνότητες. Το γεγονός ότι θα γίνει μια κατανάλωση τροφών έξω από τα όρια δεν πρέπει να μας ξεστρατίζει από την σημασία της ημέρας, που είναι η συμμετοχή μας στην αέναη ανάσταση της φύσης. Μια ανάσταση που ξεκινάει οπωσδήποτε με την παραδοχή της θνητότητας, και αυτό το νόημα έχει η τροφή. Ας δούμε το πλανητικό σκηνικό όπως θα μας φωτίσει την Κυριακή αυτή.
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 02/05 – 08/05/2016
Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι οι πρωταγωνιστές της διακαινησίμου. Τα δύο τρίγωνα του Ήλιου με τον Δία και με τον Ποσειδώνα έχουν να μας χαρίσουν πολύ καλές στιγμές και προοπτικές, τόσο επαγγελματικά και οικονομικά, όσο και προσωπικά. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα είναι επίσης μια πολύ σημαντική στιγμή για την εξέλιξή μας, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μια στερεή νέα αρχή τοποθετώντας την ζωή μας σε σταθερές βάσεις και οργανώνοντας τις κινήσεις μας μακροπρόθεσμα. Αλλά ας δούμε τα σημαντικότερα γεγονότα που καλούμαστε να συντονιστούμε με ...
Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/04 –01/05/2016
Ένα αξέχαστο Πάσχα και μια μοναδική Πρωτομαγιά θα περάσουμε φέτος, οι σχέσεις μας γίνονται πολύ αρμονικές αφού η Σελήνη περνά στο σπίτι της στις 30 Απριλίου, δηλαδή στον Ταύρο, έτσι όλες μας οι αισθήσεις θα είναι σε εγρήγορση. Ακόμη η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη και τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ήλιο, μας επιτρέπει να ανοίξουμε τα φτερά του έρωτα και να δημιουργήσουμε νέες σχέσεις και γνωριμίες. Με το εξάγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Μαΐου η προσωπική λάμψη θα μας βοηθήσει να έχουμε πολύ ευχάριστες ερωτικές στιγμές και να νοιώθουμε ...
29/04 – 30/04/2016: Σελήνη στον Υδροχόο
Οι αντιδράσεις μας με την διέλευση αυτή γίνονται περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και αυξάνεται η κοινωνικότητά μας και η διάθεσή μας για συλλογικές δραστηριότητες. Θέτουμε μελλοντικούς στόχους και προχωράμε με στόχο τις κοινωνικές και προσωπικές αλλαγές σε ένα βαθύ προοδευτικό προσανατολισμό. Δεν μας ενδιαφέρει το άτομο αλλά το σύνολο, θεωρούμε για τον καθένα μας, όπως και για τον ίδιο μας τον εαυτό ότι πρέπει να αλλάξει και να λειτουργήσει πάνω από το στενό του προσωπικό συμφέρον.
Αστρολογικό Δελτίο 28-4-2016
Η ψυχραιμία θα είναι το σύνθημα της ημέρας για να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναβολές σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε φροντίστε να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες, όπως επίσης να ελέγξετε τις αποσκευές σας για να μη χαθούν. Η επικοινωνία μας με τους γύρω μας θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί προσοχή για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις.
Ανάδρομος Ερμής επιρροές ανά Ζώδιο
Από τις 28 Απριλίου και μέχρι τις 22 Μαΐου, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου. Η σχέση μας με την σταθερότητα στην ζωή μας θα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει και θα επηρεαστούν πολύ οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες και τα οικονομικά μας. Θα έχουμε την τάση να θυμόμαστε γεγονότα του παρελθόντος, αλλά και καταστάσεις που μπορεί να επανέλθουν κατά κάποιο τρόπο θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να προχωρήσουμε σε ξεκαθαρίσματα. Ακόμη άτομα από το παρελθόν μπορούν να επανεμφανιστούν στη ζωή μας. Ας δούμε όμως πώς θα επηρεαστεί το ...
Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο
Από τις 28 Απριλίου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 22 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου, έτσι θα μας δημιουργηθεί η ανάγκη να ξανασκεφτούμε προσεκτικά τις ανάγκες μας, την οικονομική μας ασφάλεια και την αύξηση των εσόδων μας. Θα επανεξετάσουμε τις επιθυμίες μας και θα αξιολογήσουμε αυτά που κατέχουμε, κρίνοντας τι απ’ όλα χρειαζόμαστε πραγματικά. Μας δίνεται η δυνατότητα να εμβαθύνουμε στις αξίες μας και στα οράματά μας για το μέλλον. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις εκφράσεις μας, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε σωστά με ...
Αστρολογικό Δελτίο 27-4-2016
Διάφορα θέματα που μας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, θα μπορούμε να τα τακτοποιήσουμε και να διαμορφώσουμε ένα νέο ευχάριστο περιβάλλον για να αναδείξουμε τις ικανότητές μας και να προωθήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Δεν χρειάζεται οι κινήσεις μας να είναι βιαστικές, ούτε να έχουμε άγχη, όλα μπορούμε να τα ρυθμίσουμε και να οργανώσουμε τα μελλοντικά μας βήματα με σταθερότητα, ανοίγοντας νέες προοπτικές. Οι κοινωνικές μας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση των σχεδίων μας.
Όψη Χιαστί Ήλιου – Άρη: κρίση ταυτότητας
Θα υπάρχει ανισορροπία ανάμεσα στο ποιοι είμαστε και στις επιθυμίες μας, θα αμφιβάλουμε για τις επιδιώξεις μας και δεν θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας. Η όψη αυτή έχει έναν καρμικό χαρακτήρα, αφού μερικές φορές σχετίζεται με τις εμπειρίες του παρελθόντος. Έχουμε την τάση να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουμε στην πραγματικότητα κανένα και να νοιώθουμε απογοήτευση, αυτό είναι το αποτέλεσμα της ενθουσιώδους αντιμετώπισης των πραγμάτων, την στιγμή όμως που δεν τα κατανοούμε πλήρως και ενεργούμε ...
27/04 – 28/04/2016: Σελήνη στον Αιγόκερω
Το κίνητρο της ζωής μας είναι η επιτυχία και έτσι ενδιαφερόμαστε να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις και να αναπτύξουμε την καριέρα μας. Οι φιλοδοξίες μας είναι αυτό που μας ενδιαφέρει να υλοποιήσουμε και να έχουμε κοινωνική καταξίωση. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε με την μέχρι τώρα πορεία μας και να διαμορφώσουμε νέες συνθήκες που θα επιτρέψουν να αναπτυχθούμε μακροπρόθεσμα, αφού δεν κάνουμε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, αντίθετα τα βήματά μας έχουν σταθερότητα.
Ο Ερμής αγγίζει το όνειρο
Μια εξαιρετική σχέση του Ερμή από τον Tαύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μια όψη πενταγώνου με πολλαπλές σημασίες, θα μας χαρίσει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδέσουμε το όνειρο με την λογική, αλλά και θα μας δώσει ευκαιρία για φλερτ που θα έχει καρμική απόχρωση. Μην αφήσετε αυτήν την ημέρα να πάει χαμένη, συντονιστείτε με τον εσώτερο εαυτό σας και δώστε τα κλειδιά της ψυχής σας στον Ερμή και τον Ποσειδώνα!
Tips για τον ανάδρομο Άρη
Ήδη από τις 18 Απριλίου ο μέγας Άρης έχει γυρίσει ανάδρομος. Πάντα η αναδρομή του Άρη είναι ουσιαστικά καλά νέα, γιατί συμμαζεύεται κάπως η πολεμόχαρη διάθεσή του. η τωρινή του αναδρομή θα λήξει στις 29 Ιουνίου χαρίζοντάς μας μια περίοδο ηρεμίας εκεί που δεν το περιμέναμε. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια δύσκολα σημεία τα οποία θα πρέπει να τα προσέξουμε.
Αστρολογικό Δελτίο 26-4-2016
Όταν τα δύο Μεγάλα Φώτα, ο Ήλιος και η Σελήνη, έχουν καλή διάθεση, όπως σήμερα, όλα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά, αν μη τι άλλο σε ψυχολογικό επίπεδο. ως γνωστόν αυτό που λέμε «αντικειμενική πραγματικότητα» δεν υπάρχει, είναι θέμα αντίληψη. Αν η διάθεσή μας είναι καλή, και θα είναι, ο κόσμος θα μας χαμογελάσει πλατιά. Είναι μια ευκαιρία να δούμε αν μπορούμε όχι μόνον να βλέπουμε ροζ τα πράγματα, αλλά και να τα βάψουμε ροζ, επεμβαίνοντας στην γενική σκοτεινιά.
Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2016
Είναι πανέμορφη αυτή η άνοιξη, με το Πάσχα να σηματοδοτεί αναστάσιμα την πρώτη ημέρα του Μαΐου. Έχουμε βέβαια πολλούς πλανήτες ανάδρομους, ωστόσο θα έχουμε πολλές και ενδιαφέρουσες πλανητικές όψεις, που θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό του δίσεκτου 2016, που θα αφήσει το στίγμα του στις ζωές όλων μας. Ας δούμε τις κυριότερες διελεύσεις και όψεις του μήνα.
Ερωτοσκόπιο 25-4-2016
Ο έρωτας είναι η τρυφερή διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας και από την ρουτίνα. Το αίσθημα της ασφάλεια ς και της ελευθερίας που μας παρέχει πρέπει να το σεβόμαστε για να μπορούμε να το έχουμε σαν όπλο δίπλα μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με την σχέση μας ή να αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα κάθε νέα μας γνωριμία. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, μας θέτει σημαντικά διλλήματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε αντικειμενικά για να προετοιμαστούμε για ήρεμη και γλυκιά περίοδο, αυτή των εορτών.
Αστρολογικό Δελτίο 25-4-2016
Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να κατανοήσουμε ότι δεν μπορούμε να παρεμβαίνουμε στις ζωές των άλλων και να κάνουν οι άλλοι αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Αν μπορέσουμε να το κατανοήσουμε θα κερδίσουμε την προσωπική μας ισορροπία και θα βρούμε έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω μας. Διανύουμε πλέον την Μεγάλη Εβδομάδα και το σύμπαν όπως συμπεριφέρεται δείχνει να συμμερίζεται την διδασκαλία αυτών των ημερών.
Celebrities
Μύρωνας Στρατής: «Δυστυχώς ...
Μύρωνας Στρατής: «Δυστυχώς το concept» του σταρ σε θέλει ...
Μεγάλη Παρασκευή στην ...
Μεγάλη Παρασκευή στην παραλία για την… Η ...
Σπύρος Σπυράκος: ...
Σπύρος Σπυράκος: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο ...
Χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς ...
Χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς γιατί δεν χρειάζεται τίποτα ...
Υγεία
4 τρόποι που επηρεάζει η ...
Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους ...
Ανοιξιάτικη διατροφή
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γελαστός και χαριτωμένος, ...
Η εσωτερική ομορφιά
Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ...
Ισορροπία και Ευτυχία!
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
call center
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου