Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο 28-3-2015
Η ικανότητά μας να μην εξετάζουμε τα πράγματα επιφανειακά θα είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε σε ό, τι μας απασχολεί, οικογένεια, καριέρα, επάγγελμα, σχέσεις. Θα μπορέσουμε πραγματικά να βρούμε σημαντικές λύσεις στα προβλήματά μας, αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν. Θα ανοίξουμε νέους δρόμους επικοινωνίας και θα έχουμε σημαντικά οφέλη.
Τετράγωνο Άρη – Δήμητρας: Μεγάλη Προσοχή
Οι εξάρσεις αλλά και οι μεταπτώσεις που θα δημιουργηθούν συναισθηματικά δημιουργούν μια ανισορροπία και μια εσωτερική ένταση. Το τετράγωνο του Άρη με την Δήμητρα λειτουργεί τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Η ορμητικότητα και ο παρορμητισμός του Άρη, έρχεται να δημιουργήσει αστάθεια στις επιδιώξεις της Δήμητρας και στην τάση της για ισορροπία. Η Μεγάλη Θεά νοιώθει να βρίσκεται εκτεθειμένη σε νέες περιπέτειες, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τις μετεωρολογικές συνθήκες, γεωλογικά ...
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 29/03 – 4/04/2015
Ο Μάρτιος λοιπόν τελειώνει και παρά το γεγονός ότι τα καιρικά φαινόμενα που μας επιφύλαξε η κάπως θυμωμένη Δήμητρα από τον Αιγόκερω – αλλά φυσικά και ο μέγας Ποσειδώνας από τους Ιχθείς – δεν μας άφησαν να καταλάβουμε καλά την έλευση της άνοιξης, ο Απρίλιος που είναι προ των πυλών θα μας αποζημιώσει. Είμαστε πάντα σε μια θερμή κατάσταση, με ενεργοποιημένο το τρίγωνο της Φωτιάς, Κριό, Λέοντα και Τοξότη και έχουμε να ζήσουμε συνταρακτικά γεγονότα σε κάθε επίπεδο. θα έχουμε σημαντικές αλλαγές ήδη από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Ας δούμε ...
Αστρολογικό Δελτίο 27-3-2015
Η μέρα μας καλεί να θέσουμε τις βάσεις για να προωθήσουμε τους στόχους μας. Είναι η αρχή για μια νέα πορεία και θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και την εύνοια της τύχης, έτσι ώστε με επιτυχία να περάσουμε τις «εξετάσεις». Το μέλλον θα εμφανιστεί μπροστά μας πολύ πιο αισιόδοξο και εποικοδομητικό, ας δραστηριοποιηθούμε για να το χαρούμε.
Τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα: Ψευδαισθήσεις…
Οι ψευδαισθήσεις και οι συνέπειές τους γίνονται φανερές, η προβολή της πραγματικότητας και η αποκάλυψη της αλήθειας, αποκαθηλώνουν τις απάτες και δημιουργούν συγκρούσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, μας φέρνει αντιμέτωπους με την καρμική μας πορεία. Οι ευθύνες του χθες, έρχονται πολύ πιεστικά για να ζητήσουν τη λύση τους. Η σύγχυση μεταξύ του γεγονότος και της φαντασίας δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε όπως θα έπρεπε και βρισκόμαστε μετέωροι σε μια κρίσιμη κατάσταση.
Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/03 – 29/03/2015
Και να λοιπόν που έφτασε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη! Ενός μήνα που μας έδωσε μια συνταρακτική Έκλειψη, που έχει πολλές δυσκολίες λόγω του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού και Κρόνου – Ποσειδώνα, αλλά που ξέρει και πώς να βάζει φωτιά στον έρωτα με τα πολύ ενεργοποιημένα τρίγωνα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Όσο κι αν ο καιρός δεν θέλει να μας αφήσει να το καταλάβουμε, είναι άνοιξη, ο ζωδιακός αρχίζει από την αρχή με τον Ήλιο στον Κριό και είναι η ευκαιρία μας να ζήσουμε τον έρωτα όπως τον αξίζουμε. Για να δούμε τι λένε τα ...
Αστρολογικό Δελτίο 26-3-2015
Νέες ιδέες και οράματα για την μελλοντική μας εξέλιξη θα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν, αφού τα ζητήματα της καθημερινότητας τα ξεπερνάμε με ευκολία. Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπους για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας και να τα δούμε να πραγματοποιούνται. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και μας βοηθά να επιστρέψουμε εκεί όπου αισθανόμαστε ασφαλείς. Έτσι οι οικογενειακές μας σχέσεις όπως και οι φιλικές, ενισχύονται περισσότερο, αποκτούμε ομαδικό πνεύμα και λειτουργούμε συλλογικά. ...
Τρίγωνο Δία – Ήλιου
Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο , όσο και σε κοινωνικό, η τύχη θα βοηθά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία, αλλά και βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Το υπέροχο τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο είναι πραγματικά ένα δώρο για όλους. Τα προβλήματά μας θα υποχωρήσουν ή θα λυθούν μέσα από την ευχάριστη διάθεση που θα έχουμε και την αλληλοκατανόηση.
26/03-27/03/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
H ηρεμία και η ισορροπία του εσωτερικού μας εαυτού με την κοινωνικότητά μας θα μας βοηθήσουν στην προσωπική μας ανάπτυξη, αλλά και στην προώθηση των στόχων μας. Ή είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο, ενισχύει περισσότερο το ομαδικό πνεύμα και τις οικογενειακές σχέσεις. Πιστεύουμε στη συλλογική προσπάθεια και νοιώθουμε ασφαλείς ανήκοντας σε ένα μεγαλύτερο σύνολο. Ας μη ξεχνάμε ότι η ενεργειακή παρουσία της Σελήνης είναι εντονότερη αφού είναι ο κυβερνήτης του Καρκίνου. Έτσι οι υποθέσεις που αφορούν κληρονομιές και ακίνητη περιουσία επιλύονται ...
Αστρολογικό Δελτίο 25-3-2015
Θα είναι μια μέρα όπου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και η τύχη θα μας ευνοεί. Αν και είναι αργία, δεν θα πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτα τα δώρα που θα μας έρθουν. Πολλά συμπεράσματα θα μπορέσουμε να εξάγουμε από τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν και θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε παραπέρα τα σχέδιά μας. Πολλά ζητήματα που μας απασχολούν θα βρουν τις λύσεις τους μέσα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.
Τρίγωνο  Ήλιου – Κρόνου: Θετική ενέργεια και λύσεις!
Ο έλεγχος της ζωής μας περνάει στα χέρια μας και με σοβαρότητα και επιμέλεια αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά μας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μας κάνει υπεύθυνους και σταθερούς στις επιδιώξεις μας, έτσι μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να αναμορφώσουμε τις σχέσεις μας. Οι παραδοσιακές αξίες γίνονται σημαντικές και οι οικογενειακές σχέσεις εξομαλύνονται.
Τρίγωνο Δία – Ουρανού: Ελευθερία και πρωτοτυπία
Η τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία, θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε πολλά πράγματα που μας καθυστερούσαν και εμπόδιζαν την εξέλιξή μας. Με το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, δεν υποχωρούμε μπροστά σε κανένα πρόβλημα, είμαστε ενθουσιώδεις και δεν ανεχόμαστε την καταπίεση και τις συντηρητικές απόψεις. Θέλουμε την πρόοδο και προσπαθούμε να προωθήσουμε τις καινοτόμες ιδέες.
Αστρολογικό Δελτίο 24-3-2015
Αν προσέξουμε και αποφύγουμε την επιπολαιότητα και λειτουργήσουμε υπεύθυνα και είμαστε συνεπείς και επιμελείς, τότε θα έχουμε και πολύ θετικά και ωφέλιμα αποτελέσματα. Κάποιες σημαντικές ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο μας και θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, ενώ μέσα στην ημέρα μια είδηση ή μια απρόσμενη έκπληξη θα αλλάξουν άρδην όλο το σκηνικό και θα ενθουσιαστούμε.
Τρίγωνο Αφροδίτης – Δήμητρας: πάθος και πόθος
Η αγάπη γίνεται ο οδηγός των αποφάσεων και των πράξεών μας, είμαστε επιεικείς με τους άλλους και επιδιώκουμε την ισορροπία στις σχέσεις μας. Αυτή το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με την Δήμητρα είναι πολύ αναγεννητικό και μας βοηθά σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αρμονική σχέση μεταξύ τους και έτσι με την ενέργειά τους μας ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με αισιοδοξία, χωρίς ανταγωνισμούς, με αλληλοκατανόηση και διαλλακτικότητα.
24/03-25/03/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Η συνέπεια και η υπευθυνότητα θα ανταμειφθούν, απρόσμενες και ταυτόχρονα ευχάριστες εκπλήξεις, όπως και νέες ευκαιρίες θα μας δώσουν θάρρος και θα μας βοηθήσουν να λύσουμε τα προβλήματά μας. Η επίδραση της Σελήνης αυτό το διήμερο είναι χαριτωμένη και θα μας βοηθήσει πολύ σε όλη μας την καθημερινότητα. Η Σελήνη λοιπόν, εισέρχεται στους Διδύμους και μπορούμε να είμαστε εφευρετικοί και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η επικοινωνιακή μας δυνατότητα αυξάνεται και η κοινωνικότητά μας.
Αστρολογικό Δελτίο 23-3-2015
Οι αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε απαιτούν την εστίασή μας στα θέματα που μας απασχολούν, πολλές θα είναι οι προκλήσεις που θα αποσπούν την συγκέντρωσή μας και θα παίζουν τον ρόλο του αντιπερισπασμού. Πρέπει λοιπόν να βρούμε αυτό το χρυσό κλειδί της επιμονής και της προσήλωσης στα ζητήματά μας και να τα συγκρίνουμε με την γενική εικόνα για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.
Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα: Συνομιλία με το υποσυνείδητο
Θα δούμε να ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση κάποιων σημαντικών θεμάτων, που αφορούν οικονομικά θέματα, επαγγελματικά σχέδια, εξελίξεις στην καριέρα μας, αλλά και στα αισθηματικά μας. Αυτό το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, μας βοηθά να κατανοήσουμε το βάθος των πραγμάτων, με την αναπτυγμένη διαίσθησή μας και την διορατικότητά μας. Έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε μια νέα αντίληψη για τα πράγματα.
Τετράγωνο Αφροδίτης - Δία: μεγάλες υπερβολές
Όταν θεωρούμε ότι όλα μας ανήκουν, τότε σίγουρα θα κάνουμε υπερβολές προκειμένου να ικανοποιήσουμε το εγώ μας και θα έχουμε βέβαια μια πολύ δυσμενή κατάληξη. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, οι επιλογές μας γίνονται κάτω από μια τάση υπερβολής, θεωρούμε ότι όλοι μας χρωστάνε και ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι μ’ αυτά που έχουμε, είτε πρόκειται για σχέσεις, είτε αφορά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα.
Celebrities
Τα «καρφιά» της Μανωλίδου ...
Η Ευγενία Μανωλίδου πήρε θέση για τον καυγά που είχε ο ...
Αλεξανδράτου: Το γεύμα της ...
Η Τζούλια Αλεξανδράτου απολαμβάνει το έγγαμο βίο της. ...
Μια σπάνια συναυλιακή ...
Μια σπάνια, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, αφιερωμένη ...
Δείτε τον Αργυρό στα χακί ...
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υπηρετεί την πατρίδα και κάνει ...
Υγεία
Υδροχόος Ημερήσιο ...
Η αμφιβολία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου