Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017
<p>Κριός

Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για κάτι νέο και σήμερα έχετε όλη την ενέργεια στον κόσμο για να την βρείτε. Αυτό οφείλεται στη Σελήνη στο σημάδι σας και αισθάνεστε ότι ο ενθουσιασμός έρχεται σε κάθε περιοχή σήμερα. Ξεκινήστε κάτι νέο σήμερα, ή κάντε κάτι που σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι. Ένα νέο σχέδιο για κάτι παλιό είναι μια μεγάλη ιδέα σήμερα.

Ταύρος

Είναι το τέλος ενός κύκλου για εσάς σήμερα, ο Ταύρος, και εργάζεστε για να κλείσετε μερικά κεφάλαια και να συνδέσετε μερικά χαλαρά άκρα. Το Κριός Σελήνη στο δωδέκατο οίκο των τερματισμών σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματικά για μερικά από αυτά σήμερα, αλλά είστε στο σωστό μέρος σήμερα για να κάνετε κάποια πραγματικά πράγματα να συμβούν. Ένας ολοκαίνουριος κύκλος ξεκινάει για εσάς αύριο, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σήμερα για να εργαστείτε σε αυτές τις απολήξεις.

Δίδυμοι

Πηγαινε πολύ προσεκτικά σήμερα, ειδικά στον τομέα της ρομαντικής ή των κοινωνικών υποθέσεων. Έχετε το φλογερό φεγγάρι του Κριού στο οίκο σας από ομάδες και φιλίες σήμερα και θα είναι πολύ εύκολο για κάποιον να πάρει κάτι που λέτε, εντελώς λάθος. Μπορεί να αισθάνεστε καλά αυτή τη στιγμή, αλλά οι συνέπειες θα έχουν επιπτώσεις που μπορεί να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αντ 'αυτού, επικεντρωθείτε στις θετικές ιδιότητες των ομαδικών εμπειριών σήμερα.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες μάστιγες στο μέτωπο εργασίας σήμερα, καθώς ο Κριός Σελήνη έχει κάποια επιθετική ενέργεια στο μίγμα σήμερα. Κάποια απροσδόκητα νέα θα μπορούσαν να φτάσουν, και η Σελήνη Κριός είναι στο δέκατο οίκο σας της δημόσιας εικόνας. Αυτό είναι το δημόσιο σπίτι της εικόνας σας, και έτσι πρέπει να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας σήμερα. Το Κάρμα σημαίνει τα πάντα. Δουλέψτε σκληρά σήμερα και ακολουθήστε τις εμπνεύσεις σας, ο Καρκίνος ή η δημόσια εικόνα σας θα μπορούσε να υποφέρει.

Λέων

Κάνετε κάτι εμπνευσμένο και ρομαντικό σήμερα, για έναν συνεργάτη ή για κάποιον που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Αν το κάνετε με κάποιον από το εξωτερικό, η Σελήνη Κριός στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων θα γυρίσει κάποια μαγεία για σας. Είναι ένα πραγματικό αίσθημα πυρετού από την άνοιξη, και έχετε πολύ ενέργεια σήμερα. Μοιραστείτε το με κάποιον ειδικό με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Ελάτε από έναν τόπο αγάπης και αυτή η ενέργεια θα κάνει τα πυροτεχνήματα.

Παρθένος

Με το Κριό Σελήνη στο όγδοο οίκο των πόρων σας σήμερα, οι κοινές συνομιλίες που έχετε με κάποιον που αγαπάτε εμβαθύνει τους δεσμούς. Είναι μια μεγάλη ημέρα αλλαγής για εσάς καθώς έχετε τον Κριό Σελήνη στο σπίτι της αλλαγής. Αισθάνεστε ότι μια μεγάλη αλλαγή έρχεται. Αλλά αυτή η αλλαγή είναι περισσότερο μια προσωπική μεταμόρφωση παρά μια εξωτερική. Και μπορείτε να εμβαθύνετε τους δεσμούς με κάποιον αν κάνετε αυτήν την αλλαγή μαζί σήμερα.

Ζυγός

Θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από την αγάπη ή τις συνεργασίες σήμερα. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ή δύο ρυτίδες, αλλά έχετε μια δημιουργική αίσθηση όταν πρόκειται να μετατρέψετε τις ρυτίδες σε χρυσό. Ο Κριός Σελήνη στο έβδομο οίκο σας των συνεργασιών και της αγάπης θα ενισχύσει αυτή την ενέργεια. Μείνετε θετικοί και αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά μια μαγική μέρα.

Σκορπιός

Έχετε καλή ενέργεια εργασίας σήμερα, ειδικά στο χώρο εργασίας ή καθημερινών υποθέσεων. Ο Κριός Σελήνη στο έκτο οίκο σας της εργασίας σας κρατά απασχολημένο και αποσπούν την προσοχή και την αίσθηση που οδηγείστε προς την παραγωγικότητα. Αυτή η Σελήνη μπορεί επίσης να πυροδοτήσει κάποιο δράμα και αίσθηση, έτσι θέλετε να προσπαθήσετε και να μείνετε μακριά από αυτό σήμερα,. Απλά διοχετεύστε κάθε υπερβολική ενέργεια σε κάτι καλό σήμερα και βγείτε στον νικητής.

Τοξότης

Η αγάπη έχει για σας σήμερα ασυνήθιστες και συναρπαστικές στροφές, αν ενδιαφέρεστε να τις πάρετε. Η Σελήνη στο Κριό σήμερα είναι στον οίκο του παιχνιδιού. Μπορεί να είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε τίποτα μπροστά σας και θέλετε να βγείτε και να παίξετε. Βρείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο και απλά διασκεδάστε σήμερα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη Κριός έχει τακτοποιημένες θερμοκρασίες σε όλο τον τόπο, και θα νιώσετε πολύ ενέργεια που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Προσπαθήστε να μην πέσετε ποτέ σε παγίδες δράματος σήμερα και απλώς χρησιμοποιήστε την υπερβολική ενέργεια που σας δίνει αυτή η Σελήνη σήμερα για να εστιάσετε στους ανθρώπους που σας απασχολούν πολύ τώρα.

Υδροχόος

Η επικοινωνία είναι στο μυαλό σας σήμερα, όταν φτάνουν κάποια νέα ή εμπειρίες που σας πιάνουν λίγο φρουρούς. Έχετε το φλογερό Κριό Σελήνη στο σπίτι της επικοινωνίας σας, και θα πρέπει να δείτε πολλά στην επικοινωνία σήμερα. Ό, τι λέτε θα φέρει σπινθήρες σ 'αυτό, το καλό είδος. Η επικοινωνία είναι ευνοϊκή για όλους σας.

Ιχθύς

Μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση χρήματος που προκύπτει σήμερα, ότι δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε. Αλλά αυτό το ζήτημα θα είναι μικρότερο από αυτό που πραγματικά φαίνεται. Επειδή αγγίζει σήμερα το δεύτερο οίκο σας, το πρόβλημα φαίνεται για μεγαλύτερο. Η Σελήνη Κριός είναι σήμερα στο δεύτερο οίκο σας των χρημάτων, μην αφήνετε θέματα με χρήματα να σας συντρίψουν σήμερα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και την υπερβολική ενέργεια για να λύσετε γρήγορα το πρόβλημα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Κριός Εσείς είστε σε επαφή με την ενδοσκοπική σας πλευρά. Όχι, πραγματικά αισθάνεστε αρκετά συνειδητοί, σε αρμονία με τον κόσμο και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό...