Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο 15-2-2016
Η αίσθησή μας θα είναι ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα κατά την περίοδο αυτή, ωστόσο αν και θα ξεκινάμε με ενθουσιασμό θα συναντούμε προβλήματα, τα όποια θα μας αιφνιδιάζουν μέχρι ένα βαθμό, όμως τελικά θα μπορούμε να τα ξεπερνάμε και να προχωρούμε στις λύσεις που επιδιώκουμε. Η κοινωνικότητά μας και η συνεννόηση μεταξύ μας θα είναι αυξημένη και θα μπορούμε να συνεργαζόμαστε, προωθώντας νέες ιδέες και απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα.
15/02 – 16/02/2016: Σελήνη στους Διδύμους
Η διέλευση αυτή από αυτό το ζώδιο του Αέρα, διευκολύνει την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών ή ιδεών. Οι Δίδυμοι επίσης είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, γεγονός που συνεπάγεται την ανάγκη για την ποικιλία, την ευελιξία και την αλλαγή. Έτσι έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε με νέα πράγματα, να πειραματιστούμε και να αποκτήσουμε και ούρια ενδιαφέροντα. Είμαστε πολύ κοινωνικοί και έχουμε διάθεση για νέες γνωριμίες, είμαστε ενθουσιώδεις, θέλουμε να ζήσουμε τις ευχάριστες στιγμές της ζωής και να ερωτευθούμε.
Ερμής στον Υδροχόο: επιρροές ανά Ζώδιο
Μια πολύ καλή διέλευση με πολλά μηνύματα ευχάριστα και με πολλούς αποδέκτες είναι η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Διάφορα προβλήματα αναβολών ή καθυστερήσεων θα επιλυθούν, ενώ θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε τα σχέδιά μας και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας. Γινόμαστε περισσότερο καινοτόμοι και μας ενδιαφέρουν οι πρωτοπόρες απόψεις. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι συνεργασίες, αφού άλλωστε θα υπάρχει ομαδικό πνεύμα και κατανόηση. Όμως ας δούμε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο χωριστά από την ...
Αστρολογικό Δελτίο 14-2-2016
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γεμάτη ευνοϊκές πλανητικές όψεις και πολύ υποστηρικτικές διελεύσεις, έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να μπορούμε να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας. Τα επαγγελματικά μας θέματα και οι συνεργασίες μας θα έχουν θετικές εξελίξεις και θα νοιώθουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Τα διάφορα ζητήματα που μας ταλαιπωρούσαν μπορούμε να τα τακτοποιήσουμε και να προβάλουμε τις δεξιότητές μας και την κοινωνικότητά μας.
Ερμής στον Υδροχόο
Ίσως να μην είναι τυχαίο που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουμε αυτήν την διέλευση που είναι πολύ υποστηρικτική στις ερωτικές μας σχέσεις, αφού μας βοηθά να επιλύσουμε τις διαφορές μας με τον σύντροφό μας και να έχουμε το θάρρος να ζητήσουμε συγνώμη. Νοιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή, έτσι ανανεώνουμε τις αισθηματικές μας σχέσεις ή ξεκινάμε έναν νέο δεσμό πάνω σε διαφορετική βάση. Θα νοιώσουμε να υποχωρεί το σκοτάδι από την ζωή μας και να εισέρχεται το φως.
Εξάγωνο Άρη – Δία: θάρρος και γενναιοδωρία
Ανήμερα λοιπόν της γιορτής των ερωτευμένων έχουμε την κορύφωση μίας όψης η οποία μας δίνει γοητεία, γινόμαστε περισσότερο ερωτικοί και ελκυστικοί. Έχουμε ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Είναι μια στιγμή που δεν σταματάμε πουθενά, μπροστά σε κανένα πρόβλημα, έχουμε αγωνιστική διάθεση, ευστροφία και με την υπομονή μας και την επιμονή μας επιλύουμε τα προβλήματα μας. Είμαστε πολύ κοινωνικοί και τολμηροί και θέλουμε να βοηθήσουμε όσους έχουν την ανάγκη μας.
Αστρολογικό Δελτίο 13-2-2016
Θα είμαστε πιο θαρραλέοι και δραστήριοι και θα μπορούμε να ασχοληθούμε με την προώθηση των στόχων μας. Θέλουμε να επεκταθούμε και αναλαμβάνουμε περισσότερες ευθύνες, χωρίς να φοβόμαστε τις προκλήσεις. Προσπαθούμε να σχεδιάσουμε μακροπρόθεσμα τις κινήσεις μας. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες, κυρίως όταν αναλαμβάνουμε ρίσκα και να μην βιαζόμαστε. Έχουμε αυξημένη την κοινωνικότητά μας και θα επικρατεί ένα πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 15/02 –21/02/2016
Δύο θα είναι τα σημαντικά και καθοριστικά στοιχεία σε μια εβδομάδα, όπου δεν έχουμε όψεις, αλλά διελεύσεις. Στις 17 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, είναι ένα γεγονός που θα αλλάξει την συμπεριφορά μας και θα γίνουμε περισσότερο επινοητικοί και πρωτοποριακοί. Θα υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα μας και θα ζήσουμε νέες ερωτικές περιπέτειες. Επίσης στις 19 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό με το εξωτερικό γίγνεσθαι.
13/02 – 14/02/2016: Σελήνη στον Ταύρο
Τώρα πατάμε γερά στη Γη και επιδιώκουμε την ηρεμία και την ασφάλεια. Με την διέλευση αυτή αισθανόμαστε ότι επιστρέψαμε στο σώμα μας. Θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας και με τις πέντε αισθήσεις μας. Η ενέργεια που δεχόμαστε μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε το φυσικό μας ταλέντο και να δημιουργήσουμε μέσα στην πραγματικότητα τον χώρο των ονείρων μας. Έχουμε δύναμη και αποφασιστικότητα, έτσι μπορούμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα πρακτικό, αφού βλέπουμε τα πράγματα καθαρά και αντικειμενικά.
Αστρολογικό Δελτίο 12-2-2016
Σήμερα οι αντιδράσεις μας θα είναι γρήγορες και αποφασιστικές, θα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, αν είμαστε προσεκτικοί και όχι πολύ βιαστικοί. Τα συναισθήματά μας και οι επιθυμίες μας θα είναι φλογερές και άμεσες, έτσι θα είναι δύσκολο να τα αγνοήσουμε. Ωστόσο θα μπορούμε ευκολότερα να συνεργαστούμε με τους άλλους και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για μελλοντικά θετικά αποτελέσματα. Θα είμαστε πολύ ειλικρινείς αλλά και επικοινωνιακοί, έτσι θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα καριέρας.
Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/01 –14/01/2016
Ασφαλώς οι ερωτευμένοι περιμένουν εναγωνίως αυτό το διήμερο για να ζήσουν την γιορτή τους με μοναδικό τρόπο, αφού είναι την Κυριακή του Αγίου Βαλεντίνου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές μας σχέσεις, αφού το Σάββατο η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο και μας δημιουργεί ένα αίσθημα σταθερότητας. Όμως η Κυριακή είναι η ευνοϊκότερη ημέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο και να αυξάνει την γοητεία μας και την δυνατότητα του φλερτ, κάνοντας μας πολύ ερωτικούς, όπως επίσης και το εξάγωνο του Άρη με τον Δία που μας βοηθά να ...
Τρίγωνο Αφροδίτης - Βόρειου Δεσμού: αρμονία σχέσεων
Η εναρμόνισή μας με τον συμπαντικό ρυθμό θα μας χαρίσει τύχη και ευημερία, αυτό προτείνει η όψη αυτή, αφού αφορά το πεπρωμένο μας και ευνοεί την ισορροπία των σχέσεών μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, παραβλέποντας εκείνα που μας χώριζαν. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν τώρα δρόμο και να προχωρήσουν σε μια θετική κατεύθυνση, τέτοια που να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την δημιουργικότητά μας και την δυναμική μας προς όφελός μας.
Αστρολογικό Δελτίο 11-2-2016
Θα υπάρχει γενικά θετική ενέργεια και θα βιώσουμε μια συναισθηματική αναγέννηση. Έτσι θα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, αν είμαστε προσεκτικοί και από την βιασύνη μας δεν δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες των θεμάτων που θα προωθήσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για να αλλάξουμε διάφορες παραμέτρους της ζωής μας που μας κρατούν πίσω και δεν μας αφήνουν να αναπτυχθούμε. Ενστικτωδώς θα αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να προωθήσουμε και τι δεν μας είναι ωφέλιμο.
Ημι-Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα: ρομαντική σύγχυση
Η επιθυμία μας για την ευτυχία, γίνεται μια εθιστική τάση και είμαστε επιρρεπείς στις αυταπάτες, προκειμένου να νοιώσουμε ότι ζούμε στο ονειρικό πλαίσιο που έχουμε ανάγκη. Συγκαλύπτουμε τις ρεαλιστικές καταστάσεις με ένα πέπλο ψευδαισθήσεων και δεν δεχόμαστε τα ελαττώματα των ανθρώπων ή τις δύσκολες συνθήκες των περιστάσεων προκειμένου να έχουμε μια στιγμιαία ικανοποίηση. Έχουμε την τάση να θέλουμε να δούμε τα πράγματα έτσι όπως τα φανταζόμαστε και όχι όπως είναι πραγματικά.
11/02 – 12/02/2016: Σελήνη στον Κριό
Τώρα νοιώθουμε μια έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία, καθώς επίσης και την παρόρμηση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να ζήσουμε νέες εμπειρίες, εκφράζοντας την πρωτοποριακή πλευρά μας. Αισθανόμαστε ζωντάνια και έχουμε μια συναισθηματική φόρτιση η οποία μας κάνει πολύ δυναμικούς, λειτουργούμε συνήθως ενστικτωδώς αντιλαμβανόμενοι τα ζητήματα που μας απασχολούν ή προκύπτουν και επιζητούμε γρήγορες και άμεσες λύσεις. Γενικά έχουμε μια δυναμική ενέργεια σωματική και πνευματική που μας καθοδηγεί.
Αστρολογικό Δελτίο 10-2-2016
Αν και θα έχουμε μια διάθεση αλλαγών ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν μέχρι ένα βαθμό ερήμην μας και πιθανόν να μεταθέσουμε κάποιες πρωτοβουλίες που θα θέλαμε να αναλάβουμε. Οι κοινωνικές μας σχέσεις θα είναι καλές, αλλά θα χρειάζονται προσοχή στις υπερβολές και στις απαιτήσεις μας από τους άλλους, θα χρειαστεί να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και διπλωματικότητα. Κάποια οικογενειακά θέματα μάλλον θα μπορέσουμε να τα τακτοποιήσουμε και να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας.
Τρίγωνο  Άρη – Χείρωνα: αίσθηση αποστολής
Η επιθυμία μας να βιώσουμε το συναισθηματικό μας βάθος, καθώς και η ανάγκη να διεισδύσουμε πέρα από την επιφάνεια της ζωής, προκειμένου να διερευνήσουμε τα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξής μας, γίνεται τώρα πολύ ισχυρή. Κατά κάποιο τρόπο, αποδεχόμαστε την κριτική και αυτοκρινόμαστε, αφού με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ο συναισθηματικός μετασχηματισμός, πράγμα που θεωρούμε συναρπαστικό. Έτσι αποκτούμε την αυτοπεποίθησή μας και την αποφασιστικότητά μας και είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε τα πράγματα.
Τρίγωνο Αφροδίτης – Δία: ωραίοι και πλούσιοι
Η όψη αυτή είναι από τις ευνοϊκότερες της περιόδου αυτής και μας χαρίζει φωτεινή προσωπικότητα, ερωτική έλξη και οικονομική επιτυχία. Θα είναι ευκαιρία να προσπαθήσουμε να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις μας, τόσο τις κοινωνικές και επαγγελματικές, όσο και τις αισθηματικές. Έχουμε ένα συνδυασμό της προώθησης της ομορφιάς και του έρωτα, του χρήματος και του πλούτου με την όψη αυτή των δύο πλανητών. Θα αισθανθούμε αισιόδοξα και θα έχουμε την διάθεση να προσφέρουμε στο άτομο που αγαπάμε.
Celebrities
Βισκαδουράκης-Γιώτα: ...
Βισκαδουράκης-Γιώτα: Αποκαλύπτουν αν περιμένουν παιδί ...
Το Oscar στον Οικονομόπουλο ...
Το Oscar στον Οικονομόπουλο και η συγκίνησή του ...
Αγίου Βαλεντίνου 2016: Ποιος ...
Αγίου Βαλεντίνου 2016: Ποιος σέξι Έλληνας εύχεται χρόνια ...
Πρώτη εμφάνιση μετά τα ...
Πρώτη εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ...
Υγεία
Ισορροπία και Ευτυχία!
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά ...
Ανανέωση και Νέα Χρονιά
Η αλλαγή του Χρόνου, πάντοτε μας γεμίζει με ...
Φυσικές λύσεις σε ...
Το ξέρετε ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ...
Αδυνατίστε γλυκά!
Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, ότι τα φρούτα είναι σε ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
call center
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου