Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-6-2017
<p>Κριός – Δύο των Κυπέλλων

Η αγάπη είναι ο πιο στενός δεσμός μεταξύ δύο ψυχών. Τα δύο φλιτζάνια είναι σύμβολα για μια σταθερή ανταλλαγή, μια συνεχή δίνοντας και μια τέλεια ισορροπία. Η φύση αυτής της κάρτας δεν γνωρίζει τον υπολογισμό και την εξαπάτηση.

Ταύρος – Επτά των Κυπέλλων

Η ζωή και η αγάπη είναι μια αδιάσπαστη ενότητα. Δώστε στην αγάπη σας χαρούμενα  χρώματα- και μην ντρέπεστε ποτέ να δεχτείτε την αγάπη που σας δίνεται. Η ανταλλαγή είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε ζωντανή την αγάπη. Εάν η ειλικρίνεια παραμένει ισχυρή και κυρίαρχη, δεν υπάρχει περιθώριο απογοήτευσης.

Δίδυμοι – Άσσος των Πεντάκτινων

Η ίδια η ιδέα του πλούτου είναι η ακριβής έννοια του Άσσου των Νομισμάτων. Είναι ένα σύμβολο για όλες τις θετικές πτυχές της ποιότητας του υλικού, που υπάρχει σε κάθε ύλη και ενέργεια του σύμπαντος. Κάθε νέα μέρα είναι ένα δώρο της δημιουργίας για σας, και από αυτό δεν εξαιρείται η αγάπη.

Καρκίνος – Ο Κόσμος

Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας καθώς και εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες στη ζωή σας. Δεν έχει σημασία αν ανησυχείτε για υλικά ή ερωτικά ερωτήματα: Το κλειδί για την αύξηση των πάντων είναι μέσα στον εαυτό σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Λέων – Έξι των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Τα έξι σπαθιά ενώνουν τη δύναμη του στοιχείου αέρα με την ουσία της σκέψης σε τέλεια αρμονία. Έτσι η Επιστήμη είναι το αληθινό σύμβολο της λογικής αντίληψης. Η επιστήμη δημιουργεί ιδέες παιχνιδιού, βρίσκει λύσεις και είναι αυτάρκης. Έχετε μια πολύ ισορροπημένη σχέση, αλλά λίγο ψυχρή.

Παρθένος – Η Εγκράτεια

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα. Με την έμπνευση της Εγκράτειας θα πρέπει να δράσετε χωρίς καθυστέρηση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας - και ίσως ακόμη και τον εαυτό σας - με την καλύτερη κίνηση. Τα ερωτικά σχέδια αναπτύσσονται καλά, αν η ίδια η ρίζα τους είναι η Εγκράτεια.

Ζυγός – Δύο των Σπαθιών

Η εκεχειρία στα συναισθήματα είναι απαραίτητη, είναι η ώρα για περισυλλογή μέσα σε ένα ανήσυχο περιβάλλον. Ο πολεμιστής δεν ανεβάζει ούτε το όπλο ούτε το βάζει στην άκρη. Κατά τη διάρκεια της ανακωχής οι σοφοί περιμένουν απαντήσεις και διευκρινίσεις χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους. Να τους μιμηθείτε.

Σκορπιός – Τρία των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Σταματήστε τις δραστηριότητές σας για λίγο με το ταίρι σας και παρατηρήστε την κατάστασή σας ήρεμα και ήσυχα. Η ανακωχή σας επιτρέπει να αναπνεύσετε βαθιά, να ξεκουραστείτε και να επιλέξετε την καλύτερη διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Μην είστε παρορμητικοί στον έρωτα.

Τοξότης – Άσσος των Κυπέλλων

Το πρώτο από τα κύπελλα δεν αντιπροσωπεύει τίποτα λιγότερο από το ιερό χάραγμα - τη βρύση της σοφίας και της χαράς και της αποκάλυψης. Πνευματικά αυτή η κάρτα οδηγεί στις υπέρτατες κορυφές του συναισθήματος και της έμπνευσης. Ως εκ τούτου, είναι προάγγελος της τύχης σας στον έρωτα.

Αιγόκερως – Δύο των Ράβδων

Νιώστε την ομορφιά της πνευματικής και σωματικής αίσθησης. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτείτε και να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας. Η ελπίδα και η χαρά μεγαλώνουν στη σφαίρα του Δύο των Ράβδων, γιατί αντανακλά τις πιο σημαντικές και στοιχειώδεις πτυχές της ζωής.

Υδροχόος – Εννιά των Σπαθιών

Τα Εννέα Σπαθιά αντιπροσωπεύουν την αγωνιζόμενη δύναμη του στοιχείου της αγάπης, μιας και το άνοιγμα αφορά τα ερωτικά, στο υψηλότερο βαθμό. Ακόμη και σε μια δύσκολη κατάσταση ποτέ δεν θα παραδοθεί, θα αγωνιστεί πάντα για τις πεποιθήσεις του. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συμβιβασμού, υπάρχει κίνδυνος αυτοκαταστροφής, όμως.

Ιχθείς – Ιππότης των Σπαθιών

Εάν αισθάνεστε σίγουροι, ετοιμαστείτε για αντιπαράθεση, είτε με άλλους είτε και με το ταίρι σας. Μερικές φορές ο αγώνας δεν μπορεί να αποφευχθεί και θα πρέπει να είστε έτοιμοι γι 'αυτό. Ωστόσο, εάν είστε αδύναμοι, σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας, για να αποφύγετε επικίνδυνη οργή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Κριός – Ο Ρήγας των Πεντάκτινων Εξαιρετική κάρτα που σε συνδέει με ένα άτομο το οποίο επηρεάζεται από τις ιδιότητες του ζωδίου του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...