Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-6-2017
<p>Κριός

Είναι πιθανό να θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση σήμερα όσον αφορά τα ρομαντικά θέματα. Πιστεύετε ότι η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά ασταθής και πολύπλοκη και περιλαμβάνει πολλούς άλλους ανθρώπους. Ποτέ δεν νιώθατε πολύ άνετα να μιλάτε για τα συναισθήματά σας ή ακόμα και να τα αναλύετε πολύ στενά. Αλλά τώρα έχετε μια πολύ άβολη βεβαιότητα ότι τα συναισθήματά μας σύντομα θα εμφανιστούν.

Ταύρος

Εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη συναρπαστική σχέση που επιθυμείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να βγείτε ανοιχτά προς τα έξω όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Αυτό δεν έρχεται εύκολα σε εσάς. Αλλά αν κλειστείτε στον εαυτό σας, όπως συνηθίζετε να κάνετε, θα υποστείτε μια σοβαρή αποτυχία στη ρομαντική σας ζωή.

Δίδυμοι

Ο σύντροφός σας γνωρίζει καλά το βάθος των συναισθημάτων σας, αλλά θέλει να του αναγνωρίσετε επίσης τα δικά του. Το ταίρι σας θέλει μια μεγάλη ρομαντική χειρονομία, ενώ εσείς θέλετε να προσποιείστε ότι το ρομαντικό παιχνίδι δεν είναι καθόλου σημαντικό για εσάς. Ο σύντροφός σας είναι υπομονετικός μέχρι τώρα, αλλά τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε ένα αποκορύφωμα σήμερα.  

Καρκίνος  

Εάν δεν «επιτεθείτε» ερωτικά με μια δήλωση τώρα, ο σύντροφός σας θα πληγωθεί και θα απογοητευθεί. Πρέπει να θέσετε τις δικές σας ανασφάλειες σε αναμονή και να μιλήσετε για τα πραγματικά συναισθήματά σας τώρα. Τα συναισθήματα για τον σύντροφό σας είναι βαθιά και γνήσια. Πρέπει να τα αναγνωρίσετε και να τα εκφράσετε, αν και η προοπτική είναι μάλλον τρομακτική για εσάς.

Λέων

Οι πιέσεις από διάφορες κατευθύνσεις τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο και η βαρύτητα συνθλίβει την αγάπη σας. Αναπτύσσετε μια επικίνδυνη τάση να θεωρείτε τον σύντροφό σας δεδομένο. Τα συναισθήματα του συντρόφου σας για σας είναι αληθινά και βαθιά, αλλά είναι απίθανο να ανέχεται να αγνοείται για πολύ καιρό.

Παρθένος

Απαιτείται άμεση αλλαγή ερωτικής πολιτικής. Να δείξετε την εκτίμησή σας αν και είναι απίθανο ότι θα έχετε κάθε χρόνο για να κάνετε μια περίτεχνη χειρονομία στο ταίρι σας. Παρόλα αυτά, μπορείτε πάντα να κάνετε μια μικρή αλλά προσεκτική χειρονομία που δεν θα σας κοστίσει τίποτα αλλά με την οποία θα πείτε στον άνθρωπό σας ότι τον / της σκέφτεστε.

Ζυγός

Ο σύντροφός σας έχει δείξει μεγάλη υποστήριξη στην εκλεκτή σας πορεία. Παρόλο που ποτέ δεν συζητήθηκε, μπορεί να αισθάνεται λίγο πεινασμένος ερωτικά τον τελευταίο καιρό και αν δεν ληφθεί μέριμνα τώρα, πηγαίνετε για μια αναμέτρηση. Ο σύντροφός σας πηγαίνει έξω από τα μέτρα για να κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο άνετη για σας και αναμένει κάποια αναγνώριση για την προσπάθεια.

Σκορπιός

Η υπομονή δεν είναι η μεγαλύτερη αρετή που έχει ο σύντροφός σας τώρα. Αντ 'αυτού, μπορεί να δημιουργηθεί μια αίσθηση απογοήτευσης και αυτό μπορεί να εκφραστεί με μια έκρηξη ιδιοσυγκρασίας που στην πραγματικότητα δεν σημαίνει τίποτα. Η μέρα σας απαιτεί να εκφράσετε την αγάπη σας και να κερδίσετε την εκτίμηση του συντρόφου σας.

Τοξότης

Είστε σε σύγχυση σήμερα. Τα σχέδιά σας για την ημέρα έχουν καταστραφεί λόγω μιας συστροφής της τελευταίας στιγμής που σας άφησε σύγχυση για το τι να κάνετε. Είχατε προγραμματίσει μια έκπληξη, αλλά αυτό φαίνεται να έχει πάει στις καλένδες. Ο σύντροφός σας περιμένει με ανυπομονησία. Αλλά είστε σε ένα σημείο δύσκολο.

Αιγόκερως

Ο σύντροφός σας,  έχει μαντέψει ότι σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα και σας περιμένει με ανυπομονησία. Έχει μια απλή και τρυφερή φύση και σας αγαπά και σας εμπιστεύεται άνευ όρων. Μικρές απολαύσεις στη ζωή τον κάνουν ευτυχισμένο. Επομένως, μην ανησυχείτε για τίποτα. Η αγάπη σας είναι βαθιά. Κάθε μικρό πράγμα να είναι δοσμένο με αγάπη. Αυτό κάνει τη σχέση σας ξεχωριστή.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια μέρα μικρής χαράς. Επομένως, επικεντρωθείτε σε μικρά πράγματα όπως ένα μικρό ταξίδι, απλές δραστηριότητες, μικρές χαρές κλπ. Μεγάλα πράγματα όπως τα μακρινά ταξίδια και τα μεγάλα δώρα μπορεί να φέρουν προβλήματα.

Ιχθείς

Σήμερα είστε σε μια ρομαντική διάθεση και θέλετε να απολαύσετε την ημέρα με την αγάπη σας ακριβώς όπως την πρώτη σας φορά. Τι θέλετε για να μετατρέψετε μια απλή ημέρα σε ένα ερωτικό όνειρο; Είστε εξαιρετικοί στο να δημιουργείτε ατμόσφαιρα. Βάλτε τα δυνατά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Νέα Σελήνη είναι γεγονός και αν εκμεταλλευτήκατε στον αισθηματικό τομέα τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν μέσα...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Κριός Το να συνδέσετε τη λογική με μια ρομαντική κατάσταση είναι πιθανό να οδηγήσει μόνο στο να καθοδηγήστε από τα συναισθήματά σας,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-8-2017

Κριός Μην φοβηθείτε σήμερα να εξωτερικεύετε κάπως πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Είναι μία στιγμή που η ευθύτητα θα παίξει ιδιαίτερο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Κριός Ζείτε μια στιγμή γεμάτη περιπέτειες και κινδύνους, στους οποίους τα συναισθήματά σας σάς καθοδηγούν να λάβετε αποφάσεις που...