21 Ιουνίου 2017: O Ήλιος στον Καρκίνο

21 Ιουνίου 2017: O Ήλιος στον Καρκίνο
<p>Η Ήλιος μπαίνει στον παρορμητικό σταυρό και στο ζώδιο του Καρκίνου, στο παρορμητικό ποτάμι της ζωής που συνδέεται με το μυστηριακό φεγγάρι. Η οικογένεια, η παράδοση, η ανασφάλεια, αλλά και μια παράξενη, υγρή φωτιά έρχονται στο προσκήνιο. Ελάτε να ρίξουμε μια ειλικρινή ματιά σε αυτό το τόσο ιδιάζον ζώδιο.

Όσοι έχετε Ήλιο στον Καρκίνο είστε μια καλοκαιρινή σπορά μεγάλων δυνατοτήτων. Αλλά και μεγάλων προβλημάτων. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και φοβισμένοι για μια φανταστική ή πραγματική γελοιοποίηση. Το σύμβολο για τον Καρκίνο είναι ο κάβουρας και μπορεί συχνά να αποσυρθείτε στο κέλυφος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από συναισθηματικό κακό και να αποκρύψετε την ευπάθεια σας. Τα ισχυρότερα ένστικτά σας είναι προς την υλική και οικιακή ασφάλεια και θα κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να την αποκτήσετε.

Είναι πιθανό να είστε πολύ περίπλοκοι: σε ορισμένες χρονικές στιγμές φαίνεται ότι έχετε τη δύναμη ενός γίγαντα και άλλες φορές μπορεί να εμφανίσετε την αδυναμία ενός παιδιού. Οι προθέσεις σας είναι πάντα καλές, αλλά μπορείτε σε μια στιγμή να είστε γλυκύτατοι (ειδικά εάν έχετε κάποιο στόχο στο νου) και την επόμενη στιγμή να είστε μελαγχολικοί, εσωστρεφείς και απομακρυσμένοι. Οι υδροηλεκτρικοί σταθμοί σας είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιηθούν – κοντολογίς βάζετε εύκολα τα κλάματα.

Λόγω της ισχυρής φαντασίας και της σύνδεσής σας με το υποσυνείδητό σας, είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγετε τις σκέψεις για προσωπική ασθένεια. Πρέπει επίσης να ελέγχετε τις τάσεις σας για κριτική, μισαλλοδοξία, ταραχή και υπερβολικό συναισθηματισμό. Πρέπει να αναπτύξετε μια αίσθηση του χιούμορ, καθώς δυσκολεύεστε να αστειευτείτε με τον εαυτό σας. Δεν σας αρέσει να σας λένε πώς να κάνετε τα πράγματα, αλλά αν η προσπάθεια απαιτεί ακρίβεια,  σχεδιασμό, οργάνωση, τάξη και αποτελεσματικότητα, θα κάνετε το καλύτερό σας.

Η καθαριότητα είναι δεύτερη φύση σας και δεν σας αρέσουν οι δραστηριότητες που αποτρέπουν την απόλυτη καθαρότητα και την τάξη. Η δική σας ευαισθησία, η ενσυναίσθηση και η διαίσθηση σας καθιστούν πολύ αποτελεσματικό στη συνεργασία σας με άλλους σε κάθε τομέα ανθρώπινων υπηρεσιών. Πολλοί γιατροί, νοσοκόμες και σύμβουλοι έχουν το σύμβολο του Καρκίνου.

Είστε συμπαθητικοί, καλλιεργητικοί, υποστηρικτικοί και πολύ ευαίσθητοι στις συναισθηματικές ανάγκες άλλων ανθρώπων. Σας αρέσει να σας χρειάζονται, να νοιάζεστε για τους άλλους και συχνά ανησυχείτε για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Έχετε μια πολύ μεγάλη ανάγκη για μια αίσθηση του ανήκειν και της αποδοχής, και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας το περνάτε γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας. Ανησυχείτε περισσότερο για τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους, παρά για την εξουσία, το επίτευγμα ή τη θέση σας στην κοινωνία. Η καλοσύνη, η σκέψη και η ευαισθησία, σας εντυπωσιάζουν περισσότερο από κάθε τιμητική διάκριση που μπορεί να δώσει ο κόσμος.

Έχετε ισχυρές συναισθηματικές προσκολλήσεις στο παρελθόν: στην οικογένειά σας και σε εκείνους τους χώρους που συνδέονται με την ασφάλεια στην παιδική σας ηλικία. Η διατήρηση μιας σχέσης με τις ρίζες και την κληρονομιά σας και η διατήρηση ισχυρών οικογενειακών δεσμών είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Έχετε την τάση να προσκολληθείτε σε ό, τι είναι αγαπητό σε σας - είτε είναι αγαπημένο πρόσωπο, οικείο μέρος ή αγαπημένη κατοχή. Θέλετε απόλυτη κατοχή αυτών που αγαπάτε, και μόλις αγαπάτε, δεν σταματάτε ποτέ. Επίσης, δεν ξεχνάτε ποτέ, το οποίο μπορεί να είναι ένα όφελος ή ένας σταυρός.

Είστε κυρίως συναισθηματικοί και οι απόψεις σας συχνά κυριαρχούνται από τα συναισθήματά σας και από τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες, παρά από λογική. Είναι δύσκολο για εσάς να κρίνετε τις καταστάσεις με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο: οι προσωπικές σας συμπάθειες και πιστοποιήσεις πάντοτε μπαίνουν σε προτεραιότητα. Παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και μερικές φορές θα χτίσετε έναν τοίχο γύρω από τον εαυτό σας για να προστατευθείτε από τον πόνο και την απόρριψη. Νιώθετε πολύ ντροπαλοί και ευάλωτοι. Επίσης, τείνετε να είστε χαρούμενοι χωρίς λόγο, και συναντάτε συχνά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας θα πρέπει πάντα να έχετε ένα μέρος όπου μπορείτε να αποχωρήσετε από τον αγώνα της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε το χρόνο να προβληματιστείτε, να διαλογιστείτε και να ανανεώσετε τον εαυτό σας. Χωρίς μια περιοδική υποχώρηση, μπορείτε να γίνετε εκκεντρικοί και δυσαρεστημένοι με τους γύρω σας. Έχετε επίσης μια μεγάλη συγγένεια με τη μουσική επειδή θεραπεύει τα συναισθήματά σας και μεταδίδει συναισθήματα που μπορεί να είναι δύσκολο ή αδύνατο να τεθούν σε λέξεις.

Ο Καρκίνος είναι το ηλιακό σημάδι της μητέρας. Αν είστε αρσενικοί ή θηλυκοί, θα φροντίζετε και προστατεύετε φυσικά παιδιά ή "παιδιά του νου" και αυτή η ευαισθησία μπορεί να επεκταθεί και στα φυτά και τα κατοικίδια ζώα.

Η συμπόνια, η ευαισθησία και η φαντασία είναι οι ισχυροί σας άξονες. Ωστόσο, αυτή η πολύ μεγάλη ευαισθησία μπορεί να σας προκαλέσει να σηκώσετε τον πόνο των άλλων και να τον εσωτερικεύσετε. Πρέπει να καλλιεργήσετε την παρέα θετικών, αισιόδοξων και συναισθηματικά ισχυρών και υγιών ανθρώπων. Περιορίστε την έκθεσή σας σε όσους είναι τοξικοί, ψυχαναγκαστικοί ή συναισθηματικά ασταθείς γιατί θα αποστραγγίσουν τη συναισθηματική σας ενέργεια.

Πρέπει να μάθετε να απελευθερώνετε το παρελθόν και να προχωράτε. Αποδεχθείτε ότι ακόμη και η θετική αλλαγή μπορεί να είναι οδυνηρή. Πρέπει να προσέξετε τις τάσεις να είστε αυτοσυγκρουσιακοί και να αισθάνεστε απελπισμένοι και αβοήθητοι όταν συναντάτε φυσικές κακουχίες που πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας (όπως κάνουν όλοι με τις ζωές τους). Ενισχύστε την εσωτερική αντοχή σας και πηγαίνετε σε θετικούς και αισιόδοξους φίλους και αγαπημένους για κατανόηση και υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως, ανάλογα πάντα με...

21 Ιουνίου 2017: O Ερμής στον Καρκίνο

21 Ιουνίου 2017: O Ερμής στον Καρκίνο

21 Ιουνίου 2017: O Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής, πιστός συνοδός του Ήλιου, εισέρχεται και αυτός στα συναισθηματικά και παρορμητικά νερά του Καρκίνου διοχετεύοντας ενέργειες...

Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει ως τις 22 Ιουλίου, έχουμε δηλαδή το θερινό Ηλιοστάσιο και έτσι λοιπόν...

Αστρολογικό Δελτίο 22-7-2015

Αστρολογικό Δελτίο 22-7-2015

Αστρολογικό Δελτίο 22-7-2015

Έχουμε την δύναμη να ανηφορίσουμε το μονοπάτι του Ήλιου; Είναι η τελευταία ημέρα που ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο, καθώς μεταφέρεται...

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, αλλά και των συνδέσεων με υπερβατικά πεδία, περνάει στο...

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Από τις 22 Ιουνίου, αμέσως μετά το θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, όπου και παραμένει έως τις 21 Ιουλίου. Το διάστημα...