Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο 01-12-2015
Ο Δεκέμβριος μας υποδέχεται με ευκαιρίες στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, θα έχουμε καλή διάθεση και θα μπορούμε να βρούμε διεξόδους σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν, όπως νομικές υποθέσεις ή οικονομικές καθυστερήσεις και αναβολές. Θα είμαστε αρκετά διεισδυτικοί στον τρόπο που θα αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και δεν θα ανεχόμαστε την ρουτίνα, αφού η δημιουργικότητά μας θα είναι αυξημένη και θα είμαστε πολύ επινοητικοί. Ακόμη θα είμαστε κοινωνικοί και θα απολαύσουμε συναντήσεις με άτομα που μας έλειψαν για καιρό.
Εξάγωνο Ήλιου – Άρη: τόλμη και αρμονία
Θα υπάρχει μια εσωτερική ισορροπία η οποία θα μας βοηθά να αντιληφθούμε τα πράγματα και να δράσουμε με συνέπεια και θάρρος. Γνωρίζουμε τα όριά μας και δρούμε αναλόγως, έτσι καταφέρνουμε με επιτυχία να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα μπορούμε επιτέλους το διάστημα αυτής της εβδομάδας τουλάχιστον να προωθήσουμε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά μας και να είμαστε αποτελεσματικοί. Είμαστε πολύ ενεργητικοί, αλλά και ενθουσιώδεις, παρ’ όλα αυτά δεν μας αρέσει η ένταση και οι διαμάχες και βρίσκουμε άμεσα τρόπους για συμβιβαστικές λύσεις.
Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού: απρόσμενες εκπλήξεις
Μέσα σε μια περίεργη και αντιφατική αστρική ενέργεια, η όψη αυτή που επιδρά από σήμερα και για μία εβδομάδα σε μεγάλο βαθμό θα μας βγάλει από πολλά αδιέξοδα με έναν απροσδόκητο τρόπο. Θα νοιώσουμε ότι ξαφνικά ένα αόρατο χέρι μας υπερασπίζεται, την στιγμή που θα νομίζουμε ότι φτάσαμε στο τέλος της ατυχίας ή της αποτυχίας, μια είδηση ή ένα γεγονός θα αλλάζει κυριολεκτικά τα δεδομένα και θα ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Η δημιουργικότητά μας θα αυξηθεί και η διάθεσή μας να είμαστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.
Αστρολογικό Δελτίο Δεκεμβρίου 2015
Ο τελευταίος μήνας αυτής της παράξενης χρονιάς έφτασε. Ο Νοέμβριος πέρασε όντως με προκλήσεις, αλλά χωρίς να έχει ακόμα τρίξει τα δόντια του στα πολύ σοβαρά ο ουράνιος θόλος για την περιοχή μας. Γύρω μας ακούγονται παράξενες μουσικές, με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν πιο κοντινά από ποτέ, αλλά και ο Δεκέμβριος θα μας κρατήσει σε μια ασφαλή περιοχή. Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα μας λείψουν οι ευκαιρίες να αναδιοργανώσουμε και την καθημερινότητα και τους στόχους μας, αρκεί να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας. Και βέβαια, είναι πάντα τα ...
Αστρολογικό Δελτίο 30-11-2015
Η εβδομάδα ξεκινά δίνοντάς μας αρκετές νέες ιδέες και δημιουργική φαντασία, ωστόσο οι υποχρεώσεις μας θα αυξηθούν, αλλά με τον δυναμισμό μας και την έντονη παραγωγικότητά μας θα μπορέσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Οι σχέσεις μας με τον περίγυρό μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να αποφεύγουμε τους εκνευρισμούς χωρίς σημαντική αιτία, άλλωστε θα έχουμε την δυνατότητα να κατανοήσουμε τις καταστάσεις και τους άλλους. Επίσης θα υπάρχει τάση για αλληλεγγύη και βοήθεια μεταξύ μας πράγμα που μπορεί να μας βγάλει από τυχόν αδιέξοδα.
Σύνοδος  Ήλιου – Κρόνου: ιδέες και διέξοδοι
Νέες ιδέες που θα στηρίζονται στον ρεαλισμό και στην σοβαρή εξέταση θα μπορέσουμε τώρα να τις προωθήσουμε, αφού μπορούμε με την όψη αυτή να βλέπουμε τα πράγματα ξεκάθαρα και να αντιλαμβανόμαστε τόσο την μεγάλη εικόνα, όσο και τις λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ παραγωγικοί και επίμονοι στους στόχους μας, έτσι ζητήματα που θα φωτιστούν κάτω από την ηλιακή επίδραση, θα μπορέσουμε να τα κλείσουμε οριστικά, για να προχωρήσουμε σε μια μελλοντική πορεία με προοπτική επιτυχίας.
30/11 – 01/12/2015: Σελήνη στον Λέοντα
Η ευδιαθεσία μας πολλές φορές τυχαίνει να είναι ακατανόητη, ωστόσο προτιμάμε να νοιώθουμε όμορφα και να κοιτάμε τον κόσμο με χαμόγελο. Η διέλευση αυτή της Σελήνης μας δίνει αυτήν την ευχάριστη διάθεση. Νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ενθουσιαστική και αφελή, με την έννοια της παιδικότητας, πλευρά του χαρακτήρα μας. ενδιαφερόμαστε για τους άλλους και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε ώστε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να κατανοήσουν ότι δεν είναι μόνοι τους.
Αστρολογικό Δελτίο 29-11-2015
Αν και θα υπάρξουν κάποιες ταλαιπωρίες σε πρακτικά ζητήματα οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν σχετικές εντάσεις ωστόσο τα δημιουργικά μας σχέδια θα έχουν σημαντικές εξελίξεις. Θα υπάρχει η δυνατότητα να οργανωθούμε και να φροντίσουμε τον προϋπολογισμό μας, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Οι κοινωνικές μας σχέσεις θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πιθανόν να υπάρξει έδαφος για νέες συνεργασίες ή και γνωριμίες με άτομα που θα καταλήξουν σε φιλίες. Στις οικογενειακές μας σχέσεις θα πρέπει να δείξουμε περισσότερο προσοχή και ...
Ημιτετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: αναζητώντας τον εαυτό μας
Θα σταθούμε απέναντι στην αισθηματική μας σχέση με μια εξεταστική και κριτική στάση, θα ασχοληθούμε με το τι μας δίνει και κατά πόσο μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας, αλλά και σε ποιο βαθμό είναι ειλικρινής. Η όψη αυτή έχει μεγάλη ένταση, όμως ευτυχώς δεν έχει μεγάλη διάρκεια, έτσι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις σχέσεις μας, αλλά και να αποφύγουμε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικά σκηνικά. Ζητήματα κτητικότητας και ελέγχου του συντρόφου μας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ...
Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα: χαμένοι στην μετάφραση
Η αίσθηση ότι κάτι είναι ολοκληρωμένο και η διαπίστωση ότι απολύτως τίποτε δεν έχει γίνει, είναι το αποτέλεσμα αυτής της όψης, όπου οι ψευδαισθήσεις μας ξεγελούν και παραμορφώνουν την πραγματικότητα. Περνάμε μια δύσκολη δοκιμασία με το τετράγωνο αυτό η οποία είναι φυσικό να μας βγάζει έξω από το πρόγραμμά μας και να τροποποιεί τις απόψεις μας για τα πράγματα, έτσι ώστε να φτάνουμε να αναθεωρούμε ολόκληρη τη ζωή μας, πιστεύοντας ότι τα λάθη μας είναι αυτά που θεωρούσαμε σωστά.
Αστρολογικό Δελτίο 28-11-2015
Θα έχουμε μια μέρα όπου θα ευνοούνται οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες, αφού θα υπάρχει αρκετή κατανόηση και διάθεση για να βρεθούν λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο είναι μια καλή ευκαιρία να αναδείξουμε τις ικανότητές μας και τις δεξιότητές μας, ώστε να βοηθήσουμε την καριέρα μας, αλλά και τα σχέδιά μας. θα υπάρχει αυξημένη κοινωνικότητα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στην πορεία μας, τόσο στον επαγγελματικό μας τομέα, όσο και στην προσωπική μας πρόοδο.
Πανσέληνος επιρροές ανά Ζώδιο
H Πανσέληνος του Νοεμβρίου έγινε στις 3μοίρες και 20 πρώτα λεπτά των Διδύμων, δηλαδή στην Μοίρα της Αξιοπρέπειας, όμως η αντίθεσή της με τον Ήλιο που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη, δημιουργεί έντονα επικοινωνιακά ζητήματα κι έτσι δεν έχουμε την ενθουσιαστική διάθεση που μας δίνουν οι κοινωνικοί Δίδυμοι, ωστόσο οι συγκεκριμένη Μοίρα μας βοηθά να εισπράξουμε τις αμοιβές των κόπων μας και μας οδηγεί σε ένα μονοπάτι σκέψης και απολογισμού που ας προετοιμάζει για τον χειμώνα. Ας δούμε όμως ανά ζώδιο τι θα συμβεί.
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 30/11 –06/12/2015
Εκτός από τη νέα εβδομάδα έχουμε και τον νέο μήνα, ο Νοέμβριος θα μας αποχαιρετήσει με την σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια θετική όψη που θα μας κάνει να σκεφτούμε σοβαρά τις σχέσεις μας. Ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει με ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που θα μας δίνει πολλές ελπίδες. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε πολλές εξελίξεις στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και μεγάλους έρωτες να γεννιούνται με πολύ πάθος και βέβαια πολλά νέα φλερτ. Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί στην διάρκεια αυτής της νέας εβδομάδας.
Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/11 –29/11/2015
Οι όψεις της Σελήνης για το διήμερο αυτό θα είναι πολύ βοηθητικές για να υπάρξουν επανασυνδέσεις, αλλά και νέοι έρωτες, αφού η θέση της με τον Δία και την Αφροδίτη, δημιουργούν έντονη ερωτική διάθεση και θέλουμε να φλερτάρουμε. Άλλωστε θα υπάρχει περισσότερο μια χαλαρωτική διάθεση, μετά την κόπωση της Πανσελήνου. Βέβαια την Κυριακή θα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που φέρνει μια αβεβαιότητα και ασάφεια στην σκέψη μας, ίσως μας δημιουργήσει μια ανασταλτική διάθεση.
27/11 – 28/11/2015: Σελήνη στον Καρκίνο
Το φεγγάρι θα μας φωτίσει μέσα από το σπίτι του, αφού βρίσκεται στον οίκο του οποίου είναι Κυβερνήτης, η ενέργειά του θα είναι πολύ ισχυρότερη και τα συναισθήματά μας θα νοιώσουμε να μας κατακλύζουν. Η οικογένειά μας θα γίνει το κυρίαρχο στοιχείο της μέριμνάς μας, θα ασχοληθούμε με ζητήματα ασφάλειας, τόσο συναισθηματικής, όσο και πρακτικής. Κάθε κίνησή μας θα έχει σκοπό να μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα και άνετα, όχι μόνο εμάς, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Αστρολογικό Δελτίο 27-11-2015
Η δεύτερη μέρα της Πανσελήνου, θα μας κάνει περισσότερο ήπιους στα συναισθήματά μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις δυνατότητές μας και τις δεξιότητές μας. θα είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι από μικρά πράγματα και θα έχουμε διάθεση να βρεθούμε με φιλικά μας και έμπιστα πρόσωπα που θα νοιώθουμε μεταξύ μας ελεύθερα και δεν θα χρειάζεται να φυλαγόμαστε.
Αστρολογικό Δελτίο 26-11-2015
Ζούμε σε μια εποχή που εγκυμονεί μεγάλες αλλαγές και το βιώνουμε καθημερινά, κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και μέσα από το διεθνές περιβάλλον. Έτσι κατανοούμε ότι αλλάζει η σχέση μας με την πραγματικότητα και με διάφορες προτεραιότητες που κατά καιρούς θέσαμε στη ζωή μας. Η σημερινή ημέρα αποτελεί όριο για να ολοκληρωθούν κάποιες δραστηριότητές μας και να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, μέσα από κριτική και ορθολογική σκέψη προκειμένου να έχει εξέλιξη στο μέλλον.
Τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα: κρίσιμες αλλαγές
Από σήμερα και μέχρι τα Χριστούγεννα η όψη αυτή θα κυριαρχεί και σοβαρά θέματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό ή διεθνές επίπεδο, αλλά ακόμη και σε γεωφυσικό θα μας απασχολήσουν. Οι δύο πλανήτες δημιουργούν αυτήν την σκληρή όψη που είναι γεμάτη απαιτήσεις. Ζητούν την ολοκλήρωση ουσιαστικών αλλαγών που έπρεπε να συμβούν και δεν έγιναν. Δεν επιτρέπουν πλέον καθυστερήσεις και δημιουργούν ένα σκηνικό εντάσεων, έτσι ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα και να έρθουν οι νέες συνθήκες.
Celebrities
Σπαλιάρας: «Πρέπει να δω ...
Σπαλιάρας: «Πρέπει να δω κάτι πάρα πολύ άσχημο για να ...
Λευτέρης Ελευθερίου: ...
Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι πολύ της καρικατούρας» ...
Κατερίνα Διδασκάλου: «Ο ...
Κατερίνα Διδασκάλου: «Ο εγγονός μου δεν με έχει δει ...
Χρήστος Παυλάκης: ...
Χρήστος Παυλάκης: Αγκάλιασε την Madonna στην σκηνή ...
Υγεία
Φυσικές λύσεις σε ...
Το ξέρετε ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ...
Αδυνατίστε γλυκά!
Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, ότι τα φρούτα είναι σε ...
Η πανίσχυρη ...
Οι κρύσταλλοι είναι ένα μέγα μυστήριο. Η μοριακή δομή ...
Το φθινόπωρο βάζει δύσκολα ...
Το σώμα το καλοκαίρι απελευθερώνεται, γυμνάζεται, ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου