Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-6-2017
<p>Κριός

Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση είναι χαλαρωτική και ξεκούραστη. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερα ιδιαίτερο για να διατηρήσετε μια αίσθηση ειρήνης και αρμονίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει αρκετά για να μιλήσετε από την καρδιά σας χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα ληφθούν τα λόγια σας. Μην προσπαθήσετε να αναγκάσετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αντίθετα, αφήστε τον εαυτό σας να είναι ανοικτός σε ό, τι συμβαίνει.

Ταύρος

Τα προβλήματά σας μπορεί να μπερδεύονται με τα θέματα του ex σας, καθώς προσπαθείτε και εσείς να προσδιορίσετε τι πρέπει να κάνετε σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας. Η σημερινή αστρική ενέργεια δρα σαν ομίχλη και καθιστά δύσκολο να διαχωριστεί το γεγονός από τη μυθοπλασία ή η αλήθεια από τη φαντασία. Η συζήτηση μπορεί να είναι πιο καρποφόρα αύριο, όταν θα έχετε πολύ πιο ξεκάθαρο κεφάλι.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα γίνονται πιο σημαντικά και τονίζονται από τη σημερινή αλληλεπίδραση των αστρικών ενεργειών. Αφήστε τα να φουσκώσουν στην επιφάνεια και να πείτε στο αγαπημένο σας τα πάντα. Αν βοηθάει, δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας το σωστό φωτισμό και αρώματα. Ο αέρας, ο χώρος και το φως θα επιτρέψουν στα βαθύτερα συναισθήματά σας να ανεβούν. Θα είστε απόλυτα συνδεδεμένοι τελικά  μέχρι το τέλος της νύχτας.

Καρκίνος

Η τρέχουσα ενέργεια μπορεί να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην επιρροή κάποιου, από όσο θα θέλατε να είστε. Μπορεί να έχετε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες συναντήσεις, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Ωστόσο, αναθαρρήστε, θα λάβουν το μήνυμα, ακόμα κι αν όχι σήμερα. Γοητεύονται από κάτι μυστηριώδες μέσα σας και νομίζουν ότι μπορείτε να τους κάνετε ευτυχισμένους.

Λέων

Η σημερινή αστρική ευθυγράμμιση είναι ένας θετικός λόγος όσον αφορά μια επανασύνδεση σήμερα το βράδυ. Θα διαπιστώσετε ότι με σχεδόν καμία προσπάθεια σε όλα θα πάτε εξαιρετικά καλά, σαν να ήσαστε πάντα έτοιμοι να συναντηθείτε. Και οι δύο θα φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνεστε και να κατανοείτε ο ένας τον άλλον με τρόπους που φαίνονται εξαιρετικοί. Έχετε κάτι πολύ ιδιαίτερο εδώ.

Παρθένος

Η ερωτική ζωή σας παίρνει σήμερα πολύ μυστηριώδεις ήχους, ειδικά με την τρέχουσα αστρική διαμόρφωση. Μπορεί να είχατε μια πρόσφατη συνομιλία με κάποιον που θαυμάζετε βαθιά και θα θέλατε να πλησιάσετε και ίσως να ερμηνεύετε τις παρατηρήσεις τους ως πιο θετικές από όσο είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί να αισθανθείτε την απογοήτευση με έναν τρόπο, αλλά η εναλλακτική λύση μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από ό, τι περίμενε.

Ζυγός

Η αγάπη ξαφνικά γίνεται μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα και βιώσιμη πρόταση με τη σημερινή πλανητική διαμόρφωση. Εάν έχετε δυσκολευτεί να περιορίσετε την παρορμητική σας φύση σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο, πιθανότατα θα αισθανθείτε πολύ πιο ήρεμοι. Η ξέφρενη προσέγγιση της αγάπης δεν λειτουργεί ποτέ, αλλά μια πιο χαλαρή στάση πιθανότατα θα σας φέρει εκεί που θέλετε να είστε.

Σκορπιός

Η σημερινή πλανητική ενέργεια φέρνει μαζί της την ευκαιρία να φανταστείτε και να πραγματοποιήσετε τους πόθους της καρδιάς σας. Αν έχετε έναν πρώην σύντροφο, τότε μπορεί να αισθανθείτε σαν να ξοδεύετε χρόνο προσπαθώντας να μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα - μόνο για διασκέδαση όμως, έχετε εύνοια.

Τοξότης

Η σημερινή αλληλεπίδραση των πλανητικών ενεργειών σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την αληθινή αγάπη σας με τον τρόπο σκέψης σας, κυρίως μέσω της χρήσης πειρασμών. Εάν μπορείτε να βρείτε το γεύμα των ονείρων σας, είστε σίγουρα σε έναν δρόμο που κερδίζει, και δεν θα ξεχάσει ποτέ μα ποτέ το πρώην ταίρι σας αυτή την φοβερή εμπειρία.

Αιγόκερως

Παρόλο που μπορεί να σας φανεί δύσκολο να στοιχειοθετήσετε δύο προτάσεις μαζί, πόσο μάλλον να περιγράψετε σε κάποιον εξαιρετικά ελκυστικό ακριβώς πώς αισθάνεστε, μπορεί να σας ζητηθεί να το κάνετε ακριβώς έτσι κι αλλιώς. Η σημερινή ουράνια ενέργεια υποδηλώνει ότι μπορεί να έχει συμβεί παρεξήγηση που απαιτεί κάποια συζήτηση. Θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, γιατί να αγνοήσετε τις περιστάσεις δεν θα ήταν σοφό.

Υδροχόος

Μπορείτε να συντονίσετε τα συναισθήματά σας πολύ πιο εύκολα με την τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση. Και αυτό για σας είναι ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα, καθώς τείνετε να σταθείτε πίσω και να τα αγνοήσετε εντελώς, κάτι που συχνά οδηγεί σε πολλές περίπλοκες καταστάσεις. Ακόμα κι αν σας φαίνεται ανησυχητικό να είστε σε αρμονία με τα συναισθήματά σας για ένα άτομο, αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας.

Ιχθείς

Η τρέχουσα πτυχή του παιχνιδιού μπορεί να σας ενθαρρύνει να είστε περισσότερο αφελείς από το συνηθισμένο. Εάν πηγαίνετε σε ένα ραντεβού, τότε μπορεί να έχετε την τάση να βάλετε τον σύντροφό σας σε ένα βάθρο και να τα λατρεύετε σαν να είναι ένα αθάνατο ον. Αυτό μπορεί να είναι εντάξει για λίγο, αλλά τελικά θα αρχίσετε να βλέπετε ότι είναι πολύ ανθρώπινο πλάσμα - να είστε ρεαλιστές!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2017

Κριός Η συνήθως υψηλή σας ενέργεια είναι λίγο ζοφερή σήμερα. Ίσως βρεθείτε να χρειαστείτε έναν υπνάκο ή να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της την ανάγκη να είσαστε μόνοι για να αναλογιστείτε μερικά από τα γεγονότα που έχουν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Κριός Υπάρχει μια τόσο καλή πλανητική ενέργεια από τον Άρη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, την Σελήνη, που μπορείς να δοκιμάσεις οπωσδήποτε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Την αλήθεια τώρα; Την κάθε αλήθεια; Αν μιλάμε για την πιο ευαίσθητη ερωτική υπόθεση που είναι μια επανασύνδεση, καλό είναι σήμερα να μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Μια εξαιρετικά πολύπλοκη πλανητική χορογραφία, με την Σελήνη στον Σκορπιό να κάνει τετράγωνο με τον Ερμή, κόβοντας απότομα τις...