Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-6-2017
<p>Κριός

Ο σύντροφός σας κι οι αγαπημένοι σας πιθανότατα θα προσβληθούν από την έλλειψη υποστήριξης σας, ειδικά θα έχετε παράπονα από εκείνους που στάθηκαν κοντά σας στις δύσκολες στιγμές. Επιστρέψτε την υπακοή τους σε είδος, ώστε όλοι να είναι ξεκάθαροι για το πού βρίσκονται οι πίδακες πίστης σας.

Ταύρος

Η σημερινή ουράνια ενέργεια μπορεί να μπερδέψει το πρόγραμμά σας και να σας προκαλέσει να χάσετε τον προσωπικό σας διοργανωτή ή ημερολόγιο. Αν βγείτε έξω για ένα ραντεβού, τότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς πού πηγαίνετε και πότε θα πρέπει να είστε εκεί. Μπορεί να χρειαστεί να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας και την ημερομηνία σας, σε περίπτωση που έχετε τα λάθος στοιχεία.

Δίδυμοι

Η ημέρα καταπραΰνει τα φτερά σας και σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμοι και χαλαροί για να απολαύσετε το παιχνίδι της αγάπης, το οποίο αναμφίβολα παίζετε ενώ βρίσκεστε σε μια ξεχωριστή διάθεση απόψε. Μην αφήνετε τους φόβους και τις φοβίες σας να σας εμποδίσουν να εκφράσετε την πραγματική ομορφιά του ποιοι είστε πραγματικά. Ξεχάστε τις ανησυχίες και τις δοκιμασίες σας και επικεντρωθείτε στην αγάπη σας.

Καρκίνος  

Οι αγαπημένοι σας μπορεί να φαίνονται πιο συγκεχυμένοι από το συνηθισμένο, ειδικά υπό την επίδραση των σημερινών πλανητικών ενεργειών. Μπορούν να ανακαλέσουν υποσχέσεις που ορκίστηκαν για πάντα, ή ίσως να κάνουν μια συμφωνία που γνωρίζουν κρυφά ότι δεν θα είναι σε θέση να κρατήσουν. Μην πάρετε πάρα πολύ σοβαρά αυτά που είπατε ή δεν είπατε, καθώς αύριο όλα θα έχουν ξεχαστεί ούτως ή άλλως. Να είστε υπομονετικοί.

Λέων

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η μουσική είναι το φαγητό της αγάπης, με τη σημερινή ουράνια ενέργεια. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αποκαλύψετε ένα σημαντικό σύνδεσμο ανάμεσα σε όλα τα είδη διατροφής και την ικανότητα να δημιουργήσετε μια πραγματικά ρομαντική και περιποιητική ατμόσφαιρα. Εάν διασκεδάζετε την αγάπη σας, τότε πηγαίνετε στο όριο και θα είναι πολύ ευτυχείς να συμμορφωθούν με κάθε σας αίτημα.

Παρθένος

Υπάρχει το δυναμικό για μια μεγάλη αγάπη, ειδικά με την παρούσα αστρική ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα για μεγάλη σύγχυση. Μπορεί να μην είστε απόλυτα σίγουροι για τη θέση σας προς ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά αν προσπαθήσετε να κατανοήσετε όλες τις εντυπώσεις που έρχονται σε σας σήμερα, δεν θα είστε σοφοί.

Ζυγός

Η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση σημαίνει ότι ο σύντροφός σας θα εντυπωσιαστεί από την προσοχή που δίνετε στα ρούχα σας και τον τρόπο που κοιτάτε γενικά. Καθώς είστε εξειδικευμένοι σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα, θα ξεπεράσετε όλες τις προσδοκίες τους. Μόλις ολοκληρωθεί η μεγάλη είσοδος, μπορείτε πραγματικά να γνωρίσετε την ψυχή ο ένας του άλλου.

Σκορπιός

Η σημερινή διάταξη αστρικών σωμάτων μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ειδικά όταν σκεφτήκατε ότι είχατε τακτοποιήσει τα πάντα για μια συγκεκριμένη σχέση. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε την υπερβολική σύγχυση εφ 'όσον παραμείνετε στην αλήθεια και μην παρασυρθείτε από αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

Τοξότης

Η τρέχουσα πλανητική ενέργεια σας ενθαρρύνει να είστε ελαφρώς αισιόδοξοι για τις πιθανότητες επιτυχίας σας σε σχέση με κάποιο άτομο. Συνήθως έχετε την τάση να σκέφτεστε τις περισσότερες νέες συναντήσεις σε ένα απαισιόδοξο φως, έτσι ώστε να μην είστε απογοητευμένοι αν δεν αποδειχθούν όπως περιμένατε. Κοιτάζοντας τη φωτεινή πλευρά σήμερα θα δημιουργήσετε ακριβώς τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσετε πραγματικά τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να διαβάζετε μεταξύ των γραμμών, ειδικά με την πλανητική ευθυγράμμιση σήμερα. Μια σχέση μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, και όμως το άτομο με το οποίο ασχολείστε θα μπορούσε να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ευγενικό και εξυπηρετικό. Ίσως δεν θέλει να σας βλάψει, αλλά σίγουρα πρέπει να προσπαθήσει λίγο να σας κατανοήσει!

Υδροχόος

Η αγάπη μπορεί να μην είναι στην κλίμακα μιας πραγματικά μεγάλης περιπέτειας, ειδικά με τη σημερινή αστρική διαμόρφωση, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστη, ωστόσο, και στην πραγματικότητα αρκετά ξεκούραστη. Συχνά στοχεύετε στο μεγάλο πάθος και στον ενθουσιασμό, αλλά εκτιμάτε κρυφά κάποιον που σας καταλαβαίνει και θέλει να είναι μαζί σας ακόμη και στις ήσυχες στιγμές σας.

Ιχθείς

Η σημερινή ενέργεια θα μπορούσε να είναι μια απελευθερωτική επιρροή όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Εάν έχετε διατηρήσει άκαμπτα μια συγκεκριμένη στάση ή προοπτική για να βεβαιωθείτε ότι μια σχέση δεν ξεφεύγει από τα χέρια σας, τότε θα μπορούσατε πραγματικά να χάσετε κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Ίσως είναι καλύτερο να αφήσετε να αφήσετε την καρδιά σας να λιώσει. Αυτό μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό που φαντάζεστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα μπορέσετε να δείξετε από τι υλικό πραγματικά είστε φτιαγμένοι. Μην έχετε ενδοιασμούς, να είσαστε σαφείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Κριός Η σημερινή αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να φορέσετε το όμορφο χαμόγελό σας για να εντυπωσιάσετε εάν έχετε μια συνάντηση....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Κριός Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-2-2017

Η σημερινή πλανητική διάθεση είναι τέρμα ερωτική και ευνοεί τις σχέσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους. Με την Σελήνη στον Λέοντα να...