Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Fixer upper

Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο χρόνο και την ενέργεια για να κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι, είτε μέσω επισκευών είτε μέσω ανακατασκευής.

☹ Ισορροπία στην οικογένεια

Ο εραστής σας μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την οικογένειά σας, ειδικά το σαββατοκύριακο. Είναι καλύτερο να κρατήσετε τα δύο μέρη ξεχωριστά για να αποφύγετε μάχες και αντιπαραθέσεις.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Τραγουδήστε την αλήθεια!

Θα γεμίσετε με δέος και έμπνευση του κόσμου γενικά, έτοιμοι να τραγουδήσετε τους επαίνους του σύμπαντος σε οποιονδήποτε κοντά. Βγείτε από τις ρουτίνες σας, δοκιμάστε νέα πράγματα και προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

☹ Χρειάζεστε βοήθεια εδώ

Μπορεί να είστε τόσο φορτισμένοι με τις δουλειές και τα καθήκοντα που βγάζετε θυμό σε εκείνους που στέκονται ασταμάτητα γύρω σας.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Χτύπησέ το

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου για την στρατηγική και την εφαρμογή των αλλαγών που είναι απαραίτητες για την ενίσχυση του εισοδήματός σας. Οι διαπραγματεύσεις στο backroom θα μπορούσαν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη.

☹ Περισσότεροι μαθητές από τον παίκτη

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να εντυπωσιάσετε τον εραστή σας ρίχνοντας χρήματα σε αυτά και κάνοντας μια έκθεση των υλικών σας περιουσιών, σκεφτείτε ξανά. Δοκιμάστε κάποια ευαισθησία και κατανόηση.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Προσωπική αναγέννηση

Αισθάνεστε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αυτή είναι μια τέλεια εβδομάδα για να ανανεώσετε το στυλ σας ή να πάρετε ένα makeover ομορφιάς. Ένας φίλος θα μπορούσε να σας συντρίψει - το Σάββατο είναι μια καλή ημέρα για να επιστρέψετε τα συναισθήματα.

☹ Οι δεσμοί που δεσμεύουν

Ως Καρκίνος, ζείτε για οικογένεια, αλλά, αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε σαν επαναστάτης έφηβος, αγωνιζόμενος για να ξεφύγετε από μια οικεία εσωτερική σκηνή.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Πάρτε ένα χρονικό όριο

Πάρτε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε και να αναρρώσετε. Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε μια εσωτερική αίσθηση του σκοπού και να σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε τα όνειρα της σταδιοδρομίας σας.

☹ Αίσθηση αποκοπής από τον κόσμο

Ενώ μια μικρή ενδοσκόπηση μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες σας, σας εμποδίζει επίσης να συνδεθείτε με άλλους και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αισθήματα απογοήτευσης.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Σύνδεση

Θα έχετε κορυφή 2 ετών όσον αφορά την κοινωνικοποίηση και τη συνάντηση νέων ανθρώπων. Το χάρισμα σας θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε πολλές δυναμικές, θετικές επαφές στο πλευρό σας.

☹ Ξαφνικά έξοδα

Μπορεί να αισθάνεστε τόσο αβέβαιοι ότι παίρνετε τα μάτια σας από τον προϋπολογισμό σας και σπαταλάτε ένα σημαντικό ποσό περισσότερο από το προβλεπόμενο στις κοινωνικές δεσμεύσεις.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Superstar

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εβδομάδες του έτους, εργαστηριακά. Αν βρίσκεστε σε μια λιγότερο από ιδανική δουλειά, ήρθε η ώρα να κάνετε την αλλαγή σε κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να λάμψει η πραγματική σας ικανότητα. Αν ήδη απολαμβάνετε τη δουλειά σας, αναλάβετε ένα ρόλο που επιτρέπει περισσότερη ηγεσία.

☹ Δεν είναι εύκολο να είσαι βασιλιάς

Ενώ έχετε μια τεράστια ικανότητα να προχωρήσετε στην καριέρα σας αυτή την εβδομάδα, η συσσώρευση ευθυνών φέρνει επίσης ένα τεράστιο άγχος.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Ελευθερώστε το μυαλό σας

Είναι καιρός να ανοίξετε τη διάνοια και το πνεύμα σας σε νέες ιδέες εμπνευσμένες. Εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή πάρετε μια τάξη γιόγκα - θα σας κάνει να παρακινηθείτε και να γεμίσετε με ανανεωμένη ενέργεια.

☹ Κλειστά περιγράμματα

Επιθυμείτε να περιπλανηθείτε και να ζήσετε μια ύπαρξη, αλλά έχετε βυθίσει υπαρξιακούς τοίχους, διατηρώντας την εστίασή σας στα εσωτερικά σας προβλήματα, αντί για τις χαρές του κόσμου.

Τοξότης Ωροσκόπιο

♥ Άνοιγμα

Αν τολμήσετε να δημιουργήσετε ένα πιο οικείο, που μοιράζεστε δεσμό με τον σύντροφό σας, σας περιμένει μεγάλο πάθος, μαζί με μια ώθηση εμπιστοσύνης.

☹ Επάνω χρέωση

Μπορεί να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την μοναχική σας διάθεση πηγαίνοντας για ηδονιστικές νύχτες στην πόλη, μόνο για να βρείτε ότι χρεώνεστε υπερβολικά μεγάλο χρέος στη διαδικασία.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Ιουνίου νύφη

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο ευοίωνη εβδομάδα για να φτάσει μια σχέση στο επόμενο επίπεδο. Περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο την αγάπη και το ρομαντισμό. Μονοί θα μπορούσαν να συναντήσουν "το ένα", έτσι βγείτε και μπλέξτε.

☹ Προγραμματισμός

Έχετε πάρα πολλή δουλειά στο πιάτο σας που δυσκολεύεστε να δώσετε την πλήρη εστία σας στο πάθος, που θα μπορούσε να αφήσει τον ρομαντικό σύντροφό σας πεντανόστιμο και ασήμαντο.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Η φροντίδα των επιχειρήσεων

Τυλίξτε τα μανίκια σας και ρυθμίστε την εκκαθάριση της δημιουργίας των δουλειών που έχουν συγκεντρωθεί γύρω σας. Θα είστε σε θέση να whiz μέσω ακόμη και τα πιο εγκόσμια καθήκοντα με ενεργητικό σθένος.

☹ Κλείσιμο το καλοκαίρι

Μπορεί να έχετε τόσα πολλά καθήκοντα στο πιάτο σας που δεν έχετε αρκετό χρόνο για να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον έξω κόσμο, οδηγώντας σε αισθήματα απογοήτευσης το Σαββατοκύριακο.

Ιχθύς Ωροσκόπιο

♥ Η αγάπη είναι στον αέρα

Ρομαντικές ευκαιρίες αφθονούν αυτή την εβδομάδα. Εάν είστε μόνοι, μην αφήσετε αυτήν την ευοίωνο ενέργεια να σπαταληθεί. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα μπορούν να ανθίσουν κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους. Αν σε ένα ζευγάρι, είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να συλλάβεις.

☹ Ελέγξτε την ανάγκη σας στην πόρτα

Η επιθυμία σας να πάρετε μια ρομαντική σχέση από το μηδέν στα εξήντα μέσα σε ένα λεπτό θα μπορούσε να βγει ως ασφυξία σε πιθανούς μνηστήρες, και κινδυνεύετε να τους τρομάξετε. Το ίδιο ισχύει και για όσους βρίσκονται σε μια σχέση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Χαλαρώστε Μην ντρέπεστε να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας στο σπίτι σας. Οι καλές στιγμές μπορούν να γίνουν με την...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θάρρος για σ 'αγαπώ Να τολμήσετε να πείτε την επιθυμία της καρδιάς σας πώς αισθάνεστε πραγματικά την Τρίτη, θα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 5 - 11, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 5 - 11, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 5 - 11, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Tango & Cash Έχετε πολλές ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, νέους και ηλικιωμένους. Φτάστε σε απομακρυσμένα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θέση λωτού Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στις πιο πλούσιες πηγές που θα σας γεμίσουν με μια αίσθηση δέους, ομορφιάς και...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Απλωθείτε Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε παλιούς φίλους για συνομιλία, να κάνετε ειρήνη με τα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Δημιουργικοί και παραγωγικοί Η διαίσθηση και η έμπνευση θα σας κυριαρχήσει μέσα στην εβδομάδα. Εάν εργάζεστε σκληρά...