Φεμινιστική κουλτούρα

Φεμινιστική κουλτούρα
<p>Σήμερα, όλοι είναι ίσοι. Οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες και είναι σε θέση να κάνουν ό, τι θέλουν.

Είναι κατανοητό ότι οι γυναίκες έχουν έναν σκληρό χρόνο να εργάζονται σε ένα εργοτάξιο, αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο για αυτούς να επιτύχουν σε τομείς όπως η επιχείρηση / πολιτική;

Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστήματα αυτά έχουν χτιστεί πάνω στο αρσενικό μυαλό.

Προκειμένου οι γυναίκες να γίνουν επιτυχείς και ανεξάρτητες και να έχουν θέσεις εργασίας υψηλής ισχύος στις επιχειρήσεις και την πολιτική, πρέπει να γίνουν, τουλάχιστον με τον τρόπο που νομίζουν, άνδρες.

Όσο σκληρό μπορεί να φανεί αυτό, πολλές γυναίκες καταφέρνουν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο.

Το μειονέκτημα

Επειδή αυτές οι γυναίκες προσπάθησαν τόσο σκληρά για να ενταχθούν σε αυτά τα αρσενικά κυριαρχούμενα πεδία, έχουν ουσιαστικά χάσει τη γυναικεία πλευρά τους. Αυτό είναι φανταστικό για τη σταδιοδρομία τους αλλά καταστροφικό για την αγάπη τους.

Κανένας άντρας δεν θα θέλει ποτέ να παντρευτεί έναν άλλο άντρα. Θέλει να παντρευτεί μια γυναίκα που έχει τις ιδιότητες μιας γυναίκας.

Ακόμα κι αν αυτές οι ιδιότητες δεν σήμαιναν πολλά για τον μέσο άνθρωπο, δεν θα μπορούσε ακόμα να χειριστεί το γεγονός ότι η φίλη / η σύζυγός του είναι πιο επιτυχημένη από αυτόν ή κάνει περισσότερα χρήματα.

Δυστυχώς, αυτός είναι ο σημαντικότερος αγώνας για την αγάπη-ζωή που οι έξυπνες, επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες αντιμετωπίζουν σήμερα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:

Όπως μιλάμε, η φεμινιστική κουλτούρα έχει βαθύ αντίκτυπο στο αρσενικό μυαλό και αρχίζουμε να βλέπουμε τους άντρες να πιστεύουν ότι θέλουν μια ισχυρή, επιτυχημένη και ανεξάρτητη γυναίκα ως σύντροφό τους.

Ωστόσο, αυτοί οι άνδρες απέχουν πολύ από πολλούς και θα χρειαστούν μερικές δεκαετίες (αν ποτέ) μέχρις ότου οι ιδιότητες αυτές γίνει ο κανόνας για την επιλογή ενός εταίρου.

Τι μπορούν να κάνουν αυτές οι γυναίκες εν τω μεταξύ; Επί του παρόντος, βλέπω μόνο τρεις πιθανές λύσεις, τις οποίες θα περιγράψω παρακάτω:

1. Βρείτε έναν πιο ανδροπρεπή άντρα.

Όπως όλες οι γυναίκες, ισχυρές, επιτυχείς και ανεξάρτητες γυναίκες (πρέπει) επίσης να προσβλέπουν σε έναν ισχυρό, επιτυχημένο και ευφυή άνθρωπο που μπορεί να «κυριαρχεί» σε μια σχέση.

Ωστόσο, επειδή οι γυναίκες αυτές είναι ήδη ισχυρές και επιτυχείς, ο συνολικός αριθμός αυτών των ανδρών μειώνεται δραματικά επειδή αυτές οι γυναίκες δεν φιλοδοξούν πλέον για τον άνδρα που εργάζεται στο γραφείο ή ως διευθυντής. Επιδιώκουν πολύ υψηλότερα, προς τους μόνο άνδρες που μπορούν να έχουν περισσότερη δύναμη πάνω τους.

Ωστόσο, όλο αυτό το πράγμα δημιουργεί ένα απίστευτα δύσκολο σενάριο, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς τους άντρες προτιμούν να βγάζουν μια γυναίκα θηλυκή και η υψηλή κατάστασή τους τους καθιστά μερικούς από τους πιο επιθυμητούς τύπους εκεί έξω.

Σίγουρα, αυτές οι γυναίκες θα μπορούσαν να σκεφτούν: "Λοιπόν, δεν θα είχε μάλλον μια έξυπνη κοπέλα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της;"

Μερικές φορές μπορεί να συμβαίνει αυτό, αλλά να θυμάστε ότι οι άνδρες γενετικά έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν τις γυναίκες τους. Αυτό είναι στα γονίδιά τους, έτσι είναι πιο επιρρεπείς να πηγαίνουν για τις γυναίκες που μπορούν να φροντίσουν.

2. Αλλαγή ρόλων.

Μια άλλη λύση για την επιτυχία μιας πιθανής σχέσης θα σήμαινε ότι πρέπει να βρουν έναν εταίρο ο οποίος θα ήταν πρόθυμος να αλλάξει ρόλους σχέσεων.

Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα γίνεται ο πάροχος και ο άντρας μένει στο σπίτι με τα παιδιά ("Sex and the" City - Miranda και Steve, "Desperate Housewives" - Lynnette και Tom).

Το πρόβλημα με αυτό το μοντέλο είναι ότι αυτομάτως αυτές οι γυναίκες θα πρέπει να εγκατασταθούν με κάποιον που δεν είναι στα πρότυπά τους, αλλά η ικανότητά τους να το πράξουν είναι αυτό που μπορεί να τους φέρει ευτυχία.

3. Μην νοιάζεστε και ενεργείτε θηλυκά.

Εδώ είναι όπου επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες επιτυγχάνουν την αγάπη τους. Αντί να δουν το ανδρικό τους μυαλό ως μειονέκτημα, οι γυναίκες τις χρησιμοποιούν για να πετύχουν.

Με μια προσέγγιση προσανατολισμένη στις εργασίες έρχεται και η φανταστική ικανότητα να μην νοιάζεται.

Οι άνδρες έχουν τη δύναμη να μην νοιάζονται για πολλά πράγματα στη ζωή επειδή απλά δεν μπορούν να χειριστούν να σκέφτονται δύο διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή. Έτσι, εάν είστε γυναίκα και έχετε μάθει να σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να σταματήσετε να νοιάζεστε για το είδος του ατόμου που βγαίνετε.

Μπορεί να έχετε ξεχάσει πώς να σκέφτεστε σαν γυναίκα, αλλά σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει πώς να ενεργείτε σαν μία. Οι ισχυρές, επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες που συνειδητοποιούν αυτό το σημείο από μόνοι τους είναι αυτοί που έχουν φανταστικές και ικανοποιητικές σχέσεις που μετατρέπονται σε μεγάλη οικογενειακή ζωή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ανεξάρτητη γυναίκα

Ανεξάρτητη γυναίκα

Ανεξάρτητη γυναίκα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σήμερα, σε αυτή τη σύγχρονη και κάπως φεμινιστική εποχή, υπάρχει μια πληθώρα έξυπνων, επιτυχημένων και...

3 Συμβουλές για Γυναίκες

3 Συμβουλές για Γυναίκες

3 Συμβουλές για Γυναίκες

Οι γυναίκες επιδεικνύουν επίσημα τι να φορούν σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα και σε κάθε δεδομένη περίσταση, και αυτό το γυναικείο...

Τα 3 απαραίτητα συστατικά μιας σχέσης

Τα 3 απαραίτητα συστατικά μιας σχέσης

Τα 3 απαραίτητα συστατικά μιας σχέσης

Ας παραδεχτούμε μια αλήθεια. Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Αισθανόμαστε ότι κάτι λείπει στις σχέσεις...

Μαγικές Γυναίκες

Μαγικές Γυναίκες

Μαγικές Γυναίκες

Όλες οι γυναίκες έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Τόσο ιδιαίτερο, που οι άντρες φοβούνται πολλές φορές την δύναμή τους, την εξορκίζουν, την...

30 Γυναικεία Θέλω!

30 Γυναικεία Θέλω!

30 Γυναικεία Θέλω!

Πώς τον θέλουν τον άντρα οι γυναίκες; Σε μια πολύ αποκαλυπτική έρευνα, και με δείγμα πάνω από 30.000 γυναίκες στην Ευρώπη, βγήκε το απόλυτο...

Γυναίκες: Τι Δεν Αντέχουν

Γυναίκες: Τι Δεν Αντέχουν

Γυναίκες: Τι Δεν Αντέχουν

Οι γυναίκες και οι άντρες μπορούν να συνεννοηθούν; Ασφαλώς, αλλά όχι ακόμα! Υπάρχουν πλήθος πράγματα που ενοχλούν τους άντρες, πλήθος...