Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-6-2017
<p>Κριός – Έξι των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα συχνά υποδηλώνει νοσταλγία, σκέφτεστε πίσω στις καλές στιγμές που υπήρξαν, την παιδική σας ηλικία και τις καλές αναμνήσεις σας. Ενδέχεται να υπάρξει επανένωση ή να συναντήσετε κάποιον από το παρελθόν σας που θα φέρνει σε κίνηση αυτές τις αναμνήσεις. Αυτή τη στιγμή εστιάζετε στις μνήμες και στις απολαύσεις του παρελθόντος και αυτό είναι καλό. Όταν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει τη νοσταλγία, σημαίνει παιδί και οικογενειακή ζωή, οι σχέσεις είναι αρμονικές και μπορεί να λάβετε δώρα και εκτίμηση. Μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια ή να προσθέσετε νέο μέλος στην ήδη υπάρχουσα.

Ταύρος – Ντάμα των Κυπέλλων

Μια γυναίκα που είναι μια καλή μητέρα παίζει ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Έχει έναν καλό θεραπευτικό μυαλό και ξέρει πώς να ακούει πραγματικά τους άλλους. Υποστηρίζει και είναι πολύ διαισθητική, γνωρίζει θέματα καρδιάς και συναισθήματα. Είναι ευαίσθητη, δίνει, αγαπά, και είναι στοργική και σε μια σχέση. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει την εγκυμοσύνη. Μια γυναίκα που είναι έτοιμη για μακροχρόνια σχέση.

Δίδυμοι – Εννιά των Πεντάκτινων

Τα πράγματα είναι υπέροχα και αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την έκβαση της κατάστασης, έχετε ό, τι θέλετε και νιώθετε καλά. Καλή υγεία και υλική επιτυχία, το μέλλον φαίνεται λαμπρό. Αυτή η κάρτα δηλώνει τη χαρά της ζωής και της διασκέδασης. Έχετε καλή αυτοπεποίθηση και απολαμβάνετε τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή αυτή τη στιγμή. Οι ρομαντικές σχέσεις πηγαίνουν καλά και ικανοποιούν, αν και μπορεί να στερούνται κάποιου βάθους.

Καρκίνος – Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε ειλικρινά και να χρησιμοποιήσετε επιχειρήματα για τα συναισθήματα. Μπορεί να έχετε έναν σύντροφο που είναι μεγαλύτερος από εσάς ή πιο ώριμος από εσάς. Έτσι, πρέπει να είστε υπομονετικοί όταν σας σχολιάζει ή σας διδάσκει. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για το μέλλον σας και πώς να προχωρήσετε.

Λέων – Ο Ερημίτης (Αντεστραμμένο)

Προσέξτε. Δεν θα έχετε καμία πιθανότητα να βρείτε μια αγάπη ή μπορεί να έχετε κάποιον που έρχεται στη ζωή σας αλλά αυτός ή αυτή δεν θα είναι αρκετά καλός. Έτσι, δεν πρέπει να νοιάζεστε για την αγάπη σας αυτή τη στιγμή. Εάν ερωτευτείτε κρυφά με κάποιον, δεν υπάρχει καμία πρόοδος στη σχέση σας. Θα χρειαστεί χρόνος για να μελετήσετε σταδιακά ο ένας τον άλλον.

Παρθένος – Ο Πύργος

Ενδέχεται να απογοητευτείτε απροσδόκητα ή να αισθανθείτε ότι οι προσδοκίες σας έχουν εξαφανιστεί, δεν έμεινε τίποτα. Φαίνεται ότι η μονόπλευρη αγάπη σας απορρίπτεται και ότι σας προκαλεί πολλά δεινά. Εάν είστε μόνοι και δεν ερωτεύεστε κανέναν, πρέπει να συνεχίσετε να περιμένετε καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή σας τώρα.

Ζυγός – Επτά των Σπαθιών

Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην έκφραση των δικών σας συναισθημάτων γιατί μπορείτε να εκραγείτε. Εκτός από τη δική σας ζήλια για τον σύντροφό σας κάτι άσχετο μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή διαφωνία. Η γενική κατάσταση της αγάπης είναι εύθραυστη. Πρέπει να είστε πολύ σταθεροί και ήρεμοι.

Σκορπιός – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να συναντήσετε με ένα πολύ γοητευτικό ελκυστικό άτομο που δεν μπορείτε να αντέξετε τη γοητεία του. Εκτός αυτού, θα συναντηθείτε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και είναι δυνατό να αναπτύξετε τη σχέση σας. Ή μπορείτε να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που πρέπει να επιλέξετε. Αυτή είναι μια στιγμή που είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Αυτή είναι η εποχή της ευτυχίας. Θα είστε πολύ χαρούμενοι. Εάν μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας, θα γίνετε βαθύτατα συναρπασμένοι ο ένας από τον άλλον. Όλα φαίνονται εντάξει και για τους δυο σας. Ωστόσο, χρειάζεστε χρόνο για να μελετήσετε ο ένας τον άλλον μακροπρόθεσμα. Αν έχετε ήδη μια μακροχρόνια σχέση, ο σύντροφός θα σας φροντίσει πολύ καλά. Έτσι, η σχέση σας είναι πολύ πιο ευχάριστη αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως – Ο Ήλιος

Αυτή είναι μια ευκαιρία για νέα αγάπη. Εάν έχετε απογοητευτεί ποτέ, υπάρχει μια τάση να βρείτε κάποιον που μπορεί να ζεσταίνει την καρδιά σας. Εάν είστε μόνοι αυτή είναι μια κάρτα με καλή τύχη στην αγάπη. Θα είστε γοητευτικοί στο αντίθετο φύλο αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων

Συνολικά, έχετε μια πολύ χαρούμενη σχέση με τον σύντροφό σας. Εσείς οι δύο φροντίζετε ο ένας τον άλλον και αναμένετε μια μόνιμη σχέση. Εκτός αυτού, και οι δυο σας είναι ενθουσιασμένοι στο να ωθήσετε ο ένας τον άλλον στην επιτυχία σε γενικά θέματα. Εάν είστε παντρεμένοι και δεν έχετε κανένα έλεγχο των γεννήσεων, είναι πιθανό να αποκτήσετε παιδί.

Ιχθείς – Ο Αυτοκράτορας (Αντεστραμμένο)

Θα νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δίνει λιγότερη προσοχή σε εσάς και η στάση του μπορεί να είναι τόσο αυτοκαταστροφική που μπορεί να σας ενοχλήσει. Έτσι, πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να καταλάβετε πού πάνε τα πράγματα μεταξύ σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Σας έχει καταλάβει μια βαθιά νοσταλγία για τον παλιό καλό καιρό, πράγμα λογικό αν σκεφτούμε ότι είναι και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 23-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-8-2017

Κριός – Η Κρίση Συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματά σας για έναν περιστασιακό εραστή έχουν αυξηθεί σοβαρά. Ίσως νοσταλγείτε έναν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-5-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αυτή η κάρτα συχνά υποδηλώνει νοσταλγία, σκέφτεστε πίσω τις καλές στιγμές που υπήρξαν, την παιδική σας ηλικία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Μια καταθλιπτική διάθεση δεν σε αφήνει να χαρείς τις σχέσεις σου. αν έχεις δεσμό με Υδροχόο,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-3-2017

Κριός – Η Εγκράτεια (Ανάποδα) Μόνο εγκράτεια δεν μπορείς να έχεις! Κάτι η άνοιξη που για σένα είναι πάντα άκρως ερωτική εποχή, κάτι οι...