Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017
<p>Κριός

Κρατήστε μια μικρή και γλυκιά, αλλά και φορτωμένη με στοργή προσμονή.  Και αν είναι δυνατόν, προσθέστε μερικές συμβουλές για τις προετοιμασίες που θα κάνετε για απόψε! Μην ξεδιπλώσετε τις λεπτομέρειες των γεγονότων, ας είναι μια έκπληξη. Απαντήστε στον σύντροφο που σας ενδιαφέρεις ρομαντικά και μυστικά, αυτό θα τον ξετρελάνει!

Ταύρος

Βεβαιωθείτε ότι θα ολοκληρώσετε στο μέλλον ό,τι υποσχεθείτε στον σύντροφό σας σήμερα. Αλλιώς θα μπλέξετε άσχημα! Εάν υπολείπεστε σειδέες, θυμηθείτε ότι υπάρχει μέσα σε σας πολύ δημιουργικότητα. Και αν αισθανθείτε χαμένοι, τότε θυμηθείτε ότι είναι δυνατόν να κάνετε κάτι σε αυτή τη γη για εκείνον που αγαπάτε! Καλή τύχη για τις προσπάθειές σας!

Δίδυμοι

Αν και οι προτεραιότητες εργασίας και οικογένειας έχουν θέσει αυτό το διάστημα το θέμα μιας επανασύνδεσης στον πάγο, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να φέρετε αυτό το σχέδιο στο προσκήνιο. Παρόλο που πρόκειται για διερευνητικό ραντεβού, σκοπεύετε να το κάνετε πολύ αξέχαστο και γεμάτο με διασκέδαση που απαιτεί μεγάλο προγραμματισμό. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να ξυπνήσετε νωρίς και να το σχεδιάσετε και αμέσως να ξεκινήσετε.

Καρκίνος

Πιστεύετε ότι ο έρωτας είναι μια περιπέτεια. Θέλετε να κάνετε κάθε στιγμή της αγάπης σας αξέχαστη μέσα από κάποια εμπειρία. Ο σύντροφός σας, από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζει το ρομαντισμό ως μέρος της ζωής και προσπαθεί να το εναρμονίσει με το υπόλοιπο της ζωής του. Πρέπει να συμβιβαστείτε.

Λέων

Αν θέλετε μια επανασύνδεση βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που αφορούν μόνο τους δυο σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να κρατηθείτε από τα χέρια ή να κοιτάξετε το τοπίο μαζί. Περάστε λίγο χρόνο σε μια κοινή προσευχή καθώς η σχέση σας είναι πολύ τυχερή και είναι δώρο του Θεού. Τα αστέρια υπόσχονται μια πολύ καλή μέρα για τους δυο σας, που θα μείνει ως μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της αγάπης σας. Όλα καλά.

Παρθένος

Είναι μια ευτυχισμένη μέρα για επανασύνδεση. Τα πάντα γύρω σας φαίνονται πανέμορφα. Υπάρχει κάτι που υπόσχεται στον αέρα και μπορείτε να το αισθανθείτε. Φαίνεται ότι υπάρχουν μεγάλα πράγματα, καθώς τα αστέρια δουλεύουν μαζί για να προετοιμαστούν αυτή τη μέρα για εσάς με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Έχετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

Ζυγός

Σκοπεύετε να ενημερώσετε τους φίλους σας για πολύ καιρό για να επανασύνδεση, αλλά περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Τώρα είναι η ώρα, ο σίδηρος είναι καυτός! Επανάσταση! Το επόμενο μέρος θα είναι εύκολο. Εννοούμε, το να πείσετε και το πρώην ταίρι σας για το ότι πρέπει να είστε μαζί!

Σκορπιός

Ο σύντροφός σας έχει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Αλλά μην ανησυχείτε. Η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που λίγα λεπτά με την παρουσία σας πρόκειται να αλλάξουν τη διάθεσή του και εσείς οι δύο θα καταλήξετε να έχετε μια ωραία και υπέροχη μέρα. Ο σύντροφός σας θα επιθυμεί να εμπιστευτεί με εσάς ορισμένα θέματα σχετικά με την εργασία. Να είστε καλός ακροατής. Θα βοηθήσει.

Τοξότης

Πάρτε το πρώην σύντροφό σας έξω και να τον περιποιηθείτε λίγο. Εάν είναι δυνατόν, μπορεί να βοηθήσει μια θεραπεία σπα. Μόλις κι οι δύο χαμογελάσετε και ενθουσιαστείτε, συζητήστε τις μελλοντικές δυνατότητες, καθώς σήμερα είναι μια καλή μέρα για το σχεδιασμό του μέλλοντος. Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε όνειρα.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να λάβετε δύσκολες αποφάσεις σε κάθε σφαίρα της ζωής σας και η ρομαντική σας ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση. Υπάρχουν θέματα στα οποία αισθάνεστε έντονα συναισθήματα, αλλά δεν γνωρίζατε ποια είναι τα συναισθήματα του συντρόφου σας σχετικά με αυτά τα θέματα. Σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι οι απόψεις του διαφέρουν ριζικά από τις δικές σας.

Υδροχόος

Θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε την ειρήνη σας με το σύντροφό σας. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δημιουργείτε μια καταιγίδα σε ένα φλυτζάνι. Παρόλο που μπορεί να έχετε αντιληπτική αίσθηση, δεν μπορεί να επιλυθεί κάθε δίλημμα με μια αναμέτρηση. Πρέπει να πείσετε τον σύντροφό σας με τρυφερή λογική.

Ιχθείς

Το ζήτημα ή τα θέματα για τα οποία αισθάνεστε τόσο έντονα συναισθήματα δεν είναι πολύ σημαντικά ή συναφή με τον σύντροφό σας. Είναι η επιμονή σας ότι αυτό που σκέφτεστε και αποφασίζετε είναι το σωστό μονοπάτι που είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα. Εάν δεν είστε τόσο επίμονοι, το ζήτημα θα εξαφανιστεί από μόνο του.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Κριός Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η τέλεια μέρα για επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να έχετε πολλά και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-1-2017

Δεν το λέμε και ευκολάκι μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Άρης, ο μέγας και καυτός αρχηγός των αλλαγών, περνάει στον φυσικό του χώρο, τον Κριό,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...