Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-6-2017
<p>Κριός

Η ημέρα ζητάει γρήγορη σκέψη και χειρισμό καταστάσεων της τελευταίας στιγμής. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια σχέση για αρκετό καιρό και είστε πολύ χαρούμενοι μεταξύ σας. Η κατάσταση είναι ευνοϊκή και η αγάπη σας είναι τυχερή για σας τους δύο. Σήμερα, τα αστέρια έχουν έρθει να σας διδάξουν τις αξίες μιας σχέσης που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Το σημερινό μάθημα θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε εσάς και θα ανοίξει νέες οδούς.

Ταύρος

Μερικές φορές οι oldies αλλά οι goldies – τα παλιά ζευγάρια - πρέπει να ντύνονται λίγο διαφορετικά για να φαίνονται φρέσκα και νέα ξανά. Και αυτό είναι που συνέβη και με εσάς πέρα από την ρουτίνα, είναι ότι έχετε ασχοληθεί τόσο πολύ με τις άλλες προτεραιότητες της ζωής που είχατε χάσει την αίσθηση του ερωτικού εαυτού σας. Δεν πειράζει, δεν είναι πολύ αργά!

Δίδυμοι

Σήμερα η καρδιά και το μυαλό σας είναι τέλεια συγχρονισμένα. Ως εκ τούτου, η ικανότητά σας να βλέπετε τις πιο μικρές λεπτομέρειες θα γίνει πιο έντονη. Μπορείτε εύκολα να προλάβετε τα σήματα που θα λειτουργήσουν για σας και να αγνοήσετε τα υπόλοιπα, τα οποία θα έχουν ως μοναδικό στόχο να σκοτώσουν την ενέργεια και το χρόνο σας.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα. Να είστε έτοιμοι καθώς μπορεί να πέσετε σε μια πρώην φλόγα, σε μια πρώην σχέση. Αλλά μην ανησυχείτε καθώς η συνάντηση θα σας προκαλέσει κάποια ενδοσκόπηση. Αυτό θα είναι επωφελές για την τρέχουσα σχέση σας.

Λέων

Αυτή την ημέρα θα πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή και θα απαιτηθεί πολλή σκέψη. Ίσως θελήσετε να καθίσετε με την οικογένεια και να το συζητήσετε μαζί τους καθώς σχεδιάζετε μεγάλα βήματα στην αγάπη σας.

Παρθένος

Μην προβαίνετε σε βιαστικά βήματα. Τα πράγματα ίσως δεν φαίνονται υπέρ σας τώρα. Όμως, όλα τα γεγονότα θα έρθουν πραγματικά προς μια ευνοϊκή εποχή αργότερα. Αυτή τη στιγμή, επικεντρωθείτε σε όλα και σε όλους γύρω σας, καθώς αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε να χτίζετε την αγάπη σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Ζυγός

Να περιμένετε κάποιες αλλαγές στην αγάπη σας. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πάντα, αλλά θα καθοριστούν αλλαγές στην αντίληψή σας για τη ζωή. Μην λαμβάνετε τις αλλαγές στην ονομαστική τους αξία, καθώς έχουν βαθύτερο νόημα. Ο σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει πολύ και οι αλλαγές αυτές θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πόσα σημαίνει ένας άνθρωπος για εσάς.

Σκορπιός

Η σχέση σας πρόκειται να περάσει σε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστούν τα γενικά ζητήματα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι μακροπρόθεσμης φύσης, αλλιώς μπορεί να τερματίσετε αυτήν τη σχέση με τον ακριβή τρόπο με τον οποίο τερματίσατε τις προηγούμενες σχέσεις σας.

Τοξότης

Θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε τις ακριβείς αιτίες που δημιουργούν μια τόσο δύσκολη κατάσταση κάθε φορά και θα είστε πραγματικά εμπνευσμένοι για να αλλάξετε τα πάντα γι 'αυτό. Κρατήστε τις σκέψεις σας και εφαρμόστε τις αλλαγές που έχετε ήδη στο μυαλό σας για να αναθερμάνετε μια αγάπη.

Αιγόκερως

Σήμερα ο σύντροφός σας μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένος και συγχυσμένος για το τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει λίγο, αλλά δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Απλώς χρειάζεστε μόνο χρόνο!

Υδροχόος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για τον τρόπο με τον οποίο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ή θα έπρεπε να είναι. Παρόλο που εσείς μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε βαθιά για αυτό και να είστε πολύ σίγουροι για αυτό που πραγματικά θέλετε.

Ιχθείς

Καλή ημέρα για επανασύνδεση. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε κάποιες ξεκαρδιστικές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε και που θα γεμίσει με βαθιά συναισθήματα την καρδιά σας. Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας μπορεί να ενδιαφέρεστε για παρόμοια πράγματα και αυτό θα είναι ένας πολύ καλός λόγος για την ικανοποίηση μέσα από τη σχέση σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη και του Ουρανού από την 21ο του ζωδίου σας, έχετε την ευκαιρία να πάτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-10-2017

Κριός Η ημέρα μπορεί να έχει περισσότερες διεξόδους από ό,τι νομίζετε. Εκεί που μπορεί να φαίνεται πως κάποια κατάσταση σας εγκλωβίζει,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Κριός Θα θέλατε να πειραματιστείτε με μια επανασύνδεση, νιώθετε δυνατοί. Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ποιον θα εμπιστευτείτε....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...