Αστρολογική Επικαιρότητα

Σημάδια ότι θα γίνει καλός πατέρας
Ας το παραδεχτούμε, δεν κάνουν όλοι οι άντρες ια τον ρόλο του πατέρα – εδώ που τα λέμε δεν κάνουν και όλες οι γυναίκες για τον ρόλο της μητέρας. Παρά το γεγονός ότι γενικά οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι και μπορεί πάντα να υπάρξει μια έκπληξη, είτε θετική είτε αρνητική, υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν με μια σχετική ασφάλεια το αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει κάνει για να αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του γονιού. Ας δούμε τα κυριότερα.
Αστρολογικό Δελτίο 19-4-2015
Μια εξαιρετικά τυχερή και φωτεινή από αστρολογική άποψη μέρα είναι μπροστά μας και οφείλουμε να την αδράξουμε! Ανοίγουν πάρα πολλά παράθυρα ευκαιριών, η διάθεση των άστρων είναι εξαιρετικά ευνοϊκή και μπορεί μεν να έχουμε ανάδρομους πλανήτες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να καμφθεί το θετικό ενεργειακό πεδίο που δημιουργούν και καλές όψεις, αυτή η έκλυση ενέργειας που μας έρχεται από τον ουράνιο θόλο είναι ένα συμπαντικό δώρο και πρέπει να το αξιοποιήσουμε.
Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία: Έρωτες και Τύχη
Η Αφροδίτη παρά το γεγονός ότι μπήκε στους πολύ επικοινωνιακούς και ανοιχτούς στις διαθέσεις τους Διδύμους, εν τούτοις μας προβλημάτισε πολύ όλο αυτό το διάστημα, καθώς έχει μια δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη, ο οποίος είναι επιπλέον και ανάδρομος, αλλά είναι και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μια όψη που τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο μαυρίζει και σκοτεινιάζει την ψυχή μας. Το γεγονός ότι επιτέλους έχουμε μια θετική όψη της Αφροδίτης, και μάλιστα με τον πολύ γενναιόδωρο, σοφό και επεκτατικό Δία, οφείλουμε να το ...
19/040 – 20/04/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Πάντα η Σελήνη όταν είναι στον Ταύρο, όπως θα είναι αυτό το διήμερο, μας κάνει να νιώθουμε έτοιμοι για μια μεγάλη αγάπη, για σοβαρές δεσμεύσεις, αλλά μας κάνει και κτητικούς, ανυπόμονους ίσως, μας γεμίζει με δημιουργικότητα αλλά και πάθος. Ταυτόχρονα, το διήμερο αυτό, που έχουμε την διέλευση της Σελήνης από τον σταθερό ταύρο θα έχουμε και μια τάση να ασχοληθούμε με καθαρά πρακτικά ζητήματα, με την περιουσία μας και με τα ακίνητα κατά κύριο λόγο.
Αστρολογικό Δελτίο 18-4-2015
Η ημέρα σήμερα είναι φτιαγμένη από εύφλεκτο υλικό, ειδικά για τον παρορμητικό σταυρό, δηλαδή τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους. Η Νέα Σελήνη στον Κριό με την ταυτόχρονη Έκλειψη Ουρανού που προκαλεί η Σελήνη είναι πολύ μεγάλης σημασίας, θα μας κάνει όλους να νιώσουμε και περίεργα συναισθήματα και γενικά θα έχουμε πολύ σοβαρές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες ίσως να μας βρουν απροετοίμαστους, όσο κι αν έχουμε μάθει πια στα δύσκολα.
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 20/04 – 26/04/2015
Μια πολύ έντονη εβδομάδα, όπου θα αρχίζουμε να παίρνουμε τα μαθήματα που θέλει να μας δώσει ο ανάδρομος Πλούτωνας, αλλά και αμέσως μετά από μια απαιτητική και παρορμητική Νέα Σελήνη στον Κριό, μπορούμε να πούμε ότι δεν θα βαρεθούμε καθόλου μα καθόλου! Ίσως να ακούσουμε πολύ σημαντικά και εκρηκτικά νέα στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό, θα συμβούν ανακατατάξεις συμμαχιών και αρκετές εντάσεις. Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα που έρχεται.
Νέα Σελήνη στον Κριό: Προβλέψεις ανά ζώδιο
Η Νέα Σελήνη που θα ζήσουμε αυτήν την ημέρα έχει άκρως ανατρεπτικά χαρακτηριστικά, καθώς συμβαίνει σε αναιρετική μοίρα παρορμητικού ζωδίου, και μάλιστα του φλογερού Κριού. Η 29η προς 30η μοίρα που θα φιλοξενήσει την Νέα Σελήνη, η οποία ενεργοποιεί την σημαντική Έκλειψη της 4ης Απριλίου, ονομάζεται μοίρα της Απομόνωσης, φέρνει δυσχέρεια στην επικοινωνία και προβληματικές σχέσεις, μοιραίου τύπου. Ας δούμε αναλυτικά το τι θα φέρει αυτή η παθιασμένη Νέα Σελήνη σε κάθε ζώδιο.
Αστρολογικό Δελτίο 17-4-2015
Η ημέρα παρά το γεγονός ότι ο Πλούτωνας έχει γυρίσει ανάδρομος δεν έχει απολύτως αρνητικά χαρακτηριστικά. Είναι ευτυχία το γεγονός ότι πάντα, ακόμα και η πιο δύσκολη όψη, έχει πολλαπλά αντισταθμίσματα. Το τετράγωνο του Πλούτωνα βέβαια με τον Ουρανό, αυτή η καρμική όψη που πάντα μας προβληματίζει, όλη αυτήν την περίοδο, ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο με την ανάδρομη πορεία, ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία να συντονιστούμε και να αντιπαλέψουμε τις δυσκολίες.
Ανάδρομος Πλούτωνας: Προβλέψεις ανά ζώδιο
Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου του 2015 δεν είναι φυσικά ένα γεγονός καταστροφικό. Θα μας επηρεάσει οπωσδήποτε όλους πάρα πολύ, θα έχουμε όμως την ευκαιρία να ζήσουμε δεύτερες ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη. Ας δούμε ποια θα είναι η επίδραση της ανάδρομης φοράς του Πλούτωνα από τον παρορμητικό Αιγόκερω, στον οποίο θα μείνει μέχρι το 2023 να θυμίσουμε, για κάθε ζώδιο χωριστά.
Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015
Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την άλλη έχουμε μια Αφροδίτη που δεν λέει να ησυχάσει, ούτε θέλει παιχνίδια, όπως μας έχει συνηθίσει όταν είναι στους Διδύμους, αντίθετα μας βάζει καρμικά διλλήματα με την αντίθεσή της με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Για να βρούμε την αγάπη και την ηδονή αυτό το σαββατοκύριακο, θα πρέπει να πολεμήσουμε τον εσωτερικό εχθρό, τον ίδιο μας τον εαυτό. ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό για ...
Αστρολογικό Δελτίο 16-4-2015
Είμαστε σε μια παράδοξη μέρα, με μεικτά και σύνθετα χαρακτηριστικά. Η Σελήνη θα ταξιδέψει για την χώρα του φλογερού Κριού, αφήνοντας μας για σήμερα χωρίς συγκεκριμένο στίγμα, μιας και θα είναι Κενή Πορείας. Αυτό μπορεί να είναι και θετικό, αν φερθούμε με σύνεση. Τις ημέρες που η Σελήνη δεν πραγματοποιεί όψεις και δεν βρίσκεται σταθερά σε ζώδιο δεν είναι σοφό να πραγματοποιούμε τελικές συναλλαγές, να παίρνουμε αποφάσεις, να υπογράφουμε συμβόλαια, αλλά και να τοποθετούμε κρίσιμα ραντεβού. Είναι όμως μια εξαιρετική ευκαιρία για εσωτερικά ...
17/4 – 18/4/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Το διήμερο αυτό η Σελήνη θα αναγεννηθεί στα φλογερά, ανοιξιάτικα και αισιόδοξα νερά του Κριού. Θα μας χαρίσει στις 18 του μηνός, στις 9.47 το βράδυ, μια πολύ παράξενη Νέα Σελήνη, μια επιρροή που θέλει καλό χειρισμό εκ μέρους μας για να μην πέσουμε σε παγίδες. Συμβαίνει στην τελευταία αναιρετική μοίρα του Κριού, που ονομάζεται μοίρα της Απομόνωσης και δεν είναι εύκολη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω
Η εσωτερική ισορροπία, είναι αποτέλεσμα της αυτογνωσίας, η κατανόηση δηλαδή, του βαθύτερου εγώ μας, η οποία μας απελευθερώνει από τα δεσμά μας για να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των μεταμορφώσεων, έτσι λοιπόν γυρίζοντας ανάδρομος, μας καλεί να ερευνήσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό και να απαλλαγούμε από κάθε τι που μας κρατά δεμένους και δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε.
Αστρολογικό Δελτίο 15-4-2015
Η ημέρα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Σαφώς και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και να δεχτούμε πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας. Φυσικά το γεγονός ότι ο Ερμής περνάει στον Ταύρο θα κάνει το μυαλό μας λίγο πιο συγκροτημένο, αλλά και πιο συντηρητικό. Από πολλές απόψεις είναι η χρυσή μας ευκαιρία να συγκεράσουμε τις ενέργειες του Ουρανού από τον Κριό, που έχει ακραίες διαθέσεις, με την λογική, τετράγωνη και λίγο ωφελιμιστική πρακτική που θα προσπαθήσει να μας δώσει ο Ερμής στον Ταύρο.
Είσοδος του Ερμή στον Ταύρο
Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και να έχουμε αντικειμενική κρίση. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς, προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη και οι αποφάσεις μας είναι καλά υπολογισμένες. Είμαστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά προσέχουμε τι λέμε και η συμπεριφορά μας είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Μας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά και η ασφάλεια, βρίσκουμε λοιπόν τρόπους ώστε να μας τα εγγυώνται.
Τετράγωνο  Αφροδίτης – Ποσειδώνα
Οι ψευδαισθήσεις αποκρύπτουν την πραγματικότητα η οποία αντικαθίσταται από έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος μας εξυπηρετεί, προκειμένου να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, λειτουργεί σαν ένας παραμορφωτικός φακός, ο οποίος δεν μας επιτρέπει να δούμε την αλήθεια, αλλά μας την παρουσιάζει έτσι ώστε να φαίνεται γοητευτική, με αποτέλεσμα να πιστέψουμε σε μια παραπλανητική εικόνα της.
14/04-15/04/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
Θα έχουμε την δυνατότητα μέσα σ’ αυτό το διήμερο να δούμε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά και να προωθήσουμε καλύτερα τις υποθέσεις μας. Θα έχουμε μια τάση ονειροπόλησης, η οποία θα μας ηρεμεί και θα αναζητήσουμε τρόπους για να κατανοήσουμε βαθύτερα ζητήματα που αφορούν την ουσία της ύπαρξής μας. θα μας ενδιαφέρει επίσης η πνευματική μας ανέλιξη.
Αστρολογικό Δελτίο 14-4-2015
Η μέρα απαιτεί συγκέντρωση στα ζητήματα που μας απασχολούν και να επιδιώξουμε να τα τακτοποιήσουμε, όσο καλύτερα γίνεται αφού θα διαθέτουμε μια προσωπική ηρεμία. Έτσι θα ήταν καλό να αποφύγουμε τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Θα έχουμε την ευκαιρία μάλιστα να προσεγγίσουμε με πιο καινοτόμους τρόπους τα τρέχοντα θέματα. Η Σελήνη θα βρίσκεται κενή πορείας από τις 21:45 ως τις 22:12 στις 14 Απριλίου, οπότε
Celebrities
Αυτή κι αν είναι είδηση: ...
Ο Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε πριν λίγο την σύντροφό ...
Άννα Βίσση: Πήγε για Πάσχα ...
Η Άννα Βίσση βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Νέα ...
Απίστευτη αλλαγή! Δείτε την ...
Η Ρούλα Κορομηλά είναι στα καλύτερά της και φαίνεται. ...
Έχουν χιούμορ! ...
Την καλύτερη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν ο ...
Υγεία
Ζεν Άσκηση
Αν πραγματικά θέλουμε να κατανοήσουμε το ποιοι ...
Υδροχόος Ημερήσιο ...
Η αμφιβολία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου