Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-6-2017
<p>Κριός

Προσέξτε γιατί έχετε ειδικά σήμερα την τάση να κάνετε πίσω σε θέματα που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας. Είναι άλλο πράγμα να μην είστε εγωιστές και είναι εντελώς άλλο να επιλέξετε να γίνετε θύμα. Θα πρέπει να κρατήσετε μια σχέση μόνον αν σας ωφελεί σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο, όχι απλά και μόνον επειδή νιώθετε ανασφαλείς.

Ταύρος

Θα μπορούσατε να αρχίσετε διάλογο με κάποιο άτομο κουρασμένα ή απρόθυμα, αλλά σύντομα τα μάτια σας ανοίγουν από αυτό που αναδύεται. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να δείτε την κατάσταση της αγάπης σας ή μια στενή σχέση σε ένα νέο, αναζωογονητικό και συναρπαστικό φως. Ενώ μπορεί να γνωρίζετε την ανάγκη να ελέγξετε ή να επιβραδύνετε μια εξέλιξη, θα ξέρετε ότι αισθάνεστε πολύ «σωστό» για το τι ξεδιπλώνεται τώρα.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι εύκολο να πιστέψετε ότι κάποιες καταστάσεις εκτός εκείνων που βιώνετε έχουν περισσότερες δυνατότητες για ευτυχία και εκπλήρωση. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να απολαύσετε και να εκτιμήσετε στο παρόν χωρίς να πιστεύετε ότι είναι δυνατόν να βελτιώσετε την κατάστασή σας, προσπαθώντας να αναδημιουργήσετε το παρελθόν ή να είστε σε πάρα πολύ  μεγάλη βιασύνη για να επιταχύνετε το μέλλον!

Καρκίνος

Μια πηγή έντασης με κάποιον αγαπημένο σας θα μπορούσε να προκύψει από μια συζήτηση που δεν δικαιολογεί τέτοια επίπεδα άμυνας. Το να προσπαθείτε να πείσετε κάποιον να αλλάξει γνώμη ή να αλλάξει την άκαμπτη στάση του, είναι πιθανό να αποδειχθεί τόσο άσκοπο δεν φαντάζεστε. Το θέμα είναι πολύ σημαντικό; Αν όχι, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και προχωρήστε.

Λέων

Είστε έτοιμοι να πάρετε νέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μια επανασύνδεση, μια ευκαιρία που περιμένετε και μια πρόκληση που μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε. Προσβλέπετε σε μια πραγματική εμπειρία πολύ θετικής προόδου.

Παρθένος

Είναι πιθανό κάποιος στον κόσμο σας να σας εμπνέει με δημιουργικό τρόπο τώρα. Οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός είστε αποφασισμένοι να τον λάβετε σοβαρά υπόψη και να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες. Θα εντυπωσιαστεί κάποιος με τις προσπάθειες και τη δημιουργία σας; Ο χρόνος θα πει, αλλά θα απολαύσετε την απελευθέρωση και την υπερηφάνεια που προέρχονται από αυτό.

Ζυγός

Μια αίσθηση déjà vu μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για κάτι που ασχοληθήκατε προηγουμένως στον συναισθηματικό σας κόσμο. Έτσι, η μεγάλη ερώτηση αυτή την στιγμή περιβάλλει το αν έχετε μάθει κάτι πολύτιμο από το παρελθόν που μπορεί να εφαρμοστεί στο παρόν. Είστε σε θέση να αξιοποιήσετε μια προηγούμενη εμπειρία για να φέρετε ένα νέο επίπεδο εκπλήρωσης στο παρόν.

Σκορπιός

Όσο θέλετε να εκτελέσετε ένα ρομαντικό σενάριο ή ένα σενάριο σχέσεων, τόσο ενθαρρύνεστε να κάνετε τα πράγματα πιο ώριμα. Το να στρέφετε την προσοχή σας σε μια προηγούμενη απογοήτευση ή πόνο δεν είναι η ιδέα του κόσμου για τον σωστό σχεδιασμό του μέλλοντος.

Τοξότης

Μπορεί να έχετε εξετάσει ήσυχα μια πτυχή του συναισθηματικού σας κόσμου ή μια στενή σχέση και να αντλήσετε διάφορα συμπεράσματα. Ελλείψει γεγονότων, αυτά δεν είναι παρά μόνο υποθέσεις. Αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι να μην αφήνετε τις υποθέσεις να γίνονται πιστεύω ή, ακόμα χειρότερα, υποψίες.

Αιγόκερως

Κάτι πρέπει να αλλάξει αν θέλετε να βιώσετε ένα εντελώς νέο επίπεδο συναισθηματικής εκπλήρωσης και άνεσης. Αντί να επικεντρωθείτε σε ό, τι μπορεί να πάει στραβά κάνοντας τον εαυτό σας λίγο πιο ευάλωτο, επικεντρωθείτε αντ 'αυτού σε τι υπάρχει πιθανότητα να σχεδιάσετε. Ένα μικρό, γενναίο βήμα από σας θα μπορούσε να κάνει μια τεράστια διαφορά.

Υδροχόος

Στον συναισθηματικό κόσμο σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε ίσως είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, θα μπορούσατε να βρεθείτε κάτω από έντονες πιέσεις και να είστε ενήμεροι για μια έντονη επιθυμία να προωθήσετε την αλλαγή σε κάποιο επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η επιμονή, η αποφασιστικότητα, η θέληση και, προπάντων, η διορατικότητα.

Ιχθείς

Εάν ο φόβος παίζει κάποιο ρόλο κατά κάποιον τρόπο στην σχέση σας, τότε έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία τώρα να αναλάβετε δράση που δημιουργεί ένα ισχυρότερο και ασφαλέστερο θεμέλιο. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται μείωση της προσδοκίας, αλλά θα δείτε κάτι που σα απασχολεί πιο ρεαλιστικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2018

Έχετε κάνει κάποιες υπόγειες κινήσεις, για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος πρώην που ακόμη έχετε

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Κριός Η μέρα είναι τέλεια για να πάτε τη σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο. Αν ήσασταν σταθερά με κάποιον, σήμερα μπορεί να είναι η μέρα που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-5-2017

Κριός Εάν οι συζητήσεις ή η προσέγγιση με ένα συγκεκριμένο πρώην ταίρι σας είναι σε επιφανειακό επίπεδο, τότε η αποστροφή σας θα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

ΚΡΙΟΣ Κάποιος μπορεί να σας πει κάτι για ένα "άλλο πρόσωπο" ενώ μιλάει πραγματικά για τον εαυτό του. Αυτό το παλιό κόλπο! Ή θα...