Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-6-2017
<p>Κριός

Είναι μια φανταστική στιγμή για να αυξήσετε το βάθος και το επίπεδο του δεσμού σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι ή σύντομες διακοπές κατά τις οποίες η αγάπη που έχετε για τον άλλον θα αυξηθεί πολύ. Υπάρχει κάποιος ιδεαλισμός στα συναισθήματα που έχετε τώρα για τον σύντροφό σας. Αυτός ο ιδεαλισμός δεν είναι ουτοπικός, δεδομένου ότι όλο και περισσότερο αποδεικνύετε ότι η αγάπη σας για τον σύντροφό σας μεγαλώνει και ότι η σχέση σας εμφανίζεται όλο και περισσότερο αυτό που είχε οραματιστεί.

Ταύρος

Εάν δεν έχετε δεσμό με κανέναν, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον σπουδαίο άνθρωπο που θα βελτιώσει τις ιδέες σας για τον κόσμο και τη ζωή σε μια κοινωνική ή πολιτιστική εκδήλωση ή σε έναν χώρο καλλιτεχνικής ή μια πνευματικής συνάντησης. Υπάρχουν σίγουρα δυνατότητες ενός ερωτικού ανοίγματος τώρα και μπορεί αρχικά να φαίνεται ότι είναι το ιδανικό σας ταίρι. Φυσικά, στη συνέχεια θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε εάν η σχέση σας θα ωριμάσει.

Δίδυμοι

Η επιτυχία αυτής της ενδιαφέρουσας περιόδου εξαρτάται από εσάς, όταν βρίσκεστε πολύ ερωτευμένοι και ταυτόχρονα με μεγάλη προσωπική ελευθερία. Δηλαδή, μην είστε συγκλονισμένοι ή περιορισμένοι από το γεγονός της επιθυμίας και της θέλησης, αλλά πάρτε το χρόνο και την ηρεμία για να αναπτύξετε ατομικά σας ενδιαφέροντα.

Καρκίνος  

Η αληθινή αγάπη δεν ακυρώνει την ατομικότητα ούτε την προσωπική ελευθερία, αλλά τα διοχετεύει, φωτίζει και τα διευρύνει. Εάν γνωρίζετε πώς να συνδυάσετε την ελευθερία και την υπευθυνότητα, θα φτάσετε σε αδιανόητα επίπεδα, αφού ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να έχετε προσεγγίσει. Η πραγματική ελευθερία σημαίνει επίσης επέκταση προς νέες εμπειρίες, πολλές από τις οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια ισχυρή πράξη αγάπης.

Λέων

Σταματήστε να ψάχνετε για τα ελαττώματα σε ό, τι κάνετε, μόνοι ή μαζί με το ταίρι σας μόνο και μόνο επειδή είστε τελειομανείς δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φωτίσετε μονοπάτια. Προτού απορρίψετε οποιοδήποτε έργο ως κάτι που δεν θα μπορούσατε να κάνετε, δοκιμάστε, ποτέ δεν θα ξέρετε μέχρι να το κάνετε μαζί σαν ομάδα με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος

Οποιαδήποτε κατάσταση που συνεπάγεται γρήγορες απαντήσεις δεν θα βρει εσάς και τους άλλους που αγαπάτε σε καλή διάθεση, επειδή προσεγγίζετε τα πάντα προσεκτικά, εκτιμώντας τους κινδύνους που εμπλέκονται ή τα οφέλη που μπορείτε να κερδίσετε. Μόλις το αξιολογήσετε προσεκτικά και θεωρείται αξιόπιστο το αποτέλεσμα, θα συνεχίσετε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τι ταίρι σας περιμένει πρωτοβουλίες από εσάς.

Ζυγός

Θα προσελκύσετε ανθρώπους που χρειάζονται ειλικρινείς εκτιμήσεις καταστάσεων ή ειδικών συμβουλών. Δεν χάνετε ποτέ τίποτα που συμβαίνει στο περιβάλλον σας είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο και πάντα ψάχνετε να μάθετε κάτι νέο. Δεν είστε υπερβολικά αποφασισμένοι, αλλά αν κάτι διασχίζει το μονοπάτι σας που σας οξύνει την περιέργεια σας, τόσο καλύτερα. Αυτή η διάθεση φέρνει και ενδιαφέρουσες νέες σχέσεις.

Σκορπιός

Υπάρχει ένας πρακτικός και επιχειρηματικός προσανατολισμός στις σχέσεις σας. Να είστε προσεκτικοί γιατί μια εγωιστική αντιπαράθεση μπορεί να εκδηλωθεί. Τα αρνητικά πρότυπα σκέψης και η κατάθλιψη συμβαδίζουν φυσικά με αυτή την τοποθέτηση, αλλά η υπομονή μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα.

Τοξότης

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι χτίζετε μια μοιραία σχέση που προοριζόταν να είναι το μονοπάτι της ζωής σας. Ακόμη και αν η δική σας δεν αποδειχθεί μακροπρόθεσμη σχέση, τουλάχιστον ενώ είστε ζευγάρι, θα αισθανθείτε ότι κάποιος ή κάτι έχει μια συνεισφορά στην ύπαρξή σας μαζί. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, στο χρόνο που περνάτε μαζί με το ταίρι σας οι ζωές σας θα μεταμορφώνονται με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Αιγόκερως

Ο παλιός σας εαυτός μπορεί να υποχωρήσει και νέοι άνθρωποι θα έρθουν κοντά σας. Σε μια καθαρά φυσική σχέση, το ταίρι σας θα γίνει πολύ σημαντικό για εσάς, όχι μόνο για το σeξ μόνο, αλλά για τις μεταμορφωτικές ιδιότητες που συνδέονται με όλη την εμπειρία. Αυτό δεν θα είναι περιστασιακό φαινόμενο, γενικά οι σχέσεις σας βαθαίνουν.

Υδροχόος

Έχετε την δυνατότητα μιας μακροχρόνιας σχέσης που θα σας βοηθήσει να φέρετε περισσότερη σταθερότητα, αφοσίωση και ωριμότητα σε εσάς και το ταίρι σας. Θα διαπιστώσετε ότι μαζί η ζωή σας γίνεται πιο ασφαλής, καθώς εσείς εστιάζετε την προσοχή σας σε ευθύνες και πρακτικά ζητήματα.

Ιχθείς

Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε ένα πολύ ισχυρό δεσμό με το ταίρι που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε μια ειρηνική σχέση περιεχομένου και όχι μια που βασίζεται σε απότομες εναλλαγές. Προσέξτε ότι μετά από μια χρονική περίοδο έχετε ίσως αρχίσει να παίρνετε ο ένας τον άλλον για δεδομένο, αν και η δική σας είναι μια πολύ άνετη σχέση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Δεν θα μπορούσατε πραγματικά, να είστε σε καλύτερη διάθεση. Χρήμα έρχεται

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Κριός Μην αφιερώσετε τόσο πολύ στο να αναλύσετε καταστάσεις, καθώς σήμερα μπορείτε να γίνετε τα πρόσωπα που θα λάμψουν περισσότερο....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-8-2017

Κριός Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να διορθώσετε ένα συγκεκριμένο λάθος της σχέσης σας. Ενώ αυτό είναι κατανοητό σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Κριός Είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε μια κατάσταση αγάπης τώρα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι απαιτείται κάποιο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...