Αστρολογική Επικαιρότητα

26-5-2016: Πλανητικές Ώρες
Η ημέρα ανήκει στην δικαιοδοσία του Δία, οπότε, όπως κάθε Πέμπτη, είναι κατάλληλη για επαγγελματικά ραντεβού, για να ζητήσουμε στήριξη από κάποιον ιεραρχικά ανώτερο, για να δούμε πώς θα βελτιώσουμε τα οικονομικά μας, αλλά και για να αποφασίσουμε ένα ταξίδι, ειδικά αν συνδέεται με κάποιο αντικείμενο έρευνας, αν θέλουμε να ανακαλύψουμε όχι απλά έναν νέο τόπο, αλλά και μια νέα προοπτική στην ζωή.
Αστρολογικό Δελτίο 26-5-2016
Θα έχουμε μια μέρα όπου θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και θα προσέξουμε τα λάθη του παρελθόντος. Η αισιοδοξία μας θα πηγάζει από την ρεαλιστική ματιά που θα έχουμε στα πράγματα και έτσι θα αναθεωρήσουμε κάποιες τακτικές μας και θα μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τα σχέδιά μας και την μέθοδο προώθησής τους. Οι σχέσεις μας με τους άλλους θα είναι ειλικρινείς, αλλά και δεν θα αφήνουμε περιθώρια εκμετάλλευσης των καλών μας προθέσεων. Θα είμαστε κοινωνικοί και ευδιάθετοι.
Τετράγωνο Δία – Κρόνου: ερινύες του παρελθόντος
Ο μεγάλος πνευματικός πατέρας και δημιουργός, ο Δίας, βρίσκει εμπόδια στον δρόμο του απ0ό τον παρελθόντα χρόνο, τα οποία θα πρέπει να επιτρέψει ο Κρόνος να λυθούν, ώστε να προχωρήσουμε κι εμείς τα μελλοντικά μας σχέδια. Οι δύο πλανήτες στην κρίσιμη αυτή σχέση δημιουργούν προβλήματα και ρήξεις οι οποίες μας φέρνουν αντιμέτωπους με ό, τι κάναμε και ό, τι υποσχεθήκαμε. Στο πλαίσιο αυτό θα δούμε και πέραν του προσωπικού γεγονότα που θα μας εκπλήξουν, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κρατών και κυβερνήσεων.
Αντίθεση Άρη – Αφροδίτης: δεν είναι μόνον ο έρωτας
Σήμερα ολοκληρώνεται μια όψη που χτυπάει κατευθείαν στο τσάκρα της καρδιάς, στον μυστικό πυρήνα της ίδιας μας της ύπαρξης, όπως έχουμε ενσαρκωθεί σε αυτό το δύσκολο σχολείο που το λένε Γη. Η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον ανάδρομο Άρη μιλάει για μια ερωτική καταιγίδα, αλλά όχι μόνον. Μιλάει για βαθιές ανάγκες που δεν έχουν μπορέσει να εκδηλωθούν, και αυτό δεν μπορεί να κρατήσει πολύ ακόμα χωρίς να γίνει η έκρηξη της ψυχικής μας Αίτνας.
Αστρολογικό Δελτίο 25-5-2016
Μια ημέρα σαφώς πιο φωτεινή, αισιόδοξη και καλόγνωμη έχουμε μπροστά μας και μπορούμε λίγο – λίγο να αρχίσουμε να αναθαρρεύουμε. Τις τελευταίες ημέρες βρεθήκαμε κάτω από πίεση, ματαιώθηκαν σχέδια, βρεθήκαμε να μην είμαστε σε ασφαλή θέση, τόσο ψυχολογικά όσο και εντελώς καθημερινά, πρακτικά. Παρά το γεγονός ότι σήμερα ακριβώς ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη, δύσκολη όψη, η πορεία μας θα είναι ανοδική.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους: ώρα για φλερτ
Η ολόγλυκια Αφροδίτη περνάει στους Δίδυμους και μας χαρίζει μια πανέμορφη ενέργεια για να μας κάνει να δούμε την ζωή με αισιοδοξία, χαρά, φιλική διάθεση. Το φλερτ απογειώνεται και γίνεται κυρίαρχο κομμάτι της ζωής μας. το φορτίο που υπήρχε, αλλά και το πάθος, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, δίνει την θέση του σε μια ανάλαφρη αύρα, καθαρά ανοιξιάτικη – καλοκαιριάτικη.
Αστρολογικό Δελτίο 24-5-2016
Η ημέρα είναι πολύ πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα που βρίσκονται σε διάφορες φάσεις ωρίμανσης, και μετά από ένα ναδίρ τύχης και ευελιξίας, αρχίζει πάλι να ανεβαίνει το κοντέρ. Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, θέση που δεν θα λέγαμε ότι την βολεύει πολύ, θα έχουμε μια αυστηρότητα στα συναισθήματα, αλλά η κυρίαρχη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στους Διδύμους θα μας βοηθήσει πολύ, μα πάρα πολύ.
Αστρολογικό Δελτίο 23-5-2016
Θα έχουμε μια πολλά υποσχόμενη ημέρα όπου θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις μας, αλλά και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικά θέματα και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αφού το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό και η κυρίαρχη Σελήνη θα στέκει θετικά στο πλάι μας. Υποθέσεις που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια ή σχέσεις με άτομα από μακριά θα έχουν πολύ θετική κατάληξη, όπως επίσης οικονομικά ζητήματα θα ξεπεραστούν ή θα ρυθμιστούν, έτσι που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με ασφάλεια.
23-5-2016: Πλανητικές Ώρες
Η εβδομάδα ξεκινά με την μέρα της Σελήνης, έτσι ζητήματα που σχετίζονται με τον τέταρτο οίκο, αφού είναι ο Κυβερνήτης του Καρκίνου ευνοούνται. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εσωτερικό μας εαυτό και να διορθώσουμε τα προβλήματά μας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Ακόμη θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με την οικογένειά μας και θα επιλύσουμε τα όποια ζητήματα, όπως κληρονομικά ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Κινείται στον Τοξότη και οι ώρες της που θα μας είναι πολύ βοηθητική για να προωθήσουμε τα θέματα μας ξεκινούν από ...
Το Ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι
Από τις 22 Μαΐου και μέχρι τις 21 Ιουνίου ο Ήλιος θα φωτίζει το ζώδιο των Διδύμων. Είναι ζώδιο του Αέρα και ανήκει στον Μεταβλητό Σταυρό, κυβερνήτης του είναι ο Ερμής και έτσι είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικό και εξωστρεφές, αφού έχει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σαν βασικά του χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε τι που τους παρέχει σταθερότητα και μονιμότητα θέλουν να το αλλάξουν, άλλωστε είναι εμπειριοθήρες και αναζητούν νέους τρόπους έκφρασης αφού έτσι αντιλαμβάνονται την ύπαρξή τους.
22/05/2016: Πανσέληνος στον Τοξότη
Η Πανσέληνος στις 22 του Μάη του 2016 είναι στην πρώτη μοίρα του Τοξότη, και θα λέγαμε ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο φαινόμενο, το λιγότερο.. Δεν είναι μόνο σε ένα ζώδιο της φωτιάς, αλλά είναι επίσης σε σύνοδο με ένα φλεγόμενο Άρη Παλίνδρομο. Θα επιστήσει την προσοχή στα θέματα αυτής της περιόδου και θα μας απασχολήσει μέχρι να ισορροπήσουμε, μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο Άρης ανάδρομος είναι στα σύνορα του Σκορπιού και υπάρχει μια σαφής αίσθηση της γεφύρωσης μεταξύ αυτών των δύο σημείων, της εκδικητικότητας και του ανοίγματος που προσφέρει ο Τοξότης. . ...
Αστρολογικό Δελτίο 22-5-2016
Έφτασε λοιπόν η μεγάλη μαγιάτικη Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, στον μεταβλητό σταυρό, μια Πανσέληνος μάλλον δύσκολη, απαιτητική και με κύριο χαρακτηριστικό της έναν αναδρομικό θυμό, δώρο από τον ανάδρομο Άρη, αλλά και με δυσκολίες στην νομική φύση των συνόρων, δώρο από τον ανάδρομο Κρόνο. Παλιές συνθήκες καταργούνται ή επανέρχονται άλλες ακόμα πιο παλιές και ακόμα πιο περιοριστικές. Ταυτόχρονα κλείνουν και οι προσωπικοί μας ορίζοντες. Θέλει υπομονή και εγρήγορση η επόμενη περίοδος.
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 23/05 – 29/05/2016
Κάπως έτσι, με μια εσωτερική αναταραχή και πολλές προσδοκίες, φτάνει και αυτός ο Μάιος του δίσεκτου 2016 στο τέλος του. Αν υπολογίσουμε ότι έχουμε για τόσον καιρό τόσους πολλούς και σημαντικούς πλανήτες ανάδρομους, δεν τα πήγαμε και άσχημα. Γενικά ο Μάιος ήταν μήνας θετικών ή ήπια αρνητικών όψεων. Η εβδομάδα που έρχεται τελεί όμως υπό την επιρροή της δύσκολης Πανσελήνου στον Τοξότη που θα προηγηθεί και θα θέλει προσεκτικά βήματα. Για να δούμε το πλανητικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί αυτήν την περίοδο.
Αστρολογικό Δελτίο 21-5-2016
Αυτό το Σάββατο θα πρέπει να δείξουν όλοι την μέγιστη δυνατή ωριμότητα και μεγάλη αυτοκυριαρχία. Όλο το ποσό της τύχης που υπήρχε στην γήινη ατμόσφαιρα της προηγούμενης περιόδου εξαντλήθηκε σε μια μάλλον απότομη εκροή, με βασική ευθύνη της Σελήνης από τον Σκορπιό, που με μια θυελλώδη αντίθεση με την Αφροδίτη φέρνει κακά μαντάτα. Η ημέρα δεν είναι τόσο τυχερή και απαιτεί την προσοχή μας και την εγρήγορσή μας, υπάρχει ένα πλανητικό φορτίο που μάλλον μας προσγειώνει απότομα. Κάποιες ελπίδες που δημιουργήθηκαν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ...
Αστρολογικό Δελτίο 20-5-2016
Πολλά πράγματα θα θέλουμε να τα αλλάξουμε μέσα στην καθημερινότητά μας και θα βρούμε τρόπους χωρίς να δημιουργήσουμε αναστάτωση. Θα είμαστε αρκετά αντικειμενικοί και ρεαλιστές και δεν θα καταναλώνουμε άσκοπα τον χρόνο μας. Έτσι θα είναι μια μέρα σημαντικών μικρών και μεγάλων επιτεύξεων η οποία θα μας οδηγήσει σε καλύτερες προοπτικές. Ακόμη θα έχουμε αυξημένη κοινωνικότητα και θα μπορούμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε με ενδιαφέροντα πρόσωπα.
20-5-2016: Πλανητικές Ώρες
Μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα θα είναι η Παρασκευή, αφού έχουμε την Αφροδίτη από τον Ταύρο να κυριαρχεί. Η θεά του έρωτα και της ομορφιάς θα μας ξεκινήσει ένα πολύ όμορφο τριήμερο θα υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε άτομα που μας ενδιαφέρουν ή να επιλύσουμε οικονομικά ζητήματα και να συζητήσουμε επαγγελματικές προοπτικές. Η επίδρασή της ξεκινά από τις 06:12 και συνεχίζει κατά μεγάλα διαστήματα όπως θα βρείτε παρακάτω στον πίνακα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα δεσπόζει και να έχετε σημαντική επιτυχία, τόσο στο φλερτ, όσο και σε ...
Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/05 –22/05/2016
Το γεγονός κάθε Πανσελήνου είναι πάντοτε πολύ σημαντικό για την ερωτική μας ζωή, έτσι το Σάββατο στις 21 Μαΐου και ώρα 11:14, θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στην 1 μοίρα και 13 πρώτα λεπτά του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αλλάξουμε την κατάσταση στις αισθηματικές μας σχέσεις και να ζήσουμε τις υποσχέσεις της Νέας Σελήνης που πέρασε. Στις 22 Μαΐου ο Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο σε ορθή πορεία και θα και θα μας βοηθά να κατανοήσουμε τι έχουμε ανάγκη, αλλά και να επικοινωνούμε καλύτερα με το άλλο φύλο. Την ίδια μέρα ωστόσο ο ...
19-5-2016: Πλανητικές Ώρες
Θα έχουμε μια μέρα δημιουργικά αφού κυριαρχεί την Πέμπτη ο Δίας, έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να αισθανθούμε περισσότερο δημιουργικοί και ασφαλείς στους στόχους μας. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές, αλλά να είμαστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί. Οι ασχολίες που σχετίζονται κυρίως με την πνευματική εργασία θα έχουν επιτυχία, όπως επίσης οι επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, άλλωστε ο πλανήτης της επέκτασης, αν διατηρήσουμε το μέτρο θα μας εξασφαλίσει τα θετικότερα αποτελέσματα και ας μην ...
Celebrities
Gwyneth Paltrow: Γιατί κρύβει το ...
Gwyneth Paltrow: Γιατί κρύβει το πρόσωπό της; Τι δεν θέλει να ...
Σταμάτης Γαρδέλης: ...
Σταμάτης Γαρδέλης: «Απολαμβάνω τη μοναξιά, δεν με ...
Έχετε δει πολλές εξηντάρες ...
Έχετε δει πολλές εξηντάρες με τέτοιο κορμί; Δείτε την ...
Από «Billy Elliot»… «James Bond»;
Από «Billy Elliot»… «James Bond»; ΤονJamie Bell τον ...
Υγεία
4 τρόποι που επηρεάζει η ...
Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους ...
Ανοιξιάτικη διατροφή
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γελαστός και χαριτωμένος, ...
Η εσωτερική ομορφιά
Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ...
Ισορροπία και Ευτυχία!
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
call center
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου